مهندسي مرآت پولاد (تپولا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

پاسخ : مهندسي مرآت پولاد (تپولا)

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    آفرین به تپولا که فقط امروز 33 درصد مثبت خورد. 216 تومان
    سلام از بازار پایه چیا رو پیشنهاد میدید؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      سلام از بازار پایه چیا رو پیشنهاد میدید؟
      با سلام

شزنگ و وثنو اهداف خوبی را دنبال خواهند کرد بررسی فرمایید
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        جناب آباد، شما با بنیاد این نماد آشنایی دارید؟
        کلا من از این گروه یک عدد رتکو را می‌شناسم با رمپنا. از خفولا و تپولا سر در نمی‌آورم. اینها سود و زیانشان بر اساس چیست؟ آیا اینها هم مانند فاذر و فاراک و رمپنا و خصدرا می‌توانند کاسب تحریم باشند و درآمد دلاری بدون محدودیت دولتی داشته باشند؟
        جناب محمد حسین با سلام
        نوشته شما را امروز دیدم پوزش از تاخیر جواب

تابا و تپولا زیر مجموعه تکادو هستن و به شرکت های زیر مجموعه آنها خدمات مهنسی می دن از جمله به شرکت فولادی تپولا خدمات مهندسی می داده از جمله به ذوب آهن که ظاهرا قرارداد تپولا تمدید نشده و شایعه طلب از ذوب هم مطرح بوده ، فکر نمی کنم این شرکت ها در زمینه های ارزی فعال باشن .

علت توجه من به این دو شرکت تعلق آنها به تکادو است و معتقدم آنها در زمینه کاری مشکلی ندارن و اگر تکادو بخواهد این دو شرکت می توانند موفق باشند.تابا که سود خوبی هم در مجمع داد (32 تومان) که فکر کنم غیر عملیاتی بود.

شایعه تجدید دارایی تپولا مطرح است بیشتر از زمین ، اما صحت و سقم آن را نمی دانم
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

آفرین به تپولا که فقط امروز 33 درصد مثبت خورد. 216 تومان
          صف فروش تپولا در 220 تومان به سرعت جمع شد و حجم معاملات به حدود 4 میلیون رسید
          احتمال صعود شارپ تپولا به قیمت های بسیار بالا وجود دارد.

سهامداری کنید ..............

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

این سهم جا مانده بازار است
            امروز سقف تاریخی را خواهد شکست
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

الان 3.3میلیون صف فروش داره
              ممکنه جمع بشه برای هدف 530
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

صف فروش تپولا داره جمع میشه
                تنها سهمی که رشد زیادی نکرده و از کلیت بازار خیلی عقب افتاده
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

یکی باید روی فروشنده را کم کنه
                  تا آخر بازار باید به خدمتش برسیم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

صف فروش تپولا در 220 تومان به سرعت جمع شد و حجم معاملات به حدود 4 میلیون رسید
                    احتمال صعود شارپ تپولا به قیمت های بسیار بالا وجود دارد.

سهامداری کنید ..............
                    در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    صف فروش تپولا داره جمع میشه
                    تنها سهمی که رشد زیادی نکرده و از کلیت بازار خیلی عقب افتاده
                    همچنان که تابا رشد کرد تپولا هم رشد خواهد کرد ......
                    سهامداری می کنیم...........

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

ما امید داشتیم که فروشنده در مچ دوم در قیمت پایین به ما بفروشد که نفروخت کاملا مشخص بود صف فروش سوری بود تا خریدار قیمت را در مچ دوم بالا نبرد
                      چهارشنبه سهم وارد کانال 300 تومان خواهد شد
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• deh-ab
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 213

با سلام
                        دوستان خبری از این سهم ندارن؟؟
                        من یه پله امروز خریدم چون معاملاتش برام جالب بود. پله بعد اگر دادن 175

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4924

انهای که تپولا دارند مواظب باشند موقع باز گشایی سهم خود را مفت از دست ندهند افزایش سرمایه از اورده نقدی انجام نخواهد شد این مورد را در گزارش اصلاحی ارده اند تا قیمت سهم را موقع بازگشایی کنترل کنند سهامدار عهده با افزایش سرمایه از اورده نقدی مخالف است وفقط از تجدیدی ارزیابیها موافقت میکند مبلغ تجدید ارزیابیها از مدیریت شرکت حدود 1400 درصد میگویند است
                          شرکت موفق به بستن چند قرار داد جدید شده است که در گزارش اصلاحیه به ان اشاره شده است باز هم میگویم در موقع بازگشایی سهم خود را مفت از دست ندهید

نظر

• تنها
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1109

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                            انهای که تپولا دارند مواظب باشند موقع باز گشایی سهم خود را مفت از دست ندهند افزایش سرمایه از اورده نقدی انجام نخواهد شد این مورد را در گزارش اصلاحی ارده اند تا قیمت سهم را موقع بازگشایی کنترل کنند سهامدار عهده با افزایش سرمایه از اورده نقدی مخالف است وفقط از تجدیدی ارزیابیها موافقت میکند مبلغ تجدید ارزیابیها از مدیریت شرکت حدود 1400 درصد میگویند است
                            شرکت موفق به بستن چند قرار داد جدید شده است که در گزارش اصلاحیه به ان اشاره شده است باز هم میگویم در موقع بازگشایی سهم خود را مفت از دست ندهید
                            میشه بگین 1400% از کجاش میخواد بیاره افزایش سرمایه بده
                            شرکت دارایی داشت ختما اینکار میکرد
                            سهامدار عمده هم موافق بوده که زیرش امضا کرده و گزارش تهیه کردن

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                              ..هر..کی گفته دروغ..گفته...زمینهای کارخانه..وقفیه...و سند..نداره..مثل لخانه..این را خودم از اقای حسینی در تکادو..و..خود شرکت شنیدم.....تجهیزات هم بخاطر استهلاک.....تکادو..مخالفه......بنده..تا..کارخانه.. هم رفتم....شرکت..میخواست یه ..مقداری تجدید دارایی بده...تکادو..نسخ..کشید...حتی اقای..امینی را هم..میخواستن..کا..کوچ..کنند......شرکت اصلا سرمایه در گردش نداره....خودت هم بهتر..میدانی...که راست..میگم......
                              وآتوس هم...زمانی..که 400..شده بود....انواع..اقسام...پستهای ..تحریک..کننده زیاد شده بود.......در این بازار..مناسب سهامداران..بدختی..که با بوق..اقایون..خریدند..طی حدود 1 ماه....فعلا 40 درصد سرمایشون بر باد رفت........
                              تکادو هم..فروشندست....بازار هم..میداند...بشدت هم لجبازند...رو سهمشان..غیر خودی سفته بازی..کنه...سهم را میبندند...اساسی...با 1..نامه
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

اگر قرار باشه..سهم..را رشد..دهند..فقط خود باند..تکادو..این..کار را...میتواند انجام..بده........بحثم..سر قیمت سهم نیست....شاید شد 500..شاید شد...100........ولی تجدید دارایی را خودم..پیگیرش بودم...
                                همان..موقع هم به دوستان شماره..موبایل طهماسبی را دادم..اینا دنبال پولند...و با هزار بدبختی تکادو را راضی کردند..بیاد تو اورده شرکت..و..موافقت..کنه
                                خود طهماسبی هم سهم را داشت...یکی به نعل..میزد..یکی به..میخ.......
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X