داده گستر عصر نوین (های وب)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : داده گستر عصر نوین (های وب)

در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
    در کانالها و اینجا افرادی هستن که شایعات منفی منتشر میکنن که این دو علت داره یا بخاطر اینکه بخودشون نرسیده و میخان سهامداران بیچاره عرضه کنند یا ترس خالی شدن سهمای سیگنالیشون هست که همه خالی کنن بره وب بخرن به هر حال این سهم در ارزنده بودنش شکی نیست بخصوص بلند مدت .
    دوستان اگه میخواید منفی بافی کنید حرفی نیست. ولی یه چیزی نگید که اعتبار خودتونو از بین ببرید.
    در مورد کنتورسازی هم همین حرفها را میزدند !

هرکسی نقد میکرد ! یا هشدار میداد ! میگفتند از سهم جا مانده ! یا میخواد بترسونه بقیه بفروشن ! و ....

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

سهم های وب شناوری نداره خیلی راحت میتونه رشد کنه //در ضمن این سهم تحت هر شرایطی حقوقی مخترمش ار سهم حمایت میکنه و میشه گفت با خیال راحت با سهم همراهی میشه کرد /

در بازار همشه شرکتنهایقرارداد محور راحتتر رشد کردن تا شرکتهای تولید محور //چون تو شرکتهای قرارداد محور همیشه دارای خبرهایبودن که بازار مورد توجه قرار میده و اون رو باعث اقبال به سهم میشه نمونه اون سهم تکنو هست به خاطر فرارداد با ستاره خایج فارس سهم خیلی زاحت بالا اومد //نمیشه بگی شرکت تکنو دارایی فیریکش چی هست که داره فیمتش رشد میکنه //های وب اهل دل هاش میدونن چه حواهری هست پس ایبن جواهر رو راحت ار دس ندیدم //این شرکت تارگتهای بالای داره باشذ کع رستگار شویم
      سهم های وب رو مقایسه کنید با ذوب اهن //حقوقی تحت هر شرایطی شیر فلکه رو بار کرده /بازار فقط تحلیل نیست حقوقی سهم نفش ریادی تو رشد قیمت سهم داره //و حقوقی های وب بهتر و شفاف ترین و با شرفترین حقوقی بازار هست //حقوقی که پول عرضه اولیش رو وارد شرکتش کرد //پس فارغ ار تحلیل خود سهم عوامل بسیار دیگریبرای افرایش قیمت سهم اهمیت دارد //رستگاری نردیک هست
      سهم های وب 4 میلیارد سهم داره //10درصدش میشه 400میلیون //چقدر سهم دست نوسان گیرها هست و چقدر سهم دست میان مدتها هست //این نسبت بررسی بشه ادم متوجه میشه چرا سهم داره رشد میکنه //اگر بگیم 100میلیون دست افرادی هست که تو سهم هیجانی رفتار میکنن بنطرتون 100میلیون سهم با این خرید و فروش رورانه چند روز میتونه سهم رو تو رشدش اذیت کنه نهایت 2 روز ایا بارار سهمی داریم که داری این پتانسیل رشد باشه و حد ضرر 10درصدی داشته باشه /اندکی تامل

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• احمدخان
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2032

هر وقت های وب 8000 ت شد مانند کنتور میشود.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

کافیست فقط یک نفر از زنجیره سیاسی پشت های وب تغییر کند !

جابجا شود ! یا برکنار شود !

اونوقت معلوم میشه که سهم از خودش چی داره ! اصلا بهش قرارداد میدن یا نه ! سهامدار عمده حمایت میکنه یا نمیکنه !!!

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

حقوقی های وب

بخاطر حثیتش هم که شده نمیذاره سهم صف فروش بشه

دیگه همراهی ما میمونه با سهم

با یک حد ضرر و یا افت 10درصد با سهم همراهی میکنیم

////

میری رو نباید با جبل عاملی کنتورساری مقایسه کرد

//////////

بازار گرینه ای برای رشد نداره

گروه خودرو با مناقشه روی برجام به کما خواهن رفت

پالایشگاهی هم چند درصد میتونن رشد کنن

تعدیلهاشون پیش خور شده تقریبا

ندارم سهمی که راحت رشد کنه

نه اینکه من سهم رو دارم تبلیغ کنم

اصلا داری این نگاه نیستم

میدونم حریدار های برگ سهم تو فرومها نیستن فقط دارم دلایلی رو که خودم همراه هستم با دوستان در میان میذارم

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              کافیست فقط یک نفر از زنجیره سیاسی پشت های وب تغییر کند !

جابجا شود ! یا برکنار شود !

اونوقت معلوم میشه که سهم از خودش چی داره ! اصلا بهش قرارداد میدن یا نه ! سهامدار عمده حمایت میکنه یا نمیکنه !!!

بنظر شما سهم امکان خروج نخواهد داد به سهامدارش گیرم این موضوع درست باشه

ایا یک شبه اتفاق خواهد افتاد

من دارم ار افرایش قیمت سهم سود میکنم

کاری به بنیاد سهم ندارم

نظر

• abed
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 427

تحلیل خوبیه. با ید برای میان مدتها هم (۳۰۰ میلیون بقیه) هم یک بررسی کرد. موافقید بگیم ۱۰۰ میلیون با ۲۵٪ سود ۵۰ تا با ۳۵٪ و بقیه با ۸۰٪ سود خارج میشن؟ یک منطقی مثل قیبو ویا تابع نرمال میخواهد

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                  بنظر شما سهم امکان خروج نخواهد داد به سهامدارش گیرم این موضوع درست باشه

ایا یک شبه اتفاق خواهد افتاد

من دارم ار افرایش قیمت سهم سود میکنم

کاری به بنیاد سهم ندارم
                  به نظر من پشت این سهم برنامه و نقشه ای هست ! قبلا هم نوشتم این فقط یه عرضه اولیه نبوده !!!

برنامه و نقشه برای کسی که اینو میدونه کاملا واضح و روشنه که چیکار میخواد بکنه !

اما برای کسی که اطلاعاتی از نقشه و برنامه نداره ! و فقط با ظواهر ماجرا و تبلیغات و سر و صدای رسانه ای همراه میشه ! جز حرکت کردن در یک فضای تاریک نیست !

مخصوصا که برنامه سیاسی هم باشه !

اینکه تلاش میکنن پولهای بزرگ رو بکشونن در های وب ! صرفا نکته مثبتی برای سهم نیست !

اما وقتی همه یه جا جمع شدن، نقشه راحت تر پیاده میشه البته !!!

نظر

• abed
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 427

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                    سهم های وب شناوری نداره خیلی راحت میتونه رشد کنه //در ضمن این سهم تحت هر شرایطی حقوقی مخترمش ار سهم حمایت میکنه و میشه گفت با خیال راحت با سهم همراهی میشه کرد /

در بازار همشه شرکتنهایقرارداد محور راحتتر رشد کردن تا شرکتهای تولید محور //چون تو شرکتهای قرارداد محور همیشه دارای خبرهایبودن که بازار مورد توجه قرار میده و اون رو باعث اقبال به سهم میشه نمونه اون سهم تکنو هست به خاطر فرارداد با ستاره خایج فارس سهم خیلی زاحت بالا اومد //نمیشه بگی شرکت تکنو دارایی فیریکش چی هست که داره فیمتش رشد میکنه //های وب اهل دل هاش میدونن چه حواهری هست پس ایبن جواهر رو راحت ار دس ندیدم //این شرکت تارگتهای بالای داره باشذ کع رستگار شویم
                    سهم های وب رو مقایسه کنید با ذوب اهن //حقوقی تحت هر شرایطی شیر فلکه رو بار کرده /بازار فقط تحلیل نیست حقوقی سهم نفش ریادی تو رشد قیمت سهم داره //و حقوقی های وب بهتر و شفاف ترین و با شرفترین حقوقی بازار هست //حقوقی که پول عرضه اولیش رو وارد شرکتش کرد //پس فارغ ار تحلیل خود سهم عوامل بسیار دیگریبرای افرایش قیمت سهم اهمیت دارد //رستگاری نردیک هست
                    سهم های وب 4 میلیارد سهم داره //10درصدش میشه 400میلیون //چقدر سهم دست نوسان گیرها هست و چقدر سهم دست میان مدتها هست //این نسبت بررسی بشه ادم متوجه میشه چرا سهم داره رشد میکنه //اگر بگیم 100میلیون دست افرادی هست که تو سهم هیجانی رفتار میکنن بنطرتون 100میلیون سهم با این خرید و فروش رورانه چند روز میتونه سهم رو تو رشدش اذیت کنه نهایت 2 روز ایا بارار سهمی داریم که داری این پتانسیل رشد باشه و حد ضرر 10درصدی داشته باشه /اندکی تامل
                    تحلیل خوبیه. با ید برای میان مدتها هم (۳۰۰ میلیون بقیه) هم یک بررسی کرد. موافقید بگیم ۱۰۰ میلیون با ۲۵٪ سود ۵۰ تا با ۳۵٪ و بقیه با ۸۰٪ سود خارج میشن؟ یک منطقی مثل قیبو ویا تابع نرمال میخواهد

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

ممنوع متوقف !!!
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

نماد "های وب" بسته شد/ توضیح مدیرعامل

دقایقی پیش نماد "های وب" بسته شد و مدیرعامل این شرکت هم گفت: در جریان توقف نماد قرار گرفتم اما علت آن را نمی دانم.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، دقایقی پیش نماد معاملاتی داده گستر عصر نوین در میانه داد وستد امروز بازار سهام بسته شد.
                        هنوز علت این رویداد مشخص نشده و ایمان میری مدیرعامل این شرکت هم به بورس پرس گفت: در جریان توقف نماد قرار گرفتم اما علت آن را نمی دانم. جلسه ایی از قبل تعیین شده با مسئولان سازمان بورس برای ظهر امروز دارم و این موضوع را خواهم پرسید.
                        براساس این گزارش، در جریان معاملات امروز، بیش از 91.4 میلیون سهم "های وب" با رشد 5 درصدی قیمت معامله شد و قبل از توقف نماد هم صف خرید بیش از 3 میلیونی با قیمت 627 تومان تشکیل شده بود.

نظر

• احمدخان
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2032

ی مطلب میخام بگم راجع معاملات های وب .
                          معاملات این روزهای های وب منو یاد معاملات پارسال شلیا میندازه،من های وب رو بخاطر ی سری مشکلات نتونستم بخرم ولی معاملاتش و همچنین اخبارش رو دارم دنبال میکنم . عین شلیا اونایی ک نتونستن تو قیمت های خوب بخرن یا اونایی ک با ی سود کم فروحتن حالا بدنبال تخریب سهم هستن یام میاد شلیاهر روز متعادل بود بعدا صف خرید میشد یا صف خرید بود ک یامتعادل میشد یا بعضی وقتا حتی صف فروش هم میشد اخرش هم این شد اونایی ک صبر کردن تونستن با چن صد درصد سود خارج بشن.شلیا رو با هر چی با رانت با دلال بازی با قدرت پولشون یا هر چیز دیگه بود از کجا تا کجا بردن به ایناش کار ندارم ولی من نظرم اینه ک های وب ارزشش بیشتر از اینها هست . مطالب کانال شمارم دنبال میکنم و میبینم ک چگونه دلسوزانه بدون هیچ چشم داشتی داری خدمت ب خلق الله میکنی اجرت با خدا. اگر امکان داره این مطالب رو در کانال بزارین تا شاید به درد کسی بخوره.??
                          =========================

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

به دلیل ابهام ر ارزشگذاری 1396/9/22

سازمان بورس نماد‌«های وب» را متوقف کرد

دقایقی پیش نماد معاملاتی «های وب» که توانسته با سرمایه 400 میلیارد تومانی در کمتراز سه ماه ارزش بازار سهام خود را به بیش از 2000 میلیارد تومان افزایش دهد به دلیل ابهام در ارزشگذاری متوقف شد.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس محسن خدابخش، مدیر نظارت بر بازارها و بورس‌های سازمان بورس در خصوص دلیل توقف نماد «های وب» به وبسایت اطلاع رسانی این سازمان

گفت:«ابهامات در زمینه گزارش‌های کارشناسی و عدم دریافت پاسخ در خصوص استعلامات نهاد ناظر، باعث توقف نماد این شرکت شده است.»

به گزارش فارس،ابهام‌های قابل تأمل بر سر روش و مبنای محاسبه ارزشگذاری گزارش هیات سه نفره کارشناسان رسمی و همچنین مشاور سرمایه گذاری نیکی گستر اصلی‌ترین چالش

سازمان بورس با ناشر «های وب« بوده است.

این در حالی است که عصر روز گذشته تا پاسی از شب نشستی با حضور مدیر عامل، معاون بورس تهران ،جمعی از خبرنگاران و برخی از سهامداران عمده این شرکت برای پاسخگویی به

ابهام‌ها برگزار شد که با حاشیه‌های عجیبی مواجه بود.

انتهای پیام/

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

لینک رسمی گروهش

حتی حسینی مقدم تو جریان بسته بودن نبوده

بلاخره که چی نمیشه دستوری نحوه تقاضا رو سهم رو مدیریت کرد

سهم راه خودش رو میره و تفاوت نگاه مدیریت بخش خصوصی و دولتی رو بیشتر نشون میه

وقتی مدیر عاملش تو سال 92 تو مصاحبه اش اعلام کرده دنبال خرید پارس انلاین هست

نشون میده با برنامه اومده جلو

/////

سهم خاذین بدونه هیچ توجیه اقتصادی 12 یزایر شد حتی 5 هفته صف خرید یود یکبار شفاف ساری نخواستن

////

رفتار دوگانه سارمان تمومی نداره متاسفانه

یار بشه بار صف خرید خواهد بود /یکماه هم ببندن اخرش که چی

نظر

• احمدخان
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2032

? بالاخره ابطال معامله یا به نفع خریداران است یا به نفع فروشندگان است
                                وچون از دیروز هجمه بسیار زیادی بر علیه های وب شکل گرفت و تخریب کردند احتمال زیاد میدم این ابطال معاملات به نفع قروشندگان سهم باشد چون مسئولین بورس هم اشاره کردن که بلوک 17درصدی و قیمت پایه 1000تومانی تاثیر زیادی دارد .

نظر

در حال کار...
                                X