گروه صنعتي سديد ( وسديد )
Collapse
X
-
پاسخ : گروه صنعتي سديد ( وسديد )
شاخص از ۶۱هزار به ۷۷هزار رسدید وسدید به کمک رنج های حقوقی منفی هم خورد رشد وسدید در زمانی کلیت بازار خبری نیست اتفاق خواهد افتاد خیلی ها مقایسه می کنند چه سهمی رشد کمتری کرده خریدار میشن حال سدید منفی هم خورده چه بهتر و خریدنی تر ... اما کو فروشنده !
به امید اینکه به کمک فروشنده حقوقی دوستان هم خریدشان تکمیل شه و استارت سهم را شاهد باشیم
نظر
-
Sadid
گروه صنعتیی سدیید
کانال تلگرام سدیید که توسط خود شرکت مدییرییت مییشه انگار به تازگیی راه اندازیی شدهinfo@sandika.ir
...
به تازگی مهندس کاوه از مدیران گروه صنعتی سدید مدیریت سندییکا لوله و پروفیل را بر عهده گرفته که کانال تلگرامی هم دارند ادرس را قرار میدم
sandika.ir سنديكا
كانال اطلاع رساني
سنديكاي توليدكنندگان لوله و پروفيل فولادي ايران
جهت عضويت ديگران لينك زير را براي آنها ارسال نماييد
@sandikadotir
ايميل :
@amir_1090 ارتباط با مدیر
...
لینک گروه تلگرام فسدید که سهامداران راه اندازی کردند
...دوستان کوچ نکنند تلگرام !خبر یا تحلیل خاصی بود تو فروم هم قرار بدن
نظر
-
جوک سال تو بورس ایران داره اتفاق می افته
ارزش بازار شركت سدید 40 میلیارد تومن
رو 201 خریدم.A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postجوک سال تو بورس ایران داره اتفاق می افته
ارزش بازار شركت سدید 40 میلیارد تومن
رو 201 خریدم.
دوساله با این سهم هستیم
علاوه بر اینکه از بازار جا موندیم کلی هم از اصل سرمایه توی ضرر هستیم
معلوم نیست توی اون خراب شده چه خبره که سدیدتدبیر مثل خر میفروشه
توی بازار پایه معامله کردن اشتباه محضه
بیا تا دو میلیون سهم رو 200 تومن خودم بهت بفروشم
نظر
-
در اصل توسط adrian پست شده است View Post===========
بابا تو رو خدا اینقدر زیر بغل این شرکت ورشکسته هندونه نذارین. ما خودمون توی این خرابشده شاغلیم. 2 -3 ماه یه بار دارن به زور حقوق پرسنلو میدن !!! آخه سدید کجا صدرا کجا؟
تعصب بیجا باعث ضرره
نظر
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postخدا لعنتشون کنه
دوساله با این سهم هستیم
علاوه بر اینکه از بازار جا موندیم کلی هم از اصل سرمایه توی ضرر هستیم
معلوم نیست توی اون خراب شده چه خبره که سدیدتدبیر مثل خر میفروشه
توی بازار پایه معامله کردن اشتباه محضه
بیا تا دو میلیون سهم رو 200 تومن خودم بهت بفروشم
یه جای کار بد می لنگهA man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postزیر مجموعه هاش این همه پروژه می گیرن..
یه جای کار بد می لنگه
وگرنه ملت کنتور 200 میلیارد تومنی میخرن میشه 1600 میلیارد تومن
کیسون 300 میلیاردی میخرن میشه 900 میلیارد تومن
شانس تخمی ما سهم 50 یا 60 میلیارد تومنی میخریم
میشه صفر
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postزیر مجموعه هاش این همه پروژه می گیرن..
یه جای کار بد می لنگه
به خودشون هم نمیفروشن که آدم بگه دارن کد خودی پر میکنند
به نظر نوعی کرم ریختنه
نظر
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postشما که بورکس اکانت دارید بپرس کسی خبر نداره چرا سدید تدبیر میفروشه؟ یعنی لنگ همین مقدار پولن؟
به خودشون هم نمیفروشن که آدم بگه دارن کد خودی پر میکنند
به نظر نوعی کرم ریختنه
( کاملا محاسبه شده و با دادن پروژه های سنگین و اجبار به دریافت وام با بهره های کلان از یک سو و سالها معطل نگه داشتن پرداخت مطالباتشان از سوی دیگر )
..............آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2016/11/01, 04:06.
نظر
-
در اصل توسط shahin پست شده است View Postشرکتهای خط لوله و صدرا در دولت قبل و با شعار حمایت از تولید ملی ، مهر اقتصاد و .... ! به آتش کشیده شدند .
( کاملا محاسبه شده و با دادن پروژه های سنگین و اجبار به دریافت وام با بهره های کلان از یک سو و سالها معطل نگه داشتن پرداخت مطالباتشان از سوی دیگر )
..............
شرکت فسدید در سال 87 سود انباشته داشته در سال 94 بیش از 400 میلیارد تومان زیان انباشته. پول کمی نیست برای خودش
سرمایه یک بانک حساب میشه.
نظر
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postو همچنین خریت مدیرانشان در تن دادن به قراردادهای یک طرفه و دریافت وام با بهره بالا بدون اطمینان از دریافت مطالبات.
شرکت فسدید در سال 87 سود انباشته داشته در سال 94 بیش از 400 میلیارد تومان زیان انباشته. پول کمی نیست برای خودش
سرمایه یک بانک حساب میشه.
متاسفانه كلي تو ضرر هستم بنظر شما ميانگين كم كنم ؟
نظر
-
در اصل توسط mehr400 پست شده است View Postسلام جناب حميد
متاسفانه كلي تو ضرر هستم بنظر شما ميانگين كم كنم ؟
با این قیمتها هر کسی در هر زمانی چه یک سال پیش و چه ده سال پیش سهم رو خریده توی ضرره
حداقل ضررش خواب سرمایه چندین سالست. از این نظر شما تنها نیستید.
توی خصوصی یکی از دوستان به بنده پیغام داده که دو میلیون سهم من رو به قیمت 150 تومان خریداره
چون من توی چند پست قبل به یکی از دوستان پیشنهاد فروش روی 200 تومان دادم. اما قصد خروج از سهم زا ندارم بلکه 200 میفروشم
و 100 تومن از حقوقی میخرم.
اتفاقا" من هم میخواستم میانگین کم کنم اما پیشنهاد میکنم همه دوستانی که این سهم رو دارند و قصد خرید دارند
با هم یکدل باشند و تمام درخواست خریدها رو لغو کنند و همه روی قیمت 100 تومان سفارش خرید وارد کنند. به صورت پنجاه هزارتایی
و رندوم تا عدالت رعایت بشه.
همه سهامداران وسدید از این رفتار حقوقی ناراضی هستند و اگر خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم همه متضرر خواهیم شد.
شما لطف کنید در بورکس هم این مطلب رو بنویسید تا بتونیم یک کمپین بین سهامداران این سهم بوجود بیاریم و حقوقی رو آچمز کنیم
و از طرفی هم میانگین کم کنیم.
شاید در ادامه تونستیم با اتحاد به مدیریت گروه فشار بیاریم تا با ما هماهنگ باشند. چون کم نیستند دوستانی که مانند بنده تعداد بالا سهم
دارند و اگر با هم باشیم چه بسا بالای ده درصد سهم داشته باشیم.
نظر
نظر