سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

بارها فولاژ رو روی 140 تومن 135 تومن پیشنهاد خرید داده ام،حتی یادمه در یه پستی گفته بودم شاید 120 تومن هم بشه خریدش کرد که درست از 120 تومن برگشت یا فولاد بارها روی هدف بالای 450 تومن مطلب نوشته ام ،کچاد ،کگل و ومعادن واحیا هم همینطور ولی میدونم کسی نخریده،کلا خوانندگان تایپک تمایل دارند که من سهام اونها رو تایید کنم تا من پیشنهاد خرید بدهم.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    فولاژ خوبه ولی برای دید میان مدت و بلند مدت،هر روز تعقیبش کن شاید بشه در محدوده 120تا130تومن خریدش کرد.
    من نمیدونم چرا این همه در مورد کفرا در قیمت 415تومن نظر دادم کسی نخرید؟
    اگر هم میخوای نوسانگیری کوتاه مدت کنی به خکاوه و خزامیا و خرینگ توجه کن البته روی حمایت ها یادم بمونه پست خواهم زد.
    درود

فولاد در نمودار تعدیل شده یا در انتهای موج چهارم اصلی می باشد یا اینکه موج 5 اصلی رو شروع کرده و احتمالا الان در دومین ریزموج از اولین موج متوسط ،موج پنج اصلی بسر میبره(احتمالا فرضیه دوم درسته).
    محدوده 120 تا 125 تومن محدوده حمایتی فوق العاده قوی سهم می باشد.
    برای اطمینان از وارد شدن در موج پنج اصلی، مشاهده سهم در قیمت 160 تومن میتونه یکی از نشانه هاش باشه.محدوده 180 تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی خواهد بود.
    در صورت شروع موج 5 هدف شکست 230 تومن خواهد بود.
    بنظرم خرید در محدوده 120 تا 125 تومن با حد ضرر 112 تومن با دید میان مدت میتونه خرید کم ریسکی باشه.البته این رو هم توجه داشته باشید حرکت فولاد سریع نیست و نیاز به حوصله داره.
    کگل هم بنظرم در موج 5 میتونه باشه با هدف 700 تومن.
    حد ضرر 2500 ریال.قیمت فعلی 2965 ریال.
    کچاد قیمت فعلی 1613 ریال.
    از نظر من کچاد یا در انتهای ریز موج های نزولی چهارم هست یا در ابتدای موج صعودی متوسط پنجم.
    در صورت شروع موج صعودی 5 ،هدف شکستن سقف 500 تومن در بلند مدت خواهد بود.
    شکست 230 تومن یعنی سهم در موج 5 صعودی می باشد.
    حد ضرر 143 تومن.
    واحیا رو هم بنظرمن میتونه برای میان مدت گزینه خوبی باشه.
    بنظر میاد واحیا مقاومت خیلی مهم 800 تومن رو شکسته و این منفی اخیر میتونه پولبکی به اون بوده باشه،الان هم روی 840 تومن قرار داره.
    من فکر میکنم این سهم اهداف بالای 1500 تومن در سر داره.
    حد ضرر واحیا شکست پرحجم 670 تومن میتونه باشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

درود برشما فرشید خان...انشالله که این خرید و معامله برای شما پرسود باشه، به گمان من بازی اصلی وتوکا بالای 180 تومن شروع خواهد شد و اون وقته که در سایت ها شکست مقاومت برای وتوکا جار زده میشه.
      در کوتاه مدت مقاومت 120 تومن پیش روست که ممکنه کمی بازی در بیاره تا حالا دو بار برخورد کرده ولی نتونسته بشکنه ،من امیدوارم در برخورد سوم بتونه بشکنه.
      بالای 120 تومن قرار بگیریم دیگه میریم بالای 150 تومن و بازی رو اونجا پیگیری میکنیم.
      من فکر میکنم توانایی رسیدن به 260 تومن رو هم داره،اما نه در کوتاه مدت.
      فعلا با رعایت حد ضرر 90 تومن سهامداری شود.
      درود سجاد جان
      ارزوی سلامتی
      و موفقیت....
      با میانگین 110 ت مقدار زیادی خرید شد
      به امید روز های خیلی خوب
      ممنون که هستی
      در پناه خدا باشی

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

اونایی که امروز کفرا را روی 690 تومن میفروشند فکر میکنند خیلی زرنگ هستند و نزدیک مقاومت محدوده 700 تا 730 تومن زرنگ بازی کرده اند،نه عزیزم اشتباه فکر کردید هدف کفرا خیلی بالاتر از 700 تومن و ایناست.ممکنه روی مقاومت ها یه ده بیست تومنی اینور اونور بشه ولی عزیزم هدف کفرا بالای 1000 تومن و بالای 1500 تومن در بلند مدت هست.
        حالا بشین و نگاه کن ببین خریدار زرنگه یا شمای فروشنده.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• babak saleh
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 31

کفرا با این صف خرید و نوع معاملات با توجه به وضع همگروها ما رو یاد سالهای 90 -91 میندازه که با سهام داری سودهای رویایی بهمون داد با سهمی که دوباره بنیادش دگرگون شده ما دوباره سهامداری میکنیم هرچند که در حال حاضر بیش از 80 درصد در سود هستیم

نظر

• abed
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 430

اونایی که امروز کفرا را روی 690 تومن میفروشند فکر میکنند خیلی زرنگ هستند و نزدیک مقاومت محدوده 700 تا 730 تومن زرنگ بازی کرده اند،نه عزیزم اشتباه فکر کردید هدف کفرا خیلی بالاتر از 700 تومن و ایناست.ممکنه روی مقاومت ها یه ده بیست تومنی اینور اونور بشه ولی عزیزم هدف کفرا بالای 1000 تومن و بالای 1500 تومن در بلند مدت هست.
            حالا بشین و نگاه کن ببین خریدار زرنگه یا شمای فروشنده.
            ميشه لطفا دليل فاندامنتالتون را ذكر كنيد. افزايش قيمت محصول يا انباشت محصول در انبار و يا طرح توسعه و...؟

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

بنظرمن بمیلا اهداف 300 تومنی در سر داره ولی نه در کوتاه مدت.
              وتوکا بالای 120 تومن بیاد خریداران مصمم تر خواهند خرید.
              انشالله با شکست مقاومت 190 تومن در وپترو میریم بالای 230 تومن.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

بالاخره شپارس هم خودی نشون داد.بره بالای 195 تومن یه سیگنال خرید صادر میکنه.بگمانم بره.دیگه خیلی وقت بود که اصلاح قیمتی داشت.
                یه دوستی داشتیم اینجا ،شپارس داشت و کمی نگران بود امیدوارم بره بالا و از دلشوره در بیاد.
                اون روزهم در 160 تومن گفتم فروش به صلاح نیست.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

اونطوری که دوستان بنیادی کار بمن گفته اند ارزش nav وتوکا 200 تومنه.حالا چرا در 114 تومن برای خریدش ناز میکنند دیگه من نمیدونم چه صیغه ای؟

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

اونطوری که دوستان بنیادی کار بمن گفته اند ارزش nav وتوکا 200 تومنه.حالا چرا در 114 تومن برای خریدش ناز میکنند دیگه من نمیدونم چه صیغه ای؟
                    درود
                    سجاد عزیز
                    .....
                    اول سپاس از معرفی سهم
                    توجهی بهش نداشتم
                    دیروز وقت گذاشتم روی برنامه های سال 97 شرکت یه مطالعه ای داشتم
                    پر از پتانسیل است است
                    البته اگر همه رو به موقع اجرا کند
                    از راه اندازی نیروگاه
                    اصلاح ساختار شرکت
                    ورود چنذ شرکت زیر مجموعه به بورس
                    معدن سنگ اهن ابرکوه یزد که ظاهرا قراره در سال 98 به بهر برداری برسه
                    و سایر برنامه های دیگر
                    البته نیک میدانی رشد شرکت هلدینگی هم وابسته به همین هست
                    ......
                    در هر حال

شناسایی سهام در بازار که پایین تر از ارزش ذاتی در حال معامله باشد هنری است که شما دارید

در پناه خدا باشد

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                      درود
                      سجاد عزیز
                      .....
                      اول سپاس از معرفی سهم
                      توجهی بهش نداشتم
                      دیروز وقت گذاشتم روی برنامه های سال 97 شرکت یه مطالعه ای داشتم
                      پر از پتانسیل است است
                      البته اگر همه رو به موقع اجرا کند
                      از راه اندازی نیروگاه
                      اصلاح ساختار شرکت
                      ورود چنذ شرکت زیر مجموعه به بورس
                      معدن سنگ اهن ابرکوه یزد که ظاهرا قراره در سال 98 به بهر برداری برسه
                      و سایر برنامه های دیگر
                      البته نیک میدانی رشد شرکت هلدینگی هم وابسته به همین هست
                      ......
                      در هر حال

شناسایی سهام در بازار که پایین تر از ارزش ذاتی در حال معامله باشد هنری است که شما دارید

در پناه خدا باشد
                      درود و سپاس بر شما
                      وتوکا فقط کافیه بره بالای 120 تومن.این مقاومت بشکنه توجه بازار به سهم جلب میشه .چارتیست ها منتظر شکست 120 تومن هستند.
                      ولی واقعا حیفه سهم به این خوبی در این قمیت ها بمونه.
                      این کفرا ما هم در محدوده 350 تا 400 تومن کلی ما رو اذیت کرد ولی خب اخیرا خوب بالا میره.امیدوارم وتوکا هم بزودی یه حرکتی بکنه.خدا شاهده فقط بخاطر دوستان دارم روی وتوکا نظر میدم وگرنه خودم بی خیالش هستم.

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

درود و سپاس بر شما
                        وتوکا فقط کافیه بره بالای 120 تومن.این مقاومت بشکنه توجه بازار به سهم جلب میشه .چارتیست ها منتظر شکست 120 تومن هستند.
                        ولی واقعا حیفه سهم به این خوبی در این قمیت ها بمونه.
                        این کفرا ما هم در محدوده 350 تا 400 تومن کلی ما رو اذیت کرد ولی خب اخیرا خوب بالا میره.امیدوارم وتوکا هم بزودی یه حرکتی بکنه.خدا شاهده فقط بخاطر دوستان دارم روی وتوکا نظر میدم وگرنه خودم بی خیالش هستم.
                        کسی به صداقت شما اصلا شک نداره
                        اگر سهمی دیر به ارزش های واقعی ان میرسد خوب دلایل بازار و شرایط اقتصادی و سیاسی سبب شده

کفرا که نسبتا پرید
                        اما نگاه من مد ت هاست روی پلوله است ...

پلوله واقعا فقط منتظر انتشار اخبار بنیادین که همانند کفرا جهش کنه
                        فقط معادل همین قیمت البته کمی کمتر سود انباشته دارد

در هر حال از این سهم نباید به نظرم غافل بود

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

درود دوستان....عذر میخام در مورد وتوکا نظر میدم
                          وتوکا بنطرم کوتاه مدت تا 93 میریزه....البته سجاد عزیز دید بلند مدت داره و تارگت های دقیقی در تحلیلهاش ارایه داده ....اما من فکر میکنم کوتاه مدت میاد زیر 100 تومن

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                            درود دوستان....عذر میخام در مورد وتوکا نظر میدم
                            وتوکا بنطرم کوتاه مدت تا 93 میریزه....البته سجاد عزیز دید بلند مدت داره و تارگت های دقیقی در تحلیلهاش ارایه داده ....اما من فکر میکنم کوتاه مدت میاد زیر 100 تومن
                            درود بر شما علیرضای عزیز
                            چرا عذرخواهی؟!اینجا همه آزادند نظر بدهند.
                            دوباره وتوکا رو بررسی کردم.من فکر نمیکنم تا 93 تومن بیاد روی 100 تومن حمایت خیلی قویی داریم.زیر 100 تومن پایین بیاد یعنی تحلیل شما درسته

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

واحیا بالای 3 هزار تومن باز شد.همین دو سه ماه پیش روی 800 تومن ولو بود و کسی نگاش نمیکرد جالبه روی 800 تومن بعضی ها نمودار میذاشتند و میگفتند این 5 موجی رو تموم کرده و در اصلاحه و تا 500-600 تومن میریزه.حالا بیا و 500-600 تومن رو ببین.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

آی فروشندگان وتوکا سهم شما قیمتی نداره که اینقدر در فروش از همدیگه سبقت میگیرید، گیریم یه 5 درصد اصلاحه کنه،اون نوسان 5 درصد رو نگیرید از گشنگی میمیرید؟!

نظر

در حال کار...
                                X