کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فک کنم جا موندیم =)) این دفعه سومه . ولی اگه بخرم هم سنگین میخرم :d که جبران همه اینا رو کنه.
دیشب گفتم صف جمع میشه بو ممکنه بالا بره . باید یه پله رو میخریدیم :D
میثم جان دوست دارم نهایت دقت خودتو تو خرید مداران داشته باشی ...:x
شاید دیگه سراغش نرم ...
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
میثم جان دوست دارم نهایت دقت خودتو تو خرید مداران داشته باشی ...:x
شاید دیگه سراغش نرم ...
ما فک میکردیم امروز صف جمع میشه دیگه فک نمیکردم صف فروش تبدیل به صف خرید میشه!!!
معلومه سهم خیلی طرفدار داره :d و سهامدار عمده هم تو این قیمت ها فروشنده نیست و کف سهم دیگه 300 تومن نیست باید بالاتر بخریم
قبلا این چارت بررسی کردیم انتظار بود اصلاح سهم(موج4) در حداکثری قیمت 354 فیبوی61.8 اتمام و روند جهت صعودی بگیرد که متاسفانه جریان عرضه حق تقدمها بنا را بر نزول بیشتر و Fail شدن تحلیل گذاشت (موج چهار وارد موج1شد)
و اما امروز روند با برخورد به حمایت فعلی و مقاومت قبلی خود حوالی 226 و برخورد قیمت به نوار پایینی باند بولینگر و برخورد به MA100تایم فریم بلند مدت واکنش نشان داده وتغییر مسیر داده
حال 2 سناریو وجود دارد
پترن هارمونیک AB=CD تشکیل شده , اصلاح سهم تمام و از قیمتهای فعلی با تارگت حداکثر550 برگردد که مقامتهای اصلی سهم در 396و 440 وسپس 457.2 میباشد در صورتیکه قیمت زیر 306 فیبوی 78.6 اومد تحلیل Fail میباشد
فشار فروش این چند روز باعث شد برخی از اندیکاتورها(CCI-ADX-Stochastic,...)در منطقه اشباع فروش قرار گرفته و برای خرید در قیمتهای فعلی جذاب باشد
سناریوی دوم
با ترکیب حمایتها از خط پایینی کانال خط مقاومت معتبری در کانال نزولی ما بدست میاد که همینطور که در شکل بالا مبینید که باعث شده در 440 مقاومتی تشکیل شود و با برخورد به مقاومت تغییر مسیر داده و تو فاز اصلاح برود (بنده هم در مقاومت سهم از مداران خارج شدم) حال میتوان فرضیه را بر این گذاشت که سهم پس از برخورد به حمایتش حوالی326 و همچنین برخورد به خط میانی کانال واکنش نشان داده و قیمت احتمالا به سمت کانال بالایی در حرکت میباشد
در صورت صعود مقاومتهای اصلی 396و440
در صورت شکست حمایت 325 حمایتهای بعدی 290 و سپس268 که بعید میدانم به این رقمها برسه
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/02/26, 20:47.
من به تحلیل جناب شاهین عزیز قسمت دومش معتقدم البته 290 بعید پایین تر بیاد. که نظرم میتونه 100 درصد اشتباه باشه.
شاید هم سناریوی اول درست باشه ولی به نظرم هنوز زوده سهم رشد کنه ;)
من به تحلیل جناب شاهین عزیز قسمت دومش معتقدم البته 290 بعید پایین تر بیاد. که نظرم میتونه 100 درصد اشتباه باشه.
شاید هم سناریوی اول درست باشه ولی به نظرم هنوز زوده سهم رشد کنه ;)
همچنین فکر میکنم مثبت امروز همون پولبک بود و منتظر 295 هستم. ;) مگر اینکه بازار فردا بخواد هم حال ما رو بگیره هم بازیگراشو !! :))
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
اشتباه من این بود که در نظر نگرفتم سهامدار عمده میتونه عرضه کننده باشه تو این قیمت ها یا نه!!:( و فک میکردم دستش بازه و میتونه عرضه کنه :d در صورتی که به نظر میاد نمیتونه ;)
اشتباه من این بود که در نظر نگرفتم سهامدار عمده میتونه عرضه کننده باشه تو این قیمت ها یا نه!!:( و فک میکردم دستش بازه و میتونه عرضه کنه :d در صورتی که به نظر میاد نمیتونه ;)
یعنی پولبک نبود ؟!!! :( :((
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
اينقدر تاپيك مدارانو بالا نياريد بذاريد كارشونو انجام بدن به همين راحتيام نيست كه بتونيد دستشونو بخونيد
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر