سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیروس احمدی
    عضو عادی
    • Apr 2016
    • 282

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

سجاد عزیز بیشتر ثتران ثنوسا وساخت می پسندم و مد نظرم هستند / تا نظر و تحلیل شما چی باشه / ممنونم

نظر

• رستا
      عضو فعال
      • Jan 2018
      • 481

سلام و خسته نباشید خدمت جناب اروم بورس....ممنون از وقت وحوصله ای که به خرج میدین....مقداری سهم خاور دارم میخواستم نظرتون راجع به جابه جایی این سهم با فاراک بدونم؟

نظر

• sofia
        عضو عادی
        • May 2011
        • 170

سلام روزتان به خیر وخوشی
        استاد عزیز نظرتان در مورد روند خودروییها چیست؟

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

خمهر و غپاک و شپارس هم بی زحمت بررسی کنید
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• رستا
            عضو فعال
            • Jan 2018
            • 481

ناب اروم بورس دیگه به این تاپیک سر نمیزنید؟
            تاپیک خیلی خوبی بود و من تو این مدت خیلی از راهنمایی هاتون استفاده کردم....کاش بازم از تجربیاتتون برامون بگین....

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
              خمهر و غپاک و شپارس هم بی زحمت بررسی کنید
              هرسه رشد خوبی کردن و هنوز دوتاشون صف خریده امروز
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                من فکر میکنم خکاوه میتونه بالا بره ولی نه با این شتاب و صف خرید سنگین.گاماس گاماس
                صف خرید 18 میلیونی امروز ممکنه جاش رو روز دوشنبه به نوسان مثبت بده.
                یعنی منظورم اینه که پرنوسان میتونه بالا بره.
                یه هدف 120 تومنی نشون داده میشه ولی قطعا با نوسان خواهد بود.
                مقاومت فوق العاده قویی در محدوده 83 تا 88 تومن داره ولی شاید پرنوسان بتونه بره برای شکست.
                قبلا انتظار داشتم تا 60 تومن بیاد ولی گویا خیال نداره اون چند تومن اخر رو ببینه.
                خکاوه امروز به هدف اول 120 تومن رسید و متوقف شده،بگمان من این مقاومت هم شکسته خواهد شد و میره سر وقت مقاومت خط روند نزولی بلند مدت در 150 تومن.
                و به احتمال زیاد،با اندکی اصلاح مقاومت 150 تومن هم شکسته خواهد شد.
                من نمیدونم چه اتفاقات بنیادی مثبتی در این سهم رخ خواهد داد ولی اهداف بالای 200 تومن حداقل 220 تومن در بلند مدت براش میبینم.

یه هدف 100 تومنی برای خزامیا دیده میشه منتها پرنوسان.77 تومن امروز مقاومت روانی برای سهم شده.ولی من خوشبینم که امروز صف خرید بشه خپارس هم همینطور.
                اینم در مسیر تحلیله
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

خکاوه امروز به هدف اول 120 تومن رسید و متوقف شده،بگمان من این مقاومت هم شکسته خواهد شد و میره سر وقت مقاومت خط روند نزولی بلند مدت در 150 تومن.
                  و به احتمال زیاد،با اندکی اصلاح مقاومت 150 تومن هم شکسته خواهد شد.
                  من نمیدونم چه اتفاقات بنیادی مثبتی در این سهم رخ خواهد داد ولی اهداف بالای 200 تومن حداقل 220 تومن در بلند مدت براش میبینم

اینم در مسیر تحلیله

سلام

نوسازی کامیون های فرسوده آن هم 240 هزارعدد که سهم خکاوه هم نباید کمتر از 25 هزار باشه

یعنی خکاوه به قیمت 280 الی 300 تومان نمیرسه
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                    سلام

یعنی خکاوه به قیمت 280 الی 300 تومان نمیرسه

من قیمت های بالا برای خکاوه میبینم ولی چون از بنیادی سهم مطمئن نیستم بنابراین حداقل اهداف رو گفتم.
                    .
                    .
                    .
                    خرینگ

خرینگ در حوالی 125 تومن در نمودار تعدیل شده با مقاومت روند اصلاحی چهارساله خود روبرو میشه .انتظار میره طی کش و قوسی این مقاومت رو هم بشکنه.
                    شکست این مقاومت یعنی سهم پتانسیل رسیدن به سقف 150 تومن رو هم داره.
                    بگمان من خرینگ اونقدر توانایی داره که هر دو مقاومت 125 و 150 تومن رو بشکنه و
                    حداقل تا 180 تومن هم بالا بیاد و حتی اگه اوضاع بنیادی این سهم خوب پیش بره تا 250 تومن هم بالا بیاد ولی ممکنه اینقدر دیگه شارپ حرکت نکنه و کمی شیب حرکت صعودیش ملایمتر از این یکی دو هقته گذشته باشه.
                    با رعایت حد ضرر سهامداری شود.
                    با ارفاق سه تومنی مشه گفت هدف 180 تومنی شکل گرفته.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

تو ماهی هستیم که منتهی به عید هست و مردم هم پول لازم

مردم هم حاضرن سهم رشد کرده رو بخرن که رشدی هم بکنه تا سهمی که تو کف قیمتی

گروه سیمان علرغم اینکه تو کف هستن و ریسک کم دارن نمیتون رشد کن

سهمای متفرقه هم مثل مرقام که تو کف قیمتی هستن توان رشد چند روزه رو ندارن

ولی سهم خزامیا میاد این حجم سنگین رو میخوره

این حجم سنگین تو گروه خودرو باعث شده سهمای دیگه رشد نکن و ار اونور هم فروشنده تو کف قیمتی تو سهمای دیگه فروشنده نباشه

////

اگر بخواهیم سود کنیم مجبوریم بیام تو صف خرید خودرویها و ار ریسک نترسیم

اگر بترسیم باید بریم سراغ سهمای گروه ساختمان و سیمان و تک سهما که معلوم نیست که کی رشد کنن مگر باریگرش باشم و یا خرید گروهی کنیم روشون

اینجاس که تکنیکال صرف جواب نمیده و هر چقدر هم حرفه ای باشی محبوری با جو بازار همراه باشی و الویت و اصول مثل افراد مبتدی باشه

ترجیح میدم ریسک کنم و ار فرصت استفاده کنم و شاید هم ریان کنم

تا اینکه تو کارنامه معاملاتیم ضرری نکرده باشم و معامله گر بی نفصی باشم و سودی هم نکنم

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• vahid_sh
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 388

دوستان سلام. کسی در مورد کاذر نظری نداره؟ روی محدوده 120 تومن و یک حمایت قوی هست! به نظر برای خرید مناسب هست.
                        اروم بورس عزیز شما در مورد این سهم نظری ندارید؟
                        آخرین ویرایش توسط vahid_sh؛ 2018/03/04, 11:08.

نظر

• amostafa
                          عضو عادی
                          • Aug 2015
                          • 235

اروم بورس عزیز سلام.درباره چکاپا و شسپا نظرتان چیست؟ به دید بلند مدت برایخرید در این قیمتها مناسبند؟
                          از مطالب خوب و مفیدتان ممنون

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

دوستانی که تمایل دارند لبوتان در سبدشون باشه قیمت های حمایتی 510 و 480 تومن می باشد انتظار اصلاح زیاد ندارم ،دیگه زیاد بخواد اصلاح کنه پولبک به مقاومت شکسته شده 460 تومن میتونه باشه.بیشتر از اون بیاد یعنی تحلیل من درست نیست.
                            من در لبوتان خریداران قویی دیدم.معمولا روندهایی که در طول موج صعودی معاملات پرحجمی از سهم دیده میشه روندهای صعودی قوی و دارای هدف های بالا هستند.
                            فعلا به همون 750 تومن قبلی اعتقاد دارم مگر اتفاق خارج از برنامه در تکنیکال سهم اتفاق بیفته.
                            لبوتان هم از 450 تومن برگشت.فقط یه معامله 39 هزارتایی در 450 تومن داشت در واقع از 460 تومن برگشته.

برای شپارس محدوده 205 تا 215 تومن محدوده حمایتی قویی هست
                            شپارس هم از 209 تومن داخل محدوده حمایتی ما برگشت خورد.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط amostafa پست شده است View Post
                              اروم بورس عزیز سلام.درباره چکاپا و شسپا نظرتان چیست؟ به دید بلند مدت برایخرید در این قیمتها مناسبند؟
                              از مطالب خوب و مفیدتان ممنون
                              چکاپا سهم بدی نیست الان قیمتش 380 تومنه ولی بنظر میاد در منفی هنوز فروشنده داره. محدوده 360 تا 365 تومن مماس با خط روند صعودی یک و نیم ساله سهم می باشد و حمایت قویی هست.نباید این خط روند رو بشکنه ،شکست این خط ممکنه باعث خروج نوسانگیرها و افزایش فشار فروش بشه.اگه این خط روند شکسته بشه احتمال اومدن قیمت به محدوده 310 تا 320 تومن زیاده.
                              من نظرم اینه که چکاپا چه از 360 تومن و چه از 320 تومن برگرده و وارد روند صعودی بشه ،در میان مدت و بلند مدت اهداف بالای 700 تومن حوالی 780 تومن میتونه داشته باشه.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

انتظار داشتم به مقاومت 180 تومن خرینگ یه واکنش اصلاحی داشته باشه هنوز رخ نداده ولی اصلاح میکرد برای روند صعودیش بهتر بود.الان 1.5 میل روی 1837 ریال صف خرید داره.

نظر

در حال کار...
                                X