مهندسي مرآت پولاد (تپولا)
Collapse
X
-
پاسخ : مهندسي مرآت پولاد (تپولا)
در اصل توسط Abad پست شده است View Postیک رنج منفی کشیده شد تا 1901 ریال خریدار عقب نشینی نکرد.
ممکنه این کار تکرار شود تا 175 افت به نظرم مشکل تکنیکال نداره و حمایت بعد هم 160 است و این ها فرصت خرید هستن من برای خرید 4 پله( 200 هزار ) آماده شده ام که اگر زیر 180 بیاید خرید کنمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Postتپولا میتونه تا محدودۀ 177 رو هم ببینه، اما بعد به سمت هدف اول 263 حرکت میکنه.
هدف بعدی در میان مدت بالاتر از 400 خواهد بود. از دید بنده سهم وارد موج 3 اصلی شده.
نظر
-
در اصل توسط hanny پست شده است View Postدوستان نظرتون در مورد وآرین چیه ؟ امروز مقاومت خوبی رو محدوده 80تا82شکوند . تثبیت کنه تا محدوده 100میره فعلا
پیش بینی بنده اینه که ابتدا تا 90 رشد کنه بعد یک اصلاح تا محدودۀ 78-82 انجام بده بعد تا 104.6 بالا بیاد.
در ضمن شکست این قله قیمتی به معنای شروع فصلی جدید در این سهم خواهد بود.
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدوستانی که روی تپولا کار میکنن یه مقداری نقدینگی حاضر کنن اگر حقوقی بیشرف رنج منفی کشید مجدد بیاریمش روی 200 تومانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postیک رنج منفی کشیده شد تا 1901 ریال خریدار عقب نشینی نکرد.
ممکنه این کار تکرار شود تا 175 افت به نظرم مشکل تکنیکال نداره و حمایت بعد هم 160 است و این ها فرصت خرید هستن من برای خرید 4 پله( 200 هزار ) آماده شده ام که اگر زیر 180 بیاید خرید کنمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postتپولا در اصلاح کوتاه مدت است و در قیمت های زیر 190 فرصت خرید است
به نظر اصلاح تمام شده باشدAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
حقوقی مریضش چند روزی هست نفروخته
بیشعور همیشه رنج منفی میکشید
فعلا که نفروخته تا فرداخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postتپولا دو پله دیگر خرید شد 205 تومان
به نظر اصلاح تمام شده باشدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postتپولا دو پله دیگر خرید شد 205 تومان
به نظر اصلاح تمام شده باشددر اصل توسط Abad پست شده است View Postیک سوم وبیمه را فروختم طبق استراتژی ام برای داشتن نقدینگی ، هدف وبیمه بالا است
ممکن است تا یک ماه دیگر نوسانی باشدAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبیشتر وجه فروش یک سوم وبیمه را به تپولا با قیمت زیر 205 تبدیل کردم هر چند وبیمه امروز صف خرید شد ولی وجه آن جای دوری نرفته و شاید از ویبمه هم بیشتر بازدهی بدهد.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
آسمان آبی:
تپولا:
سقف الگوی مثلث رو با یه واگرایی مثبت در آر اس آی و با حجم مناسب در کف مثلث شکست از منظر تکنیکال تازه اول راه است هدف اول سهم 278 تومان و در صورت شکسته شدن آن وارد موج سوم شده که هدف بعدی سهم 400 و 500 تومان و حتی بالاتر میتواند باشد
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postحقوقی مریضش چند روزی هست نفروخته
بیشعور همیشه رنج منفی میکشید
فعلا که نفروخته تا فردا
امروز هم اگر حقیقی بتونه این حقوقی رو ساکت کنه سهم رویایی میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر