نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    چرا من از روحانی بدم می آید؟
    ==================

نمی دانم شما یادتان هست یا نه؟ دقیقا تو اوج بورس در سال 92 خود شخص آقای روحانی به مردم گفت پول هایتان را بیاورید در بورس.... دقیقا از همان روز نمادها یکی یکی منفی شدند... چه منفی هایی؟!!! بعد خود آقای طیب نیا درآمد گفت ما برای از بین بردن حباب اقدام کردیم!!!!

انصافا، یادتان هست، یا نه؟

من از این دولت دروغ دیده ام. کم هم ندیده ام.

درسته..یاد همه ما هست..انزمان کلی تازه وارد اومده بودند تو بورس به حرف همین اقای روحانی...کار اشتباهی بود که انجام دادند...اما در کل در بورس ایران ..نه به حرف کسی باید اومد و نباید سهم خرید.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
      کدوم نهاد باید بیاد صحت گفته ایشون رو بررسی کنه؟ همون نهادی که جلوی املاک نجومی که ایشون انتقال داد سکوت کرد بعد اومد افشا کننده رو زندانی کرد؟
      مگر برای حسن روحانی یا قالیباف و رئیسی کار سختیه که اموال و ثروتشون رو مخفی کنند؟
      مگه همین الان تمام مسئولین همین کارو نمی کنند؟ مگه آقای رفیق دوست همه اموالشو به اسم محافظش نکرده که از اول انقلاب محافظه و همه هم میدونن؟
      مگه حساب به اسم پسر یک نفری که جرات نداریم اسمشو ببریم در انگلیس نبود که 1.6 میلیارد پوند توش بود و بلوکه شد هفته بعدش حمله کردن به سفارت انگلیس؟
      مگر آمریکا میتونه همه حسابهای القاعده و طالبان و یا مافیا رو رصد کنه؟ این قدر راه های پولشویی بلدند دوستان
      در کشوری که در فساد رتبه 150 تو 200 کشور رو داره اصلا کار سختی نیست مخفی کردن ثروت
      این جور که شما می فرمایید از چند حال خارج نیست:
      یا روحانی و خاتمی و موسوی و هاشمی و ... هم از همین ها هستند.
      یا اینکه از اینها نیستند و پاک و بی گناهند ولی واقعا جرات ندارند کارهای اینها را بر ملا کنند! و نیز واقعا جرات ندارند از سیاست کناره گیری کنند و یا اینکه بروند خارج! (مگر از سیاست کنار رفتن جرات می خواهد؟ یا مگر به زور آوردنشان نامزد و رئیس جمهور کردنشان؟)
      یا اینکه شما اشتباه می کنید.

در ارسال بعد بررسی می کنم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mehdi 1000
        ستاره دار(2)
        • Mar 2011
        • 313

حالا فکر کنم آقای روحانی بعد از یک مدت باید بقیه را ول کند و آقای جهانگیری را بچسبد! اگر نخواهد کناره گیری کند یکی از جدی ترین رقیب ها برای آقای روحانی خود آقای جهانگیری است!!! laughingsmiley (چه می گویند؟؟؟ رونالدو را ول کن! کامران را بچسب گل به خودی نزند!)

اتفاقا بیشترین رایی هم که به خودش جذب می کند هم از صندوق خود آقای روحانی است! /:.ohno-smiley.:/
        ساده نباش دوست عزیز.
        جهانگیری گفت افشای فهرست اموال مسئولین رو قبول دارد اما این رو هم گفت شما چرا تنها به اموال دولت و دولتی ها اشاره می کنید؟
        گفت من هم قبول دارم به شرطی شامل همه نهاد ها باشد نه صرفا دولت... نظامی ها + قوه قضاییه و نهاد های حکومتی و مجلسی ها... در این صورت چرا که نه!

دوم جهانگیری حتما به نفع روحانی کنار خواهد کشید و حضور ایشان اول به جهت دفاع از دستاوردهای دولت و برابری کفه مخالفین و موافقین دولت در مناظرات و تبلیغات هست،
        دوم اینکه حرف دل اصلاح طلبان رو میزند که حرف دل همان 96% هاست! (البته بنظر من 90% ها درست تر باشه)، همان دفاع جانانه مناظره اول ایشون رو بهتر به مردم معرفی کرد،
        سوم اینکه ایشان برای دوره بعدی ریاست جمهوری از امروز گام برداشته، و ایشون امروز باید کنار بکشه تا دوره بعدی اگر نامزد مناسبی وجود نداشت برای ادامه راه پا به میدان بگذارد.

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

این جور که شما می فرمایید از چند حال خارج نیست:
          یا روحانی و خاتمی و موسوی و هاشمی و ... هم از همین ها هستند.
          یا اینکه از اینها نیستند و پاک و بی گناهند ولی واقعا جرات ندارند کارهای اینها را بر ملا کنند! و نیز واقعا جرات ندارند از سیاست کناره گیری کنند و یا اینکه بروند خارج! (مگر از سیاست کنار رفتن جرات می خواهد؟ یا مگر به زور آوردنشان نامزد و رئیس جمهور کردنشان؟)
          یا اینکه شما اشتباه می کنید.

در ارسال بعد بررسی می کنم...
          واقعا نکته مهمی است
          این رو در نظر بگیرید همه این نفرات داخل این نظام هستند هنوز و عملا در ایجاد وضعیت فعلی دخیل هستند.
          با توجه به مخالفت شدید نظام با خاتمی و موسوی که بر همگان مسجل هست اگر فساد مالی داشتند حتما افشا می شد چون جناح حاکم هیچ ابایی از له کردن این افراد نداره
          اینها اعتقاد به اصلاح از داخل دارند و برای همین تمام بنیان های نظام رو اعتقاد دارند و برای همین از افشاگری در این سطح به شدت می ترسند.
          در ضمن همه اینها چه چپ چه راست در نوع خودشون سوتی های شدیدی دادند و از هم آتو دارند به یک تفاهم نانوشته رسیدند گویا که زیاد بگم بگم نکنند.
          مبارزه سیاسی در این سطح از خلوص که این قدر آزاده باشه از جان و مال خود بگذرد و افشاگری بکند خیلی جنم میخواد و در این قحط الرجال کمتر کسی به این درجه رسید.
          در نظر بگیرید که همه کاندیداها از فیلتر شورای نگهبان رد شده اند و وابستگی عقیدتی به نظام دارند اگر فیلتر نگهبان نبود و احزاب آزاد بود اون وقت می توانستیم کاندیداهایی داشته باشیم که دست به افشا گری های هولناکی بزنند.
          همین الان نیروهای مسلح به انتقاد روحانی از شعار نوشتن روی موشک حمله شدیدی کرده و مشخص هم هست بعد از مناظره اول همه شان رو نصیحت کردند آرام باشند از میزان ابراز ارادتشون به رهبر مشخص بود فیتیله شان رو پایین کشیدند

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
            ساده نباش دوست عزیز.
            جهانگیری گفت افشای فهرست اموال مسئولین رو قبول دارد اما این رو هم گفت شما چرا تنها به اموال دولت و دولتی ها اشاره می کنید؟
            گفت من هم قبول دارم به شرطی شامل همه نهاد ها باشد نه صرفا دولت... نظامی ها + قوه قضاییه و نهاد های حکومتی و مجلسی ها... در این صورت چرا که نه!

دوم جهانگیری حتما به نفع روحانی کنار خواهد کشید و حضور ایشان اول به جهت دفاع از دستاوردهای دولت و برابری کفه مخالفین و موافقین دولت در مناظرات و تبلیغات هست،
            دوم اینکه حرف دل اصلاح طلبان رو میزند که حرف دل همان 96% هاست! (البته بنظر من 90% ها درست تر باشه)، همان دفاع جانانه مناظره اول ایشون رو بهتر به مردم معرفی کرد،
            سوم اینکه ایشان برای دوره بعدی ریاست جمهوری از امروز گام برداشته، و ایشون امروز باید کنار بکشه تا دوره بعدی اگر نامزد مناسبی وجود نداشت برای ادامه راه پا به میدان بگذارد.
            من به اون پرونده ی حقوق های نجومی اشاره نمی کنم. این چالشی که آقای قالیباف ایجاد کرد و پیشنهاد داد بیایید در مناظره ی بعد همه ی نامزد ها دارایی هایشان را رو کنند، را می گویم.

==============

اگر آقای جهانگیری به نفع آقای روحانی کنار نکشید چطور؟؟؟

به نگر من اینها یک اشتباه تاکتیکی کردند. الان اگر آقای جهانگیری کنار بکشد یک جوری برایشان بد می شود و اگر کنار نکشد هم یک جور دیگر.
            (اگر کنار بکشد اصول گرا ها می گویند آقای جهانگیری به دروغ نامزد شده بود و واقعا قصد نامزدی نداشته و فقط برای استفاده از منابع صدا سیما نامزد شده و ... اگر کنار نکشد به احتمال بسیار بسیار بسیار قوی دور دوم انتخابات را خواهیم داشت و در آن زمان ممکن است آقای روحانی رای نیاورد! از یک طرف ناراحتی مردم از رکود هست از یک طرف وعده های عوام_دوستانه ی یارانه ای از یک طرف هم رای ثابت اصول گرا ها... از طرف دیگر تجمیع آرای نامزدهای اصول گرا... احمدی نژادی ها هم هستند که ممکن است برای انتقام از روحانی و حرف هایی که او در باره ی احمدی نژاد داد رای بدهند...)
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

در مناظره یکی از برنامه های هاشمی طبا برای آموزش و پرورش اجرای همین سند 2030 بود !

قابل توجه شورای نگهبان !!!

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

الان فرض قالیباف گفت 15 میلیارد تومن ثروت دارد
                رئیسی گفت 500 میلیون تومن
                روحانی گفت 22 میلیارد تومن

چطور می فهمید چقدرش ناسالم به دست اومده چقدرش سالم؟
                چقدرش از رانت پستی که داشته اند به دست اومده چقدرش از توانایی و هوش اقتصادی شخصی؟
                اصلا فرض همه اش هم حلال
                آیا به رئیسی که 500 میلیون داره رای میدید؟
                خوب خیلی ها زیر 500 میلیون دارند از رئیسی هم بیشتر وعده ایجاد شغل می دهند ابدارچی شرکت ما هم می گوید اگر به او رای بدیم 2 میلیون شغل ایجاد می کنه
                آیا رئیس جمهور باید فقیر باشه یا پولدار؟
                اصولا پولدار بودن مسئول ضد ارزش هست یا یک پارامتر مثبت هست؟

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

سند 2030 یونسکو می گوید همه اقوام و انسانها بدون در نظر گرفتن جنسیت و رنگ پوست و دین و قومیت باید به طور برابر از حق آموزش برخوردار باشند هیچ رنگ و بوی سیاسی یا هیچ بند ضد دینی هم نداره آیا رهبر این مملکت با این حق مخالف است؟
                  تقریبا همه کشورهای اسلامی هم این را امضا کردند پایه این توافق نامه در مسقط پایتخت عمان ریخته شد در اینچئون کره جنوبی تصویب شد
                  آقای خمینی هم در نامه ای به شاه از حق رای زنان انتقاد کرد

نظر

• mehdi 1000
                    ستاره دار(2)
                    • Mar 2011
                    • 313

من به اون پرونده ی حقوق های نجومی اشاره نمی کنم. این چالشی که آقای قالیباف ایجاد کرد و پیشنهاد داد بیایید در مناظره ی بعد همه ی نامزد ها دارایی هایشان را رو کنند، را می گویم.

==============

اگر آقای جهانگیری به نفع آقای روحانی کنار نکشید چطور؟؟؟

به نگر من اینها یک اشتباه تاکتیکی کردند. الان اگر آقای جهانگیری کنار بکشد یک جوری برایشان بد می شود و اگر کنار نکشد هم یک جور دیگر.
                    (اگر کنار بکشد اصول گرا ها می گویند آقای جهانگیری به دروغ نامزد شده بود و واقعا قصد نامزدی نداشته و فقط برای استفاده از منابع صدا سیما نامزد شده و ... اگر کنار نکشد به احتمال بسیار بسیار بسیار قوی دور دوم انتخابات را خواهیم داشت و در آن زمان ممکن است آقای روحانی رای نیاورد! از یک طرف ناراحتی مردم از رکود هست از یک طرف وعده های عوام_دوستانه ی یارانه ای از یک طرف هم رای ثابت اصول گرا ها... از طرف دیگر تجمیع آرای نامزدهای اصول گرا... احمدی نژادی ها هم هستند که ممکن است برای انتقام از روحانی و حرف هایی که او در باره ی احمدی نژاد داد رای بدهند...)
                    پرونده حقوق های نجومی پرداختنی هم نیست که شما بخواهید بپردازید،
                    شرح کامل این ماجرا رو همه میدونند و همین امروز دوستی از کاظم نادرعلی اون رو کامل منتشر کرد و در قیاس با املاک نجومی هم به اون پرداخته شد و نحوه واکنش روحانی و قالیباف رو هم همگان میدونند! منتها کسانی که با ملت ضدیت دارند اون رو برای تخریب دولت دستاویز بازی های سیاسی قرار دادند که البته با واکنش مناسب دولت به نقطه قوت تبدیل شد، اما از طرفی تمامیت خواهان ضد ملت هیچ اشاره ای به املاک نجومی نکردند و نمی کنند در حالیکه رقم این تخلف چندین برابر حقوق های بظاهر نجومی بود!!! کاری ندارم، شما همون مطلب جناب نادرعلی رو بخون که حداقل شما بازیچه قرار نگیری...

اصلا هم اشتباه تاکتیکی نیست، تمامیت خواهان که همه تریبون دست اونهاست هر چه میخواهند بگویند، ادم عاقل به حرف های این جماعت بها نمیده!
                    اینکه جهانگیری چرا اومده رو همه ملت میدونند، اگر کنار نکشه مردم متعجب خواهند شد، در نتیجه این حرکت تاکتیکی دولت بر کسی پوشیده نیست،
                    اون جماعتی هم که مد نظر شماست هر چه میخواهند بگویند چه اهمیتی داره. مهم سیاست دولت هست نه جهت دهی تخریب کنندگان دولت.

اینکه مردم از رکود ناراحتند بحثی نیست اما علت رو میدونند، گذشته رو دیدند، امروز رو می بینند و متوجه هستند راه خروج از رکود، تداوم همین مسیر هست،
                    و متوجه شدند که وعده های پوپولیستی اگر هم محقق بشه از جای دیگری چند برابر از حلقوم ملت بیرون کشیده میشه،
                    از مردم محروم بپرسید حاضرند یارانه دریافت کنند یا اینکه برگردند به سال 84 و دوره خاتمی؟ همه میگن حاضرم یارانه نگیرم اما ارزونی اون سال ها برگرده.

خب شاید در نگاه اول دریافت یارانه و کارانه فریبنده باشه اما با کمی تامل همه به این سؤال میرسند با این بذل و بخشش چند برابر رو باید پس بدم!؟
                    نون چند بخرم؟ 10000 بخرم ووووووووووووووووووووووو

مردم آگاهند، مردم فریب وعده های پوپولیستی رو نمیخورند، و با علم اینکه میدونند بهتر از روحانی ها لیاقتشان هست، اما با این حال میدانند که در مقطع فعلی
                    بهتر از روحانی و تیم روحانی وجود نداره که بتواند کشور رو مجدد به ریل درست برگردونه و این امیدواری هست که بتدریج شرایط بهتر و بهتر بشه تا مجدد به روزهای خوب گذشته برگردیم،

اما با قالیباف و رئیسی که هر دو از احمدی نژاد بدتر و خطرناک ترند این امید به شک و تردید تبدیل میشه و مجدد به گذشته برخواهیم گشت.
                    این دو هیچ طرح و برنامه ای ارائه ندادند، تنها وعده دادند تنها دولت روحانی رو تخریب کردند اما نگفتند چه می کنیم و چگونه؟؟؟

ما با مردم واقعی طرف هستیم نه آن چیزی که تلویزیون القا میکنه. پس مردمی که در این کشور زندگی می کنند بهتر از هر کسی میدونند چه کنند. روحانی هم از این بابت خیالش راحته.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

واقعا نکته مهمی است
                      این رو در نظر بگیرید همه این نفرات داخل این نظام هستند هنوز و عملا در ایجاد وضعیت فعلی دخیل هستند.
                      با توجه به مخالفت شدید نظام با خاتمی و موسوی که بر همگان مسجل هست اگر فساد مالی داشتند حتما افشا می شد چون جناح حاکم هیچ ابایی از له کردن این افراد نداره
                      اینها اعتقاد به اصلاح از داخل دارند و برای همین تمام بنیان های نظام رو اعتقاد دارند و برای همین از افشاگری در این سطح به شدت می ترسند.
                      در ضمن همه اینها چه چپ چه راست در نوع خودشون سوتی های شدیدی دادند و از هم آتو دارند به یک تفاهم نانوشته رسیدند گویا که زیاد بگم بگم نکنند.
                      مبارزه سیاسی در این سطح از خلوص که این قدر آزاده باشه از جان و مال خود بگذرد و افشاگری بکند خیلی جنم میخواد و در این قحط الرجال کمتر کسی به این درجه رسید.
                      در نظر بگیرید که همه کاندیداها از فیلتر شورای نگهبان رد شده اند و وابستگی عقیدتی به نظام دارند اگر فیلتر نگهبان نبود و احزاب آزاد بود اون وقت می توانستیم کاندیداهایی داشته باشیم که دست به افشا گری های هولناکی بزنند.
                      همین الان نیروهای مسلح به انتقاد روحانی از شعار نوشتن روی موشک حمله شدیدی کرده و مشخص هم هست بعد از مناظره اول همه شان رو نصیحت کردند آرام باشند از میزان ابراز ارادتشون به رهبر مشخص بود فیتیله شان رو پایین کشیدند
                      یعنی شما می فرمایید:
                      اینها 1- خودشان پاکند، 2- ناپاکی های زیادی از دیگران می دانند، و 3- نمی گویند تا کلیت نظام حفظ شود و مردم راحت باشند و ...؟
                      انصافا آقای هاشمی رفسنجانی پاک بود؟ دختر، پسرش هم پاک بودند؟ پسرش را الکی انداختند زندان؟ فقط به خاطر اینکه با رفسنجانی بد بودند؟ یعنی شما مطمئن هستید یک دستاویز دروغ ساختند و انداختنش زندان؟
                      این وزیر محترم چطور؟ که قاچاق کوچکی در منزل داشت... این هم دروغ است؟

البته گفتید از هم آتو دارند... و از تفاهم نانوشته گفتید... پس حتما معتقدید که اینها هم پاک نیستند.

خوب... پس چرا اصلا طرفداری از این ناپاک ها می کنید؟
                      ببینید... برای من کاملا واضح است که آقای روحانی و تیمش اهل بخور بخور هستند. (حافظه ام مشکل دارد... ولی اگر خواستید می توانم یکی یکی چیزهایی که دیده ام و باعث شده در ذهنم ثبت شود که اینها این گونه اند را از ذهنم بیرون بکشم و عرض کنم و با هم بررسی کنیم...) آقای قالیباف را هم می گویند مانند اینها است. (هر چند من خودم نمی دانم. می گویند یک عروسی برای دخترش گرفته از فلان جا تا فلان جا و چنین و چنان... البته خودش انگار انکار کرده... به هر حال...) ولی به نگر من یک نفر مانند قالیباف بیاید (چه مانند اینها باشد چه نه) و ایران را همین گونه که تهران را ساخت بسازد، دو تا خودش بخورد دو تا بدهد مردم بخورند، خیلی خیلی بهتر است از آن دروغگوهایی که دو تا خودشان می خورند، ولی مردم چیزی نمی خورند.

===============

در مورد اینکه از بقیه آتو دارند ولی نمی گویند و این نگفتنشان به خاطر حفظ مصلحت عمومی است....
                      این حرف را من قبول نمی کنم. چرا؟ چون اصلا نمی توانم تصور کنم...
                      طرف را دارند می برند زندان! دارند می برند پای چوبه ی دار! بعد برای حفظ مصلحت عمومی چیزی نگوید؟؟؟
                      آقای موسوی هزارتا بیانیه داد... بعد در یکی از اینها نیاید از دزدی هایی که می داند چیزی بگوید؟؟؟ به خاطر مصلحت عمومی؟؟؟
                      خوب اصلا آقای موسوی به کنار...

اینها که رفتند خارج و پناهنده شدند چطور؟
                      آقای خاوری نباید دزدی های اینها را رو می کرد؟
                      آقای مهاجرانی چطور؟
                      بقیه که رفتند خارج چطور؟
                      نمی دانستند؟ یا آنها هم به خاطر مصلحت عمومی مردم یا نظام چیزی نگفتند؟
                      هزار تا چیز از نظام گفتند... دزدی هایی که دیده بودند را نگفتند؟
                      (سیا و ام آی سیکس و ... هم نمی توانند این اموال مخفی! را شناسایی کنند و در ویکی لیکس یا در بی بی سی پرشین قرار دهند؟)
                      خوب... من این را نمی توانم قبول کنم.

یا اینکه باید بگوییم نمی دانستند... که در این صورت ما روی چه حسابی می دانیم؟

من با اجازه از دوستان خداحافظی کنم... کوپن حرف های سیاسی امروزم تمام شد.
                      از جو خوبی که در کنار هم داشتیم و صحبت های سیاسی ای که به دور از تنش زدیم و بررسی های صادقانه ای که انجام دادیم هم تشکر می کنم.
                      یا علی @};-
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

متنی که من نوشتم رو بخونید دوباره گفتم اینها هم سوتی های شدیدی دارند و دادند
                        گفتم برداشت من اینه که خاتمی و میرحسین موسوی اگر فساد مالی داشتند جناح حاکم لحظه ای در افشای اون درنگ نمی کرد.
                        آیا گفتم کروبی یا موسوی اردبیلی یا هاشمی هم سالمند؟
                        هاشمی و بچه هاش خیلی پولدار بودند و حتما هم بعد انقلاب خیلی زیادترش کردند
                        از نظر من این نظام یک نظام فاسد هست چپ و راست نداره بحث شدت و حدت متفاوت است.
                        ایا مراجع تقلید بیزینس ندارند؟ شما اسم کدومشون رو در رسانه ها می شنوید؟ هیچ کدام
                        آیا چیزی در مورد فساد در ستاد اجرایی فرمان امام که هزارات قطعه زمین در همین استان تهران داره می شنوید؟
                        تا به حال دیدی یک مورد فساد از سپاه کشف بشود؟ یعنی در سپاه یک دزد هم نگرفته اند؟ در اموال بسیار نجومی تعاونی های متعلق به نیروهای مسلح چطور؟
                        بزرگترین موقوفات جهان اسالم در ایران هست آیا تا بحال شنیدید در مورد اختلاس در اونجاها افشا گری بشود؟

همین الان در بورس ما کسایی هستند بالای 500 میلیارد تومن پول دارند بعضی هاشون زیر 35 سالشونه در همین دوره نوسانات ارزی محمود به این ثروت کلان رسیدند
                        پس وقتی بحث حقوق های نجومی 22 میلیاردی مطرح میشه جوک خنده داری بیش نیست
                        یک فقره قرارداد خرید لوله یک پالایشگاه گازی 20 میلیون یورو توش پورسانت رد و بدل میشه میشه 4 برابر این داستان حقوق نجومی که خوراک تبلیغاتی جهت انحراف ذهن مردم ساده ماست.

وقتی پالایشگاه 15 و 16 عسلویه که قرارگاه خاتم ساخته با 9 میلیارد دلار در حالی که هزینه ساخت این پالایشگاه توسط توتال شده 1.2 میلیارد یورو کدوم یک از این رسانه ها یک بار زیر سئوال بردند این اختلاف 7-8 میلیارد دلاری رو؟
                        پس می بینم این داستان های مسخره 22 میلیارد پول نخودی فقط جهت انحراف افکار عوام از دزدی های کلان هست.

وقتی یک آدم غیر معروفی مثل بابک زنجانی 2.5 میلیارد دلار رو هاپولی می کنه مطمئنا مسئولینی که 38 سال اینجا هستند ارقام خیلی بالاتری رو هاپولی کردن

یه جوری صحبت میشه این گار دو دسته بی گناه و پاک دست بودند یکی شون دزدی می کرده اون یکی رو نمیزاشتن

این گار قالیباف و رئیسی از یک منطقه محروم و مظلوم اومدن اینها 38 سال عضو این نظام بودند یک جوری همدیگه رو متهم می کنند تو این سیرک تبلیغاتی این گار ما نبودیم شما بودید
                        همه تان با هم بودید خوب

بحث طرفداری نیست
                        بحث خسارت کمتر هست
                        ما در یک جبر جغرافیایی گیر کردیم که اسمش ایران هست و اینجا بزرگ شدیم چی کار باید کرد که کمتر خسارت دید؟
                        مثل تصادف با یک جمعیت میمونه من ترجیح میدم بپیچم به گارد ریل
                        در هر دو حالت روحانی یا خالیباف جفتش خسارت هست
                        راه سومی هم هست که قبلا هم اینجا نوشتم مهاجرت هست همان طور که 4-5 میلیون نفر دیگه کردند و از این عجوز هزار داماد فرار کردند

آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2017/05/07, 15:08.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
                          موضوع وعدۀ پرداخت پول به بیکاران توسط هاشمی و تفاوتش با این دوره چند نکته دارد:
                          1- تجربه پرداخت یارانه را نداشتیم ...طرح چنین وعده هایی بصورت خام و حساب نشده که هیچ اطلاعی از آمار بیکاران و اساسا تعریف بیکاران نداریم مشکلات زیادی به باور می آورد
                          2- احمدی نژاد زمانی یارانه ها را تصویب کرد که سر مست از نفت 120 دلاری و صادرات 3 میلیون بشکه ای نفت بود ... در حقیقت زحمت و بار پرداخت یایرانه افتاد روی دوش این دولت ... یعنی دولت او دو سال دیگه ادامه می یافت می دیدی چه بروز کشور می امد ...
                          3 - ما دیگر با تمام وجود احساس کردیم و بلکه مشاهده که پرداخت یارانه بد.ن تدبیر لازم مساوی است با یک تورم سنگین
                          4- آمار بیکاران در زمان هاشمی با امروز قابل مقایسه نیست
                          در مورد یارانه و تورم و مسایلی که مطرح میشه سالهای قبل در همین سایت نوشتم !

اینجا بازم اشاره میکنم، تورم مربوط به یارانه نبوده و نیست !

اگر منظورتان از تورم 2 سال آخر دولت احمدی نژاد است که واضح است که تورم به افزایش قیمت دلار بر میگردد ! نه به یارانه !

درضمن یارانه قبل از اینکه مستقیم به مردم پرداخت بشه هم وجود داشت و در چرخه پولی مملکت بود ! پول اضافه ای نیست که برخی فکر می کنند اضافه می شود به چرخه !

یارانه به شکل کوپن بوده ! به شکل سوبسید روی کالاهای خاص و اصلی بوده ! یه شکل هم نقدی هست !

زمان احمدی نژاد یارانه نقد شد فقط ! وگرنه از قبلش وجود داشت !

یه نمونه اون در بحث نان و انرزژی بود که هرساله هزاران میلیارد تومان یارانه پرداخت میشد ! اما نه مستقیم و نقدی به مردم ! به شکل غیرمستقیم !

اینکه مخالفان اصرار دارند بگن تورم مربوط به یارانه هست ! برای فریب افکار عمومی هست !

واضحه که این منابع درسته و میلیاردی در اختیار بخش هایی قرار میگرفت ! که بعد از پرداخت نقدی دیگه دست اونها کوتاه شد از این پول بزرگ !

نکته دیگه اینه که دولت روحانی فقط یه بخش از قانون یارانه رو اجرا میکنه یعنی بحث افزایش قیمت کالاهای یارانه ای به سمت آزاد سازی ! اما همزمان با اون باید بخش نقدی به مردم رو هم افزایش بده ولی نمیده !

اگر اعتقاد به قانون یارانه ندارند ! چرا آن بخش که می گوید قیمتها را افزایش بده به سمت آزادسازی اجرا می کنند !؟؟؟

اگر اعتقاد دارند که قانون است و باید اجرا شود ! و وقتی میگی چرا برق گرون شده میگن طبق قانون بوده ! خوب طبق همون قانون هم باید یارانه نقدی افزایش پیدا کنه !

اما دولت روحانی فقط درآمد را به جیب میزند ! و جیب مردم را خالی میکند !

وقتی میگیم یارانه نقدی رو هم افزایش بده میگه منابع ندارم !

بله تا زمانی که شما هرچی درآمد از افزایش قیمت هست رو برمیداری میذاری جیب خودت ! معلومه که منابع نداری برای مردم افزایش بدی یارانه نقدی رو !

در واقع اونی که دولت روحانی به جیب میزنه بخش زیادیش مربوط به مردم هست ! و با اینکار عملا میخواد قیمتها را به سمت آزادسازی ببره ! اما یارانه نقدی به مردم نده !

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

فارس نیوز:
                            مجموع رقمی که در طول یکسال - سال 91- از این طریق فروش برق و گاز و فرآورده‌های نفتی جمع‌آوری می‌شود 29 هزار میلیارد تومان است و پولی که بین مردم به عنوان یارانه نقدی توزیع می‌شود 41 هزار میلیارد تومان است. گفته می‌شود باقیمانده این رقم از طریق چاپ پول در بانک مرکزی تأمین می‌شود. همان موردی که ظاهرا از آن به عنوان منابع در نظر گرفته شده در بودجه یاد می‌شود.

در دوران محمود برای دادن یارانه پول چاپ کردند یعنی ارزش پول ملی کم کردند بعد ایشون میاد میگه یارانه باعث تورم نشده !!!

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

فارس نیوز:
                              مجموع رقمی که در طول یکسال - سال 91- از این طریق فروش برق و گاز و فرآورده‌های نفتی جمع‌آوری می‌شود 29 هزار میلیارد تومان است و پولی که بین مردم به عنوان یارانه نقدی توزیع می‌شود 41 هزار میلیارد تومان است. گفته می‌شود باقیمانده این رقم از طریق چاپ پول در بانک مرکزی تأمین می‌شود. همان موردی که ظاهرا از آن به عنوان منابع در نظر گرفته شده در بودجه یاد می‌شود.

در دوران محمود برای دادن یارانه پول چاپ کردند یعنی ارزش پول ملی کم کردند بعد ایشون میاد میگه یارانه باعث تورم نشده !!!

فرض کنیم همچین چیزی باشه که شما میگی !

قبل از اینکه گرون بشن حاملهای انرژی ، همین یارانه بعنوان سوبسید به شرکتهای و بخش های تولید کننده همین حاملها تعلق میگرفت !

پس قبلش هم پول چاپ میشده !

همین نشون میده این ربطی به تورم نداره !

بازم به نظر شما باید گفت که در دولت روحانی چون یارانه نقدی افزایش پیدا نکرده ! پس پول چاپ نشده !!!!

پس این نقدینگی چجوری 600-700 هزار میلیارد اضافه شده در دولت روحانی !!!

حالا این همه پول چاپ شده در دولت روحانی چرا تورم بالا نرفته !؟ اینم چاپ پول هست دیگه !؟

نظر

• mohsen kaveh
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 474

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                در مورد یارانه و تورم و مسایلی که مطرح میشه سالهای قبل در همین سایت نوشتم !

اینجا بازم اشاره میکنم، تورم مربوط به یارانه نبوده و نیست !

اگر منظورتان از تورم 2 سال آخر دولت احمدی نژاد است که واضح است که تورم به افزایش قیمت دلار بر میگردد ! نه به یارانه !

درضمن یارانه قبل از اینکه مستقیم به مردم پرداخت بشه هم وجود داشت و در چرخه پولی مملکت بود ! پول اضافه ای نیست که برخی فکر می کنند اضافه می شود به چرخه !

یارانه به شکل کوپن بوده ! به شکل سوبسید روی کالاهای خاص و اصلی بوده ! یه شکل هم نقدی هست !

زمان احمدی نژاد یارانه نقد شد فقط ! وگرنه از قبلش وجود داشت !

یه نمونه اون در بحث نان و انرزژی بود که هرساله هزاران میلیارد تومان یارانه پرداخت میشد ! اما نه مستقیم و نقدی به مردم ! به شکل غیرمستقیم !

اینکه مخالفان اصرار دارند بگن تورم مربوط به یارانه هست ! برای فریب افکار عمومی هست !

واضحه که این منابع درسته و میلیاردی در اختیار بخش هایی قرار میگرفت ! که بعد از پرداخت نقدی دیگه دست اونها کوتاه شد از این پول بزرگ !

نکته دیگه اینه که دولت روحانی فقط یه بخش از قانون یارانه رو اجرا میکنه یعنی بحث افزایش قیمت کالاهای یارانه ای به سمت آزاد سازی ! اما همزمان با اون باید بخش نقدی به مردم رو هم افزایش بده ولی نمیده !

اگر اعتقاد به قانون یارانه ندارند ! چرا آن بخش که می گوید قیمتها را افزایش بده به سمت آزادسازی اجرا می کنند !؟؟؟

اگر اعتقاد دارند که قانون است و باید اجرا شود ! و وقتی میگی چرا برق گرون شده میگن طبق قانون بوده ! خوب طبق همون قانون هم باید یارانه نقدی افزایش پیدا کنه !

اما دولت روحانی فقط درآمد را به جیب میزند ! و جیب مردم را خالی میکند !

وقتی میگیم یارانه نقدی رو هم افزایش بده میگه منابع ندارم !

بله تا زمانی که شما هرچی درآمد از افزایش قیمت هست رو برمیداری میذاری جیب خودت ! معلومه که منابع نداری برای مردم افزایش بدی یارانه نقدی رو !

در واقع اونی که دولت روحانی به جیب میزنه بخش زیادیش مربوط به مردم هست ! و با اینکار عملا میخواد قیمتها را به سمت آزادسازی ببره ! اما یارانه نقدی به مردم نده !

عجب /:.nono.:/
                                من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

در حال کار...
                                X