همیشه وقتی سهمی رو معرفی کردم روز اول خوب بالا اومده به مدت چند روز رفته تو کما ...چون بعضی دوستان متاسفانه بدون تحلیل خرید می کنن فرداش که می بینن سهم کمی شل کرد کل جو سهم رو میریزن به هم ...در سیمان غرب وتمام سهامی که معرفی شده این جو رو مشاهده کردم ...نگران نباشید ..این دوستان خروج کنن سهم راه خودش رو میره ..مهم این بود سهم معرفی بشه تا هر کی دوست داشت بخره چون ما اهل تک خوری نیستیم ...
موتوژن ( بموتو )
Collapse
X
-
پریروز بدجوری تو تالار بورس بحث ریزش قندی و رشد خودروییها بود و همه از قندیها ترسیده بودند اونجا گفتم بازار اشتباه میکنه که از قندی میترسه از صف خرید خودروییها نمیترسه الان هم رو موتوژن اشتباه میکند سهم بیش از اینها میارزد حالا یک اسیلاتوری خورده به سقف مال گره بود علت گره هم مفت باز شدن سهم در شرایط ناجور بود
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postپریروز بدجوری تو تالار بورس بحث ریزش قندی و رشد خودروییها بود و همه از قندیها ترسیده بودند اونجا گفتم بازار اشتباه میکنه که از قندی میترسه از صف خرید خودروییها نمیترسه الان هم رو موتوژن اشتباه میکند سهم بیش از اینها میارزد حالا یک اسیلاتوری خورده به سقف مال گره بود علت گره هم مفت باز شدن سهم در شرایط ناجور بود
بترانس به سمت شکست مقاومت 198 وهدف 240 ....ببینم چی میشه ...بموتو که سروز وسالاز بترانس هشت ...
نظر
-
نه جعفر جون این جور که بو داره میاد باید از دست این توسعه ملی خلاص شیم که به زودی اتفاق میفته شایدم سر به راه شد و فهمید این موتوژنی که داره از خیلی از سهمهای پورتفویش بهترهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بترانس در حال سبز شدن!!
بزار 430تا دیگه این توسعه ملی بده ببینیم به رند شدن قانع میشه یا نه!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهمیشه وقتی سهمی رو معرفی کردم روز اول خوب بالا اومده به مدت چند روز رفته تو کما ...چون بعضی دوستان متاسفانه بدون تحلیل خرید می کنن فرداش که می بینن سهم کمی شل کرد کل جو سهم رو میریزن به هم ...در سیمان غرب وتمام سهامی که معرفی شده این جو رو مشاهده کردم ...نگران نباشید ..این دوستان خروج کنن سهم راه خودش رو میره ..مهم این بود سهم معرفی بشه تا هر کی دوست داشت بخره چون ما اهل تک خوری نیستیم ...سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
نه مثل اینکه قصد توسعه ملی رند کدن بود فکر نکنم دیگه عرضه کنه;)
هر چند دام الان ویرایش میکنم اما فکر کنم بازم میخواد بره برا عرضه =((دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
اگر مقداری این تاپیکه مو توژن رو دیرتر بالا بیارید برای رونده سهم بهتره
تبلیغاته بیش از حد برای هر سهمی سمهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postاگر مقداری این تاپیکه مو توژن رو دیرتر بالا بیارید برای رونده سهم بهتره
تبلیغاته بیش از حد برای هر سهمی سمهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بابا این سهم که داره مواد اولیه ش رو از خارج وارد میکنه شما نمیترسید از توقف خط تولید......(خدای ناکرده)بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبابا این سهم که داره مواد اولیه ش رو از خارج وارد میکنه شما نمیترسید از توقف خط تولید......(خدای ناکرده)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبابا این سهم که داره مواد اولیه ش رو از خارج وارد میکنه شما نمیترسید از توقف خط تولید......(خدای ناکرده)
اما یکی از دوستان در همون زمان از رشد قیمت های محصولات بموتو تو بازار زد و بهم گفت وقت کردی یه سر به بازار محصولات بموتو بزن و قیمت محصولات رو بگیر اونوقت مسئله ارز بری شرکت براتون حل میشه و...
راستش ما وقت نکردیم سری به بازار بزنیم ...نمیدونم تو کدوم تاپیک بود ...
روزی که بموتو با همین ارز بری و تحریم ها تعدیل مثبت داد و سود 60 تومنی خودشو به 87 تومن تبدیل کرد ...و به قیمت 500 تومن رسید !!!
و با همون شرایط تو شش ماهه نخست سال 91 معادل 85 درصد سود خودشو پوشش میدهآخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/09/24, 13:56.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبابا این سهم که داره مواد اولیه ش رو از خارج وارد میکنه شما نمیترسید از توقف خط تولید......(خدای ناکرده)
غبشهر هم که اصلا رشد نکرده تازه از فردا رالی اغاز میشه ...
لطفا منفی باف ها تا می تونن از بدی های بموتو بگن ..چون موقع رشد سهم حال حوصله نداریم بیان منفی بافی کنن همین حالا تا میتوند از بدی های این سهمی بگید تا اونایی که قبول ندارن خروج کنن در موقع صعود سهم رو به مشکال نشکن ....با تشکر ..
نظر
نظر