کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
اقا ی شاهان وسرمایه گذار
من دارم
به نظرتون روندش معکوس نشده
دوهفته پیش خوب بود
الان هی منفی یا کم مثبت است
نظرتون لطف میکنید مرسی
شرکت در ریزش بازار بعد از افزایش سرمایه از 240 تا 340 رشد کرد . در ریزش بازار
بعد از شروع شلوغی ها و فیلتر اینترنت و کاهش سرعت اینترنت شرکت روند نزولی بخاطر ماهیت کارش گرفت و بعد از گزارش ضعیف مهر هم تشدید شد و فشار فروش بالا رفت . خواستم دلیل ریزش سهمو بگم .
یکی از درامد های مهم شرکت ک از خدمات fwa بوده تقریبا در مهر صفر شده ک همه دلیلش رو همین محدودیت نت دونستن . ولی با پیگیری ک کردم گویا قرارداد شرکت با ایرانسل و ... در همون ماه تمام شده و دنبال تمدید با همین شرکت ها بودن یا شرکت های دیگه . اینکه تمدید کردن یا نکردن رو خبر ندارم . اینکه درامد شرکت بهتر شده یا نه رو نمیدونم . ولی خب گزارش آبان دو هفته دیگه میاد و وضعیت تا حدود زیادی روشن میشه .
چیزی ک کاملا مشخصه سر این شلوغی ها درامد شرکت کاهش پیدا کرد و قیمت سهم افت زیادی کرد . اگر وضعیت بنیادی سهم ب روال سابق برگرده قطعا رشد خوبی میکنه چون این مدت حقوقی ها حدودا 5 درصد شرکت رو با میانگین حدود 290 تا 300 از بازار جمع کردن .
شرکت در ریزش بازار بعد از افزایش سرمایه از 240 تا 340 رشد کرد . در ریزش بازار
بعد از شروع شلوغی ها و فیلتر اینترنت و کاهش سرعت اینترنت شرکت روند نزولی بخاطر ماهیت کارش گرفت و بعد از گزارش ضعیف مهر هم تشدید شد و فشار فروش بالا رفت . خواستم دلیل ریزش سهمو بگم .
یکی از درامد های مهم شرکت ک از خدمات fwa بوده تقریبا در مهر صفر شده ک همه دلیلش رو همین محدودیت نت دونستن . ولی با پیگیری ک کردم گویا قرارداد شرکت با ایرانسل و ... در همون ماه تمام شده و دنبال تمدید با همین شرکت ها بودن یا شرکت های دیگه . اینکه تمدید کردن یا نکردن رو خبر ندارم . اینکه درامد شرکت بهتر شده یا نه رو نمیدونم . ولی خب گزارش آبان دو هفته دیگه میاد و وضعیت تا حدود زیادی روشن میشه .
چیزی ک کاملا مشخصه سر این شلوغی ها درامد شرکت کاهش پیدا کرد و قیمت سهم افت زیادی کرد . اگر وضعیت بنیادی سهم ب روال سابق برگرده قطعا رشد خوبی میکنه چون این مدت حقوقی ها حدودا 5 درصد شرکت رو با میانگین حدود 290 تا 300 از بازار جمع کردن .
مبلغ 2،400،000 میلیون ریال بعنوان پیش پرداخت به شرکت های وب پرداخت می شود. مابه ازای ارائه خدمات موضوع قرارداد به صورت ناخالص در 36 قسط مساوی ماهانه 200،000 میلیون ریال پس از کسر کسورات ماهانه(به مبلغ 66،667 میلیون ریال) تسویه می گردد.
شرح جزئيات قرارداد
همکاری در توسعه شبکه و تامین خدمات دسترسی برای مدت 36 ماه
تاريخ مؤثر اجراي قرارداد
1402/01/20
هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
نظر