نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حاج عباس
    عضو عادی
    • Jun 2014
    • 148

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
    ...............................
    نظر شخصی من این هست که عملکرد روحانی قابل نقد هست...یک جاهایی خوب عمل کرد.... بعضی جاها نه .. حتی باید از مردم عذر خواهی هم میکرده...اما دیگه جوسازی و پدر قاتل نشون دادن روحانی چرت و پرت هست.
    مطمینم اگر عذرخواهی میکرد در همون بعضی جاها، و با توجه به صحبتای مستند و ضیط شده موجود، الکی به دروغ تکذیب نمیکرد، بسیار بسیار در آرای امثال منی (که مطمین باشید کم نیستیم) تأثیر گذار بود. ولی ...

نظر

• مبتدی2
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 973

نظر

• مبتدی2
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 973

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط حاج عباس پست شده است View Post
          مطمینم اگر عذرخواهی میکرد در همون بعضی جاها، و با توجه به صحبتای مستند و ضیط شده موجود، الکی به دروغ تکذیب نمیکرد، بسیار بسیار در آرای امثال منی (که مطمین باشید کم نیستیم) تأثیر گذار بود. ولی ...
          دقیقا درسته...متاسفانه نه فقط برای روحانی...برای کل مدیران رده بالا تا پایین مملکت ماو در همه دوره ها..عذر خواهی زشته...و این اشتباهه...بنظر من عذر خواهی از یک عمل اشتباه میتونه هم در عملکرد اینده ان مدیر تاثیر داشته باشه و هم مردم اعتماد بیشتری به ان مدیر در اینده دارند.

نظر

• مبتدی2
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 973

حمایت حامیان 92 روحانی از رییسی در 96 به علت اخلاق مداری
            بخونید بد نیست

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

من هیچ موضعی ندارم...اما من حرف خاله زنکی را نمیپذیرم.
              قبلا هم گفتم اگر ابراهیم ریسی تایید صلاحیت شده پس محمود احمدی نژاد هم باید تایید صلاحیت میشد...احمدی نژاد هم از بدنه اصلاحات نبود که کسی ازش حمایت کنه ...دلیلی نداشت جریات اصلاحات از احمدی نزاد حمایت کنه...این هم که میگید احمدی نژاد الان از ریسی حمایت نمیکنه بخاطر منافع خودشه..نه رحم و شفقت به اصلاح طلبان...اصلاح طلب ها اصلا نیازی به حمایت احمدی نژاد ندارند...اصلاح طلب ها در اکثریت هستند..کی هست اصلا احمدی نژاد؟؟؟؟ الان طرفدارهای محمود همه پشت سر ریسی هستند.. نفوذ و رای هم نداره که بخاد حمایت کنه..البته این نظر من هست..ای کاش تایید صلاحیت میشد تا جنابعالی هم میدید
              همه حرف من این هست که حرف خاله زنکی نزنیم...عملکرد را نقد کنیم.
              نظر شخصی من این هست که عملکرد روحانی قابل نقد هست...یک جاهایی خوب عمل کرد.... بعضی جاها نه .. حتی باید از مردم عذر خواهی هم میکرده...اما دیگه جوسازی و پدر قاتل نشون دادن روحانی چرت و پرت هست.
              اگر همه رای احمدی نژاد پشته رییسی هست ! و شما می ترسید که روحانی رای نیاره ! پس احمدی نژاد کسی هست !

که بارها اعلام کرده رییسی مورد حمایت من نیست ولی بازم روحانی داره شکست میخوره از رییسی !

اگر اصلاح طلبان در اکثریت هستند ! پس دیگه از چی ناراحتید ! روحانی رای میاره !

شما که معتقدی مساله مرگ پسر روحانی خاله زنک بازی هست ! برو دنبال ماجرا ببین چی بوده !؟

واردات دختر وزیر آموزش و پرورش هم یه عده میگن خاله زنک بازیه !

نظر

• مبتدی2
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 973

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
                http://shohadayeiran.com/fa/news/142...AF%DB%8C%D9%85
                بخونید بد نیست
                به همون دلیلی که روحانی 92 رای آورد
                به همون دلیل بعید نمیدونم رییسی در 96 رای بیاورد
                مردم ایران از دروغ شنیدن خسته شده اند
                از بی اخلاقی خسته اند
                از نگاه بالا به پایین و ایجاد طبقات منحصر رانت دار خسته اند
                امیدوارم اینبار نیز انتخاب به خطا نرود

نظر

• حاج عباس
                  عضو عادی
                  • Jun 2014
                  • 148

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
                  http://shohadayeiran.com/fa/news/142...AF%DB%8C%D9%85
                  بخونید بد نیست
                  کار با حمایتش از رئیسی و بخشی که درباره رئیسی داره ندارم و نقد نمیکنم. ولی بسیار زیبا درباره توقعاتی که از روحانی داشتیم گفته. تعصب کنار رود، درک بالاتر خواهد رفت.

نظر

• مبتدی2
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 973

احتمال انتخاب ایشان بالاست پس دست از تخریب و ایجاد هراس کاذب برداریم چون در نهایت این رفتار ما در کوتاه مدت به ضرر بازار سرمایه و همه ما می شود
                    اینبار از سهامداران نباید استفاده ابزاری کنند
                    هرکس محترم است به کاندید مورد نظر خود رای بدهد ولی استفاده ابزاری از ما اینبار غیر ممکن است کاری که دوره قبل جناب جهانگیری با حضور در تالار حافظ کرد و بعد حداقل بیش از 4 میلیون رای سهامداران خرد خسته از سیاستهای غیر متعادل دولت قبل را جمع کرد

نظر

• مبتدی2
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 973

و در نهایت :

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        اگر همه رای احمدی نژاد پشته رییسی هست ! و شما می ترسید که روحانی رای نیاره ! پس احمدی نژاد کسی هست !

مشکل شما این هست که اصلا مطلبی که بنده مینویسم را نمیخونی...فقط بر اساس کدهای که از قبل تو ذهنت هست جواب میدی...من نگفتم رای احمدی نژاد پشت سر ریسی هست..این حرف یعنی تایید ریسی از سمت احمدی نژاد...گفتم طرفدار های محمود پشت سر ریسی هستند...شک دارید؟..اون جماعت مداحی که پشت سر محمود بودند الان دست بوس چه کسی هستند؟اون جمعت پاسداری که پشت سر محمود بودند در 88 به کی رای میدند؟ اینا چه محمود بخاد و چه نخواهد به ریسی رای میدند..نه تنها محمود را عددی نمیدونند..بلکه لغب جریان انحرافی را هم براش در نظر گرفتند..ادم هم حسابش نمیکنند
                        خانم میناوی...بحث کردن با شما بی فایده است.پس بهتره دیگه ادامه ندیم...شما هم زیاد تعجب میکنید وهم زیاد به شرق و غرب میزنی موقع حرف زدن...:D....پس بهتره ادامه ندیم

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

مشکل شما این هست که اصلا مطلبی که بنده مینویسم را نمیخونی...فقط بر اساس کدهای که از قبل تو ذهنت هست جواب میدی...من نگفتم رای احمدی نژاد پشت سر ریسی هست..این حرف یعنی تایید ریسی از سمت احمدی نژاد...گفتم طرفدار های محمود پشت سر ریسی هستند...شک دارید؟..اون جماعت مداحی که پشت سر محمود بودند الان دست بوس چه کسی هستند؟اون جمعت پاسداری که پشت سر محمود بودند در 88 به کی رای میدند؟ اینا چه محمود بخاد و چه نخواهد به ریسی رای میدند..نه تنها محمود را عددی نمیدونند..بلکه لغب جریان انحرافی را هم براش در نظر گرفتند..ادم هم حسابش نمیکنند
                          خانم میناوی...بحث کردن با شما بی فایده است.پس بهتره دیگه ادامه ندیم...شما هم زیاد تعجب میکنید وهم زیاد به شرق و غرب میزنی موقع حرف زدن...:D....پس بهتره ادامه ندیم
                          اینایی که شما میگی همونهایی هستن که بارها گفتن بین احمدی نژاد و روحانی به روحانی رای میدن !

شما اگر اونارو بعد از اونهمه فحاشی و توهین و اعلام براءت از احمدی نژاد، هنوز احمدی نژادی میدونی ، دیگه مشکل از تعریف شماست !

خیلی ها اینرووزها قالیباف رو هم احمدی نژادی میدونن ! به خاطر دو تا جمله که در مناظره گفت !

اما همین قالیباف بیشترین توهین و تهمتها را در همون دولت نهم به احمدی نژاد زد ! بعد 88 که بیشتر !

خوب چجوری اونیکه به احمدی نژاد میگه انحرافی ! اونو احمدی نژادی میدونی شما !

بگو اصولگراها ! بگو راستی ها ! بله اینا پشت رییسی هستن ! اما شما میگی احمدی نژادی ها پشت رییسی هستن !

میگی طرفدارای محمود پشت رییسی هستن ! بعد میگی همونها به احمدی نژاد میگن انحرافی و عددی حسابش نمیکنن ! این چه طرفداریه پس !

شما اشتباه بیان میکنی ! به قول خودت با همون تقسیم بندی که در ذهنت هست ! بعد به من میگی !

نظر

• مبتدی2
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 973

فقط به نظر من دونستن شماره کدملی برای رای دادن به ضرر کاندیدایی می شود که قشر ضعیف جامعه از اون حمایت می کنند /:.winksmiley02.:/
                            احتمال حذف تعداد بالایی از مشارکت کنندگان به این طریق هست /:.coolsmiley02:./
                            باید داشتن کارت ملی را همراه شناسنامه واجب می دونستند نه حفظ و دانستن کد ملی /:.smilingsmiley.:/

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

میگی طرفدارای محمود پشت رییسی هستن ! بعد میگی همونها به احمدی نژاد میگن انحرافی و عددی حسابش نمیکنن ! این چه طرفداریه پس !

شما اشتباه بیان میکنی ! به قول خودت با همون تقسیم بندی که در ذهنت هست ! بعد به من میگی !
                              منظور از طرفدارهای محمود...همون طرفداران سال 88 محمود بودند..الان همونها ادم حسابش نمیکنند...محمود یک مدت اومد به جریان افراطی خدمتش را کرد و رفت..جربان بسیجی و مداح و پاسدار و پایدار ی و غیره...پشت سر محمود بودند یا نه در سال 88؟...الان پشت سر کی هستند؟
                              از خواب بیدار شو خانم میناوی...اینقدر هم محمود محمود نکن...لق لقه دهنت شده محمود.
                              شما مشکل روانی پیدا کردی...من هم با شما صحبتی ندارم

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

خوب رسیدیم به روز حساس . رای اوردن روحانی شانسش بیشتره. ممکنه شگفتی هم داشته باشیم
                                ببینیم شگفتی داریم یا نه
                                امیدوارم اگه شگفتی داشته باشیم اغتشاش ایجاد نکنند و نتایج پذیرفته شود

نظر

در حال کار...
                                X