در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است
View Post
موتوژن ( بموتو )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postجالبه دوستان وتوسم رفت پی کارش
کلا" در لیست سهامداران نیست
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postعطا عزیز هنوز نرفته پی کارش فعلا رفت زیر 1درصد فردا جدی جدی میره پی کارش فقط خدا کنه به صف خرید بده حداقل حجمو پر کنه اما اگه بخواد قبل از ساعت 9 با این موجودیش سهمو خراب کنه الحق و والانصاف باید برای مسئول امور سهامش تندیس حماقت بسازند
نظر
-
دوستان فعلا از خریدن سهامی که توسعه ملی سهامدار عمده ان هست خودداری کنند چون بدجوری چوب حراج به سهماش زده فکر کنم داره نقدینگی جور میکنه برا خرید دلار !!!به امید خدا شر وتوسم از سر بموتو فردا کنده خواهد شددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
پرریسک جان نخسته( =خسته نباشی شیرازی ) !!
1-این سهمها که گفتی همه رفتن آسمون
من واقعا قانع نشدم بخرم
2-عادت دارم ته روند صعودی وارد بشم تا اوایل صعودی اینا که گفتی خیلی رشد داشتن مثلا غبهشهر و غمارگ میخان کجا برسن اونم با چه حد ضرری واردش شم؟؟
3-نظرت با استراتزی ورود در کف دوم در حدس روندهای دو کف دار چیه ؟
نظر
-
در اصل توسط dowpal پست شده است View Postپرریسک جان نخسته( =خسته نباشی شیرازی ) !!
1-این سهمها که گفتی همه رفتن آسمون
من واقعا قانع نشدم بخرم
2-عادت دارم ته روند صعودی وارد بشم تا اوایل صعودی اینا که گفتی خیلی رشد داشتن مثلا غبهشهر و غمارگ میخان کجا برسن اونم با چه حد ضرری واردش شم؟؟
3-نظرت با استراتزی ورود در کف دوم در حدس روندهای دو کف دار چیه ؟
هر موقع 100 درصد رشد کردن شاید شما راضی شدی به خرید ..بنده اینجا نیستم شما رو راضی کنم بخرید..
تحلیل خودم رو میگم تصمیم خرید فروش با شما ..
بموتو دلار بالا بره پایین بره توافق بشه یا نشه محکوم به صعود ولی توافق بشه بموتو وبترانس گروه برقی چی بشه ...
فردا اخرین فرصت خرید اونم در سایه وتوسم ..فکر کنم یک میل دیگه داشته با شه نهایت ..
نظر
-
جعفر جان 1میل هم نداره زیر700تاست که ایشالا فردا خلاص راستی اگه بوی توافق بیاد این گروه به علاوه گروه خودرو چی میشن:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postجعفر جان 1میل هم نداره زیر700تاست که ایشالا فردا خلاص راستی اگه بوی توافق بیاد این گروه به علاوه گروه خودرو چی میشن:d
بابا توافق بشه تازه بازار پی برایش میشه 10 .....تازه رالی اصلی قنشگه بازار شروع میشه دلار کیلویی چنده ...ولی خوب ما سهمی خریدیم که در شرایط تحریم در 6 ماهه 85 درصد پوشش داده ببینن تحریم نباشه چی میشه ..ببین چه شرکت قدری هست این ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهر موقع 100 درصد رشد کردن شاید شما راضی شدی به خرید ..بنده اینجا نیستم شما رو راضی کنم بخرید..
تحلیل خودم رو میگم تصمیم خرید فروش با شما ..
بموتو دلار بالا بره پایین بره توافق بشه یا نشه محکوم به صعود ولی توافق بشه بموتو وبترانس گروه برقی چی بشه ...
فردا اخرین فرصت خرید اونم در سایه وتوسم ..فکر کنم یک میل دیگه داشته با شه نهایت ..
بابام جان جوابهامو ندادی...من قبلا گفتم 55٪پرتفوی من بموتو هست
سیگنالهای خریدی که دیروز دادی رو میگم
همه امروز افتادن همونطور که من قانع نبودم وارد شم و میکم بازم میفتن !!!
مثلا غمارگ میره سمت 130 حالا جوابامو بده برا اینها که گفتی :
---- > غمارگ غبشهر قزوین فولاد توریل وتوکا بموتو حتوکا کرمانشاه
نظر
-
ما كه امروز 5 دقيقه مونده بود صف خريد بشه، بموتو رو خريديم! صبر ميكنيم تا كولاك كنه!!!!!!!!! ;)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر