مهندسي مرآت پولاد (تپولا)
Collapse
X
-
پاسخ : مهندسي مرآت پولاد (تپولا)
در اصل توسط Abad پست شده است View Postصبر ما در تپولا شد 2 سال و نیم
صف خرید در 801 تومان
سهامداری ...
تپولا صف خرید 956 تAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبزودی از 1000 تومان عبور خواهیم کرد ...
تپولا صف خرید 956 ت
تپولا صف خرید در 975 تAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط seraj پست شده است View Postبا درود
جناب آباد آیا تارگت 23400 تومنی ممکن است تاچ شود . اگر بشود میشودگفت این یک شرنگی دیگر است !
تپولا پر قدرت جلو می رود فروشنده ای نداره تا کنون...
هر روز صف خرید و امروز در قیمت 1165 ت
اما تارگتی که داده اید دور از انتظار است ...
در تپولا من هیچ نوسانی نگرفته ام فقط سهامداری ...
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
با درود
جناب آباد این تارگت یه مقدار رویاییه ولی چون سهم کوچیکی هست فکر میکنم با افزایش سرمایه هاش تارگت مورد نظر دست یافتنی هست ونصیب کسانی میشود که سهامدار هستند نه سهامباز . موفق باشید .نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .
نظر
-
جناب آباد این تارگت یه مقدار رویاییه ولی چون سهم کوچیکی هست فکر میکنم با افزایش سرمایه هاش تارگت مورد نظر دست یافتنی هست ونصیب کسانی میشود که سهامدار هستند نه سهامباز . موفق باشید .در اصل توسط seraj پست شده است View Postبا درود
تعویض سهامداران قدیم با سهامدار جدید و ادامه راه
سهامداری ...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
این سهم بعد قانون حجم مبنا باید حداقل روزانه یک میلیارد ارزش معاملات داشته باشد.میانگین ماهیانه این ماه 555000 سهم یعنی 660 میلیارد تومان بوده که البته این میانگین ماه به خاطر حجم 8 میلیون معامله چهار شنبه بود وقبل آن 140000 میانگین حجم معاملات ماهیانه بود.برای سهم 150 میلیاردی یک میلیارد روزانه معامله زیاد است وسازمان باید تجدید نظری کنه. جناب آباد نظرتون چیه .
پی نوشت:من چها رشنبه زیاد خردیم.
نظر
-
در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Postاین سهم بعد قانون حجم مبنا باید حداقل روزانه یک میلیارد ارزش معاملات داشته باشد.میانگین ماهیانه این ماه 555000 سهم یعنی 660 میلیارد تومان بوده که البته این میانگین ماه به خاطر حجم 8 میلیون معامله چهار شنبه بود وقبل آن 140000 میانگین حجم معاملات ماهیانه بود.برای سهم 150 میلیاردی یک میلیارد روزانه معامله زیاد است وسازمان باید تجدید نظری کنه. جناب آباد نظرتون چیه .
پی نوشت:من چها رشنبه زیاد خردیم.
با توجه به موج نقدینگی هدف اینه که این نقدینگی بره سمت نماد های بزرگتر مثل نوین
و احتمالا رشد سهام های کوچکتر کند خواهد شد ...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
اکثر نمادهای پایه با ترس معامله میشن ولی اگه این مورد حل بشه مثل وبرق و تابا قضیه متفاوت میشه . فروشنده ای که ته صف چهار میلیونی تپولا نشستی با شما هستم .
زمانی تابا و تپولا تقریبا از نظر قیمتی نزدیک به هم بودند ...
تپولا راه تابا را خواهد رفت
سهامداری ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postو حالا 27 ماه است در تپولا سهامداری می کنم ....یعنی بیش از دو سال ...
برخی ها من را با خرید و فروش های زیاد می شناسند ... خوب است به سهام بلند مدتی هم توجه کنند
قبلا نوشتم این سهم جزء قسمت بلند مدتی سبد هست ...
جالبه بنیادی هم نبوده ....
سهامداری می کنم تا به تارگت مورد نظر برسم ....
تپولا امروز صف خرید 7 میلیونی در 511 تومان دارد ...
امروز 3 پله دیگر اضافه شد ... 867 ت
سهامداری ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبعد از حدود 2 سال و نیم سهامداری در تپولا ...
امروز 3 پله دیگر اضافه شد ... 867 ت
سهامداری ....
سهامداری ...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
نظر