مناظره ی دوم کاندیداهای ریاست جمهوری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • axy
    ستاره دار(21)
    • Jul 2012
    • 692

پاسخ : مناظره ی دوم کاندیداهای ریاست جمهوری

ادامه ریاست جمهوری روحانی یعنی ادامه رکود و طبعا برای ما بورس بازها یعنی:

ادامه بالا بودن نرخ بهره

ادامه بهره کشی قلدر معابانه از سهم های دولتی و با سهامدار یمردم مانند بانک ها

ادامه فشار به تولید کننده

ادامه هر چه بدهکار شدن دولت

و ادامه بازار بورس خراب و با بازدهی پایین

بنابراین من قطعا رای اعتراضی به رقیب آقای روحانی یعنی آقای قالیباف خواهم داد که حداقل وعده تغییر داده و نه مانند تیم دولت کنونی با تمام وقاحت وعده وضعیت موجود یعنی رکود و بی کاری و ترویج فرهنگ ربا خواری و ریا.

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1839

با حترام به همه آنهایی که طرفدار روحانی هستند
      ولی بنظر من روحانی و جهانگیری دیروز اونجایی که اون سپاهی قضیه واردات لباس توسط دختر وزیر آموزش و پرورش را رو کرد!
      بدجوری مناظره را تا آخر باختند
      جهانگیری هم با اون دفاع مسخره که دختر وزیر از بیکاری افسردگی گرفته!!! بدتر کرد
      شاید از نظر آقای جهانگیری 200میلیون مبلغی نباشه ولی برای خیلی از خانواده ها یک رویا هست.

من قبلا گفتم که در محله ای بسیار فقیر نشین زندگی میکنم و بزرگ شدم
      و به چشم میبینم وقتی این اخبار را میشنوند چطور برافروخته میشن و آه سرد میکشند.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20857

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
        با حترام به همه آنهایی که طرفدار روحانی هستند
        ولی بنظر من روحانی و جهانگیری دیروز اونجایی که اون سپاهی قضیه واردات لباس توسط دختر وزیر آموزش و پرورش را رو کرد!
        بدجوری مناظره را تا آخر باختند
        جهانگیری هم با اون دفاع مسخره که دختر وزیر از بیکاری افسردگی گرفته!!! بدتر کرد
        شاید از نظر آقای جهانگیری 200میلیون مبلغی نباشه ولی برای خیلی از خانواده ها یک رویا هست.

من قبلا گفتم که در محله ای بسیار فقیر نشین زندگی میکنم و بزرگ شدم
        و به چشم میبینم وقتی این اخبار را میشنوند چطور برافروخته میشن و آه سرد میکشند.
        200 میلیون تو یک محموله! تو سال بیوفته تو گردش معلوم نیست چند میلیارد میشه (-:
        ///

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

این 200 میلیون به ضرر روحانی شد اما باز روحانی این شانس رو داره که اونهایی که بهش رای میدن کس دیگه ای مدنظر ندارن تو این 6 نفر
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20857

الان در یک نظر سنجی در جمع مرفهین بازار! روحانی ۶۰ درصد ارا رو نداره!!

انتظارمان این بود از ۳۲ نفر ..۳۰ نفر به روحانی رای بدن در یک جمع بورس باز مرفه بی درد..مدافع لیبرال....!!

احتمالا به دور دوم بکشه این انتخابات...یا اینکه چند روز قبل تعداد کاندیدا کم بشه! ! و چند نفر به نفع دو نفر دیگر بکشن کنار!

من به میر سلیم رای دادم در این نظر سنجی..عالی بود...خوب روحانی رو کوبید...
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/05/06, 12:25.
            ///

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              الان در یک نظر سنجی در جمع مرفهین بازار! روحانی ۶۰ درصد ارا رو نداره!!

انتظارمان این بود از ۳۲ نفر ..۳۰ نفر به روحانی رای بدن در یک جمع بورس باز مرفه بی درد...

احتمالا به دور دوم بکشه این انتخابات..

من به میر سلیم رای داد در این نظر سنجی..عالی بود..
              کاملا درسته . دور دوم به احتمال خیلی زیاد
              روحانی حرف جدیدی برای گفتن نداشت هفته ی بعد همین روال باشه دور دو قطعی میشه .
              حرف های کلی و ناملموس و گفتن دولت قبل برای مردم ملموس نیست

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20857

تهرانیا خوب رای بدن....رای مخالف نظام ندن روحانی بعیده ...رای بیاره...

ولی خوب تهران قطعا با روحانیه.....! ولی ممکنه متفاوت از رای خبرگان باشه !

تو خبرگان از کل ارا ۴.۵ میلیونی....یا از کل ارا صحیح ۴.۱۷ میلیونی ..... ۲.۲ میلیون رای اورده ..یعنی حدودا۵۰ درصد..و کمی بیشتر از ۵۰ درصد...که قطعا در انتخابات ریاست جمهوری متفاوت تره...
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/05/06, 12:34.
                ///

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  تهرانیا خوب رای بدن....رای مخالف نظام ندن روحانی بعیده ...رای بیاره...

ولی خوب تهران قطعا با روحانیه.....! ولی ممکنه متفاوت از رای خبرگان باشه !

تو خبرگان از کل ارا ۴.۵ میلیونی....یا از کل ارا صحیح ۴.۱۷ میلیونی ..... ۲.۲ میلیون رای اورده ..یعنی حدودا۵۰ درصد..و کمی بیشتر از ۵۰ درصد...که قطعا در انتخابات ریاست جمهوری متفاوت تره...
                  تهران هم اینطوری نیست یعنی سابقه نشون داده که اینطور نیست . مثلا سال 92 >>>48 درصد کل استان تهران به روحانی رای دادند
                  سال 88 >>> کرج هم جزو استان تهزان بود . موسوی 52 درصد رای اورد

شهر تهران حدودا از نظر جمعیت نصف استان تهرانه 50-60 درصد

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

سیستان و کردستان و یزد بالاترین رای رو به روحانی سال 92 دادند .
                    خوزستان و چهارمحال و کهگولیه رضایی اول شد که ایندفعه رایش ببینم تو جیب کی میره

نظر

• mobin
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 590

تو انتخابات شركت كنيم و به آقاي روحاني رأي بديم وگرنه بايد بريم غار نشين بشيم
                      اگر بي تفاوت بشينيم و بگيم روحاني كاري نكرد همون اشتباهي كه آخر خاتمي اتفاق افتاد تکرار خواهد شد
                      ايران مال همه ایراني هاست و گول آرد تبركي و سيد خراساني و .. را نخوريد كه اين مقدمه اي است بر سلطنت يك خاندان جديد مثل قاجاريه...

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

روحانی در همون دور اول رای میاره ولی شکننده است

نظر

• Zabih
                          عضو فعال
                          • Feb 2017
                          • 450

روحانى رييس جمهوره
                          مردم عاقلتر شدن حاضر نيستن باز يه آدم بى منطق و بى تجربه مثل احمدنژاد بيادو مملكتو خرابتر كنه
                          طرفداراى رييسى و قاليبافم ازشون نااميد شدن
                          مناظره دوم هاشمى طبا برنده بود كه حرفاشم نهايتا به نفع روحانى شد
                          اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست
                          فواره چون به اوج رسد سرنگون شود

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2940

دور سوم مناظره ها متفاوت خواهد بود و تیم روحانی-جهانگیری مثل غلطک روی عقبه وابسطه به احمدی نژاد خواهند گذشت. خخخخخخ
                            این سری رای روحانی از 92 هم بیشتر میشه چون مردم با وجود وسائل ارتباطی نوین، اگاهی بیشتری نسبت به گذشته یافتن

نمونش همین ادعاهای دروغی که در کسری از زمان دست دروغگو رو میشه
                            مثلا میرسلیم داشت پز اخلاق رو میداد و مواردی مطرح میکرد که مثلا چرا روحانی گفته فلان و وزیرش گفته بی شعور
                            در همان لحظه تیتر روزنامه زمان وزارتش رسید که گفته بود "مطبوعات شعور استفاده از آزادی را ندارند"

پوپولیسم بازی های زمان احمدی نژاد به شدت بی اثر شده به همت تصمیم دولت و اصرار بر آزادی فضای مجازی برای همه مردم ایران

نظر

• arman10
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 226

انصافا وقار و متانت روحانی بی نظیره ... بالاخره همه ما معتقد به حساب و کتاب دنیا و روز آخرت هستیم ... ایشون خیلی بیشتر از این می تونه افراد را خجل کنه ولی این کار را نمی کنه .... ولی آقای قالی باف خیلی با حقد و کینه و نفرت حرف می زنه اصلا در چهره اش خشم و عصبانیت موج می زنه ... وقتی هم که حرف نمی زنه اوقاتش تلخه .... من اصلا به روحیات نظامی اعتماد ندارم ... خیلی راحت به رئیس جمهور مستقر و یک شهروند در لباس روحانی در قاب تلویزیون میگه بی عقل ... این اصلا جالب نیست به نظر شما به قدرت برسه با مردم عادی چه میکنه؟؟؟؟؟؟

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

اینهایی که دنبال رای دادن به اقایان قالباف و رییسی هستند از چند دسته خارج نیستند...دسته اول اگاهی ندارند و در کل دنباله رو هستند...دسته دوم کسایی هستند که اعتقاد راسخ به اصولگرا بودن دارند و در حقیقت مکلف به رای دادن به این جماعت هستند..مثل پاسدار و بسیجی و غیره...دسته سوم هم کسایی هستند که دنبال ایجاد تورم هستند و افزایش چشمگیر قیمت ارز و ملک و...
                                روحانی گلی به سر بورس نزد..همه میدونیم سیاست های انقباضی به ضرر بازار سرمایه هم تمام شد...اما حداقل کمی عقلانیت را در رفتار دولت شاهد هستیم...هیچوقت دوران محمود نباید فراموش بشه...این مردم را دیگه نمیشه با 4 تا حرف عوام فریبانه فریب داد و رای جمع کرد...

نظر

در حال کار...
                                X