نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد یزدی
    عضو فعال
    • May 2011
    • 948

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

پاس دادن قدرت بین اصول گرا واصلاح طلب

یک عده هم طرفدار دو اتیشه ،که 90 درصد هیچ منفعتی نمیبرند و بیشتر نقش پیاده نظام رو بر عهده گرفتند. شبیه تماشاچی بازی ها

وجه مشترک هر دو گروه "مرده باد منتقد من "
    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
      ادامه دولت چی چی؟ خخخخخخخخخخخخخخخ
      خبیث شما بظاهر مقدسی ها هستید که چیزی حالیتون نیست! من که خجالت میکشم که عکس حرم امام رضا رو گذاشتی اما کلا نه اسلام چیزی می فهمی نه از سیاست!!!

به روحانی رای ندیم که دولت رئیسی دگم یا قالیباف نظامی بی شرف بیاد راس کار، اینطوری دیگه خباثتی به کار نیست! خیلی اثر گذار بود...

در ضمن خدا رو شکر که شما در اقلیت محض هستید، تو و مثل تو صلاح نمیدونید که ندونید، انتخابات مجلس همانطور که مردم تو دهنی محکمی به تمامیت خواهان زدند این بار هم خواهند زد!

شما هم در خباثت خودتون دنبال خباثت دیگران بگردید.خخخخخخخخخخخ
      کلا در این سالهایی که در فروم های بورسی یا بازار طلا بودم دسته زیادی از این جماعت فعال صرفا نفع شخصی شون رو می بینند مثلا اونهایی که دلار خریده بودن دائم می نوشتند کار محمود در بالا بردن دلار عالیه چون به نفع کار آفرینی است و هزار تا دلیل می آوردن که دلار ده هزار تومنی برای ایران عالیه دسته دوم که دلار نداشتند شب تا صبح فحش میدادن البته کسانی هم بودن که می گفتن فارغ از این که سبدشون چیه رشد دلار به ضرر کشور هست.
      اینجا هم خیلی ها هستند با سهام بنجل تو سود بودند شب تا صبح درود بر روحانی می فرستادند بعد که ضرر می کردند یا امام زمان به فریادمون برس و مرگ بر نوکر انگلیس و فلان و الهی جز جگر بزنی رو هر روز تکرار می کردند. منفعت طلبی و عافیت طلبی شخصی برای خیلی ها مهم تر از نفع کشوره.
      مثلا چند تا از این آقایون قراره یارانه رو زیاد کنند هر جور حساب میکنی از بودجه یک سال کشور میزنه بالا و نشدنی است ولی خیلی ها حاضرند برای شش ماه یارانه این طوری رای بدند بعدش به جهنم. منفعت دو روزه رو می بینند

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

عصر ایران

خطر "پوپولیسم" را در این دوره از انتخابات حس می کنید؟

بله

84.69%

خیر

15.31%

تعداد کل آراء : 8010

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام

نامزد های انتخاباتی آنجا با حرف ها و اعمالشان شخصیت و فرهنگ و منش خودشان را نشان می دهند...

ما هم اینجا با حرف هایمان شخصیت و فرهنگ و منش خودمان را نشان می دهیم. @};-

دوستان؛ این انتخابات می آید و می رود... ما می مانیم و این بورسی... پس بیاییم به گونه ای صحبت بکنیم که پس فردا تو این سایت رویمان بشود در چشم هم نگاه کنیم. @};-
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
            یک نکته اینکه میگن دولت روحانی به شدت خودرویی هست و اصول گراها به شدت نفتی
            تابلو خوانی بازار میگه پالایشی ها سبز
            خودرویی قرمز
            این پیامی داره؟؟؟

سلام بر دوست عزیز و قدیمی ام؛ @};- @};- @};-

یک روز خودرویی ها سبزند یک روز آنها... دوباره عوض می شود...

بازار گیج است یک مقدار... فکر کنم سر همین قضیه ی ریاست جمهوری...

به شخصه فکر می کنم یک دور دیگر از بازی خودروساز ها را باید شاهد باشیم...
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

من که خودم سایپا خریدم
              اگه روحانی رئیس جمهور بشه واسم منفعت مالی داره/:.tonguesmiley:./
              اگه قالیباف رئیس جمهور بشه واسم منفعت روحی و شادی داره/:.tonguesmiley:./
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                من که خودم سایپا خریدم
                اگه روحانی رئیس جمهور بشه واسم منفعت مالی داره/:.tonguesmiley:./
                اگه قالیباف رئیس جمهور بشه واسم منفعت روحی و شادی داره/:.tonguesmiley:./
                سلام @};-
                من هم خاذین و خاور و خوساز خریدم... (خساپا نسبت به بچه هایش سنگین نیست؟ می گویند معمولا گوساله ها جلوی گاو (مادرشان) می دوند...)
                ولی من در هر صورت چه روحانی بیاید چه قالیباف چه رئیسی (جهانگیری هم که تازگی ها به فهرست اضافه شده! خلاصه هر که بیاید) سریع می فروشم... از یک هفته بعد از انتخابات دست به ماشه می شوم برای فروش و هر گاه احساس کردم یک ذره دارند شل می کنند بی درنگ اقدام می کنم...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

بله درسته گروه خودرو مانده تا تکلیف خودش را با روحانی و ترامپ معلوم کنه اگر روحانی رای بیاورد و ترامپ هم مشکلی ایجاد نکند یک رشد دیگری هم دارند در گروه خودروی به نظر میرسه امسال بازی خکاوه و خاور کمی فرق کنه و جایی رشد بیشتی داشته باشند !!!
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

سخنگوی قوه قضاییه :http://www.irna.ir/fa/News/82510864/

تاریخ خبر: 10/02/1396 | ساعت: 19:19

برخی نامزدهای ریاست جمهوری از خط قرمزهای نظام عبور می کنند

تهران-ایرنا-سخنگوی قوه قضاییه گفت:درآستانه انتخابات و زمان تبلیغات انتخاباتی متاسفانه برخی افراد برای ایجاد فضای دو قطبی و جلب آرای مردم از خط قرمزهای نظام و مردم عبور می کنند ، این موضوع نه به نفع خودشان است و نه به نفع کشور.
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

طنز انتخاباتی

یه جمله هم از نلسون ماندلا بگم ...
                      آیدین سیارسریع @aydinsayar
                      بی قانون

اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری 96 هم برگزار شد و کاندیداها همدیگر را شستند و گیره زدند روی بند رخت تا در مناظره بعدی کاملا خشک شوند. مناظره بعدی اینگونه پیش بینی می شود:
                      مرتضی حیدری: کاندیداهای محترم چون وقتمون کافی نیست، خیلی کوتاه سلام کنید که سراغ بخش های بعدی بریم.
                      روحانی: سلام بر مردم.
                      جهانگیری: ضمن دفاع از دستاوردهای دولت سلام عرض می کنم.
                      میرسلیم: سلام. است!
                      قالیباف: سلام به مردم عزیز کشورمون. سلام به اون نود و شش درصد. زنده باد بهار.
                      زنگ گوشی مرتضی حیدری به صدا در می آید. حیدری جواب می دهد. احمدی نژاد است. می گوید بگذارد روی بلندگو:
                      احمدی نژاد: آقای محمدباقر! من به شما علاقمندم. نکن این کارو. به سبد رای من چیکار داری؟
                      قالیباف: ببین؛ الان من چیزی برای از دست دادن ندارم، ادای همه تون رو در میارم.
                      مرتضی حیدری تلفن را قطع می کند. هاشمی طبا هدفون گذاشته و رفته تو حس و حواسش نیست. مرتضی حیدری سه بار بلند صدایش می کند تا بالاخره هدفون را در می آورد و می گوید: چی میگی؟
                      حیدری: میگم سلام کنید.
                      هاشمی طبا: اووووه ... فکر کردم چی شده حالا. سلام. (دوباره هدفون را می گذارد)
                      حیدری: بسیار خب. ضمن تشکر از شش کاندیدای محترم تقاضا می کنم طبق نوبت برنامه هاشون رو برای عرصه فرهنگ بیان کنند ...
                      قالیباف: من میگم مردم خسته شدن. پنج دقیقه آنتراکت بدیم مردم استراحت کنن.
                      جهانگیری: باز چی میخوای پرینت بگیری؟
                      حیدری: آخه تازه شروع کردیم.
                      روحانی (به قالیباف): میخوای شما برو بیرون که مردم یه کم استراحت کنن.
                      قالیباف چشم غره می رود و زیر لب می گوید: چهاردرصدی!
                      هاشمی طبا: من میگم کنسل کنیم امروز، اصلا حسش نیست.
                      میرسلیم: چرا می گویید حسش نیست؟ حسش است. خوب هم است.
                      حیدری: از گوشی به من اعلام می کنند که پنج دقیقه استراحت ...
                      وسط حرف حیدری ناگهان برق استودیو قطع می شود و خاموشی همه جا را فرا می گیرد.
                      میرسلیم: چه شده است؟
                      روحانی: برقا رفت؟
                      هاشمی طبا: خدا رو شکر. بخوابیم.
                      قالیباف: آقای حیدری سطل زباله کجاست برادر؟
                      حیدری: کنار صندلی تون تعبیه شده جناب دکتر.
                      قالیباف روی زباله ها تمرکز می کند.
                      جهانگیری: چیکار می کنی؟
                      قالیباف: دارم از زباله ها برق تولید می کنم.
                      روحانی: اینجوری که نمیشه.
                      قالیباف (رو به دوربین خاموش): می بینید مردم؟ هی میگن نمیشه نمیشه! ولی ما میگیم میشه. (مشاوران دکتر در تلگرام آهنگ خاطره انگیز میگم میشه میگی نمیشه، یک بام و دو هوا نمیشه (دو بار) را برای ایشان می فرستند که در صورت لزوم از آن استفاده کند.)
                      جهانگیری: لااقل زباله های صنعتی و سنتی رو با هم قاطی نکن.
                      قالیباف: ادب مرد به ز دولت اوست. تاثیر یک رای از یک گلوله بیشتر است (لنین) شکست آن نیست که زمین بخوری، آن است که نتوانی بلند شوی (گاندی)
                      حیدری: بسیار خب ... وقت برنامه به اتمام رسید.
                      قالیباف: یه جمله هم از نلسون ماندلا و حسین پناهی بگم، دیگه تموم.
                      حیدری: متاسفم. این رو کمیسیون نظارت بر انتخابات باید تصویب کنه. با عرض پوزش بابت نقص فنی پیش آمده شما عزیزان و بزرگواران را به خدا می سپارم. تا مناظره بعدی ...
                      ناگهان یک نفر از پشت روی شانه مرتضی حیدری می زند. حیدری بر می گردد. آقای رئیسی می گوید: ببخشید سوال می کنم، مناظره همینجا قراره برگزار شه؟

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

حاشیه سخنرانی روحانی در روز کارگر

اعتراض شدید کارگران به وضعیت معیشتی خود حین سخنرانی رئیس‌جمهور

وقتی مجری برنامه کارگران را به خُرد کردن دهان تهدید می‌کند

حین سخنرانی حسن روحانی رئیس‌جمهور در روز جهانی کارگر در مرقد امام(ره)، کارگران اعتراض شدیدی نسبت به وضعیت اقتصادی و معیشتی خود کرده و شعار «عزا عزاست امروز....روز عزاست امروز....زندگی کارگر رو به فناست امروز» سر دادند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز (دوشنبه) در مراسم بزرگداشت روز جهانی کارگر که در حرم مطهر امام‌خمینی (ره) برگزار شد، سخنرانی کرد.

اما در حین سخنرانی رئیس‌جمهور، کارگران اعتراض شدیدی به وضعیت اقتصادی و معیشتی خود کرده و از عملکرد دولت یازدهم انتقاد کردند.

کارگران در این مراسم با شعارهای «عزا عزاست امروز....روز عزاست امروز....زندگی کارگر رو به فناست امروز» و همچنین «عزا عزاست امروز....روز عزاست امروز....جامعه کارگری.....صاحب عزاست امروز»، اعتراض شدید خود را نسبت به عملکرد دولت فعلی اعلام کردند.

اما پس از پایان سخنرانی رئیس‌جمهور، مجری برنامه حسن روحانی کارگران معترض را که حقوق قانونی خود را مطالبه می‌کردند، تهدید به مزدوری و خُرد کردن دهان کرد!

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

تحلیلگر اندیشکده «رند»:

روحانی احتمالاً شانس پیروزی دوم در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را ندارد

تحلیلگر اندیشکده رند با اشاره به وضعیت نه چندان مناسب ایران در دوران ریاست‌جمهوری «حسن روحانی» تأکید کرد که ممکن است روحانی شانس پیروزی دومین بار در انتخابات ریاست‌جمهوری را نداشته باشد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «علیرضا نادر» تحلیلگر ارشد سیاست بین‌الملل در اندیشکده «رند» در گزارشی که در پایگاه اینترنتی «Real clear world» به چاپ رسید نوشت که تصور اینکه «حسن روحانی» در انتخابات ریاست‌جمهوری اواخر اردیبهشت‌ ماه پیروز شود و برای دومین بار به عنوان رئیس‌جمهور ایران برگزیده شود، آسان است زیرا در دوران ریاست‌جمهوری وی برجام به وجود آمد که شانس جنگ با آمریکا را کاهش داد و اکثر تحریم‌های اقتصادی ایران لغو شد اما با اینحال تضمینی وجود ندارد که روحانی برای بار دوم بعنوان رئیس‌جمهور ایران برگزیده شود.

این تحلیل ادامه داد که روحانی در این رقابت‌ها می‌بایست با «ابراهیم رئیسی» رویارویی کند زیرا گرچه رئیسی چهره معروفی در ایران نیست اما توانایی‌های وی در راستای منافعش کار می‌کند و مردم ایران همچنان تحت سختی و دشواری زندگی می‌کنند و احتمالاً پذیرای نامزدهای جدید انتخاباتی باشند.

این تحلیلگر توضیح داد که برجام آنطور که روحانی وعده داده بود و بسیاری از مردم ایران انتظار داشتند، سود اقتصادی بزرگی به همراه نداشت.

این گزارش می‌افزاید، تولید بیشتر نفت احتمالاً به مفهوم افزایش درآمد دولت باشد اما این امر به بهتر شدن اوضاع یک فرد از طبقه متوسط جامعه منجر نشد. وضعیت اشتغال در ایران چندان مناسب نیست و بسیاری از مردم این کشور از پس قیمت‌های بالا و کاهش یارانه‌های دولتی برآیند.

تحلیلگر اندیشکده رند توضیح داد، میزان سرمایه‌گذاری‌های خارجی در ایران اندک بود و این امر طبقه تکنوکرات‌های جامعه ایران را که میزان قابل توجهی هستند، ناامید کرد.

این گزارش سپس با اشاره به تمامی این موارد، ابراز داشت که بسیاری از مردم ایران که با این اوضاع ناامیدکننده مواجه هستند، احتمال می‌رود یا روز انتخابات در خانه‌هایشان بمانند یا اینکه به یک کاندید جدید و ناشناس رأی دهند.

این گزارش در پایان نوشت، از سال 1981 تاکنون، هیچ رئیس‌جمهور وقت ایران در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری شکست نخورده است اما روحانی احتمالاً خیلی خوش‌شانس نخواهد بود.

نظر

• arman10
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 226

بربید بالا بیایید پایین روحانی رئیس جمهور است چون که جناح مقابل هیچ حرفی برای گفتن ندارد .... تعارض در سخنان و دیدگاههایشان موج می زند ...و از طرفی هم با شدت بخشیدن به دروغ ها و وعده ها می خواهند نظر مردم را جلب کنند...

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

از همه طرف برای کاهش روحانی تلاش می کنند ! دوست و دشمن !!!

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

توکلی خیلی ادعای پاکی و حق طلبی داره ادعای اقتصاد که نگو و نپرس هر چند یک ایده اقتصادی مفید هم ازش ندیده کسی
                                جالبه یک بار هم نگفته این یارانه 100 هزار تومنی و 250 هزار تومنی نشدنی است

نظر

در حال کار...
                                X