نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
    منظور از طرفدارهای محمود...همون طرفداران سال 88 محمود بودند..الان همونها ادم حسابش نمیکنند...محمود یک مدت اومد به جریان افراطی خدمتش را کرد و رفت..جربان بسیجی و مداح و پاسدار و پایدار ی و غیره...پشت سر محمود بودند یا نه در سال 88؟...الان پشت سر کی هستند؟
    از خواب بیدار شو خانم میناوی...اینقدر هم محمود محمود نکن...لق لقه دهنت شده محمود.
    شما مشکل روانی پیدا کردی...من هم با شما صحبتی ندارم
    بلاخره معلوم نشد اینها که به احمدی نژاد می گویند جریان انحرافی را بازهم احمدی نژادی میدانی یا نه !؟

آنکه خواب بود در این 4 سال دولت بی تدبیر ! و طرفدارانش بودند ! که الان نه می توانند همفکرشان را راضی به حضور در انتخابات کنند !

نه پاسخی برای مخالفانشان دارند !

از ابتدای صحبت امروز اصرار داشتی بگی من مشکل دارم و حالم خوب نیست و ... حالا هم توهین میکنی که مشکل روانی دارم !

در صورتیکه در پست قبلی ات در مورد ماجرای پسر روحانی میگفتی توهین و تهمت خوب نیست !

هر کس مثل شما فکر نکند ! حالش خوب نیست !؟ مشکل دارد !؟ مشکل روانی دارد !؟؟؟

بحث نداری ، بحث نکن، اما توهین نکن ! 4 سال روحانی توهین کرد ! از پشت بلندگو ! یکطرفه ! الان خودت داری نتیجه اش را به وضوح می بینی !

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      بلاخره معلوم نشد اینها که به احمدی نژاد می گویند جریان انحرافی را بازهم احمدی نژادی میدانی یا نه !؟

آنکه خواب بود در این 4 سال دولت بی تدبیر ! و طرفدارانش بودند ! که الان نه می توانند همفکرشان را راضی به حضور در انتخابات کنند !

نه پاسخی برای مخالفانشان دارند !

از ابتدای صحبت امروز اصرار داشتی بگی من مشکل دارم و حالم خوب نیست و ... حالا هم توهین میکنی که مشکل روانی دارم !

در صورتیکه در پست قبلی ات در مورد ماجرای پسر روحانی میگفتی توهین و تهمت خوب نیست !

هر کس مثل شما فکر نکند ! حالش خوب نیست !؟ مشکل دارد !؟ مشکل روانی دارد !؟؟؟

بحث نداری ، بحث نکن، اما توهین نکن ! 4 سال روحانی توهین کرد ! از پشت بلندگو ! یکطرفه ! الان خودت داری نتیجه اش را به وضوح می بینی !
      بهت توهین نکردم...مطمنم مشکل داری...چون تو این زمینه متخصص هستم...میخای اسم بیماریت هم بگم؟
      بیمار روانی بودن که عیب و جرم نیست...یک مدت استراحت میکنی اگر هم نیاز باشه دارو میخوری و مشاوره میگیری...خوب میشی..چرا همه چیز را اینقدر منفی نگاه میکنی؟

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        بهت توهین نکردم...مطمنم مشکل داری...چون تو این زمینه متخصص هستم...میخای اسم بیماریت هم بگم؟
        بیمار روانی بودن که عیب و جرم نیست...یک مدت استراحت میکنی اگر هم نیاز باشه دارو میخوری و مشاوره میگیری...خوب میشی..چرا همه چیز را اینقدر منفی نگاه میکنی؟
        اینجا فضایی نیست که من و شما از همه نوع نگاه و طرز تفکر شخص مطلع و باخبر باشیم !

پس وقتی دانسته کمی نسبت به طرز فکر و دیدگاه افراد داری، درباره آنها قضاوت نکن !

چه تخصص داشته باشی چه نداشته باشی !

همینکه ندانسته و نشناخته با اطمینان قضاوت میکنی ، معلوم میشه چندان هم متخصص نیستی !

نظر

• banima
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 277

نگار مینوی !کلا تعطیلی...

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

روحانی (دیروز) : همه مسئولین باید نوکر مردم ایران باشند !

نظر

• banima
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 277

shoranamabot@برای دسترسی آسان به اسم نامزدهای حمایت شده ی شورای شهر توسط شورای عالی اصلاح طلبان به تفکیک استان از این بات استفاده بفرمایید

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نفهمیدیم آقای میرسلیم آخر کنار رفت؟ کنارش بردند؟ استعفا داده بوده؟ تا آخر می خواهد بماند؟ چه؟
                ==============
                البته مدال حرکت قشنگ این دوره هم تعلق می گیرد به آقای هاشمی ِ طبا! که گفت من تا آخر در انتخابات هستم ولی خودم به روحانی رای می دهم! :d
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  خوب رسیدیم به روز حساس . رای اوردن روحانی شانسش بیشتره. ممکنه شگفتی هم داشته باشیم
                  ببینیم شگفتی داریم یا نه
                  امیدوارم اگه شگفتی داشته باشیم اغتشاش ایجاد نکنند و نتایج پذیرفته شود
                  سلام بر حیدر عزیز،
                  شگفتی نمی شود به آن گفت...

البته اگر منظور شما آقای رئیسی است.
                  الان خود طرفداران روحانی می گویند اوضاع 50-50 است.

البته اگر منظور شما جناب میرسلیم است گمان کنم احتمالش صفر باشد. (در هیچ نظرسنجی ای بالای 5 میلیون رای ندارد. از طرف دیگر نامزد اصلی ِ اصلاح طلب ها و اصول گرا ها نیست. از طرف دیگر وعده ی پایبندی به ارزش ها و یارانه یا وعده ی دوستی با آمریکا و آزادی نداده. به گمان من احتمالش صفر است.)

=============

بعید است اغتشاشی دوباره ایجاد شود.
                  از نگر اقتصادی هم به احتمال قوی چه رئیسی بیاید چه روحانی وضع در بلند مدت بهتر خواهد شد.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شاید برخی از دوستان خوششان نیاید... ولی بگذار بگویم.
                    کاش به جای آقای روحانی ظریف یا عارف می آمدند.

خداوکیلی من خیلی از این آقای روحانی بدم می آید... به قالیباف می گوید تو دانشجو ها را لوله کردی... ولی خودش حواسش نیست چند میلیون نفر را لوله کرده... همه اش را هم می اندازد تقصیر «گذشته»! انگار با یک سری هالو طرف است... تمام بنگاه های اقتصادی کشور یکی پس از دیگری دارند می میرند! با چشم خودمان داریم می بینیم که دارند می میرند و برای چه می میرند! بعد می گوید همه اش به خاطر کارهای احمدی نژاد بوده... می گوید ما ماشین را از ته دره داریم در می آوریم... آخر ما الان ته دره ایم یا آن زمان بودیم؟ چهار سال پیش گفت 100 روزه.... الان هم با کمال شجاعت می گوید برنامه ی 100 روزه دارم... می گوید تورم از بین رفته! یعنی واقعا نمی فهمد که ما می فهمیم؟ کجا تورم از بین رفته؟ تورم الان تو بانک ها انباشت شده! آخر جناب روحانی،شما تورم را به شکل رکود در بانک ها انباشت کرده ای! نشان به آن نشان که همین الان آن تورم دارد همزمان بانک ها و بنگاه های تولیدی را یکی پس از دیگری ورشکست می کند! این کجا کنترل تورم است؟؟؟

توی دوربین نگاه می کنی و به میلیون ها نفر دروغ می گویی. خودت به میلیون ها نفر حمله ی گازانبری (اقتصادی) می کنی... بعد مردم را از حمله ی گازانبری (سیاسی) قالیباف یا اوضاع بد اقتصادی احمدی نژاد می ترسانی؟؟؟

کاش به جای روحانی عارف یا ظریف آمده بودند. :(
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

من یادم می آید زمانی که می خواست احمدی نژاد رئیس جمهور شود هم هر روز مردم را می ترساندند که
                      از فردا بگیر و ببندها شروع می شود...
                      از فردا حملات به دانشجو ها شروع می شود...
                      از فردا آزادی های سیاسی و آزادی بیان از همه صلب می شود...
                      از فردا چنین و چنان می شود...
                      می گفتند این در دوران شهرداری خودش رفته برای حجاب فلان کرده و دنبال این بوده که زنان را همه به زور چادری کند... بیاید رئیس جمهور شود ببینید چه کار ها که نخواهد کرد...

اما آیا احمدی نژاد آمد واقعا این گونه شد؟؟؟
                      همه اش حرف!
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

جالب است... یک مقدار در فضای مجازی (تلگرام و اینستاگرام و... به قول قالیباف فجازی! :d) می گردم می بینم چقدر مردم باحالی داریم... (باحال که... منظورم ساده است.)

طرف خودش را خدای سیاست می داند! و در سخن گمان می کند به انتهای سیاست رسیده! و در اسرار و رموز این فن تسلط دارد! و مقداری هم از اصطلاحات انگلیسی استفاده می کند تا این گمان را به دیگران هم منتقل کند...
                        بعد نگاهش بکنی می بینی در عرض دو هفته چنان بازی اش داده اند که خودش هم نفهمیده از کجا خورده!
                        طرف تا دیروز چنان مخالف رای دادن بود که بیا و ببین... و همه را به رای ندادن تشویق می کرد و به همه می گفت اینها همه یکی هستند و با هم هستند و چه رای بدهی چه ندهی اینها یک رای از خودشان اعلام می کنند... آخر حرف هایش هم این بود که «چقدر ما ملت هالویی هستیم!» «گول نخوری ها!» «خام نشوی بروی رای بدهی ها!»
                        حالا همان را نگاه می کنی آمده و چنان استوار و محکم بقیه را تشویق به رای دادن می کند که بیا و ببین! /.:blinksmiley.:/ /:.ph34r-smiley.:/
                        یعنی این آدم هیچ گاه به دید یک سوم شخص به خودش نگاه نکرده؟ هیچ گاه متوجه نشده که بازی اش می دهند؟ متوجه نشده که چقدر سریع و ساده در عرض دو هفته حرفش را عوض کرده اند!؟

حالا جالب اینجا است که با او مصاحبه بکنی باز هم همان حرف ها را می زند... باز هم می گوید رای ها الکی است و اینها هر کسی خودشان بخواهد را انتخاب می کنند و حتی هنوز معتقد است اینها (یعنی اصلاح طلب ها و اصول گرا ها) همه یک کرباس هستند و دست نشانده اند... ولی در عین حال بقیه را هم تشویق می کند به رای دادن!

جالب است... با این اوضاع ما خودمان را علامه ی دهر هم می دانیم! و بقیه می گوییم ساده... می گوییم ببین با چه کسانی شده ایم 80 میلیون...

#نگاه_سوم_شخص
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

این را هم بگویم که من طرفدار آقای رئیسی نیستم.
                          در این مقطع هم (با وجود اینکه به صورت مداوم هر سال رای می داده ام) امسال رای نمی دهم. (چون به وضع کنونی فسادها و برخورد نشدن با آن اعتراض دارم)
                          اگر هم می خواستم رای بدهم شاید به آقای میرسلیم رای می دادم. (که البته از او هم چیز زیادی نمی دانیم... و یک جوری هندوانه در بسته است.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• afshar47
                            عضو عادی
                            • Nov 2014
                            • 113

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            من یادم می آید زمانی که می خواست احمدی نژاد رئیس جمهور شود هم هر روز مردم را می ترساندند که
                            از فردا بگیر و ببندها شروع می شود...
                            از فردا حملات به دانشجو ها شروع می شود...
                            از فردا آزادی های سیاسی و آزادی بیان از همه صلب می شود...
                            از فردا چنین و چنان می شود...
                            می گفتند این در دوران شهرداری خودش رفته برای حجاب فلان کرده و دنبال این بوده که زنان را همه به زور چادری کند... بیاید رئیس جمهور شود ببینید چه کار ها که نخواهد کرد...

اما آیا احمدی نژاد آمد واقعا این گونه شد؟؟؟
                            همه اش حرف!
                            بهتره یه بررسی داشته باشید که چه تعداد از بازیگرا و خواننده ها تو دوران احمدی نژاد ممنوع التصویر شدن . برخورد ها گشت ارشاد در دوران احمدی نژاد رو مقایسه کنید با این دوره روحانی . ترسی که بعد 88 بین استادا بود برای اظهار عقیده .بین دانشجوها بود برای اضهار عقیده رو مقایسه کنید با دوران روحانی . این حجم انتقاد به دولت شده توسط خبرگزاری ها و روزنامه ها ولی دولت روحانی کاری نکرد باهاشون. مورد عارف و ظریف هم خود این دو نفر حمایتشون رو از روحانی اعلام کردن میر حسین هم اعلام حمایت کرده از روحانی . دوست عزیز ایا این بسیجی هایی که در اقلیت هستن الان و قدرت کمی دارن ولی با جرئت تو شیراز به نماینده مجلس حمله میکنن تو دانشگاهش میگن که ما قانون هستیم تو اصفهان به دختر مردم اسید میپاشن وقتی قدرت داشته باشن به نظر شما بدتر از این نمیکنن .

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

ایستادگی چمران در برابر تندروی های روحانی !

روی عکس کلیک کنید

همون موقع هم دنبال حذف حقوق و مزایای بازنشسته ها بوده ! و اعدام در ملا عام !

انحلال ارتش ! مثل الان که میگه صنعت دفاعی رو هم بفروشیم بره !

جالب اینکه جمعی از بازنشسته های ارتش با انتشار این کلیپ از ارتشی ها خواستن به روحانی رای ندن !

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

پنجشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۵:۲۱

همه بیایید

اکبری: مردم مشارکت در انتخابات را جدی بگیرند
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...