نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
    یک ساعت پیش رفتم رای دادم

اون شعبه که من رای دادم اکثرا به تیپشون میخورد که به رئیسی رای بدن
    به نظرم آرا نزدیک به هم باشه.....خدا نکنه دوباره اغتشاشی هرچند کوچک رخ بده وگرنه دودش میره تو چشم ما سهامدارا
    .مملکت را نمی شود به بورس تقلیل داد. هی سهامدار سهامدار یعنی چه. رای هم به تیپ و صندوق نیست و روحانی با رای زیاد رئیس جمهور می باشد. آن دفعه هم مردم نجابت به حرج دادند و با سکوت آمدند. و بعد هم رفتند خانه شان
    آخرین ویرایش توسط امام قلی خان؛ 2017/05/19, 12:34.
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

به نظرم آرا نزدیک به هم باشه.....خدا نکنه دوباره اغتشاشی هرچند کوچک رخ بده وگرنه دودش میره تو چشم ما سهامدارا
      جناب رحمتی کجا رای دادی شما؟ البته اگر ممکنه !

بازم که دنبال تیپ هستی شما !!!

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

توی صف رای بودم
        چند نفر داشتن حرف میزدن که رئیسی سید خراسانی هست همونی که فرج ظهور امام زمان دستشه. میگفتن امام زمان منتظر پیروزی رئیسی هست
        وای ددم وای مردم واقعا گوسفند شدند اصلا زندگی توی این مملکت خریت هست :((
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          جناب رحمتی کجا رای دادی شما؟ البته اگر ممکنه !

بازم که دنبال تیپ هستی شما !!!
          من همدان رای دادم
          بعضی تیپ ها کاملا مشخصه که به کی رای میدن
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

من هر کدومشون رای بیارن خیلی ناراحت نمیشم واقعیت را بگم
            اگه روحانی رای بیاره من که سهامدار خودرویی هستم به نفعم هست
            اگه رئیسی رای بیاره مرگ یه بار شیون یه بار .... زودتر راحت میشیم:D
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mehdi 1000
              ستاره دار(2)
              • Mar 2011
              • 313

از تیپ آدم ها نمیشه نظر قطعی داد! الان من خودم بخوام برم رای بدم همه فکر میکنند از اون طرفدارای دو آتیشه رئیسی هستم! خخخخ

در ضمن تو منطقه ما که بنظر میاد که همه هم تیپ جریان رئیسی باشند در انتخابات اخیر مجلس و خبرگان بالاترین رای جریان هاشمی داشت!
              خیلی هایی که بقل دست من بودند و دور و بری ها همه لیست هاشمی رای دادند، حتی برخی بودند میگفتند با اینکه فلان شخص توی لیست رو قبول ندارم چون خاتمی گفته می نویسم!
              در حالیکه قبلش برخی از اطرافیان از قبل گفته بودند اینجا معلومه همه به اصول گراها رای میدن! اما بعد از دیدن شرایط میدانی و نتیجه حاصله که اخبارش رسید معلوم شد جریان هاشمی با اختلاف فاحش بیرون اومد... تازه مشارکت هم در تهران نزدیک 50% بود و در کل کشور فکر کنم حدود 55% باز هم اصولگراها رایی نداشتند و جز 30 نفر اول تهران و جز اولی ها شهرستان ها هم نبودند!

شک ندارم روحانی با رایی بالاتر از دوره قبل رئیس جمهور دوازدهم خواهد بود، و تخمین میزنم از مرز 20م رای عبور کنه.
              عکس هوایی که دوستمون از گوگل ارس از تجمع طرفداران روحانی و رئیسی در مشهد هم انداخته جالب توجه است!

اون روز اخبار طرفداران روحانی رو نشون داد که خیلی بودند، طبق قانون می بایست سخنرانی تبلیغاتی نامزدها در فضاهای بسته مثل سالن یا اماکن ورزشی باشه
              و هر گونه راه اندازی کارناوال ممنوع بوده، اما بعد از اینکه حامیان رئیسی رو نشون دادند، طوری القا کردند که جمعیت خیلی زیادتری به نسبت روحانی آمده!
              البته واقعا هم همینطور بنظر می رسید! با این تفاوت که برای روحانی طبق قانون بود و تلویزیون هم تنها همون محوطه رو نشون داد و بیرون رو نشون نداد!
              اما برای رئیسی به این دلیل بیشتر بود چون بعنوان کارناوال و در فضای باز و سطح خیابان برگزار شد که وزیر کشور به این تخلف در تلویزیون اشاره کرد.

در نتیجه اگر کارناوال رئیسی که با در اختیار گذاشتن تمام امکانات برای آوردن طرفداران خودشون انجام میشه رو در کنار تجمع قانونی و طبق ضابطه روحانی کنار هم قرار بدیم،
              دیگه اون حضور طرفداران رئیسی بزرگ دیده نمیشه! هر چند همین تصویر گوگل ارس نشون میده که حتی همین کارناوال هم در مقایسه با حضور طرفداران روحانی در اطراف ورزشگاه چقدر هم کوچک بوده است. رسانه ها همیشه طوری القا می کنند که تمایل دارند.
              به هر حال آن چیزی که رسانه ها القا می کنند با واقعیت متفاوت هست، و دو اینکه از روی ظاهر نمیشه نتیجه گیری کرد.
              آخرین ویرایش توسط mehdi 1000؛ 2017/05/19, 12:54.

نظر

• axy
                ستاره دار(21)
                • Jul 2012
                • 692

بد ترین دوران تاریخ بورس قطعا دوران روحانی بوده

سود تمام شرکت ها کم شده

اقتصاد خوابیده

با نزول خوری و این اوراق های مسخرشون اقتصاد مملت رو به فنا دادن

با بقیه کاندیدا ها کاری ندارم ولی تیم اقتصادی روحانی واقعا به معنای کامل کلمه گنده

و هرگز دوست ندارم دوباره رئیس جمهور بشه چون دوباره چار سال دیگه همین رکود و دزدی ها ادامه داره.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

غرب تهران....در 7 صندوق مختلف که رفتم...تقربا از هر 10 .نفر..8..9...روحانی بودند....
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

گیلان ...هم...تقربا 70 درصد ارا با روحانیست....قم...55..60....ریسی...
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mehdi 1000
                      ستاره دار(2)
                      • Mar 2011
                      • 313

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
                      توی صف رای بودم
                      چند نفر داشتن حرف میزدن که رئیسی سید خراسانی هست همونی که فرج ظهور امام زمان دستشه. میگفتن امام زمان منتظر پیروزی رئیسی هست
                      وای ددم وای مردم واقعا گوسفند شدند اصلا زندگی توی این مملکت خریت هست :((
                      این حربه ها رو که می بینید باید از تهی بودن دست این جماعت خوشحال باشید!!! یعنی چقدر ناموفق بودند که الان مجبورند اینگونه ادامه بدهند!
                      دین باید در جهت اصلاح رفتارهای ناصحیح خود و اصلاح امور به کار برود، نه اینکه ابزاری کنیم در جهت رسیدن به خواسته های ناپاک خودمون!
                      همین ها دین رو خدشه دار کردند، پس بدانید و آگاه باشید که اینها خطرناک ترین مردم هستند!!!

احمدی نژاد هم گفتند فلانی است و در سپاه امام زمان اما بعد مشخص شد در سپاه صهیونیست ها بوده!
                      رئیسی هم همون جریان حمایت میکنه و امروز این حرف رو می شنویم! کسی که مثل ا.ن همین چند روز قبل مورد حمایت اسرائیل واقع شد!
                      من هم اگر طرفدار دو آتیشه این جماعت بودم وقتی میدیدم با چنین دروغ ها و فریب هایی شعورم رو به بازی می گیرند خیلی زود به ماهیت اینها پی می بردم!
                      دروغ ها و فریبکاری اینها مثل روز روشنه و مایه ناراحتی نیست، چیزی که مایه ناراحتی است شعوری است که برای مخاطبان خود قائل نیستند!
                      این هم باید بدانند مردم رفته رفته آگاه تر میشن و از تعداد آدم هایی که اینگونه فریب می خوردند کاسته میشه.

حالا بگید باز هم تفاوتی بین روحانی و رئیسی نیست! اگر میگید روحانی بد یقین بدانید رئیسی بد بدترین است!
                      کسی که دین رو بازیچه امیال خود میکنه یقین بدونید به مردم هم رحم نخواهد کرد، شیوه تخریب علیه دولت رو ببینید، شیوه تبلیغ برای خودش رو هم ببینید!
                      سخت نیست پی بردن به ماهیت این جریان... شاید دست رو سیه در کار باشد برای نفاق بیشتر، برای چند دستگی بیشتر. رئیسی = احمدی نژاد = رو سیه!
                      رای به رئیسی یا رای ندادن به روحانی در واقع رای دادن به رو سیه خواهد بود. این هشدار جدی است.
                      روسیه چطور حق سرزمینی ما در آب های خزر رو گرفت؟ روی این موضوع تفکر کنید که در دولت ا.ن منافع رو سیه چقدر توسط ما تأمین شد!؟
                      چقدر به دین لطمه خورد، چقدر اخلاق آسیب دید، چقدر هرج و مرج شد و ...... .

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

منم دوباره به روحانی رای دادم.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          من عین خبری که منتشر شده بود را نوشتم !

اولی که در مورد ناطق بود ! و بعد خبرش آمد !

دومی در مورد فریدون بود ! که هنوز تکذیب و تاییدی نیامده !

آن خبری که تو ارسال کرده در مورد ناطق نوری قبل از شما ایسنا خبر را ارسال کرده بود ساعت ارسال خبر گزاری ایسنا با خودت را مقاسیه کن !!!!

برخی منابع خبری از عزل ناطق نوری از سمت بازرسی بیت رهبری خبر می دهند !

۱۳۹۶/۰۲/۲۸, ۱۳:۴۶

برخی منابع هم از استعفای ناطق نوری از این سمت خبر می دهند !

ناطق نوری چرا استعفا داد؟

پنجشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۳:۳۱

ریاست دفتر بازرسی مقام معظم رهبری به دلیل جلوگیری از سوء برداشت‌های عمومی استعفا داده است.
                          به گزارش ایسنا به نقل از منابع آگاه « حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری با توجه به احساس وظیفه‌ای که در خصوص دفاع از حمایت از دولت تدبیر و امید داشته‌اند

از یک طرف و از طرف دیگر با عنایت به اصل مبرا بودن جایگاه رفیع رهبری از جناح بندی‌های سیاسی رایج و جلوگیری از سوء برداشت‌های عمومی در این

خصوص، چندی پیش تصمیم به کناره گیری از مسئولیت ریاست دفتر بازرسی مقام معظم رهبری را گرفته‌اند».

تا لحظه ارسال این خبر از پذیرش استعفای ناطق نوری تاکنون اطلاعی در دست نیست.
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            غرب تهران....در 7 صندوق مختلف که رفتم...تقربا از هر 10 .نفر..8..9...روحانی بودند....

روحانی انتخاب میشه و مسئولیت بسیار سنگینی در 4 سال دوم داره فقط امیدواریم که مردم را ناامید نکند
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

به روحانی رای دادم...چون میر حسین موسوی و خاتمی و در کل اصلاحات از روحانی دفاع کرد...امیدوارم با تغییر کابینه عملکرد بهتری داشته باشه در دور دوم

یک نکته دیگه اینکه تقریبا میتونم بگم نهایتا 30درصد ریسی رای داره..اینجور که من در چند تا حوزه اصفهان دیدم

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

فارس از قول نماینده روحانی زده :

تا الان 15 میلیون رای اخذ شده !

مشارکت بالای 70%

نظر

در حال کار...
                                X