کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
همزمان با برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا آخرین خبرها و اطلاعیه های انتخاباتی ستاد انتخابات و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات اعلام می شود که حاوی مهمترین موضوعات پیرامون برگزاری انتخابات است.
به گزارش «تابناک» مستقر در وزارت کشور، آنچه در این خبر که لحظه به لحظه به روزرسانی می شود، می خوانید. مشروح مهمترین اخبار و اطلاعیه های انتخاباتی ستاد انتخابات و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات است. مشارکت ۳۸ میلیون و ۱۳۶ هزار نفر در انتخابات امروز
به گزارش منبع آگاه تاکنون ۳۸ میلیون و ۱۳۶ هزار نفر در انتخابات امروز شرکت کرده اند.
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
حضرات تو دهنی از ملت خوردند...که دیگه از این غلطا نکنند....قالیباف که رسما نابود شد....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
برخلاف دوستان که به شعب شهر سر زدند بنده به روستاها سر زدم رای اکثرا با رئیسی بود
یه نکته هم دیدم برخلاف شهر که حفاظت از شعبه بر عهده نیروانتظامی بود در روستاها این وظیفه رو دادن به سپاه
پس رو رای روستاها حساب کنید
به نظر من احتمال دور دوم خیلی زیاده
من پیشتر یک آمار داده بودم از اینکه میزان شرکت کنندگان در روستا و شهر های کوچک و شهر های بزرگ چقدر است...
اصلا تعیین کننده میزان رای «روستاها» است! 16 میلیون رای دهنده ی روستایی در کنار 10 میلیون رای دهنده ی شهرهای کوچک دیگر جایی برای 7 میلیون رای دهنده ی شهر های بزرگ نمی گذارد...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کاش اداره ها فردا تعطیل بود با خیال راحت تا خود صبح مینشستیم پای اعلام نتایج:.thumbsupsmileyanim/:.ph34r-smiley.:/
اما خب خیلی حساسه تا اعلام نتایج میشینم صبح هم با خوشحالی از ریاست روحانی میرم سر کار ولی این شکلی/.:blinksmiley.:/
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر