سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، صبح امروز (دوشنبه) با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.این دیدار هم‌اکنون با بیانات رهبر انقلاب در حال برگزاری است.

به گزارش «تابناک»،

زیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار به شرح زیر است:

* آحاد مردم مشکلات معیشتی امروز را احساس می‌کنند. یک بخشی از مردم واقعاً زیر فشارند و این گرانی مواد غدایی و مسکن و... روی مردم فشار می‌آورد. کاهش ارزش پول ملی از مشکلات کنونی اقتصاد کشور است.

وقتی قیمت ریال این‌جور پایین می‌آید، آن کارمند روزمزد است که برایش چیزی نمی‌ماند.
    کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولین بر این مسئله متفقند که عامل این مسئله خارجی نیست، درونی است. نه اینکه تحریم‌ها اثر نداشته باشد اما عمده‌ی تأثیر مربوط به عملکردهاست. اگر عملکردها بهتر و باتدبیرتر و بهنگام‌تر و قوی‌تر باشد، تحریم‌ها اثر زیادی نمی‌گذارد و می‌شود ایستاد. مثلاً در همین قضیه‌ی ارز و سکه بر اثر برخی بی‌تدبیری‌ها و بی‌توجهی‌ها ارز کشور رفت دست کسانی که از آن سوءاستفاده کردند. این مشکل، مربوط به نحوه‌ی مدیریت و سیاست‌گذاری اجرایی است. وقتی ارز و سکه را به‌صورت غلط توزیع می‌کنند، این توزیع دو طرف دارد: یکی که آن را می‌گیرد و یکی که آن را می‌دهد.

ما همه‌اش داریم دنبال آن کسی که می‌گیرد می‌گردیم درحالی‌که تقصیر
    عمده متوجه کسی است

که آن را داد؛ نمی‌گوییم خیانت، اما خطای بزرگی کرده است.

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

سجاد عزیز
      ایام به شادی
      اینجا بدون حضور شما هیچ لطفی ندارد
      هر جا هستی شاد باشی
      ضمنا
      در بازار شایعه شده است
      نرخ خوراک پتروشیمی ها برای 6 ماهه اول سال جاری با دلار 3800 تومانی و برای 6 ماهه دوم با دلار بازار ثانویه محاسبه خواهد شد

در پناه خدا باشید

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

می بایستی
        شرکت های را شناسایی کنیم
        که ارزش ذاتی آنها چند برابر ارزش بازاری امروزشون باشه
        ارزش‌گذاری شرکت
        بعد از توجه بازار
        با تغییرات مثبت بسیاری همراه می‌شود.

نقل قول :

بازارهای کارا،
        به سرمایه گذاران کمک می کند تا سرمایه های سرگردان خود را در جهت ایجاد یک اقتصاد پویا، تخصیص دهند
        . در کارایی بیرونی بازار(کارایی اطلاعاتی)
        فرض بر این است که اطلاعات به سرعت و به صورت همه جانبه منتشر می شود،
        در نتیجه قیمت سهام با ورود اطلاعات جدید بلادرنگ و در زمان کوتاهی به سمت ارزش ذاتی تعدیل می شود.
        در نتیجه یکی از مولفه های تعیین بازار کارا، اندازه گیری سرعت تعدیل قیمت سهام به سمت ارزش ذاتی سوق پیدا میکند.

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

من چون خودم الان وتوکا دارم عرض میکنم
          فکر نمی کردم ناو سهم 116 تا تیر ماه سال جاری باشه
          میزانش رو بیشتر تصور می کردم با توجه به بالاتر رفتن پرفتی بورسی و غیر بورسی اش
          امیدوارم گزارش مرداد ماه سهم خوب باشه
          ضمن اینکه این صندوق حمایت هم فعلا روی همین قیمت ها جا خوش کرده
          در پناه خدا باشید

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

در شرایط کنونی برای بررسی صنایع لیدر بازار، چنانچه مفروضات ما بر اساس نرخ دلار ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ تومان باشد و بر اساس این نرخ به تحلیل شرکت‌ها و به مقایسه آن در نرخ‌های قبلی بپردازیم،

شرکت‌های فولادی‌، معدنی و فلزی هر کدام شرایط خاصی خواهند داشت.

قیمت‌گذاری محصولات فولادی در بورس کالا، میزان فروش داخلی و حجم صادرات آنها، نرخ تسعیر ارز و قیمت‌های جهانی می‌تواند در روند این صنایع تاثیرگذار باشد.

در این راستا می‌توان نتیجه‌گیری کرد که صنایع فولادی و فلزی (روی و مس) همه تاثیرات سودآوری بالایی در انتظار آنها خواهد بود،

نظر

• محمدیان50
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 822

[QUOTE=linux_linda;750438]
              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              مثل ذوب که گفتین معتقد نیستین به صعودش؟
              کاربر گرامی اکثریت از تحلیل ها و نظرات شخصی کاربر عزیز orumbourse استفاده می کنیم
              بهتر است کاربران تحلیل شخصی خود را ارائه دهند تا این که زبان طعنه به کار ببرند
              با تشکر از همه کاربرانی که تحلیل های شخصی خود را ارائه می دهند.

نظر

• احسان147
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 937

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                سلام
                به نظر بنده صف ذوب صوری بود و به احتمال زیاد فردا این صف اب میره و در اخر بازار ذوب تو محدوده مثبت معامله میشه
                در ثانی قیمت پایانی ذوب 1721 ریال است و هنوز زیر 170 نرفته
                ذوب داره پولبک میکنه به 170
                فردا خریدنیه بدون شک
                حمایت 170

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

...................
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• توسکا
                    عضو فعال
                    • Feb 2018
                    • 508

سلام

جناب اروم بورس این تاپیک بدون حضور شما لطفی نداره.
                    امیدوارم مجددا از مطالبتون استفاده کنیم.

به احترام حضرتعالی و به جهت درخواست حضور شما در تاپیک خودتان، تا حضور مجددتان، مطلبی ثبت نمیکنم.

با احترام
                    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                      سلام

جناب اروم بورس این تاپیک بدون حضور شما لطفی نداره.
                      امیدوارم مجددا از مطالبتون استفاده کنیم.

به احترام حضرتعالی و به جهت درخواست حضور شما در تاپیک خودتان، تا حضور مجددتان، مطلبی ثبت نمیکنم.

با احترام
                      چرا دوست عزیز؟!
                      شما یا هر کدوم از دوستان لطفا بدون توجه به حضور من،مطالب مفیدتون رو ارسال کنید.
                      فعلا من ترجیح میدم در سایر تایپک ها نظراتم رو بنویسم.
                      اینجا هم تایپک اختصاصی من نیست که من نباشم کسی ننویسه،بارها گفتم اینجا یه تایپک عمومی هست.
                      من وقتی در یک تایپکی مثل این هستم طبیعتا سوالاتی در مورد سهام میشه که باید جواب بدم.جوابم هم ندم بد میشم.جواب بدم باید برای هر سوال حداقل دو ساعت وقت بذارم تازه اونم وقتی اشتباه بشه،ممکنه جر و بحثی ایجاد بشه.بنابراین با توجه به اینکه من وقت اضافی ندارم فعلا در سایر تایپک ها مشغول ارسال نظراتم هستم.
                      شما و سایر دوستان لطفا با آسودگی کامل و خیالی راحت پست های تحلیلی مفید خودتون رو در اینجا به اشتراک بذارید.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• توسکا
                        عضو فعال
                        • Feb 2018
                        • 508

چرا دوست عزیز؟!
                        اینجا هم تایپک اختصاصی من نیست که من نباشم کسی ننویسه،بارها گفتم اینجا یه تایپک عمومی هست.
                        من وقتی در یک تایپکی مثل این هستم طبیعتا سوالاتی در مورد سهام میشه که باید جواب بدم.جوابم هم ندم بد میشم.جواب بدم باید برای هر سوال حداقل دو ساعت وقت بذارم تازه اونم وقتی اشتباه بشه،ممکنه جر و بحثی ایجاد بشه.بنابراین با توجه به اینکه من وقت اضافی ندارم فعلا در سایر تایپک ها مشغول ارسال نظراتم هستم.
                        شما و سایر دوستان لطفا با آسودگی کامل و خیالی راحت پست های تحلیلی مفید خودتون رو در اینجا به اشتراک بذارید.
                        سلام

شما لطف دارید.

فرمایشتون هم متین و قابل احترامه...

ولی چون نظر قلبی خود را گفتم و مایل به حضورتان هستم بر سر حرفی که گفتم هستم.... البته به شدت فرمایشتان را که در متن فوق نوشته اید(متن قرمز رنگ) درک میکنم و برام قابل احترامه...

موفق باشید
                        مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                        کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                        https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• رستا
                          عضو فعال
                          • Jan 2018
                          • 481

چرا دوست عزیز؟!
                          جناب اروم بورس این تاپیک بیشتر از هر کس دیگه ای متعلق به شماست و بدون شما صفایی نداره....خواهش میکنم به خاطر فردی که حتی یه بار درست و حسابی قدر دان زحمات شما نبوده بقیه دوستان رو از حضورتون بی بهره نذارین.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

جناب آروم بورس تحلیلی از بمیلا دارید؟؟
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سیروس احمدی
                              عضو عادی
                              • Apr 2016
                              • 282

درود بر جناب اروم بورس گرامی ....................... استاد عزیز همگی قدر دان زحمات و محبت های جنابعالی هستیم .........

برقرار باشید ...............................

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

یا سلام

من هم به جای جناب orumbourse بودم از این گوشه و کنایه ها ناراحت میشدم .

ساعت ها وقت صرف کنی هم برای تحلیل سبد خودت و هم برای سوال دیگر کاربران و بعد آخر سر هم یکی بیاد فحش بده مثل
                                همون شخصی که مسدود شد و یا بعضی ها حتی از روی شوخی گوشه و کنایه بزنند .

بنده به سهم خودم از تحلیل ها و نظرات ایشان همیشه استفاده میکنم و تشکر میکنم از تحلیل های مفیدشان و خواهش میکنم که
                                مثل قبل به نوشتن ادامه دهند . همیشه هم گفتم توی این سایت هیچ تحلیلگری به هیچ شخصی بدهکار نیست و کسی نباید حس
                                کند که ایشان وطیفه ایی برای پاسخگویی به دیگران دارند . هر چه هست به قول معروف ایشان زکات علم و دانششان را اینجا می پردازند .

با سپاس
                                آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2018/08/16, 14:32.
                                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

در حال کار...
                                X