کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
یک افشای الف دیروز ارسال کرد
و امروز ناظر طی اطلاعیه سهم را متوقف کرد
===========================
#هاي_وب
توقف نماد (هاي وب1) به علت افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف
به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت داده گسترعصرنوين-هاي وب (هاي وب1) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد بصورت حراج ناپيوسته و بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
99/10/3 08:01
===================
برای بسته شدن یک سهم معمولا در کدال خبر رسانی نمیشود
روی تابلو سهم و نهایتا اطلاعیه پیام ناظر را باید چک کرد.
دیگه ما زیاد داریم این تاپیک رو شلوغ میکنیم
بر ما ببخشید
امروز اضافه کردم از صف 6 میلیونی فروش
نقدینگی کنار گذاشتم برای فردا
ببینم روی تراز 61.8% هم میخواهند به ما خیر برسانند یا به همین بسنده کنیم و ...
چارتش به نظر خودم جذاب میاد.
نقطه ای که الان برگشت یه حمایت قوی هست. سه بار این حمایت و تاچ کرده.
و این نشون میده که یه حمایت قوی هست. اما اینکه رشد شارپ داشته باشه یا نه رو نمیدونم.:-s
تکنیکالی بخوام بررسی کنم بعد از سه بار حمایت باید رشد شارپ داشته باشه.
اما مگه این روزا اصلا تکنیکال جواب میده اخه؟:-s
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
ترند صعودی را در تایم فرم ماهانه فیک شکونده
چون شکست ها باید با فول بادی کندل ها باشه تا اعتبار پیدا کنند >>> مشخص بازیگر سهم داره شیطنت میکنه
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
105 میلیون حجم معامله
سرانه خرید هر کد حقیقی 42 میلیون تومان
سرانه فروش هر کد حقیقی 25 میلیون تومان
....
نحوه معامله امروز و فروش حقوقی حکایت از کد به کد داشت
فردا در صورت تثبیت روی 920 تومان و تشکیل صف خرید میتواند به اهداف بالای 1000 تومان برسد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر