موتوژن ( بموتو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

همیشه وقتی سهمی رو معرفی کردم روز اول خوب بالا اومده به مدت چند روز رفته تو کما ...چون بعضی دوستان متاسفانه بدون تحلیل خرید می کنن فرداش که می بینن سهم کمی شل کرد کل جو سهم رو میریزن به هم ...در سیمان غرب وتمام سهامی که معرفی شده این جو رو مشاهده کردم ...نگران نباشید ..این دوستان خروج کنن سهم راه خودش رو میره ..مهم این بود سهم معرفی بشه تا هر کی دوست داشت بخره چون ما اهل تک خوری نیستیم ...

نظر

• negar
      ستاره دار(2)
      • Aug 2025
      • 536

پریروز بدجوری تو تالار بورس بحث ریزش قندی و رشد خودروییها بود و همه از قندیها ترسیده بودند اونجا گفتم بازار اشتباه میکنه که از قندی میترسه از صف خرید خودروییها نمیترسه الان هم رو موتوژن اشتباه میکند سهم بیش از اینها میارزد حالا یک اسیلاتوری خورده به سقف مال گره بود علت گره هم مفت باز شدن سهم در شرایط ناجور بود

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط negar پست شده است View Post
        پریروز بدجوری تو تالار بورس بحث ریزش قندی و رشد خودروییها بود و همه از قندیها ترسیده بودند اونجا گفتم بازار اشتباه میکنه که از قندی میترسه از صف خرید خودروییها نمیترسه الان هم رو موتوژن اشتباه میکند سهم بیش از اینها میارزد حالا یک اسیلاتوری خورده به سقف مال گره بود علت گره هم مفت باز شدن سهم در شرایط ناجور بود
        میخوام بدونم اونی که 307 فروخت چند میخواد بخره ..

بترانس به سمت شکست مقاومت 198 وهدف 240 ....ببینم چی میشه ...بموتو که سروز وسالاز بترانس هشت ...

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

نه جعفر جون این جور که بو داره میاد باید از دست این توسعه ملی خلاص شیم که به زودی اتفاق میفته شایدم سر به راه شد و فهمید این موتوژنی که داره از خیلی از سهمهای پورتفویش بهتره
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

بترانس در حال سبز شدن!!
            بزار 430تا دیگه این توسعه ملی بده ببینیم به رند شدن قانع میشه یا نه!!

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2133

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

بترانس به سمت شکست مقاومت 198 وهدف 240 ....ببینم چی میشه ...بموتو که سروز وسالاز بترانس هشت ...
              تشکر ازشما اگر 307 نفروشه که ما چطور بخریم ؟

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 840

جعفرجان اونیکه 307 فروخت یه مقدارش گیر من اومد ببینیم چی میشه

نظر

• علی بابا
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 972

همیشه وقتی سهمی رو معرفی کردم روز اول خوب بالا اومده به مدت چند روز رفته تو کما ...چون بعضی دوستان متاسفانه بدون تحلیل خرید می کنن فرداش که می بینن سهم کمی شل کرد کل جو سهم رو میریزن به هم ...در سیمان غرب وتمام سهامی که معرفی شده این جو رو مشاهده کردم ...نگران نباشید ..این دوستان خروج کنن سهم راه خودش رو میره ..مهم این بود سهم معرفی بشه تا هر کی دوست داشت بخره چون ما اهل تک خوری نیستیم ...
                  دقیقا این اتفاق را بارها شاهد بودم والبته این کار خوبه برای ما که این روند را شناسایی کرده بودیم چون اینطوری چند روز ی فرصت خرید داریم :)
                  سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

نه مثل اینکه قصد توسعه ملی رند کدن بود فکر نکنم دیگه عرضه کنه;)
                    هر چند دام الان ویرایش میکنم اما فکر کنم بازم میخواد بره برا عرضه =((

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

اگر مقداری این تاپیکه مو توژن رو دیرتر بالا بیارید برای رونده سهم بهتره
                      تبلیغاته بیش از حد برای هر سهمی سمه
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                        اگر مقداری این تاپیکه مو توژن رو دیرتر بالا بیارید برای رونده سهم بهتره
                        تبلیغاته بیش از حد برای هر سهمی سمه
                        ما گفتنی ها رو طی 2 یا 3 روز میگیم سفره ای پهن است و همه لقمه ای بردارند البته این سهم هم از کارگاه جعفر عزیز اومده بیرون بعد دیگه تاپیک رو بالا نمیاریم مثل شفارس که از 244 خریدیم تا 305 هم رفت هر چند هنوزم داریمش تو این چند روز اونای که باید بخرن میخرن پس فعلا تاپیک بالاست!!

نظر

• جواد مهرابی
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 543

بابا این سهم که داره مواد اولیه ش رو از خارج وارد میکنه شما نمیترسید از توقف خط تولید......(خدای ناکرده)
                          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                            بابا این سهم که داره مواد اولیه ش رو از خارج وارد میکنه شما نمیترسید از توقف خط تولید......(خدای ناکرده)
                            وارد کند قیمت محصولات رو میبرد بالا هم تنها تولید کننده الکترو موتور هست تو کشور هم محصولاتش رو خوب میخرند و البته شرکت قطعات مورد نیاز رو قطعا اوایل سال با ارز مناسب خریداری کرده باز هم بخواد خریداری کنه مشکلی نیست به قول بجه ها گفتنی از اون شرکتهای مرموز هست که به دلیل تک بودن صنفش خوب میفروشه

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

به نکته خوبی اشاره کردین جواد جان ... راستش سال گذشته دلیل اصلی که من از بموتو تو قیمت 250 تومن خارج شدم نکته ارزبری شرکت بود ...
                              اما یکی از دوستان در همون زمان از رشد قیمت های محصولات بموتو تو بازار زد و بهم گفت وقت کردی یه سر به بازار محصولات بموتو بزن و قیمت محصولات رو بگیر اونوقت مسئله ارز بری شرکت براتون حل میشه و...
                              راستش ما وقت نکردیم سری به بازار بزنیم ...نمیدونم تو کدوم تاپیک بود ...

روزی که بموتو با همین ارز بری و تحریم ها تعدیل مثبت داد و سود 60 تومنی خودشو به 87 تومن تبدیل کرد ...و به قیمت 500 تومن رسید !!!
                              و با همون شرایط تو شش ماهه نخست سال 91 معادل 85 درصد سود خودشو پوشش میده
                              آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/09/24, 13:56.
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

تا دیروز تو تاپیک غبشهر غمارگ این بحث بود وقتی دوستانی که دلار دلار می کردن دیدن این دو سهم مثبت میخورن دیگه غیب شدن ..غمارک رو 260 معرفی شده الان بالای 310 صف خرید یک میلی داره ..

غبشهر هم که اصلا رشد نکرده تازه از فردا رالی اغاز میشه ...

لطفا منفی باف ها تا می تونن از بدی های بموتو بگن ..چون موقع رشد سهم حال حوصله نداریم بیان منفی بافی کنن همین حالا تا میتوند از بدی های این سهمی بگید تا اونایی که قبول ندارن خروج کنن در موقع صعود سهم رو به مشکال نشکن ....با تشکر ..

نظر

در حال کار...
                                X