گروه صنعتي سديد ( وسديد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : گروه صنعتي سديد ( وسديد )

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
    اگه صف فروش شد چی؟قبول میکنی داشتن خالی میکردن؟
    یه 15 ساعت صبر کنیم معلوم میشه
    یا صف فروش میشه یا صف خرید
    یه کم صبر کنیم معلوم میشه
    اونهایی که میخریدن اطلاعات رانتی داشتن یا نه
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2019/03/01, 17:38.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

الان...نمیشه سر از کار سازمان..و..مقدار مجوزها در اورد....صف خرید و فروش شدن سهم..ها هیچ..چیزی را نشان...نمیده.....سفاسی تا 2780..مچش..کردند...پایان بازار..معلوم..شد...900 درصد..کم..کردند...یعنی اطلاعات درز نمیکنه....
      چه..معاملات..مثبت..چه..منفی..هیچ..یکی چیزی را اثبات..نمیکنه..فعلا....
      در کل چه قصد خرید..چه قصد فروش دارید..پلکانی باشه...با توجه به ریسک..ها...مهم..سهم...این..روش سیف ترین روشه...
      بازاری که دها میلیارد انرژی 8 تومانی میخره..و ظرف 1 هفته 2600..میفروشه......یعنی...بازار فضای بی منطق..و دیمی....حاکمه...
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 1426

هردو بزرگوار عزیزید وبورس باز وپس لطفا پایانش بدید وبذارید هرکس هرنظری داره بده این سهم یاهرسهمی بابد وخوب گفتن مابالا پایین نمیشه جناب می رامن تا اونجا که میشناسم ادم خوش ذاتیه وخیر رسان وتحلیلگر که بفر سوادش مو را از ماست میگشه وجنا ب تمام که جای خود دارد پس حفظ حرمت از هر چیزی واجبتره رفقای بورس باز

نظر

• farhad1353
          ستاره‌دار(11)
          • Nov 2018
          • 488

گزارش 9 ماهه وسديد :
          گفتني است وسديد در مدت مشابه سال قبل1127 ريال زيان به ازاي هر سهم زيان شناسايي كرده بود رشد 1853 درصدي سود فروش سرمايه گذاري ها در9 ماهه 97 نسبت به مدت مشابه قبل نكته قابل توجه گزارش اين شركت بود.
          به نقل از سالت بورس 24 :https://bourse24.ir/news/177547/%D9%...AF%DB%8C%D8%AF

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            شما بجای دلسوزی برای وسدید برو فکری به حال سفاسی خودت بکن
            فکر میکنی با تخریب این سهم سفاسی شما رشد میکنه(هرچند که میگی سفاسی نداری)
            جای تاسف داره...
            این رفتار شما حرفه ای نیست و از شما بعید است
            که یک مطلب را در تمام سایتها تکرار میکنی
            این روش تخریب کردن سهم به نظرت جواب میده؟؟
            حالا با وجودی که خودم با بچه های سازمان صحبت کردم و میدونم چیه خبره ولی ترجیح میدم جزئیات نگم تا این جوری به واسطه تخریبهای امثال شما فروشنده برای شنبه پیدا بشه
            موفق باشید
            ...شما..که فروختی................با بچه..های سازمان صحبت..کرده..بودی..هان............
            5800 درصد...شد.....1890...درصد........................
            خدا را شاکرم..که...که..نگذاشتم.....چند نفر ی هم..بروند..2700...وسدید بخرند......
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

نانی..که...بخاطر 2 زار..نوسان..متوسط به دروغ..و...نامردی بشوید.....ارزشی...نداره........................ 5830.....................شد...1890................ .........

نظر

• farhad1353
                ستاره‌دار(11)
                • Nov 2018
                • 488

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                نانی..که...بخاطر 2 زار..نوسان..متوسط به دروغ..و...نامردی بشوید.....ارزشی...نداره........................ 5830.....................شد...1890................ .........
                با سپاس وتشكر از نيت خير خواهانه شما
                لطفا از مديريت فروم بورسي درخواست ميگردد با توجه به تجربيات جناب آقاي mey لطفا تايپيكي اختصاصي جهت نوشته هاي ايشان در نظر گرفته شود.اطلاعات ايشان كمك شاياني به سهامداران خرد خواهد كرد. سپاس

نظر

• تنها
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1109

به بهانه همین تجدید ارزیابی حقوقی 14 میلیارد تومن کاسب شد ...................خوش بحالشون واقعا چه پول های یا مفتی درمیارن

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

...شما..که فروختی................با بچه..های سازمان صحبت..کرده..بودی..هان............
                    5800 درصد...شد.....1890...درصد........................
                    خدا را شاکرم..که...که..نگذاشتم.....چند نفر ی هم..بروند..2700...وسدید بخرند......
                    بله بنده با بچه های سازمان صحبت کردم
                    و امروز باز هم صحبت کردم
                    این از سفاسی شما که یه عده بدبخت 2900 خریدن بهتره
                    باز لااقل الان کف سهم مشخصه 1900 کف سهمه
                    ولی سفاسی چیبا سفته بازی باز یه عده امروز تحریک به خرید شدن
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mfa
                      عضو جدید
                      • Nov 2018
                      • 13

بنده هم جناب mey را فردی سلیم و حلال خور می شناسم سپاس عزیز دل

نظر

• تنها
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1109

و امروز باز هم صحبت کردم

دوست عزیر مثل بچه دبستانی ها سهمی با سهمی قیاس نکن ....................سفاسی یک سهم کوچولو بدون بدهی بانکی هست که با کوچکترین قراردادی متحول میشه

وسدید فقط 185 میلیارد تومن بدهی بانکی داره نوکر بانکه هرچی درمیاره تقدیم بانک میکنه سودش رو

همین الان گزارش 9ماهش داده فقط 24 میلیارد تومن بهره داده هزینه مالیش ماهی 3میلیارد تومنه اندازه کل سرمایه سفاسی فقط ماهیانه بهره میده

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2938

درود

به نظرم وسدید کماکان بخت ایجاد گینی خوب را دارد. هر چند به لحاظ بنیادی درب و داغون است و مشابهش را شما به وفور در بورس ایران تجربه کرده اید.

در نمودار اول مشاهده میکنید که به تازگی از قله تاریخی عبور کرده و شما کاملا آگاهید که در چنین مواقعی رفتار سهم در برخورد با چنین مقاومتی همان است که الان وسدید دارد انجام میدهد.
                          این احتمال وجود دارد که با یکی دو روز نوسان در همین محدوده قیمت مجددا حرکت وسدید شروع شود.
                          باید منتظر بود و رفتار سهم را رصد کرد

نمودار دوم معاملات دیروز را به نمایش میگذارد. مجرب ها میدانند که کندلهای صعودی آخر وقت نوید حرکت مثبت سهم در روز بعد را میدهد.

نمودار سوم رفتار متفاوت دو حقوقی سهم را نشان میدهد. صدر تامین میفروشد سدید تدبیر میخرد.
                          به سابقه خرید صدرتامین توجه کنید در مهرماه حدود 9 میلیون سهم خریده است. شاید به دلیل خبرهای اینسایدری که در اختیار اینچنین حقوقی ها قرار میگیرد و یا هر دلیل دیگر
                          ولی چندین عرضه داشت در زمانی که سهم روند پرقدرت صعودی داشته اشت. قبلا هم از با تجریه های این سایت پرسیدم " اگر شما حقوقی بودید و پول لازم به هر دلیل، چه زمانی را برای نقد شدن مناسب تشخیص میدادید؟

نکته آخر اینکه کمی تحمل نظرات مخالف را داشته باشیم و به هم احترام بگذاریم.

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط farhad1353 پست شده است View Post
                            با سپاس وتشكر از نيت خير خواهانه شما
                            لطفا از مديريت فروم بورسي درخواست ميگردد با توجه به تجربيات جناب آقاي mey لطفا تايپيكي اختصاصي جهت نوشته هاي ايشان در نظر گرفته شود.اطلاعات ايشان كمك شاياني به سهامداران خرد خواهد كرد. سپاس
                            //ارادتمند...دادا..من..نه سوادش را دارم..و..نه..تجربش را....این...عبا برای بنده زیادی..گشاده..ارادتمندتان.....

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

و امروز باز هم صحبت کردم
                              ..همین سفاسی را ایدی تنها از 1350...و بعدش بنده از 1450..خریدیم..و البته عامل اصلیش هم..جناب ایدی تنها بود...بنده..ممنونم..از ایشون....و ایدی تنها..هر چه از سهم..میدانست..گفت....هر..کسی هم..که..خریده..تو..همین بازار نادخ..سودبسیار..خوبی کرده........تاپیک..سفاسی هم تقریب 2..ماهه..که..مطلب گذاشته شده..توسط..دوستان... ...دادا...نمیدانم..باور..میکنی یا ..نه....سطح..تحلیل..و تجربه..و سواد بورسی..بازار هیچ..وقت اینقدر پایین..نبوده...همین.گرگان..تلگرامی..به اندازه..کافی..دار ندار..ملت را بر باد..میدهند...دیگه..ما ها...نباید..ندانسته..و احساسی...راه را برای ضرر بیشتر ..این.گروه باز..کنیم............بنده..هیچ..مشکل شخصی با شما..ندارم...اگر ..کدورتی..و یا بی احترامی ..و یا..هر عامل ازاردهنده ایی....از جانب ..بنده..شما را ازرد....پوزش می خوام...و..خلالیت.....اردتمند....@};-@};-@};-@};-

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

..همین سفاسی را ایدی تنها از 1350...و بعدش بنده از 1450..خریدیم..و البته عامل اصلیش هم..جناب ایدی تنها بود...بنده..ممنونم..از ایشون....و ایدی تنها..هر چه از سهم..میدانست..گفت....هر..کسی هم..که..خریده..تو..همین بازار نادخ..سودبسیار..خوبی کرده........تاپیک..سفاسی هم تقریب 2..ماهه..که..مطلب گذاشته شده..توسط..دوستان... ...دادا...نمیدانم..باور..میکنی یا ..نه....سطح..تحلیل..و تجربه..و سواد بورسی..بازار هیچ..وقت اینقدر پایین..نبوده...همین.گرگان..تلگرامی..به اندازه..کافی..دار ندار..ملت را بر باد..میدهند...دیگه..ما ها...نباید..ندانسته..و احساسی...راه را برای ضرر بیشتر ..این.گروه باز..کنیم............بنده..هیچ..مشکل شخصی با شما..ندارم...اگر ..کدورتی..و یا بی احترامی ..و یا..هر عامل ازاردهنده ایی....از جانب ..بنده..شما را ازرد....پوزش می خوام...و..خلالیت.....اردتمند....@};-@};-@};-@};-
                                منم معامله گرم و بر مبنای دیتاهایی که دارم تصمیم گیری میکنم و نظرات شخصی اعلام میکنم هرچه باشد را میگم در مورد تماس با بچه های سازمان هرچه بود گفتم
                                ولی بورس همیشه بورسه و هر کس بگه من 100 درصد و یا حتی 70 درصد تحلیلهام درسته داره دروغ میگه
                                منم قصد جسارت نداشتم
                                اگر حرف تندی زدم شرمنده ام
                                حلال کن.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X