نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

    #1171
    پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

    در اصل توسط اروین پست شده است View Post
    دلایل تغییر وزرای اقتصادی دولت


    بزرگ‌ترین ضعف دولت در تصمیم‌سازی اقتصادی، دستکاری سیاست‌های پولی بوده است. متأسفانه دولت روحانی به‌جای آنکه در اقتصاد هم گروهی منضبط مانند گروه وزارت‌ خارجه داشته باشد، خط مشخصی را در سیاست‌های اقتصادی‌ دنبال نکرده است.

    جناح اصلاح‌طلب نیاز دارد تا از امروز به فکر چهار سال دیگر باشد و مشق‌ها را برای شب آخر نگذارد، آنها اگر در این چهار سال پیشِ‌رو نتوانند با تغییر درست سیاست‌های اقتصادی‌شان تغییری محسوس در سطح زندگی و معیشت مردم ایجاد کنند، چهار سال دیگر شکستی سخت از رقیب خواهند خورد.

    نمونه اش کارنامه مردود آقای طیب نیا ست که نمره ی 2 از 20 کسب کرده.


    /
    با سلام
    خیلی علاقه مندم بدانم این نمره 2 از 20 چگونه و بر چه اساسی بدست امده ؟؟؟ . ممنون
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #1172
      پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

      http://donya-e-eqtesad.com/SiteKhan/1212191
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #1173
        پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

        مطهری در جمع خبرنگاران:

        دولت دوازدهم از نیروهای کارآمد رقیب استفاده کند

        نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولت دوازدهم می‌تواند از افراد کارآمد طرف مقابل و رقیب هم استفاده کند که اگر این کار شود خیلی خوب است.
        به گزارش ایسنا، علی مطهری، در حاشیه جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران درباره اینکه موضوع ممنوع‌التصویری خاتمی آیا در دولت جدید ختم به خیر می‌شود؟ گفت: قاعدتاً با توجه به پشتوانه مردمی که امروز آقای روحانی دارند و همچنین با توجه به خواست مردم که در اکثر اجتماعات انتخاباتی هم این مسأله را مطرح کرده‌اند هم در رابطه با ممنوع‌التصویری و هم حصر خانگی به نظر می‌رسد الان فرصت خوبی است در آینده این مشکل حل شود.
        نایب رئیس مجلس در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه دولت می‌تواند از رقبای انتخاباتی خود هم استفاده کند یا خیر؟ گفت: به نظرم اگر این کار شود خیلی خوب است که در دولت دوازدهم افراد کارآمد و مبرز طرف مقابل استفاده شود. همانطور که عرض کرده‌ام به هر حال آقای قالیباف مدیر اجرایی قوی است که می‌توان از او استفاده کرد، البته از دیگر نیروهای کارآمد اصولگرا نیز می‌توان استفاده کرد.
        وی همچنین بیان کرد: این روشی که در کشور رایج شده و هر دولتی که روی کار می‌آید نیروهای طرف مقابل را کنار می‌گذارد به نظرم روش خوبی نیست و بسیاری از دشمنی‌ها و مخالفت‌ها ناشی از همین مطلب است که آنها در قدرت شریک نیستند و شروع می‌کنند به مخالفت کردن. اگر ما از نیروهای خوب طرف مقابل استفاده کنیم نوعی همدلی در کشور ایجاد می‌شود و اصلاح امور نیز بهتر و سریع‌تر صورت می گیرد.
        مطهری درباره اینکه آیا فکر می کنید رقبا از این موضوع استقبال کنند یا خیر گفت: خیلی امیدوار نیستم که به این پیشنهاد عمل کنند اما تا حدودی باید روی این مسأله تأکید و توجه کنند.
        نایب رئیس مجلس همچنین در ارزیابی خود از سفر ترامپ به عربستان گفت: سفر ترامپ به عربستان بیشتر تجاری بوده زیرا آنها نگاه تجاری به مسائل جهان دارند و بیشتر می‌خواستند که از پول عربستان استفاده کنند و دشمنی خیالی و موهوم به نام ایران برای آنها درست کرده‌اند و به بهانه خرید اسلحه پول‌هایشان را می‌گیرند.
        وی افزود: می‌دانند که مرکز تروریسم عربستان است و با حمایت آنها این موضوع در دنیا رشد کرده به هر حال دارند سر عرب‌ها را کلاه می‌گذارند و آنها باید هوشیار باشند فریب نخورند. البته ایران باید رابطه‌اش را با عرب‌ها بهتر کند تا اینها از ترس ایران به دامن اسرائیل و آمریکا نیفتند. متأسفانه اینها ترسی از ایران دارند که باید اصلاح کنیم.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #1174
          پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

          همه اين كارها شدني بود ولي وزارت كشوري كه به هر دليلي، وزيري ناهمسو با رييس جمهور آن را اداره مي كند، نخواست يا نتوانست به مهم ترين وظيفه خود به درستي عمل كند و بدين ترتيب حق ميليون ها ايراني ضايع شد و بيش از همه از آراي روحاني كاست.

          عصر ايران؛ جعفر محمدي - روز جمعه، ميليون ها ايراني كه در صف رأي بودند، موفق نشدند در انتخابات شركت كنند. به گفته رييس جمهور تعداد اين افراد بيش از سه ميليون نفر بوده است.
          در اين باره نكات زير قابل توجه است:

          ١- هر چند همواره به مردم توصيه مي شود كه راي دادن را به آخر وقت موكول نكنند اما واقعيت اين است كه در همه انتخابات ها و مشخصا انتخابات ٢٩ ارديبشهت ٩٦ ، مردم از همان ابتداي صبج در شعب اخذ رأي حضور داشته اند و اين گونه نبوده كه بگوييم در ساعاتي مردم حضور نداشته اند و فقط آخر وقت رفته اند.

          وانگهي بسياري از مردم بعداز ساعت ها ايستادن در صف و قبل از ساعات پاياني به دلايل مختلف از جمله خستگي يا داشتن كاري ديگر برغم ميل باطني صف را ترك كردند.



          بنابراين، هر چند توصيه به دادن رأي در اول وقت همچنان باقي است اما بايد تمهيداتي انديشه كرد تا مردم اينقدر معطل و معذب نشوند.

          ٢- مقصر اصلي جا ماندن ميليون ها ايراني از رأي دادن، بي هيچ ترديدي وزارت كشور است و شخص وزير كشور بايد در اين باره پاسخگو باشد و حتما عذرخواهي كند.

          آيا وزارت كشور با سابقه برگزاري دهها انتخابات نمي توانسته پيش بيني كند كه به دليل همزماني انتخابات رياست جمهوري و شوراها، مردم بيشتر از حد معمول در شعبات اخذ رأي و صف ها معطل مي شوند؟!

          چرا دستگاه هاي ثبت شماره ملي مجهز به باركدخوان نبودند و اپراتورها مجبور به ورود دستي اطلاعات بودند؟ چرا تعداد اپراتورها و متصديان رأي گيري كم بود؟ آيا نمي شد شعب بيشتري به رأي گيري اختصاص داد؟ آيا نمي شد شعبه هاي سياري را به حالت آماده باش تدارك ديد و به شعبه هاي شلوغ فرستاد؟

          همه اين كارها شدني بود ولي وزارت كشوري كه به هر دليلي، وزيري ناهمسو با رييس جمهور آن را اداره مي كند، نخواست يا نتوانست به مهم ترين وظيفه خود به درستي عمل كند و بدين ترتيب حق ميليون ها ايراني ضايع شد و بيش از همه از آراي روحاني كاست.

          ٣- در دو ه هاي قبل، عرف اين بوده كه با فرارسيدن ساعت ٢٤ ، از كساني كه در شعبه هاي اخذ رأي حضور داشتند راي مي گرفتند ولي مراجعه كننده جديد را نمي پذيرفتند. اين بار اما رأس ساعت ٢٤ روند رأي گيري را قطع و كساني كه بعد از ساعت ها به سر صندوق رسيده بودند را بازگرداندند!

          شوراي نگهبان و وزارت كشور بايد در اين باره و تفاوت عملكردشان با همه دوره هاي قبلي توضيح دهند.

          ٤- طبق قانون، انتخابات در روز جمعه برگزار مي شود.

          طبق تجربه به ويژه در مناطق گرمسير بسياري از مردم از عصر به بعد رأي مي دهند و لذا هميشه ساعات پاياني با ازدحام رأي دهندگان مواجه هستيم.

          بر اين اساس مجلس شوراي اسلامي مي تواند با اصلاح قانون، از حقوق ميليون ها شهروند ايراني در انتخابات آينده حراست كند و وزارت كشور را موظف كند كه مثلا تا ساعت ٢ بامداد هم رأي گيري را در شعبه هايي كه ازدحام دارند ادامه دهد. به نظر نمي رسد بعد ساعت ٢ بامداد تعداد قابل ملاحظه اي براي رأي دادن بروند. اين دو ساعت مي تواند جبران كاستي ها باشد و حقوق مردم را حفظ كند.

          وقتي در يك مسابقه فوتبال وقت اضافه براي جلوگيري از تضييع حق دو تيم فوتبال در نظر مي گيرند چگونه است كه قانونگذار فكري به حال حقوق يك ملت نكرده است؟ هر چهار سال يك بار، اختصاص دو ساعت زمان بيشتر به مردم، جاي دوري نمي رود.

          اسمش هر چه مي خواهد باشد: بي كفايتي، سياسي كاري يا خلأقانوني ؛ در هر حال محروميت ميليون ها شهروند از رأي دادن هم مصداق " حق الناس" است و عجالتا
          توپ در زمين نمايندگان مجلس، تا با اصلاح قانون از حقوق موكلان خود دفاع كنند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #1175
            پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

            وزیر کشور:

            شیرینی انتخابات را با اخبار جعلی تخلفات تلخ نکنید / تمام فیلم‌های منتشرشده درباره جعل تعرفه‌ها ساختگی است و تکذیب می‌شود / خطاب رئیس‌جمهور درباره ۴میلیون رای به من بود

            اینکه رییس‌جمهور دیروز در نشست خبری اعلام کرد اگر می‌گذاشتند آن ۴ میلیونی که در صف مانده‌اند رای می‌دادند به آرای من افزوده می‌شد خطابش به بنده بود.

            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


            وزیر کشور با حضور در گفتگوی ویژه خبری در مورد روند انتخابات توضیحاتی ارائه داد.


            به گزارش «انتخاب»؛ گزیده سخنان رحمانی فضلی در زیر می آید:


            ۷۰۰ هزار تجمع چندصدهزار نفره طی یک ماه انتخابات برگزار شد که هیچ مساله امنیتی نداشتیم؛ حتی خون از دماغ یک نفر هم نیامد.


            انتخابات در سلامت کامل و پاکیزه برگزار شد و در تمام مراحل در هماهنگی کامل با شورای نگهبان بودیم.


            طی کردن فرایند شمارش آرا برای صحت انتخابات باعث دیر اعلام شدن نتیجه انتخابات بود.


            تا شورای نگهبان صحت انتخابات را تایید نکند ما هیچ آماری از جزئیات انتخابات نمی‌دهیم و الا آمار تفکیک آرای استان‌ها موجود است.


            بیشترین شرکت‌کنندگان بین استان‌ها اول یزد با بیش از ۹۳ درصد مشارکت بود و مازندران با ۹۱ درصد؛ کمترین مشارکت هم برای خراسان جنوبی و قم بود.


            عمدتا آرای باطله به این شکل بود که نام شخصی را نوشته بودند که قبلا نامزد بوده اما اکنون درگیر کاندیدا نبود.


            بحثی که باعث تاثر ما شد و از مردم هم عذر خواستیم این بود که حدود یک میلیون نفر پشت صف مانده بودند اما ساعت از ۲۴ گذشته بود و دیگر نمی‌شد رای‌گیری کرد.


            اینکه گفته شده ۴ میلیون نفر پشت صف ماندند یک تخمین است و تخمین بنده و وزارت ما به عنوان مسئول انتخابات یک میلیون نفر است.


            در تهران تقریبا هر ۴۸ ثانیه و در کشور هر یک دقیقه از مردم رای گرفتیم.


            بین ساعت ۱۲ تا ۱۳ و ۱۹ تا ۲۰ بیشترین حضور مردم برای رای‌دادن بود.


            در ساعات پایانی رای‌گیری هجوم و تراکم مردم به اندازه ساعات میانی نبود و بیشترین تراکم برای مناطق شمالی شهر بود.


            مبنای ارسال تعرفه برای هر شهر میزان مشارکت آنها در دوره‌های گذشته است اما ما این دوره به میزان تمام افرادی که می‌توانستند رای بدهند تعرفه فرستادیم.


            بیشترین شعبه‌ای که معطل شدند یک ساعت و نیم بود. ما هیچ‌گونه کسری و کمبود تعرفه نداشتیم و در هر صندوق بازرس حضور داشت.


            ما در تعرفه‌ها ۱۴ نوع رمز امنیتی گذاشته بودیم. حمل، نگهداری و توزیع تعرفه‌ها دارای پروتکل است. من به جرات می‌گویم ما یک تعرفه تقلبی هم نداشتیم.


            دست‌اندرکاران رسانه‌ها و فضای مجازی شیرینی این انتخابات را با طرح اخبار جعلی درخصوص تخلفات تلخ نکنند.


            ساز و کار اعتراض مشخص است. تا سه روز فرصت است که اعتراض‌ها را به شورای نگهبان ارسال کنند و شورا هم تا ۱۰ روز به آنها رسیدگی می‌کند.


            وقتی به صداقت و عملکرد شورای نگهبان اعتماد داریم این کارها بجز تخریب نتیجه‌ای ندارد؛ شورای نگهبان هم تحت تاثیر این تبلیغات قرار نمی‌گیرند.


            خیلی از شکایت‌ها را همزمان به وزارت کشور هم فرستادند، گفتند چون می‌دانستید فلانی اینجا رای زیاد دارد تعرفه کم فرستادید، ما آمار جزئی تعرفه‌ها را برایشان ارسال کردیم.


            تمام فیلم‌هایی که در فضای مجازی منتشرشده و نشان می‌دهد تعرفه جعل شده است را تکذیب می‌کنیم، تمام این فیلم‌ها را حراست، ناجا و وزارت اطلاعات بررسی و اعلام کردند که ساختگی است.


            اینکه رییس‌جمهور دیروز در نشست خبری اعلام کرد اگر می‌گذاشتند آن ۴ میلیونی که در صف مانده‌اند رای می‌دادند به آرای من افزوده می‌شد خطابش به بنده بود.


            تا شورای نگهبان صحت انتخابات را تایید نکند ما هیچ آماری از جزئیات انتخابات نمی‌دهیم و الا آمار تفکیک آرای استان‌ها موجود است.


            بیشترین شعبه‌ای که معطل شدند یک ساعت و نیم بود. ما هیچ‌گونه کسری و کمبود تعرفه نداشتیم و در هر صندوق بازرس حضور داشت.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

              #1176
              پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

              رئیس جمهوری گفت: دوران انتخابات با همه فراز و نشیب سپری شده است. می دانید این فرآیند چگونه به این نقطه رسید و مردم بزرگ ایران در سراسر ایران در این انتخابات چکار کردند و من کاملا به آینده ایران مطمئنم.

              تاریخ خبر: 03/03/1396 | ساعت: 20:34|

              **حرف مشایخی مرا امروز تکان داد / بار سنگینی روی دوش من گذاشت

              روحانی با اشاره به سخنان جمشید مشایخی (هنرمند شهیر و پیشکسوت سینما و تئاتر) مبنی بر اینکه 'اگر روحانی رای نمی آورد، در ایران نمی ماندم'، گفت: این

              ملت بزرگ و فرهیخته و شایسته و این حرف مشایخی مرا امروز تکان داد و یک بار سنگین دیگری بر روی دوش من گذاشت؛ مسئولیت سنگینی پیش رو داریم.


              روحانی گفت: ای کاش شورای نگهبان که هیات اجرایی انتخابات10:30 صبح به شورای نگهبان گفت کد ملی برای رای دادن کافی است که این تصمیم تا 10:30 شب

              طول کشید؛ شورای نگهبان رفتن صندوق سیار را نپذیرفت و مردم در پای صندوق ماندند.

              روحانی افزود: کسی به من پیام داد که (مردم) پنج ساعت و نیم در صف بوده اند. من متاسف هستم که آن چهار میلیون و نیم در صف ماندند ؛ حالا رای 24 میلیون و 27

              میلیون فرقی نمی کند.

              وی با بیان این که اگر روحانی است پاسدار این رای خواهد بود افزود: در انتخابات 92 همه حرف ها بر سر هسته ای و تورم بود و من خوشحالم که در این انتخابات هیچ

              کس از هسته ای و تورم حرف نزد.

              روحانی گفت: راهی را که ما طی کردیم با به میدان آمدن شما اتفاق افتاد ، خیلی بر ما سخت گذشت تا این برجام به سرانجام رسید که باید به دیپلمات ها دست

              مریزاد گفت.

              رئیس جمهوری گفت: ما با اجماع توانستیم این معضل را حل کنیم. رهبری به ما اجازه دادند و حمایت کردند و مردم حمایت کردند و این اجماع ملی شد.
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

              نظر

              • ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

                #1177
                پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                رئیس ستاد جوانان انتخابات روحانی؛

                تاریخ خبر: 03/03/1396 | ساعت: 20:30

                مردم با رای در 29 اردیبهشت گفتند رای ما آزادی و انتخاب ما عقلانیت است


                تهران- ایرنا- رئیس ستاد جوانان ستاد انتخابات دکتر روحانی گفت: مردم با رای در 29 اردیبهشت گفتند رای ما آزادی است و ما عقلانیت را انتخاب می کنیم.


                به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمد کبیری در مراسم تجلیل از فعالان ستاد انتخاباتی دکتر روحانی که روز چهارشنبه برگزار شد این مطلب را بیان کرد.

                رئیس ستاد جوانان ستاد انتخابات دکتر روحانی افزود: به نمایندگی از جوانان خالق انتخابات 29 اردیبهشت، می گویم ایران امروز نیازمند آگاهی افزایی است تا با هر موج عوام

                فریبانه نیازمند به تاراج رفتن آن نباشیم.

                وی ادامه داد: باید بستر مناسب برای بکارگیری نخبگان ایجاد شود.

                کبیری اظهار داشت: کمک به شکل گیری و حمایت از تشکل های دانشجویی، اتحادیه صنفی و سازمان های مردم نهاد، احیای سریعتر سازمان ملی جوانان استفاده مستمر از

                ظرفیت نخبگان و دانشجویان و رفع نگاه امنیتی و فعالین دانشجویی صنفی و مدنی مواردی است که انتظار می رود در دولت شما مورد توجه قرار گیرد.

                رئیس ستاد جوانان ستاد انتخابات دکتر روحانی یادآور شد: سطوح عالی و میانی دستگاه ها را به کسانی که اعتقاد قلبی به گفتمان اصلاحات دارند سپرده شود.
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                نظر

                • امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

                  #1178
                  پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                  یک نفر آدمی که پیرمرد می باشد و با من رفیق شده است در پارک و اهل زنجان می باشد دیروز گفت پسرش گفته است در زنجان هر شب برای ریسی جشن می باشد و اسمش را گذاشته اند جشن سپاس. زنجانی ها تو دهنی بزنند به آنها که جشن برای رئیسی می گیرند. کاری نکنید که مردم بگویند زنجانی ها فلان و فلان هستند. هرکس زنجانی است اینجا جلوی آن زالوصفت بازی را به اشکال دموکراتیک بگیرد و اگر نشد با مشت پاسخ دهید.
                  با تشکر
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #1179
                    پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                    رئیس جمنا: ۱۶ میلیون رای مومنانه آوردیم / طرف مقابل در صدد به دست آوردن آرای سیاه بود / به خاطر رای دین فروشی کردند

                    رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب با بیان اینکه 16 میلیون عدد کمی نیست، تصریح کرد: امام(ره) وقتی نهضت را شروع کرد 16 نفر هم نداشت و حتی در فیضیه قم نیز امام(ره) را نمی‌شناختند و امام(ره) در چنین فضایی نهضت خود را شروع کرد.
                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                    رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: جبهه مردمی روی اصول و ارزش‌ها پافشاری کرده است و ۱۶ میلیون رأی مؤمنانه خالص به دست آورده است.

                    به گزارش «انتخاب»، محمدحسن رحیمیان رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در همایش اعضای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی که از صبح امروز در حال برگزاری است با اشاره به فراز و نشیب های انقلاب اسلامی اظهار داشت: بسیاری از حوادث در جریان نهضت انقلاب اسلامی اتفاق افتاد که فکر می‌کردیم ناخوشایند است، ولی بعد متوجه شدیم که بهترین چیزی بود که خداوند محقق کرده و به مصلحت جریان حق بوده است.

                    به نوشته تسنیم، رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب با اشاره به فتنه 88 و اتفاقات آن خاطرنشان کرد: اگر در انتخابات سال 88 موسوی ثبت‌نام نمی‌کرد و با رئیس‌جمهور مستقر به رقابت نمی‌پرداخت، ممکن بود در دور بعدی انتخابات با رأی بالایی رئیس جمهور شود که قطعاً زیانبار می‌شد. فتنه 88 تلخ بود و خداوند شر بزرگی را از سر انقلاب کنار زد و این دستاورد بزرگ و سرنوشت‌سازی بود.

                    رحیمیان با بیان اینکه برخی از دوستان که تجربه کمی دارند فکر می‌کنند در این انتخابات فاجعه‌ای رخ داده است، اظهار داشت: شکستی اتفاق نیفتاده است، رسوایی که تخلفات و دین‌فروشی‌هایی که برای به دست آوردن رأی و خرید رأی به قیمت فروش دین و انقلاب و ارزش‌ها انجام شد، در طرف مقابل ما از اول هم می‌گفتیم که اگر چنانچه نامزدی در مقابل رئیس‌جمهوری مستقر پیروز می‌شد، این یک معجزه بود، چون این طرف 40 روز فرصت تبلیغ داشت ولی طرف مقابل 4 سال دولت و تریبون در دستش بود و همه ابزار قدرت و تبلیغ را در دست داشت.

                    وی ادامه داد: طرف مقابل به هر وسیله‌ای متوسل شده تا حتی آرای سیاه را به خود جذب کند، ولی این طرف روی اصول و ارزش‌ها پافشاری کرده است و 16 میلیون رأی مؤمنانه خالص به دست آورده است.

                    رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب با بیان اینکه 16 میلیون عدد کمی نیست، تصریح کرد: امام(ره) وقتی نهضت را شروع کرد 16 نفر هم نداشت و حتی در فیضیه قم نیز امام(ره) را نمی‌شناختند و امام(ره) در چنین فضایی نهضت خود را شروع کرد.

                    رحیمیان با بیان اینکه 16 میلیون رأی در برابر طرف مقابلی به دست آمد که حتی در صدد به دست آوردن آرای سیاه بود،‌ خاطرنشان کرد: البته آن 23 میلیون رأیی که طرف مقابل به دست آورد، متعلق به انقلاب و نظام است و آنها این‌طور تشخیص و رأی دادند و مرزبندی ما بین انقلابی و ضدانقلاب است و آنهایی که غیرانقلابی هستند و یا در مصداق تشخیص اشتباه داده‌اند را از خودمان می‌دانیم و باید جذبشان کنیم.

                    وی با بیان اینکه جبهه مردمی نیروهای انقلاب تمام نشده است، افزود: امروز مسئولیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب خطیرتر از مسئولیت جبهه و زمان جنگ است، چون اکنون مبارزه در عرصه سیاسی است و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و این جبهه از جبهه زمان جنگ فراگیرتر است. اکنون در طرف مقابل کل جبهه استکبار ایستاده است و باید جبهه حق با آنان مبارزه کند.

                    رحیمیان با بیان اینکه ما باید وظیفه را برای خدا انجام دهیم، ولی نتیجه را به مصلحت خداوند واگذار کنیم، تصریح کرد: تجربه انقلاب و گذشت زمان ثابت خواهد کرد که آنچه محقق شده یقیناً مصلحت انقلاب و نظام بوده و البته سختی‌های خود را خواهد داشت و ریزش‌ها و رویش‌ها همواره وجود خواهد داشت. احساس می‌کنیم وظیفه را انجام دادیم و آنچه واقع شده به مصلحت نظام و انقلاب بوده و باید روزبه‌روز برای کار بیشتر در آینده آماده شویم.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #1180
                      پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                      آیت‌الله موحدی‌ کرمانی:

                      ممکن است با بررسی مجدد تخلفات انتخابات رای رئیسی از ۱۶ به ۱۹ میلیون و روحانی نیز از ۲۳ به ۲۱ میلیون برسد/ آقای رئیسی ۱۶ میلیون رای حلال دارد

                      دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: این تخلفات در نتیجه انتخابات موثر نیست اما این اثر را دارد و شاید رأی آقای رئیسی را از 16 میلیون به 19 میلیون و رأی آقای روحانی را از 23 به 21 میلیون برساند. از این رو کسانی که تخلف کرده‌اند باید بدانند که یک چشم بینا بالای سر آنها است و آنها به خود اجازه تکرار چنین اقداماتی را ندهند.

                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: بنده روز گذشته با آیت‌الله جنتی ملاقات داشتم و به ایشان تأکید کردم مردم انتظار دارند که ببینند شورای نگهبان چه قضاوتی می‌کند؛ شورای نگهبان باید موارد تخلف انتخاباتی را بشناسد و به مردم معرفی کند.


                      به گزارش «انتخاب»، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در همایش جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی که صبح امروز پنج شنبه 4 خرداد ماه برگزار شد، با تاکید بر اینکه این تجمع نشان دهنده این است که ما احساس شکست نمی‌کنیم و برای برنامه‌های بعد احساس آمادگی داریم اظهار داشت: آنچه اتفاق افتاد همانطور که رهبر انقلاب فرمودند انتخابات پیروزی فرد نبود بلکه مردم پیروز شدند و این حجم عظیم حضور مردم چشم دشمن را کور کرد.

                      آیت‌الله موحدی کرمانی ادامه داد: مردم با حضور خود در انتخابات نشان دادند که با رهبر انقلاب و نظام هستند و جمهوری اسلامی یک نظام مقتدر است.

                      دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه تمام تلاش ما این بود که اصلح را تشخیص دهیم و برای خدا تلاش کنیم افزود: ما اصلح را شناختیم و طبق وظیفه به او رای دادیم و برای او تبلیغ کردیم. لذا امام هم فرمود که ما مامور به انجام وظیفه هستیم.

                      وی با اشاره به این نکته که در نگاه اول نقطه ضعفی به نظر من نمی‌آید و ما در برنامه خود اشتباهی نداشتیم تصریح کرد: برخلاف موارد قبل کار بین اصولگرایان دچار اختلاف نشد و ما به فرد واحد و مشخص یعنی برادرمان آقای رئیسی رسیدیم و جامعتین هم وارد صحنه شد و او را به عنوان نامزد اصلح معرفی کرد که این توفیق کمتر نصیب می‌شود.

                      به نوشته فارس؛ آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه ما احساس کردیم خداوند محبتی از آقای رئیسی را در دل انقلابیون و دلسوزان دین قرار داده است به استقبال گسترده از این کاندیدای انتخابات در استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: آقای رئیسی نشان داد که یک سرمایه قوی و یک سرمایه مردمی و انقلابی خوبی دارد.

                      دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: آقای رئیسی در انتخابات 16 میلیون رای حلال بدست آورد؛ ما روز گذشته با آقای جنتی نشست داشتیم و در آنجا مطرح شد که مردم از شورای نگهبان انتظار دارند و می‌خواهند ببینند شورا چه قضاوتی می‌کند، شورای نگهبان وظیفه دارد همه آنچه اتفاق افتاده، برنامه‌های غلط، آرایی که ابطال شد و مناطقی که صندوق به آنها نرفته بود را خودش با دلیل بشناسد و به مردم اعلام کند.

                      وی در عین حال خاطرنشان کرد: این تخلفات در نتیجه انتخابات موثر نیست اما این اثر را دارد و شاید رأی آقای رئیسی را از 16 میلیون به 19 میلیون و رأی آقای روحانی را از 23 به 21 میلیون برساند. از این رو کسانی که تخلف کرده‌اند باید بدانند که یک چشم بینا بالای سر آنها است و آنها به خود اجازه تکرار چنین اقداماتی را ندهند.

                      آیت‌الله موحدی کرمانی درادامه به سند 2030 به عنوان یکی از اشتباهات این دولت اشاره کرد و یادآور شد: آقای مکارم درباره سند 2030 خیلی خوب وارد شدندو اشارات دقیق و عمیقی داشتند و رهبری هم تشر زدند و جلوی اجرای این سند ننگین را گرفتند و بنده هم در نماز جمعه درباره آن صحبت کردم لذا مردم باید در قبال این نوع اشتباهات زنده باشند و حیات انقلابی خود را نشان دهند.

                      دبیرکل جامعه روحانیت مبارز برهمین اساس افزود: جمنا فقط برای انتخابات بوجود نیامد و اگر این حرکت زودتر آغاز می‌شد معتقدم حتما به هدف می‌رسیدیم.

                      وی با بیان اینکه این تشکل انقلابی باید حمایت، انتقاد و حرکت خود را ادامه دهد، گفت: این تشکل جمع عظیمی در سراسر کشور دارد و باید به برنامه‌ها و مسائل کشور واکنش نشان دهند.

                      آیت‌الله موحدی کرمانی در برنامه‌ها و انتخابات بعدی اگر بهتر برنامه‌ریزی و تدبیر شود انشاءالله موفق خواهیم بود.

                      دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با اشاره به مواضع ترامپ و عربستان یادآور شد: اگر در این شرایط آقای رئیسی رأی آورده بود می‌خواستند بگویند روحانی که گفته بود رأی شما بین صلح و جنگ مردد است؛ البته ما یقین داریم که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند اما به شرط اینکه ما به وظیفه خود عمل کنیم و صادق باشیم. هرچند که اعضای جبهه مردمی صادق و مخلص هستند و خداوند نیز ما را یاری خواهد کرد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #1181
                        پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                        در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم نیز بخشی از جریان اصول‌گرایی تلاش کرد تا رای مردم به اصلاح طلبان را رای انگلیسی و یا رای غرب زدگان بنامد.

                        عصر ایران؛ مصطفی داننده- حضرت آیت‌الله موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و امام جمعه تهران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد رای ابراهیم رییسی در انتخابات ریاست جمهوری فرموده‌اند:« آقای رئیسی ۱۶ میلیون رأی حلال داشت» این سخنان امام جمعه تهران حکایت از این معنا دارد که 23 میلیون و 594 هزار و 616 رای حسن روحانی غیر حلال است؟ نمی‎‌دانم دلایل حضرت آیت‌الله برای بیان این مطلب چیست؟ کاش ایشان اشاره می‌کردند منبع این رای حلال کجاست و چگونه وارد ادبیات سیاسی ایران شده است؟
                        حضرت آیت‌‍الله، در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم نیز بخشی از جریان اصول‌گرایی تلاش کرد تا رای مردم به اصلاح طلبان را رای انگلیسی و یا رای غرب زدگان بنامد.
                        گناه مردم در آن زمان این بود که در روز انتخاب به جریان اصول‌گرایی رای نداده است و به جریان مقابل «آری» گفته است. شاید اگر مردم تهران به جای عارف به حداد عادل رای می‌دادند می‌شدند، انقلابی و و نماد اسلام!
                        همان رفتار امروز بازهم در حال شکل گیری است و آنهم با واژه‌ای به نام «رای حلال». کسانی که به حسن روحانی رای داده‌اند از خود می‌پرسند آیا رای آنها غیرحلال است؟



                        مردم در جریان رقابت‌های انتخاباتی سخنان و عملکردها را مشاهده کردند. آنها حدود 12 ساعت سه مناظره انتخاباتی را دیدند. حدود 24 میلیون به حسن روحانی رای دادند و حدود 16 میلیون به سید ابراهیم رییسی. بسیاری از این افراد انتخاب خود را بر اساس عملکردها انجام دادند. اکثریت جامعه تشخیص دادند کشتی جمهوری اسلامی توسط روحانی بهتر اداره می‌شود. اقلیتی نیز بر این باور بودند که رییسی می‌تواند ناخدایی بهتری برای کشتی نظام باشد.
                        حالا چگونه می‌شود رای حامیان رییسی می‌شود حلال و رای دیگران احتمالا غیرحلال، سوالی است که بهتر است اصول‌گرایان زودتر به آن پاسخ دهند.
                        مردم در چهار سال دولت روحانی عملکرد او را دیده بودند و به خاطر همین ترجیح دادند او رییس جمهور بماند و مسیری را که رفته است به آخر برساند.
                        بسیاری از مخالفان روحانی بر این باور بودند که او از امکانات دولتی برای تبلیغات خود استفاده کرده است. آنها می‌گویند تصمیمات دولت در ایام انتخابات تبلیغاتی بوده است. به طور مثال حسین شریعتمداری می‌گوید:« رأی آقای رئیسی دست کم دو برابر آراء اعلام شده یعنی نزدیک به ۳۰ میلیون است چرا که وقتی با امکانات اندک و فرصت ۴۰ روزه توانسته است صاحب ۱۶ میلیون رأی شود، به یقین اگر امکانات فراوان و فرصت ۴ ساله آقای روحانی را در اختیار داشت، تقریبا رأی چندانی برای رقبای ایشان باقی نمی‌ماند.»
                        گویی این دوستان فراموش کرده‌اند که مقام معظم رهبری در آخرین دیدار دولت یازدهم در هفته دولت فرمودند:« دولت نباید به هیچ وجه خود را سرگرم بحثهای انتخاباتی کند بلکه باید تا آخرین روز کاری، برای کار، تلاش و حل مشکلات برنامه ریزی کند و بهترین تبلیغ برای دولتِ در رأس کار، اقدام و عمل آن دولت است.»
                        آیا این دوستان انتظار داشتند دولت فعالیت‌های خود را تعطیل کند و به امور روزانه مردم رسیدگی نکند؟
                        این رفتار نادرستی است که وقتی رای مردم به نفع ما باشد از آن تعریف کنیم و اگر به ضرر ما بود با القاب مختلف از آن یاد کنیم.
                        رای تمام کسانی که در انتخابات شرکت کردند حلال بود. چه کسانی که به حسن روحانی رای دادند چه کسانی که ابراهیم رییسی را انتخاب کردند. همه آنها به عشق ایران به صحنه آمده بودند تا آینده ایران را با رای خود بسازند.
                        کسانی ساعت‌ها در صف می‌ایستند تا رای بدهند قطعا رایشان حلال است. هیچکس نمی‌تواند برای رای مردم میزان خاصی مشخص کند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

                          #1182
                          پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          آیت‌الله موحدی‌ کرمانی:

                          ممکن است با بررسی مجدد تخلفات انتخابات رای رئیسی از ۱۶ به ۱۹ میلیون و روحانی نیز از ۲۳ به ۲۱ میلیون برسد/ آقای رئیسی ۱۶ میلیون رای حلال دارد


                          دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: این تخلفات در نتیجه انتخابات موثر نیست اما این اثر را دارد و شاید رأی آقای رئیسی را از 16 میلیون به 19 میلیون و رأی آقای روحانی را از 23 به 21 میلیون برساند. از این رو کسانی که تخلف کرده‌اند باید بدانند که یک چشم بینا بالای سر آنها است و آنها به خود اجازه تکرار چنین اقداماتی را ندهند.

                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: بنده روز گذشته با آیت‌الله جنتی ملاقات داشتم و به ایشان تأکید کردم مردم انتظار دارند که ببینند شورای نگهبان چه قضاوتی می‌کند؛ شورای نگهبان باید موارد تخلف انتخاباتی را بشناسد و به مردم معرفی کند.


                          به گزارش «انتخاب»، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در همایش جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی که صبح امروز پنج شنبه 4 خرداد ماه برگزار شد، با تاکید بر اینکه این تجمع نشان دهنده این است که ما احساس شکست نمی‌کنیم و برای برنامه‌های بعد احساس آمادگی داریم اظهار داشت: آنچه اتفاق افتاد همانطور که رهبر انقلاب فرمودند انتخابات پیروزی فرد نبود بلکه مردم پیروز شدند و این حجم عظیم حضور مردم چشم دشمن را کور کرد.

                          آیت‌الله موحدی کرمانی ادامه داد: مردم با حضور خود در انتخابات نشان دادند که با رهبر انقلاب و نظام هستند و جمهوری اسلامی یک نظام مقتدر است.

                          دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه تمام تلاش ما این بود که اصلح را تشخیص دهیم و برای خدا تلاش کنیم افزود: ما اصلح را شناختیم و طبق وظیفه به او رای دادیم و برای او تبلیغ کردیم. لذا امام هم فرمود که ما مامور به انجام وظیفه هستیم.

                          وی با اشاره به این نکته که در نگاه اول نقطه ضعفی به نظر من نمی‌آید و ما در برنامه خود اشتباهی نداشتیم تصریح کرد: برخلاف موارد قبل کار بین اصولگرایان دچار اختلاف نشد و ما به فرد واحد و مشخص یعنی برادرمان آقای رئیسی رسیدیم و جامعتین هم وارد صحنه شد و او را به عنوان نامزد اصلح معرفی کرد که این توفیق کمتر نصیب می‌شود.

                          به نوشته فارس؛ آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه ما احساس کردیم خداوند محبتی از آقای رئیسی را در دل انقلابیون و دلسوزان دین قرار داده است به استقبال گسترده از این کاندیدای انتخابات در استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: آقای رئیسی نشان داد که یک سرمایه قوی و یک سرمایه مردمی و انقلابی خوبی دارد.

                          دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: آقای رئیسی در انتخابات 16 میلیون رای حلال بدست آورد؛ ما روز گذشته با آقای جنتی نشست داشتیم و در آنجا مطرح شد که مردم از شورای نگهبان انتظار دارند و می‌خواهند ببینند شورا چه قضاوتی می‌کند، شورای نگهبان وظیفه دارد همه آنچه اتفاق افتاده، برنامه‌های غلط، آرایی که ابطال شد و مناطقی که صندوق به آنها نرفته بود را خودش با دلیل بشناسد و به مردم اعلام کند.

                          وی در عین حال خاطرنشان کرد: این تخلفات در نتیجه انتخابات موثر نیست اما این اثر را دارد و شاید رأی آقای رئیسی را از 16 میلیون به 19 میلیون و رأی آقای روحانی را از 23 به 21 میلیون برساند. از این رو کسانی که تخلف کرده‌اند باید بدانند که یک چشم بینا بالای سر آنها است و آنها به خود اجازه تکرار چنین اقداماتی را ندهند.

                          آیت‌الله موحدی کرمانی درادامه به سند 2030 به عنوان یکی از اشتباهات این دولت اشاره کرد و یادآور شد: آقای مکارم درباره سند 2030 خیلی خوب وارد شدندو اشارات دقیق و عمیقی داشتند و رهبری هم تشر زدند و جلوی اجرای این سند ننگین را گرفتند و بنده هم در نماز جمعه درباره آن صحبت کردم لذا مردم باید در قبال این نوع اشتباهات زنده باشند و حیات انقلابی خود را نشان دهند.

                          دبیرکل جامعه روحانیت مبارز برهمین اساس افزود: جمنا فقط برای انتخابات بوجود نیامد و اگر این حرکت زودتر آغاز می‌شد معتقدم حتما به هدف می‌رسیدیم.

                          وی با بیان اینکه این تشکل انقلابی باید حمایت، انتقاد و حرکت خود را ادامه دهد، گفت: این تشکل جمع عظیمی در سراسر کشور دارد و باید به برنامه‌ها و مسائل کشور واکنش نشان دهند.

                          آیت‌الله موحدی کرمانی در برنامه‌ها و انتخابات بعدی اگر بهتر برنامه‌ریزی و تدبیر شود انشاءالله موفق خواهیم بود.

                          دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با اشاره به مواضع ترامپ و عربستان یادآور شد: اگر در این شرایط آقای رئیسی رأی آورده بود می‌خواستند بگویند روحانی که گفته بود رأی شما بین صلح و جنگ مردد است؛ البته ما یقین داریم که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند اما به شرط اینکه ما به وظیفه خود عمل کنیم و صادق باشیم. هرچند که اعضای جبهه مردمی صادق و مخلص هستند و خداوند نیز ما را یاری خواهد کرد.
                          آقا رای حلال و حرام هم پیدا شد . و جالب است که عده ای از فردا حلال و حرام رای را باور خواهند کرد و برای ان انواع عقوبت منظور خواهند کرد
                          وقتی شورای نگهبان 60 تا فیلتر گذاشته ، حالا رای به انها باز حرام و حلال دارد . چقدر بدبخت هستیم که چنین مدیرانی داریم
                          حالا این اقا چطور به این نتیجه رسیده اند که صدرصد ان 16 میلیون حلال است ؟؟؟ !!!
                          باز جای شکر باقی است که نگفته اند ان 23 میلیون حرام است .....
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

                            #1183
                            پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                            در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم نیز بخشی از جریان اصول‌گرایی تلاش کرد تا رای مردم به اصلاح طلبان را رای انگلیسی و یا رای غرب زدگان بنامد.

                            عصر ایران؛ مصطفی داننده- حضرت آیت‌الله موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و امام جمعه تهران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد رای ابراهیم رییسی در انتخابات ریاست جمهوری فرموده‌اند:« آقای رئیسی ۱۶ میلیون رأی حلال داشت» این سخنان امام جمعه تهران حکایت از این معنا دارد که 23 میلیون و 594 هزار و 616 رای حسن روحانی غیر حلال است؟ نمی‎‌دانم دلایل حضرت آیت‌الله برای بیان این مطلب چیست؟ کاش ایشان اشاره می‌کردند منبع این رای حلال کجاست و چگونه وارد ادبیات سیاسی ایران شده است؟
                            حضرت آیت‌‍الله، در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم نیز بخشی از جریان اصول‌گرایی تلاش کرد تا رای مردم به اصلاح طلبان را رای انگلیسی و یا رای غرب زدگان بنامد.
                            گناه مردم در آن زمان این بود که در روز انتخاب به جریان اصول‌گرایی رای نداده است و به جریان مقابل «آری» گفته است. شاید اگر مردم تهران به جای عارف به حداد عادل رای می‌دادند می‌شدند، انقلابی و و نماد اسلام!
                            همان رفتار امروز بازهم در حال شکل گیری است و آنهم با واژه‌ای به نام «رای حلال». کسانی که به حسن روحانی رای داده‌اند از خود می‌پرسند آیا رای آنها غیرحلال است؟



                            مردم در جریان رقابت‌های انتخاباتی سخنان و عملکردها را مشاهده کردند. آنها حدود 12 ساعت سه مناظره انتخاباتی را دیدند. حدود 24 میلیون به حسن روحانی رای دادند و حدود 16 میلیون به سید ابراهیم رییسی. بسیاری از این افراد انتخاب خود را بر اساس عملکردها انجام دادند. اکثریت جامعه تشخیص دادند کشتی جمهوری اسلامی توسط روحانی بهتر اداره می‌شود. اقلیتی نیز بر این باور بودند که رییسی می‌تواند ناخدایی بهتری برای کشتی نظام باشد.
                            حالا چگونه می‌شود رای حامیان رییسی می‌شود حلال و رای دیگران احتمالا غیرحلال، سوالی است که بهتر است اصول‌گرایان زودتر به آن پاسخ دهند.
                            مردم در چهار سال دولت روحانی عملکرد او را دیده بودند و به خاطر همین ترجیح دادند او رییس جمهور بماند و مسیری را که رفته است به آخر برساند.
                            بسیاری از مخالفان روحانی بر این باور بودند که او از امکانات دولتی برای تبلیغات خود استفاده کرده است. آنها می‌گویند تصمیمات دولت در ایام انتخابات تبلیغاتی بوده است. به طور مثال حسین شریعتمداری می‌گوید:« رأی آقای رئیسی دست کم دو برابر آراء اعلام شده یعنی نزدیک به ۳۰ میلیون است چرا که وقتی با امکانات اندک و فرصت ۴۰ روزه توانسته است صاحب ۱۶ میلیون رأی شود، به یقین اگر امکانات فراوان و فرصت ۴ ساله آقای روحانی را در اختیار داشت، تقریبا رأی چندانی برای رقبای ایشان باقی نمی‌ماند.»
                            گویی این دوستان فراموش کرده‌اند که مقام معظم رهبری در آخرین دیدار دولت یازدهم در هفته دولت فرمودند:« دولت نباید به هیچ وجه خود را سرگرم بحثهای انتخاباتی کند بلکه باید تا آخرین روز کاری، برای کار، تلاش و حل مشکلات برنامه ریزی کند و بهترین تبلیغ برای دولتِ در رأس کار، اقدام و عمل آن دولت است.»
                            آیا این دوستان انتظار داشتند دولت فعالیت‌های خود را تعطیل کند و به امور روزانه مردم رسیدگی نکند؟
                            این رفتار نادرستی است که وقتی رای مردم به نفع ما باشد از آن تعریف کنیم و اگر به ضرر ما بود با القاب مختلف از آن یاد کنیم.
                            رای تمام کسانی که در انتخابات شرکت کردند حلال بود. چه کسانی که به حسن روحانی رای دادند چه کسانی که ابراهیم رییسی را انتخاب کردند. همه آنها به عشق ایران به صحنه آمده بودند تا آینده ایران را با رای خود بسازند.
                            کسانی ساعت‌ها در صف می‌ایستند تا رای بدهند قطعا رایشان حلال است. هیچکس نمی‌تواند برای رای مردم میزان خاصی مشخص کند.



                            همین فرد از لیست یاران اعتدال ! و با رای حامیان دولت به مجلس خبرگان رفت !

                            اینها همه با هم هستند، فرقی با هم ندارند ! فقط با کلمات بازی می دهند افکار عمومی را !

                            نظر

                            • Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

                              #1184
                              پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                              رای حلال و رای حرام!؟

                              سیدعطاءالله مهاجرانی

                              وقتی اقای رئیسی توی قطار، خسته و کوفته ، با لباس راحت گفت: ما دنبال چهارتا رای حلال هستیم! گمان نمی کردم که این اصطلاح رای حلال، تبدیل به یک نماد شکست انتخاباتی شود. البته سردار ذوالقدر برای شکست انتخاباتی هم عنوان عدم الفتح را انتخاب کرده است. درست مثل دوران جنگ وقتی عملیاتی شکست می خورد و یا به نتیجه نمی رسید، نام عملیات را تغییر می دادند. عملیا والفجر شد والفجر مقدماتی، شکستی تلخ و پر خسارت.
                              جمنا که در حقیقت هویتی سپاهی و نظامی دارد، سردار ذوالقدر به عنوان رئيس ستادش، با تعبیر عدم الفتح، در واقع، پاسخ رجز خوانی های سابق را سامان داده است. مگر نمی گفتند، روحانی رفته! یا انتخابات به دور دوم می افتد و صدا و سیما به قول ضرغامی در فکر چیدمان دوم مناظره باشد و حتی در جمنا با صراحت و قاطعیت گفته شد که این بار ريس جمهور یک دوره ای است. خوشبختانه در این روزگار ارتباطات، تمام آن سخنان موجود و ثبت شده است.
                              اکنون به جای این که تفسیری واقعی و منطقی از شکست در انتخابات داشته باشند، باز همان رجز خوانی، منتها با ادبیاتی معکوس. نام شکست شده است، عدم الفتح. رای حلال ومومنانه و خالصانه برای رئیسی و رای حرام و سیاه برای رقیب.
                              در یک کلام اصولگرایان اگر سرنوشت خود را به دست سپاه بدهند. خط مشی و نامزد و برنامه و مرامنامه و جلسه ده هزارنفره و شام چرب پادگانی را سپاه تدارک کند. شعار ها و رجز های انتخاباتی را سپاه تهیه کند، با مغلطه، شکست را عدم الفتح و بعدا فتح واقعی قلمداد کند، شکست های زنجیره ای، ۹۲ و ۹۴ و ۹۶، در انتخابات مجلس سال ۹۸ و ریاست جمهوری ۱۴۰۰ تکرار خواهد شد.

                              در سال ۱۳۷۶، اصلاحات را آمریکایی خواندند. در ۱۳۹۴، گفتند لیست انگلیسی، در ۱۳۹۶ گفتند جبهه انقلاب در برابر جبهه ضد انقلاب و مخالف ولایت فقیه و… بعد از شکست هم، حالا ماجرای رای حلال و حرام؟ کاش اندکی دانش و خرد و فهم درست و سلیقه در این نامگذاری ها و برنامه ریزی ها وجود داشت. گفت: مردم اندر حسرت فهم درست! قرآن مجید از سویی به ما توصیه می کند که: ولا تزکوا انفسکم ، سوره نجم/آیه شماره ۳۲،
                              خودتان را پاک مشمارید! از سوی دیگر سه بار این آیه در قرآن تکرار شده است که: داشته های مردم را دست کم و اندک مایه تلقی نکنید. ولا تبخسواالناس اشیاهم، سوره شعرا آیه شماره ۱۸۳،
                              یک ملت بزرگ وارد صحنه شده اند. انتخاباتی چشمگیر و پر ارزش برگزار شده است. نامزد شما رای لازم را احراز نکرده است. اصلا اشتباه استراتژیک شما انتخاب رئیسی به عنوان نامزد نهایی بود، از اول ایشان نمی بایست وارد این ماجرا می شد. ایشان اگر بتواند فقط یک قلم پاسخ مادر شهیدان محسن و علی و محمد جهان آرا را در این دنیا و یا آخرت بدهد که چرا پسر کوچک او حسن جهان آرا را در تابستان ۱۳۶۷ اعدام کرده اند، .برایش کفایت می کند. آن رای ها که جان جوانان را بدون محاکمه و بی آن که بسیاری از آنان دست به اسلحه برده باشند و یا قتلی مرتکب شده باشند، اعدام شدند. رای حرام همان رایی بود که بر اساس آن بدون محاکمه جان جوانان گرفته شد. با مرحوم محمد رشیدیان نماینده آبادان رفته بودیم خانه مادر جهان آرا، در خیابان گرگان، تمام مدت چشمش به عکس های چهار پسر بود و بیش از همه برای حسن که دانشجوی پزشکی بود گریه میکرد. آن رایی که جان یک جوان و جوانان دیگر را گرفت رای حرام و سیاه وباطل بود، نه رای ملتی که ساعت ها در صف ماندند و با امید و شوق به نامزد مورد علاقه شان رای دادند. صندوق رایی که در خانه مراجع قم گردیده است. رای روحانی از رئیسی بیشتر است. رای مراجع و بیت آنان حرام است!؟ رای رئیسی حلال و مومنانه و خالص ؟ با کدام مبانی قرآنی و اخلاقی و شرعی و سیاسی و عرفی و تجربی می توان چنین تحلیل و تفسیر کرد؟
                              ترسم که صرفه ای نبرد روز بازخواست
                              نان حلال شیخ ز اب حرام ما!

                              نظر

                              • امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

                                #1185
                                پاسخ : نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

                                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post


                                همین فرد از لیست یاران اعتدال ! و با رای حامیان دولت به مجلس خبرگان رفت !

                                اینها همه با هم هستند، فرقی با هم ندارند ! فقط با کلمات بازی می دهند افکار عمومی را !

                                هدفت از این بد ذات بازی ها چه می باشد سبیل مینوی؟ این را بخاطر چشم و ابروی خوشگل اش یا برای صدای آزادی خواهش نیاوردند. برای این بعضی را هل دادند در لیسن که برخی دیگر نشوند.ذاتت را ببر کارواش با آب فشار قوی بلکه کمی خوب بشود
                                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X