کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند
"شورای نگهبان FATF را رد کرد کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان، پس از پایان جلسه شورای نگهبان اعلام نموده که بندهایی از دو لایحه مبارزه با پولشویی (FATF)، از سوی اعضای این شورا، مغایر شرع و قانون اساسی شناخته و برای اصلاح به مجلس شورای اسلامی، برگشت داده شد."
من این خبر رو تو گروه ها دیدم. موثقه؟ کسی از دوستان اطلاع داره؟
اینم تو سایت انتخاب زده شده:
"یک عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت که در جلسه امروز شورای نگهبان، لایحه الحاق به cft در جلسه امروز شورای نگهبان بررسی نشده است.نجات الله ابراهیمیان در گفتوگو با ایسنا، در این باره افزود: این لایحه تازه امروز به شورای نگهبان واصل شده و در جلسه امروز مورد بررسی قرار نگرفت."
معلوم نیست چه خبره بالاخره! بررسی شده یا نه؟
به نظرم شاخص به اصلاح زمانی نیاز داره اما خیلی کوتاه
تا 5 آبان که دقیقا هفته قبل از 13 آبان هست انتظار صعود از بازار ندارم البته پایین زیادی هم نداره و همین حوالی نوسان داره
دفعه قبل هم تقریبا همین مدت اصلاح داشته
موج های 4 اغلب زمان بیشتری در اصلاح هستند.در واقع فرق موج دو با موج 4در اینه که موج دوم بیشترین درصد قیمت صعود شده توسط موج یک رو اصلاح میکنه ولی موج 4بیشتر زمان رو اصلاح میکنه تا درصد قیمت رو.
بخاطر همین زمان اصلاح موج 4بیشتر از موج دوم هست و حتی ممکنه بیشتر از اون تاریخ شما اصلاح ادامه پیدا کنه ولی خاصیت این موج ها پرنوسان بودن و فریبندگی اوناست.این موج ها خیلی خیلی پرنوسان هستند و تا اتمام اصلاح پیش بینی حتی ساعتی معاملات دشواره ولی با همه اینها درصد اندکی از صعود رو در زمان طولانی اصلاح میکنند.در واقع این موج ها بدنبال جا انداختن قیمت های جدید سهام و پیدا کردن دلایل بنیادی جدید برای ادامه قیمت ها هستند.هیچ تضمینی بر ادامه صف فروش امروز برای فردا در این موج ها نیست و همینطور صف خرید.پس بنابر این بهترین کار در طول این موج ها نوسانگیری با ده_ بیست درصد سرمایه می باشد ،طوریکه در حمایت های قوی خرید و در مقاومت ها فروش انجام بگیره تا موج فوق تمام شود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان
جدول اکسل فوق را با اجازه صاحب تاپیک تهیه کردم و در اینجا قرار دادم .
هدف از ارائه این جدول فقط و فقط دو مورد می باشد :
1) کلیه سهمهایی که سجاد عزیز در تاپیک خود معرفی نموده اند به صورت یکجا در یک جدول جمع آوری شده باشد . البته شاید چند سهم از قلم افتاده باشد . ضمنا" چندین سهم همانند : وسکاب - وبرق - چکاوه - حفاری را خودم به لیست اضافه کردم
2) دوستان ببینند که کدام سهمها چه مقدار نسبت به بیشترین قیمت هفته های پیش افت کرده اند تا چنانچه اونهایی که نقد هستند و خواستند به سهام وارد شوند درصد افت را مشاهده فرمایند و چنانچه افرادی می خواهند میانگین هم کم کنند درصد افت را ببینند .
در هر صورت مطابق جدول فوق که همه سهمهای معرفی شده به جرات جزو سهمهای خوب بورس می باشند حدوداً میانگین 30 درصد افت قیمت داشته اند و البته قیمت در ستون آخر در صورت منفی کامل قیمت در روز شنبه مورخ 1397/07/21 می باشند که البته شاید اصلا منفی کامل را نخورند .
بار هم بدینوسیله از زحمات سجاد عزیز که در چنین شرایط التهاب آوری ، دلسوزانانه پاسخ دوستان را می دهند صمیمانه تشکر می نمایم .
به جرات میتوان گفت که تمامی سهمهایی که ایشان معرفی کرده اند و حتی در این لیست نیستند( همانند کچاد و کگل و وبملت و واحیاء و خکاوه و کیسون و خیلی سهمهای دیگر ..... ) به اهداف معرفی شده توسط سجاد خان و حتی بالاتر رسیده اند.
بهترینها را که همان سلامتی هست برای سجاد عزیز خواستارم
به امید مثبت شدن مجدد بازار سرمایه و سودآوری همه عزیزان
بنظرم کف منفی های بازار برای نوسانگیران جذاب باشه...فروش در درصد های منفی کار اشتباهیه..خیلی از سهمها رو حمایت کوتاه مدتشون هستند
دقیقا همینطوره.فروش امروز صد در صد اشتباهه علی الخصوص روی گروه خودرو.
گروه خودرو هم روز چهارشنبه هم امروز وارد محدوده حمایتی قویی شده اند من انتظار واکنش مثبت در معاملات امروز رو دارم.
خرید در منفی بنظر من گزینه بدی حداقل برای نوسانگیری نیست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
واقعا جای تاسف داره بیمه آسیا در این قیمت ها صف فروش بشه.2438 ریال!!! /:.nono.://:.nono.://:.nono.:/
یه سوال دارم اون آقایون عقل کلی که قانون 20% رو راه انداختن فقط 20% برا مثبت شدن بوده یا برا 20 درصد منفی هم هست اینجوریه که کل بازار سهام باید برا 20% بسته میشد پس چرا نشده؟!!!
تو این مملکت گل و بلبل فقط حال میکنن زمین بزنن و جلو رشد همه چیو بگیرن اما وقتی خودشون تو مسیر باشن قانونها رو هم تغییر میدن امان از این مملکت!!!
این خانه از پای بست ویران است!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
این وتجارت هم شده یه سرطان برای بازار. کل بازار دوباره عقب نشینی کرد.
وتجارت چیکار کنه برید یقه ذوب رو بگیرید.
شما ببین حجم صف فروش ذوب بیشتره یا وتجارت؟ارزش صف فروش کدوم بیشتره؟تازه وتجارت مگه رشدی داشته که برای بازار سرطان بشه؟
نظر