گروه صنعتي سديد ( وسديد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : گروه صنعتي سديد ( وسديد )

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    همه..میدانند..من 2450 تا 230..فروختم...در همان تاپیک..سفاسی در تالار بورس وجود داره..... سهم ها تا بالا 2800 رفت.....روحم..هم از این...حرکت سازمان خبر نداشت...
    شما با بچه سازمان صحبت..کردید...نه عزیز ..رفتی با ناشران صحبت//کردی..این را همه میتوانند.... ناشران هم..جواب میده داره..پیگیری..میشه..
    چرا بت زور ..میاد...مگه...پست بنده دروغ بوده...یا مستند نبوده.....چطور..تاریخ..مجمع را با مجوز کامل سازمان..یکی..میدانند....مشکلی...نیست....
    بنده...مستند...و طبق نامه سازمان در کدال...ریسک..سهم را برای خریدار و سهامدار روشن..کردم...وظیفم بوده...بسیار هم...وجدان اسوده ایی دارم.....
    شرکت با 500 درصد تجدید دارایی از 141 در میاد..پس فردا سازمان رکب سفاسی را زد...شما جواب ضرر مردم..را میدی...
    سفاسی که...به چیزی ..گیر دادن..که تا حالا ..کسی نشنیده بود...این تیم سازمان..خدا را بنده..نیست...مو را از ماست..میکشه....
    جوابی اگر برای بند ج..نامه سازمان به لکما دارید...مرقوم..کنید....
    ...........وقتی به بنده ایراد وارده..که حرفی غیر ..مستند بزنم...مثلا بگم..من با سازمان صحبت..کردم..گفته..فلان..میشه...
    این سهم با مواردی که ذکر کردم..بسیار پر ریسکه...و البته فروش های سنگین..صدر تامین..13...14....میلیارد سهم فروختن در این 2 روزه...
    ..پست بنده ..فقط ..ریسک سهم را نشان..میده..هر کی جیگرش را داره..و این ریسک..مستند را به جان..میخره....عواقب سود و زیانیش را هم...دریافت خواهد..کرد.........این..نه غیر عادلانه..و نه غیر..منصفانه..است.......
    تخریب....تعریفش بسیار متفاوت..با روشن نمودن مستند شرایط یک سهمه...
    یه تالار گفتمان دیگه هم هست به نام امیدآوران بورس
    اونجا را از قلم انداختی که بری و وسدید تخریب کنی
    فقط خواستم یاد آوری کنم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      یه تالار گفتمان دیگه هم هست به نام امیدآوران بورس
      اونجا را از قلم انداختی که بری و وسدید تخریب کنی
      فقط خواستم یاد آوری کنم
      ....شما هنوز...فرق تخریب را با ارائه شرایط شرکت نمیدانی...تخریب یعنی...نسبت هایی غیر واقعی...و..غیر مستند....به سهم..........بنده..طبق کدال...و..مستند ریسک سهم..را گفتم.......بارها دیدم...شما برایت صرف سود..کردن..مهمه...و روشن کردن..شرایط سهم برای ...تریدران را تخریب تعبیر ..میکنی..مشکل ..خودته....
      جوابی برای بند ج..نامه سازمان به لکما دارید...مرقوم..نمایید.چون این بند بدون شک..شامل وسدید هم..میشه.......اینگونه...به همه..خدمت..کرده اید....کادر فعلی سازمان...بشدت با دید منفی به تجدید دارایی مینگرند...و مو را از ماست..میکشند....نمونش سفاسی که در سال 92 از همین سازمان..مجوز...میگیره..انهم..کامل.....الان با بندی ..تحت عنوان..حق ارتفاع...که...کسی تا حالا نشنیده بود...900..درصدش را..حذف کرد.....
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

....شما هنوز...فرق تخریب را با ارائه شرایط شرکت نمیدانی...تخریب یعنی...نسبت هایی غیر واقعی...و..غیر مستند....به سهم..........بنده..طبق کدال...و..مستند ریسک سهم..را گفتم.......بارها دیدم...شما برایت صرف سود..کردن..مهمه...و روشن کردن..شرایط سهم برای ...تریدران را تخریب تعبیر ..میکنی..مشکل ..خودته....
        جوابی برای بند ج..نامه سازمان به لکما دارید...مرقوم..نمایید.چون این بند بدون شک..شامل وسدید هم..میشه.......اینگونه...به همه..خدمت..کرده اید....کادر فعلی سازمان...بشدت با دید منفی به تجدید دارایی مینگرند...و مو را از ماست..میکشند....نمونش سفاسی که در سال 92 از همین سازمان..مجوز...میگیره..انهم..کامل.....الان با بندی ..تحت عنوان..حق ارتفاع...که...کسی تا حالا نشنیده بود...900..درصدش را..حذف کرد.....
        تو فارس نیوز هم یه قسمت داره که میتونی بری و تخریب وسدید ادامه بدی
        موفق باشی
        چه روشهایی بلدی برای خرید سهم
        ناقلا
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

تو فارس نیوز هم یه قسمت داره که میتونی بری و تخریب وسدید ادامه بدی
          موفق باشی
          چه روشهایی بلدی برای خرید سهم
          ناقلا
          ....دیدتان..کودکانه است....همچون..تازه..واردان به بازار.....شمایی که داری تارگت..میدی..باید مطالبی که بنده..گذاشتم..را میگذاشتی یا جوابی قانع..کننده میدادی.......شما میفروشی....چون..خودت..میدانی..که ریسک..مهمی بالا سر سهمه....و ب فرض تحقق...ریسک..اعلامی.........دودمان..ملت بر باد..خواهد رفت...این...چیزیست..که برایت باید..مهم..باشه..که...نیست...
          فبیرا داشتم....وقتی سهم...بالای 215..220......بود..منظورم..بازگشایی بعد..مجمع..است....گفتم..بنده به دشمنم..هم..پیشنهاد خرید..نمیدم..در تاپیکش موجوده.......بسیاری ضرر هایی هنگفت ..کردند......سود باید برکت.داشته باشه...و سالم.باشه...بنده..نوسانگیری..میکنم...در سهم های..مختلف..ولی تا کنون...هیچکدامش را نه..اعلام..کردم...و..نه اعلام..خواهم..کرد.....فقط سهم..هایی را در فروم.های بورسی..مطلب میگذارم...و تحلیلی دست پا شکسته ارائه...میدم...که..مطمئن...شوم.....ضرری...نداشته باشه..و..خطرناک..نباشه...البته در حد ..وسع....
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

....دیدتان..کودکانه است....همچون..تازه..واردان به بازار.....شمایی که داری تارگت..میدی..باید مطالبی که بنده..گذاشتم..را میگذاشتی یا جوابی قانع..کننده میدادی.......شما میفروشی....چون..خودت..میدانی..که ریسک..مهمی بالا سر سهمه....و ب فرض تحقق...ریسک..اعلامی.........دودمان..ملت بر باد..خواهد رفت...این...چیزیست..که برایت باید..مهم..باشه..که...نیست...
            فبیرا داشتم....وقتی سهم...بالای 215..220......بود..منظورم..بازگشایی بعد..مجمع..است....گفتم..بنده به دشمنم..هم..پیشنهاد خرید..نمیدم..در تاپیکش موجوده.......بسیاری ضرر هایی هنگفت ..کردند......سود باید برکت.داشته باشه...و سالم.باشه...بنده..نوسانگیری..میکنم...در سهم های..مختلف..ولی تا کنون...هیچکدامش را نه..اعلام..کردم...و..نه اعلام..خواهم..کرد.....فقط سهم..هایی را در فروم.های بورسی..مطلب میگذارم...و تحلیلی دست پا شکسته ارائه...میدم...که..مطمئن...شوم.....ضرری...نداشته باشه..و..خطرناک..نباشه...البته در حد ..وسع....
            رفتار من یا شما؟؟
            شما اگر واقعا حرف حساب میزدی یکبار نظرت میدادی و خلاص
            ولی کپی مکرر در تمام تاپیکها رفتار بچه گانه شما را نشان میدهد که ارزش جواب فنی را ندارد
            شما به تخریب ادامه بده شاید موفق شدی
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

رفتار من یا شما؟؟
              شما اگر واقعا حرف حساب میزدی یکبار نظرت میدادی و خلاص
              ولی کپی مکرر در تمام تاپیکها رفتار بچه گانه شما را نشان میدهد که ارزش جواب فنی را ندارد
              شما به تخریب ادامه بده شاید موفق شدی
              ..کدام..تاپیک..ها....غیر این بوده..که در تاپیک..وسدید در فروم..های بورسی بوده....و در تاپیک..شما...چون..اگهی مجمع را با مجوز یکی...نشان..میدادید...بگذریم.....و فقط هم...مطلبم را 1 بار..پیست..کردم.....و بعدش...فقط..جواب...افرادی را دادم..که..همچون..شما...فرق...تخریب را با روشن..نمودن شرایط سهم..نمیدانستند...بگذریم....

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

..کدام..تاپیک..ها....غیر این بوده..که در تاپیک..وسدید در فروم..های بورسی بوده....و در تاپیک..شما...چون..اگهی مجمع را با مجوز یکی...نشان..میدادید...بگذریم.....و فقط هم...مطلبم را 1 بار..پیست..کردم.....و بعدش...فقط..جواب...افرادی را دادم..که..همچون..شما...فرق...تخریب را با روشن..نمودن شرایط سهم..نمیدانستند...بگذریم....
                تالار بورس با آیدی چتین و همین آیدیت
                در بورکس با همین آیدیت
                میخوای لینک بزارم تا ببینی که اینجا را با مهد کودک اشتباه گرفتی
                خوبه منم بیام در تاپیکهای سفاسی و سهم شما را تخریب کنم؟؟
                هرچندکه بازم میگی من سفاسی ندارم که داری و گیر افتادی توش
                .
                برو پسر جان برو رفتارت عوض کن
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

تالار بورس با آیدی چتین و همین آیدیت
                  در بورکس با همین آیدیت
                  میخوای لینک بزارم تا ببینی که اینجا را با مهد کودک اشتباه گرفتی
                  خوبه منم بیام در تاپیکهای سفاسی و سهم شما را تخریب کنم؟؟
                  هرچندکه بازم میگی من سفاسی ندارم که داری و گیر افتادی توش
                  .
                  برو پسر جان برو رفتارت عوض کن
                  ...یعنی بعد 6 سال..که با این ایدی..هستم.. ..هنوز ..فرق من را با ایدی چتین..نفهمیدی.....بنده اصفهانیم..ایشون...تبریزی......در یه سری سهم های تجدید دارایی دار..هم..سهم شدیم...همین../:.wacsmiley.:/..زکاوتی..مثال زدنی دارید......laughingsmiley
                  باز هم..میگم..10 بار ..گفتم..فعلا سفاسی ندارم..در همان.تالار بورس هم بری 10..15 روز..پیش را ببینی...خواهی دید..که..گفتم زیر 2300....تا2450 خارج..شدم....بعد ش هم رفت بالا 2900...از شانس بنده....
                  الان هم.که..میبینی در سفاسی مطلب میگذارم...دلیلش اینه..که...میدانم....کسانی که ...هیجانی و با استرس ..در قیمتی پایین بفروشند..متضرر میشوند.....وقتی حرف از 1500 برای سهم زده...میشه...توسط..افراد..مختلف.....و..میدانم...که حتی 20..25 درصد بالاتر را هم.{{{{{{2000....1900...}}}}}}}.نخواهد دید...وظیفمه..که بگم...

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

...یعنی بعد 6 سال..که با این ایدی..هستم.. ..هنوز ..فرق من را با ایدی چتین..نفهمیدی.....بنده اصفهانیم..ایشون...تبریزی......در یه سری سهم های تجدید دارایی دار..هم..سهم شدیم...همین../:.wacsmiley.:/..زکاوتی..مثال زدنی دارید......laughingsmiley
                    باز هم..میگم..10 بار ..گفتم..فعلا سفاسی ندارم..در همان.تالار بورس هم بری 10..15 روز..پیش را ببینی...خواهی دید..که..گفتم زیر 2300....تا2450 خارج..شدم....بعد ش هم رفت بالا 2900...از شانس بنده....
                    الان هم.که..میبینی در سفاسی مطلب میگذارم...دلیلش اینه..که...میدانم....کسانی که ...هیجانی و با استرس ..در قیمتی پایین بفروشند..متضرر میشوند.....وقتی حرف از 1500 برای سهم زده...میشه...توسط..افراد..مختلف.....و..میدانم...که حتی 20..25 درصد بالاتر را هم.{{{{{{2000....1900...}}}}}}}.نخواهد دید...وظیفمه..که بگم...
                    تو که اینقدر زرنگ بودی چرا مداوم ملت دعوت به خرید سفاسی میکردی
                    این داستان لکما چرا واسه سفاسی ها تعریف نمیکردی
                    اصا بیخیال تو راست میگی تو خوبی
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

من یه ایدی دارم..در این 6 سال..اخیر..چه بورسی..چه تالار..چه..بورکس.......سال 94...بنده را باجناب ..امیری..اشتباه...میگرفتند...در شفارس.....بعد...با... ایدی میثم میثم.....بعدش در گروه قندی ..با این بنده..خدایی که چند روز..پیش کانالش را بست...و.چند..وقت.پیش هم یه بابایی..با جناب...میثم 20...20.....در صورتیکه..هیچ..رقمه..نه شباهتی بود...و..نه..ربطی....عادته..گویا....ارتباط دادن های بی ربط.... این بندگان..خدا..هم..که ربط ..به بنده..میدهید...هم..کار بلد ترند..و..هم..زرنگتر.....هم.باسواد تر..و..شناخته شده تر........

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

تو که اینقدر زرنگ بودی چرا مداوم ملت دعوت به خرید سفاسی میکردی
                        این داستان لکما چرا واسه سفاسی ها تعریف نمیکردی
                        اصا بیخیال تو راست میگی تو خوبی
                        ..داستان...میگی.......بنده از 1450...پله ایی خریدم..و توصیه به خرید داشتم...تا قیمتهایی بالاتر.....از وقتی هم..که بیش از 10..روز پیش فروختم..سهم بعدش 20..25 درصد بالار فت....برو همان..تاپیک..سفاسی.....تو همین بازار نادخ..تا 2900 رفت......
                        بحث حق ارتفاع...تا..حالا..نه..کسی شنیده بود..و نه دیده...در ضمن..همین سازمان در سال 92...با تمام....تجدید دارایی شرکت..موافقت..کرد..و مجوز هم..داد...در کدال..موجوده.....حال..تیم..جدید ..حضرت زگیل......به نخ در رفته تنبان....مدیران..شرکتهایی که تجدید دارایی میدهند..هم..گیر..میده..چیز..جدیدیست...بخاطر همین..میگم..خدا به وسدید رحم..کنه..چه بامبولی سرش در بیارن.......

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

..داستان...میگی.......بنده از 1450...پله ایی خریدم..و توصیه به خرید داشتم...تا قیمتهایی بالاتر.....از وقتی هم..که بیش از 10..روز پیش فروختم..سهم بعدش 20..25 درصد بالار فت....برو همان..تاپیک..سفاسی.....تو همین بازار نادخ..تا 2900 رفت......
                          بحث حق ارتفاع...تا..حالا..نه..کسی شنیده بود..و نه دیده...در ضمن..همین سازمان در سال 92...با تمام....تجدید دارایی شرکت..موافقت..کرد..و مجوز هم..داد...در کدال..موجوده.....حال..تیم..جدید ..حضرت زگیل......به نخ در رفته تنبان....مدیران..شرکتهایی که تجدید دارایی میدهند..هم..گیر..میده..چیز..جدیدیست...بخاطر همین..میگم..خدا به وسدید رحم..کنه..چه بامبولی سرش در بیارن.......
                          امروز به طور مشخص زحمت کشیدی و سهمو تخریب کنی تا فردا بتونی برای خودت فرصت خرید ایجاد کنی
                          دیگه واقعا در شان من نیست جوابت بدم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

امروز به طور مشخص زحمت کشیدی و سهمو تخریب کنی تا فردا بتونی برای خودت فرصت خرید ایجاد کنی
                            دیگه واقعا در شان من نیست جوابت بدم
                            ...نرورد..میخ..اهنین............
                            me too

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

سهم قطعا مجوز افزایش سرمایه..خواهد..گرفت......ولی میزانش...میتواند تلرانس بالایی داشته باشه.....جا..گیر...برای کم..کردن...میزان تجدید دارایی..پر رنگ..وجود داره..
                              سازمانی که...میره به ارتفاع..زمینهای سفاسی..گیرمیده.....به میزان..تجدید دارایی از شرکتهای زیر مجموعه...{{{{{{منظور..میزان ارزش گذاری..}}}}}}}..سدید..که از 92 تا الان..حتی 1 صورت..مالی حسابرسی نشده ارائه..ندادن.....به اسانی..نمیگذرد......همان..گونه..که به لکما..پیچیدند..البته انجا...گفتند..حسابرسی شده نداده.........ولی وسدید صورت مالی حسابرسی نشده ...این..گروه از دارایی ها ..را...هم نداده..
                              این..موارد..را در تحلیلتان مد نظر قرار دهید....تریدتان سیف تر...خواهد بود...

نظر

• arman36
                                ستاره دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 962

این حقیقی هایی که میخریدن بعید به نظر میاد اشخاص معمولی باشن
                                حالا شنبه معلوم میشه اگر صف خرید شد نشون میده حقوقی داشته کدهای خودش پر میکرده
                                اگه صف فروش شد چی؟قبول میکنی داشتن خالی میکردن؟

نظر

در حال کار...
                                X