بد فرم خرید شددددد
داده پردازي ايران ( مداران )
Collapse
X
-
بنام خداحال نگاهی به معاملات این 45 روز گذشته می کنیم(فقط سهام شرکت نه حق تقدمها)
با سلام خدمت دوستان
تعداد سهامی که در حال حاضر در بازار موجود می باشد 186753000 هزار سهام می باشد، که از این میزان سهام نزدیک به 127210000 سهام در دست حقوقی و حقیقی های عمده می باشد، و حدود 59500000 سهام در دست حقیقی ها و حقوقی های زیر درصدی هست، حال از این میزان سهام در دست حقیقی ها و حقوقی های زیر یک درصد تعداد زیادی از سهامداران قدیمی و کسانی هستند که فروشنده سهامشان نیستند و میزانی از این سهام هم در دست کارکنان شرکت می باشد و میزان دیگریش در دست کسانی هست که حق هایشان را به سهام تبدیل کرده اند و می توان گفت، احتمالا کمتر میزان سهام در بازار در دست کسانی می باشد که مورد معامله می باشد و تعدادی از این میزان هم بخاطر چند میلیونی می باشد که حقوقی افزایش داده است. حال نگاهی به معاملات این سهام در این 45 روز کنیم، در این مدت چیزی نزدیک به 81000000 میلیون سهام در بازار مورد معامله قرار گرفته است و این تعداد معامله نسبت بهسهام در بازار بسیار بالا می باشد و این خود نشان می دهد که خود حقوقی شرکت متوجه شده که سهام در بازار خشک شده است و فقط از طریق عرضه او می باشد که احتمالا بتواند کنترلی بر شرایط داشته باشد، والا کسی سهامی برای عرضه ندارد.
نظر
-
دیروز اونی که 1420 ریال حق تقدم مداران خرید من بودم
حال کردم تو پایین ترین قیمت اول وقت اضافه کردم
میانگین خریدم زیر 1300 ریال هستاللهم عجل لولیک الفرج.
نظر
-
در اصل توسط aryana پست شده است View Postبد فرم خرید شددددددر اصل توسط aryana پست شده است View Postخروج کامل از مداران!!!
آخه عزیز دل، این چه کاریه؟! ... مداران تازه یکی دو روزه مقاومتشو رد کرده ...
به نظر من که امروز فرصت خرید مجدد حقش بود ... در کل بلند مدت سهم خوبه
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postامروز حقوقی خیلی خوب با متعادل کردن مداران حقهاشو جمع کرد اکثر همگروهیهاش امروز آخر وقت صف خرید شدن مثل رانفور مرقام رتاب حتی رکیش هم صف خریدو دید هدف مداران فعلا 350 تومنه اما تا اردیبهشت ارقام بسیار بالاتری را خواهد دید
نظر
-
در اصل توسط petter پست شده است View Postجدا دمت گرم! :.thumbsupsmileyanim ... واقعا با نوع خرید و فروشت حال کردم ... دیروز بدفرم خریدی و امروز بدفرم فروختی؟؟!!! /.:blinksmiley.:/
آخه عزیز دل، این چه کاریه؟! ... مداران تازه یکی دو روزه مقاومتشو رد کرده ...
به نظر من که امروز فرصت خرید مجدد حقش بود ... در کل بلند مدت سهم خوبه
منظور از خرید خرید خودم نبود
من از خیلی قبل تر با مداران بودم /:.yead.:/با سهم ازدواج نکنید!!!
نظر
-
بنام خداامروز نگاهی به شرایط این شرکت می کنیم
با سلام خدمت دوستان
شرکت داده پردازی ایران در بخش دیتاسنتر و همچنین تاسیس دیتاسنتر و همچنین فعالیت در بخش مین فرم های برای بانکها و همچنین فعالیت در بخش نرم افزای و همچنین فعالیت در بخش امضا دیجیتال و فعالیت در بخش خدمات اینترنتی و همچنین در بخش آموزش، باعث شده از این شرکت یک نمونه بی همتا در صنعت آی تی کشور بسازند و همچنین این شرکت قدمتی بیش از نیم قرن در مورد فعالیتهای آی تی در کشور دارد. همچنین شرکت علاوه بر فعالیتهای زیاد در بخش بانکی فعالیتهای متنوعی در دیگر ارگانهای کشور دارد
همچنین فعالیتهای شرکت توسعه در بخش pos های بانکی و A T M همچنین فعالیت در بخش کامپیوتر و سخت افزار باعث شده این شرکت هم در شرایط بسیار خوبی باشد و همچنین این شرکت از شرکتهای می باشد که تمام شرایط را محیا کرده برای گرفتن مجوزPSP و در شرف گرفتن این مجوز می باشد و این مجوز باعث می شود شرکت یکی از شرکتهای در بخش پرداخت الکترونیکی شود.
امروز این افزایش سرمایه باعث رشد در هر دو شرکت می شود و این رشد و پویایی باعث بهتر شدن شرایط برای همه سهامداران می شود
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postشنیده شده در چند روز اتی یکی از زیر مجموعه های مداران در بازار فرابورس عرضه خواهد شد . در اینصورت ......خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر