کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احتمالا امروز حق ها را تماما عرضه میکنن و بازی حق تقدمها تمام میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این حجمها در کف قیمتی و مجدد تشکیل صفهای خرید در آخر بازار
همه و همه نشانهای تغییرات بنیادی و مسائل داخلی شرکت است
که با اتمام حق تقدمها یکی یکی اعلام رسمی میشه
برای فردا فقط 50 میلیون حق تقدم باقی مانده که احتمالا اگر حقوقی ناخن خشکی نکنه همه را میتونه در مثبت 10 بفروشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
5میلیون دیگه ایشون پیاده کردن
الان خانم شادی هاشمی فشارکی فقط 11 میلیون سهم داره
باید ببینیم کلا از شرکت بیرونش میکنن یا نه؟؟
اگر فردا کامل بفروشه بهش اجازه خرید حق تقدم هم نمیدن و به نظرم ومعادن همه حق تقدمها را جارو میکنه
کلا فشارکی برنده این ماجرای بز خری حق تقدمها نخواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
حقوقی19 میلیون حق تقدم حراج کرد و به نظر دیگه متاسفانه امروز عرضه نمیکنه
کلا 48میلیون حق باقی مانده که طی دو روز آینده تمام میشه
فروش از این لحظه به بعد برای فشارکی منطقی نیست
چون باید بقیه سهامش برای متعادل کردن نماد اصلی طی دو روز آینده نگه داره
خدا خواست و ما توانستیم
حقوقی19 میلیون حق تقدم حراج کرد و به نظر دیگه متاسفانه امروز عرضه نمیکنه
کلا 48میلیون حق باقی مانده که طی دو روز آینده تمام میشه
فروش از این لحظه به بعد برای فشارکی منطقی نیست
چون باید بقیه سهامش برای متعادل کردن نماد اصلی طی دو روز آینده نگه داره
همانطور که عرض شد فشارکی دیروز سهم متعادل کرد تا حقوقی سقف عرضه مجاز روزانه در حق تقدم را پر نماید یعنی 19میلیون .
کل سهام باقی مانده ایشان 8.7میلیون سهم و تعداد روزهای لازم جهت عرضه تا سقف مجاز سه روزاست
یعنی روزی 19 میلیون طی دو روز و روز سوم 10 میلیون
فشارکی باید برنامه ریزی کنی برای این سه روز
اگر سهم صف خرید بشه ممکنه فقط یکبار بتونه صف بشکنه پس باید حرفه ای عمل کنه
مثلا بهش پیشنهاد میدم شنبه اجازه نده معاملات سهم از مثبت شروع بشه و در 280 تومان 5 میلیون اردر فروش بزاره تا بازار بترسه وقتی حقوقی سقف عرضه را در حراج پر کرد دستور فروشش کنسل کنه
برای یکشنبه هم باقی مانده سهامش روی 290 بزاره بازار کمی عقب بشینه و مجدد داستان قبلی تکرار کنه
برای دوشنبه هم اگر براش سهمی مانده بود بازی را روی 300 تکرار کنه و یا غید اون 10 میلیون آخر بزنه
خدا خواست و ما توانستیم
خوراک کارخانه کک طبس زغال سنگ است و از محدود 170 دلار چند ماه قبل به محدود 104 کاهش پیدا کرده که خبری خوب برای این شرکت محصوب میشه
تابستان امسال نرخ فروش کک متالوژی(محصول کارخانه کک طبس)
374 دلار بوده است
معمولا اختلاف قابل توجه 200 تا 250 دلاری بین نرخ خوراک و محصول نهایی کک سازی طبس وجود دارد که نشان از حاشیه سود بسیار بالای این شرکت دارد
به راحتی
با بررسی هزینه های تولید و جمع کردن آن با نرخ خوراک شرکت میتوان به سود عجیب و غریبی برای این شرکت رسید
خدا خواست و ما توانستیم
همان بهتر که نماد شرکت برای نوسان 60 درصد بسته شود و در کنفراس مسولین شرکت خیلی شفاف اعلام کنند که آیا سود تحلیلی 400 تومانی بعضی سایتهای تحلیلی از محل کک طبس محقق خواهد شد یا نه؟؟
قطعا سازمان بورس میبایست جهت جلوگیری از پایمال شدن حق سهامداران جزء وارد عمل شده و تا اعلام نشدن سود واقعی کک سازی طبس از تحت فشار گذاشتن شرکت کوتاهی نکند
اختلاف سود واقعی شرکت با سود سالهای قبل اینقدر زیاد هست که پای سفته بازی را راحت باز میکند
خدا خواست و ما توانستیم
کاملا مشخصه که با چه فشاری جلوی صف خرید شدن نماد اصلی را گرفتن تا حق تقدم بخرن
فرصت خرید امروز دیگه تا 440 تومان ایجاد نمیشه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر