در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
داده پردازي ايران ( مداران )
Collapse
X
-
البته کف سهم هم همون 295 تومن اگه باشه میشه از فردا خرید پله ای رو با دید مبان مدت و بلند مدت انجام داد و اکثرا بر ارزنده بودن این سهم تاکید دارن///
نظر
-
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاگر روی 330 بلوکی بزنن که پس حجمو زدن و 100% با شتاب زیادی میره بالا. ای بابا!! کاش کمی رانت داشتیم ! :d
با این شخص حقیقی مداران که خرید میکنه در ارتباطه و برای فک و فامیلاشون هم بالای 400 خرید کرده و تو بعضی جلسات شرکت هم حضور داشته با این حال سهم رو باز بالای 400 خریده!!! پس زیاد دنبال رانت نباش کیوان جان :d
گفتم شاید بتونم شماره شخص حقیقی مداران رو در بیارم البته اگه اون اینکاره بود اون بنده خدا بالای 400 خرید نمیکرد خودش :d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیکی از دوستان ما عشق مدارانه.فردا برم کارگزاری ببینم پیداش میکنم :d
با این شخص حقیقی مداران که خرید میکنه در ارتباطه و برای فک و فامیلاشون هم بالای 400 خرید کرده و تو بعضی جلسات شرکت هم حضور داشته با این حال سهم رو باز بالای 400 خریده!!! پس زیاد دنبال رانت نباش کیوان جان :d
گفتم شاید بتونم شماره شخص حقیقی مداران رو در بیارم البته اگه اون اینکاره بود اون بنده خدا بالای 400 خرید نمیکرد خودش :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکیوان جان شما رو چند میخوای بخری؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیکی از دوستان ما عشق مدارانه.فردا برم کارگزاری ببینم پیداش میکنم :D
گفتم شاید بتونم شماره شخص حقیقی مداران رو در بیارم البته اگه اون اینکاره بود اون بنده خدا بالای 400 خرید نمیکرد خودش :d
با تشکر
نظر
-
-
با این حقها چیکار میکنن :-/امسال چه خبره تو مداران:(fight)با این وضع داخلی شرکت تا عرضه حق تقدمها حالا حالاها برنامه داریمجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postme too
دیشب گفتم صف جمع میشه بو ممکنه بالا بره . باید یه پله رو میخریدیم :Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/26, 11:34.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفک کنم جا موندیم =)) این دفعه سومه . ولی اگه بخرم هم سنگین میخرم :d که جبران همه اینا رو کنهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر