موتوژن ( بموتو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

سلام
    بموتو :
    این سهم درون چنگال اندرو قرار داره و به کف چنگال هم واکنش نشون داده و علی یارت>:D< تونست ترندلاینشو بشکنه و تا اینجا بیاد
    این سهم در محدوده 315-320 چند بار برگشته و به نوعی فردا سهم به این منطقه مقاومتی میرسه
    در صورت عبور از این منطقه ، مقاومت نه چندان قوی فیبوی 127% و میدلاین چنگال در 338 اولین مقاومته . بعدیش در 360 معتبر تره . 400 و 425 هم بعدی هستند .
    نزدیکترین حمایت سهم هم فیبوی 61%=296 هست . معتبرترین حمایت سهم که امکانش شکستش کمه 280 هست :

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط kamian پست شده است View Post
      جعفر خان سلام
      تا شما اینجا اومدی تاپیک سریع ورق خورد تا حالا سال به سال بالا میومد(شوخی)
      خدمتتون عرض کنم گپ نمودار برای 50 درصد افزایش سرمایه و 80تومن سود نقدی است. اشخاص حقیقی هر چند وقت یکبار که میخوان تعداد بخرند صفش میکنند فروشنده نداره و عموما تو گره میره. تو این دو سال که سهامدارشم فقط یکبار دیدم غدیر عرضه کرده. در ضمن حق تقدم های استفاده نشده عرضه شده ولی افزایش سرمایه هنوز ثبت نشده
      با سلام..

خوب سهام خوب زیاده ولی خوب تا کسی جلو نیفته اون سهم فقط برا عدهای خاص نون میده ودوستان سهامدار میرن دنبال سهامهای درپیت واین سهمها خوب اروم وبیصدا نون میدن ...گفتیم شاید دوستان این سهام خوب رو بخرن وسودی بکنن ...

در خوب بودن این سهم هیچ شکی ندارم ..در 250 قبل افزایش سرمایه یکسال قبل دراراد سرمایه پرریسک رو با نام بموتو میشناختن ..از اون موقع هم سود داده هم افزایش سرمایه وافت قیمت که نکرد ...حالا میریم برا رالی بعدی بموتو ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

اقا هر کی هر قدر بموتو داره بزار فروش ....بازار میخواد همه رو ببلعه ..سهم 450 تومنی رو دارن رو 320 حراج می کنن ...ببینم کی می تونه در برابر این تقاضای بازار در این قیمتها مقاومت کنه ..حالا حقوقی هر قدر میخواد عرضه کنه ..سهامش مفت از دستش در میره ...منتظر شگفتی بموتو هستیم ...

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          اقا هر کی هر قدر بموتو داره بزار فروش ....بازار میخواد همه رو ببلعه ..سهم 450 تومنی رو دارن رو 320 حراج می کنن ...ببینم کی می تونه در برابر این تقاضای بازار در این قیمتها مقاومت کنه ..حالا حقوقی هر قدر میخواد عرضه کنه ..سهامش مفت از دستش در میره ...منتظر شگفتی بموتو هستیم ...
          بیچاره بموتو ببین دست کی افتاده
          دو نفر افتادن به جونش دارن میفروشن
          بنظرم در قیمتهای بالاتر خریدار باشن البته اگه امروز نقشه پلیدشون به حقیقت نپیونده

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            بذار منم بیام پر ریسک جان :d
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
              بیچاره بموتو ببین دست کی افتاده
              دو نفر افتادن به جونش دارن میفروشن
              بنظرم در قیمتهای بالاتر خریدار باشن البته اگه امروز نقشه پلیدشون به حقیقت نپیونده
              بدجوره حال این فروشنده سر جاش اومده ..امروز 10 میل هم بفروشه بازار میبلعه ..فقط به صف خرید گروه تجهیزات بترانس توجه کنید ...انگاری خبرایی هست ..بموتو 450 رو عشقه ..مفت نفروشید ..مفت بخرید ...حد ضرر 290 ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

بعد از عرضه های شدید در بازار الان بازار دنبال سهام جدید ورشد نکرده هست ..بموتو خوبه ها ..از ما گفتم ..مجمع نرفته ...در ضمن لیدر بموتو بترانس نیست ..بموتو خودش لیدر هست ..

نظر

• dowpal
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 78

پرریسک!
                  آخه دو سه ماه باید مثبت بخوره تا برسه 450
                  این هدف بعیده
                  الانم نیاز به اصلاح داره چون خیلی رشد داشته
                  !!!!

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

پر ریسک جان
                    یه خریدار رو میخوام باهمون همراه کنم ...تعداد میخواد ;)

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط dowpal پست شده است View Post
                      پرریسک!
                      آخه دو سه ماه باید مثبت بخوره تا برسه 450
                      این هدف بعیده
                      الانم نیاز به اصلاح داره چون خیلی رشد داشته
                      !!!!

وقتی رسید اونوقت می بینم ..سیمان غرب رو 250 گفتم 480 تومن ...خیلی ها گفتن بعیده ..الان قیمت 400 هست ...

در ضمن دوستانی که فکر می کنن اصلاح می کنه خرید نکنن ...ولی رو تابلو من چیز دیگر می بینم داره 315 رو با قدرت میشکنه ..بشکنه هم باید به فکر حجم مبنا باشیم ...

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

خاطره من از بموتو خرید 270 تومن فروش 250 تومن ... اعتقاد داشتم که سال گذشته سهم 70 تومن سود میسازه با نسبت پی به ای 5 دم مجمع تا 350 تا 360 رو میبینه ....
                        دوست عزیزم بابک پناهی با تکنیکال بهم گفت تا زیر 240 نیومده نگران نباش اما کو گوش شنوا ...

سهم تا 500 تومن رفت یعنی 100 درصد بازدهی در مدت کوتاه از دست دادم ...
                        الان هم اعتقاد دارم راحت 450 تا 500 رو میبینه ...
                        این بار از دست نمیدم :x

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

ولی خودمونیم بچه های بورسی یه پا حقوقی هستن برا خودشون داشتم حجم معاملات موتوژن رو نگاه میکردم تو روزهای گذشته 30هزارتا 70هزارتا 20هزارتا امروز نزدیک به 800هزارتا تا این لحظه :d
                          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            خاطره من از بموتو خرید 270 تومن فروش 250 تومن ... اعتقاد داشتم که سال گذشته سهم 70 تومن سود میسازه با نسبت پی به ای 5 دم مجمع تا 350 تا 360 رو میبینه ....
                            دوست عزیزم بابک پناهی با تکنیکال بهم گفت تا زیر 240 نیومده نگران نباش اما کو گوش شنوا ...

سهم تا 500 تومن رفت یعنی 100 درصد بازدهی در مدت کوتاه از دست دادم ...
                            الان هم اعتقاد دارم راحت 450 تا 500 رو میبینه ...
                            این بار از دست نمیدم :x
                            اریو جان قصد بازار گرمی نداریم ..

بنده این سهم رو خیلی وقته زیر نظر دارم ..رو 270 از دستم در رفت اومد رو 315 ..اونجا منتظر شدم اصلاح کنه ولی دیروز دیدم قبل 290 داره برگشت میزنه گفتیم معرفی کنیم ...این سهم بیشتر از این جای اصلاح نداره ..گزراش کامل در کردال هست ..320 میخرین مجمع هم 50-60 بگیری قیمت میفته برات زیر 300 ..براس ال بعد هم 90 رو هوا میسازه ..پی برای زیر 3....سهام مفت از این ...

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

فکر کنم فروشنده فهمید که هر چی بزاره جارو میکنن دست برداشت رفت سراغ سیستم فروش قطره ای:d
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

دوستان تجت جو بازار بموتو رو نفروشین ...بازار از ترس ریز دلار داره سهام دلاری رو میفروشه ..

این بعنی باید رفت رو سهام غیر دلاری ....

شاید خبرهایی باشه ..حکشتی هم داره صف میشه ..این یعنی بموتو پرواز...تحریمها برداشته بشه بموتو چی یشمه ..برتناس در پیت صف خرید باشه این شناور ..صبر می کنیم ..

نظر

در حال کار...
                                X