کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار دم عیدی یه نمه شل میشه تا بعد از تعطیلیا دوباره جون بگیره که واس خرید خیلی سهام کف قیمتی فرصت خوبیم هس
سال بعد و نزدیکه مجمعا رشد خوبی تو خیلی سهما میبینیم بنظرم پول تو دس نمونه بهتره سهام بخرین
اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست فواره چون به اوج رسد سرنگون شود
درسته شایعه اف افتی..اف تی تی... اف تی ای.. (همون که متنشم جنتی خودش خونده بود) هر چن وخت به بار شل کن سف کن تو بازار میندازه اما سال بعد رخیلی سهمای کف قیمتی باس رشد کنن
توصیه میکنم از سهمای زیر ۱۰۰ تومن و حدود ۱۰۰ غافل نشین
لطف دارى عزيز، مخلص شمام هستيم
سيمانيا همه بالا ميرن اما خودم سشرق و ستران بيشتر قبول دارم
اونايى كه اهل نوسانگيرى روزانن امروز فك كنم بشه از بعضى سهما ٧-٨ درصد گرفت
۱۰ اردیبهشت ۹۶
دو سال گذشت اما ارزش داشت ستران ۱۱۸ اون موقه تا الان ....
درسه بازار کلیت رشد کرده اما فک کنم اون سهمایی که نوشتم رشدش خیلی بیشتر از معدل بازار بوده
حوصله داشتین سهمایی که تاحالا گفتم و با تاریخ نوشته مرور کنین بد نیس:
کفرا
کماسه
زمگسا وووو.....
سترانو سفارس و چن وخت پیشم که حفاری و آسیا و سشرق وپلوله ووووو که همه نوشتهاش هست
سهامدارى شغله
نيگا نكنيد اينجا همه دنبال پول يه شبه و درآمد رويايى هستن
آقاجون اگه قرار بود هر سهمى ميخرى يه كله بره بالا كه همه ميومدن بورسى ميشدن
سهم خوب پيدا كنى بخرى ، صبر كنى جوابشو ميگيرى...
طمعم نكنيد نونى كه سهامدارى داره نوسانگيرى نداره
از كماسه خيالتون راحت، فردا رو داشته باشيد
اين خط اينم نشون: معاملات فردا...
۷خرداد۹۶?
تجربم میگه هر وخهمه از ادامه رشد وحشتناک بازار حرف میزنن محتاط باشم
اینم بگم صعودای خیلی تند وسریع افت طولانی داره پس بهتره بازار گاماس گاماس بره بالا وگرنه منفی شدن بازار طولانیتره
با تموم این حرفا به شرط صبوری ارزش سهام خیلی شرکتا آینده خوبی داره
بازار باس اصلاح میکرد و اصلاش با ریزش بالا ۸هزار و بعد ۷هزار شرو شد
بونه و اخبارم برا ادامه نزول زیاده اما طبیعیه همونطور که تو روزای مثبت بعضی روزا شاخص منفیه تو روزا منفی هم بعضی روزا شاخص مثبت شه.
جالب داستان اینه که بعضی از این تلگرامیا تا بازار منفی میشه هیچی واس گفتن ندارن، تو بازار مثبتی هم که چش بسته سهم انتخاب کنی از ۱۰ تا سهم۹ تاش رشد میکنه میگن دیدی اینو من گفتم و نقاشی میذارن و کانالا همدیگه رو معرفی میکنن و میشن استاد و سبدگردون و....
اما بازی رو من بتون میگم چیه....
بازار باس استراحت میکرد هم برا خودش بهتره هم واس من و تو سهامدار و بورسی
اسم جنگ و هسته ای ووو.... بونه استراحته فعلا و شاید بعضی سهما تا کف قیمت یکی دوماه قبلم بیان پایین
بعضیام که رشد زیادی نداشتن و خیلی به شاخص کار ندارن شاید پایین نیان که هیچ بالام برن
ده بار نوشتم و گفتم سهامداری شغله ، قمار بازی نیس دادا... صبر میخواد تحلیل میخواد پیش بینی میخواد
الانم میگم صبر کنیدنونی که این بازار میده نه طلا نه دلار نه مسکن نه هیچ جا دیگه نداره
بعد از یه افت و کلی تهدید و شاید جنگو ....بازار رشدشو چنان ادامه میده که همه راضی باشن اما فعلا باس استراحت کنه....
میگن طرف با یه خرما گرمیش میشه با یه مویز سردی حکایت بعضی از این باصطلاح تحلیلگراس
بازار منفی میشه یا اثری ازشون نیس یا تو کانال پیام خدافظی میذارن....
بازارم مثبت میشه اینا مثبتش کردن و هر چی سهمه رفته بالا اینا تو کف شیکار کردنوووووو
بگذریم
سهمای زیادی الان هستن که دوبل و سوبل قیمت فعلی میارزن اما احتمال افتشون تا کفای همین چن ماهه هس شاخص هنو حداقل یه ۱۵-۲۰ هزار تایی جا واسه ریزش داره که اون موقع واقعا وقت خریده
اگرم بلند مدتی هستین که نگران نباشین
سهمای زیر ۱۰۰ و نزدیک ۱۰۰ و اونایی که تو به سال قبل رشد حسابی نکرده اولویت باشه
چن ماه دیگه سهم زیر ۱۰۰ خاطره میشه
اییشالا امسال همه سود خوبی میکنن
نظر