سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

دو خبر از بتا سهم در مورد گروه خودرو یکیش خوب ،یکیش بد

#خکاوه گزارش خوبی را داده است . در گزارش مرداد با فروش خوب 1740 میلیارد ریال مواجه شده است . در فروش 1508 میلیارد ریال در تیر ماه عدد خوبی است . سهم خرداد را با فروش 869 میلیاردی راهی بازار کرد در اردیبهشت این عدد 554 و جمع فروش 5 ماهه 5137 میلیارد ریال است . در این سهم در مدت مشابه سال قبل فروش 2318 میلیارد ریال بوده و نسبت به سال قبل رشد خوبی داشته است . رشد نزدیک به 2 برابری عدد بسیار خوبی است . فروش و تولید مرداد هم خوب بوده است
    .
    .
    .
    .
    توقف موقت ارسال قطعات خودرو به ایران

با شروع تحریم‌های صنعت خودرو ایران از ابتدای ماه آگوست، علاوه‌بر فرانسوی‌های،حالا نوبت به برخی چینی‌ها رسیده تا ارسال قطعات منفصله خودروهای خود را به شرکای ایرانی متوقف کنند
    خودروسازان چینی در مکاتبه با شرکای ایرانی خواستار توقف صادرات کالا به ایران طی ماه آگوست شده‌اند تا پس از بررسی بازار و شرایط حاکم بر دادوستد با ایران بتوانند بار دیگر همکاری خود را با خودروسازان ایرانی آغاز کنند. این‌گونه برآورد می‌شود تعاملات تجاری با تولیدکنندگان چینی در موضوع تولید مشترک خودرو از ماه آینده میلادی ازسر گرفته شود/tsepress
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

کساوه رو موافقم الان روی 237 تومن معامله میشه.بنظرم قیمتش کم ریسک باشه.من یه هدف حداقلی 470 تومن براش میبینم البته نه بصورت شارپ.یه مقاومت قوی روی 365 تومن داره که طی کش و قوسی میتونه بشکنه.
      .
      .
      .
      کپارس الان قیمتش 430 تومنه با این سهم هم موافقم یه هدف حداقلی 710 تومنی می بینم البته نه بصورت شارپ ،حد ضرر 350 تومن.
      .
      .
      .
      .
      من فکر میکنم پول وارد این سهام شده،اگه فکر کنیم که گروه کاشی هم بمانند این دو سهم رفتار خواهند کرد پس گروه هم میتونه صعودی باشه.

درود
      از نظر بنیادی بیشتر میشه رو این دو تا سهم در این گروه صحبت کرد...اما با ورود جریان پولی به معاملات سهام شرکت های این گروه شاید بقیه سهام شرکتهای گروه رشد بیشتری هم از کپارس و کساوه داشته باشند.....و اما نسبت p/s شرکت ها :
      کساوه : 1.02 کپارس: 66. کترام: 1.32 کلوند: 1.21 کسعدی: 1.3
      اینجا مشخص میشه کپارس ارزنده تر هست در گروهش و اهرم سوداوری بالاتری داره....اما کساوه هم سهامدار عمده کپارس هست و هم میزان تولید و فروش شرکت قابل توجه هست
      آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2018/08/23, 16:38.

نظر

• آگراداد
        عضو فعال
        • Dec 2017
        • 424

ریشمک به نظر میاد سهم خوب برا میان مدت باشه. سالم باشید.

نظر

• محمدیان50
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 822

سلام به همه
          دوستان آیا تا به حال تحلیلی از فایرا ارائه دادند؟
          لطفا.
          به نظر دوستان روند رو به رشد این سهم چگونه خواهد بود؟
          با تشکر

نظر

• NewAge
            عضو عادی
            • Jun 2018
            • 285

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان مخصوصا جناب orumbourse
            نظرتون در مورد حپترو چیه؟
            از نظر تکنیکالی فکر می کنم روند نزولی شکسته شده اما از نظر بنیادی و با توجه به تحریم های پیش رو نمی دونم چه آینده ای خواهد داشت؟
            [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
              سلام به همه
              دوستان آیا تا به حال تحلیلی از فایرا ارائه دادند؟
              لطفا.
              به نظر دوستان روند رو به رشد این سهم چگونه خواهد بود؟
              با تشکر
              درود
              بنظر من فایرا در موج سوم از سه متوسط می باشد محدوده 470 تا 560 تومن میتونه هدف موج سه متوسط باشه ولی هدف موج 5 پس از اصلاح موج 4 میتونه حوالی 700 تومن باشه.
              من این محدوده های هدفی رو درآوردم دیگه نمیدونم چقدر درست در میاد.

در اصل توسط NewAge پست شده است View Post
              با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان مخصوصا جناب orumbourse
              نظرتون در مورد حپترو چیه؟
              از نظر تکنیکالی فکر می کنم روند نزولی شکسته شده اما از نظر بنیادی و با توجه به تحریم های پیش رو نمی دونم چه آینده ای خواهد داشت؟
              درود بر شما

من این سهم رو اینطوری میبینم.

همانطور که در شکل میبینید روند صعودی 13 ساله سهم شکسته شده و سهم از 350 تومن تا 200 تومن هم اومده.آخرین سقفی که زده 720 تومن بوده.بگمان من درسته که سهم روند صعودی رو شکسته و وارد نزول شده ولی اخیرا روی سهم حرکات خوبی دیده شده.الان سهم 249 تومن قیمت داره بنظرم یا سهم در 200 تومن کف رو زده و احتمالش 60 درصده یا حالت بدبینانه 180 تومن میتونه کف سهم باشه که من احتمالش رو کمتر میدونم.
              بهرحال اخیرا حرکت های خوبی داشته و میشه بهش امیدوار بود.پیش رو 273 تومن مقاومت خیلی قویی هست این رو بشکنه و بالای 320 تومن بیاد میشه بهش امیدوار بود و بصورت پرنوسان و خیلی زمانبر میتونه یه هدف 460 تومنی رو نشونه بگیره.حد ضرر همون 170 تومنه.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

با کسب اجازه از جناب اروم بورس و سایر دوستان.
                به نظرم فایرا از نظر بنیادی هنوز هم شرایط خوبی داره با فرض آلومینیوم 2000 دلار و نرخ دلار حداقل 8000 تومن فایرا حدود 150 میسازه.
                به نظرم دلار بالای 8000 خواهد بود بنابراین قیمت 700 تا 750 حداقل قیمت سهم هستش با فرض اینکه قیمت آلومینیوم ریزش نداشته باشه
                Honesty is the best policy

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

فلات:
                  اگر فرض بگیریم تولید 400 هزار تن کک داشته باشه در فاز اول...حاشیه سود ناخالص تولید کک بالای 40 درصد هست...اما 30 درصد فرض میگیریم...با فرض متوسط فروش کک متالوژی 200 دلاری( این رقم هم بسیار محتاطانه در نظر گرفته شده) و دلار 8 هزار تومنی....192 میلیارد سود ناخالص داریم....72 میلیارد هم برای هزینه های عمومی و هزینه های مالی کنار بگذاریم...میشه 120 میلیارد سود خالص...از این 120 میلیارد نزدیک 48 تا به فلات میرسه...یعنی 123 تومان سود خالص با سرمایه جدید.....من اخبار کارخونه رو دارم که تکمیله...اما فقط مشکل زغالسنگ و تهیه زغال هست...نمیدونم به تولید انبوه میرسه یا نه...اما بهر حال فلات پتانسیل دوبله شدن قیمت رو داره....اطلاعی ندارم پولی که ایندفعه تزریق شده به سهم برای نوسانگیری هست و یا جدا یک روند رو به رشد پایدار بر اساس فاند شرکت...ولی بهر حال قیمت سهم نازل هست و هنوز رشدی نداشته

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

ماشالله خکاوه جهش امروز رو به فال نیک میگیریم.

خکاوه زیر 50 تومن رو بخرید و بندازید یه گوشه ای بمونه.
                    یه روزی پلوله هم قیمتش 35 تومن بود ولی حالا قیمتش چقدره؟نگران خکاوه هم نباشید.
                    شرکتی که تولید داره،بالاخره در این قیمت ها (55 تومن)زیاد نمیمونه.برای زیان هاش هم یه فکری میکنند،فقط تک سهم نشید ولی یه مقدار بخرید بندازید یه گوشه ای بمونه.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    حیف شد انتظار داشتم شراز تا 1500-1600 تومن بیاد بخرم ولی نشد.رفت بالای دو هزار تومن.
                    .
                    .
                    .
                    گوهران بست تا بالا باز کنه.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    حرکت مثبت لبوتان قابل توجه هست.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    وساپا عالی
                    .
                    .
                    .
                    .
                    کفرا گامس گاماس رو به بالا

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

هر کسی دوست داره از گروه خودرو ،خساپا ،خودرو و غیره بخره،با مسولیت خودش بخره بنظر میاد احتمال اینکه اصلاحشون تموم شده باشه،زیاده. ولی من بدلیل پرحاشیه بودن این گروه هیچ مسولیتی در قبال این پستم به عهده نمیگیرم.خرینگ و وساپا و ورنا در این گروه رو من بیشتر تایید میکنم.حرکت این گروه میتونه صعودی پرنوسان باشه با تعیین یه حد ضرری میتونید واردشون بشید ولی با مسولیت خودتون.البته به دید میان مدت
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/08/25, 09:05.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

وای خدا چقدر دلم میخواد این وتوکا بالا بره،فقط و فقط بخاطر یکی از دوستان.خودم اونقدر از این ندارم ولی بخاطر یکی از خوانندگان تایپک دوست دارم بیشترین بازدهی رو در کوتاه مدت این وتوکا بده.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

حرکت مثبت اخیرا لبوتان واقعا قابل توجه.یادتون باشه چند ماه قبل یه تحلیل داشتیم وقتی روی 400 یا 420 تومن بود.اونجا هدف حداقلی 700 تومن رو برای لبوتان در نظر گرفته بودیم البته حداقل هدف.
                          در این محدوده زیاد نوسان کرد ولی مطمئن باشید بعدها ما خواهیم فهمید این برای چی اینقدر نوسان میکرد و چرا جمعش میکردند.حد ضرر در اون تحلیل قبلی هست.نتونستم پیداش کنم.
                          .
                          .
                          .
                          کفرا بالای 740 تومن بیاد دیگه اصلاح یا استراحت اخیر تموم شده می باشد

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در شرایط فعلی بیشتر مولفه های تکنیکی قیمتی خودرو بر ادامه اصلاح اصرار دارندالبته بصورت خیلی پرنوسان،چنانکه تاکنون در این چند وقت اخیر بوده.
                            شخصا فکر میکنم احتمال اینکه خودرو 130 تومن رو هم ببینه وجود داره ولی باید توجه داشت خودرو هم بمانند ذوب یه سهم مرموز و غافلگیرکننده هست.
                            بذارید اینطوری بگم بنظر من خودرو تا زمانیکه زیر 325 تومن هست سایه اصلاح تا 130 بالای سرش هست ولی چنانچه اومد بالای325 تومن اون وقت دیگه باید نگاه صعودی به سهم داشت.
                            این تحلیل اومدن به 130 تومن ،فیلد میشه.الان نظرم صعود پرنوسان با حد ضرر 200 تومن.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

کساوه رو موافقم الان روی 237 تومن معامله میشه.بنظرم قیمتش کم ریسک باشه.من یه هدف حداقلی 470 تومن براش میبینم البته نه بصورت شارپ.یه مقاومت قوی روی 365 تومن داره که طی کش و قوسی میتونه بشکنه.
                              .
                              .
                              .
                              کپارس الان قیمتش 430 تومنه با این سهم هم موافقم یه هدف حداقلی 710 تومنی می بینم البته نه بصورت شارپ ،حد ضرر 350 تومن.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              من فکر میکنم پول وارد این سهام شده،اگه فکر کنیم که گروه کاشی هم بمانند این دو سهم رفتار خواهند کرد پس گروه هم میتونه صعودی باشه.

کساوه و کپارس الان منفی هستند ولی من فکر نمیکنم زیاد پایین بیان.اگر دید میان مدت داشته باشید با رعایت حد ضرر میشه سهامداری کرد.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              بهترین نقطه خرید وبهمن محدوده 80 تا 85 تومن می باشد البته اگر بیاد ،اگر هم نیومد با شکست مقاومت 101 تومن اقدام شود.مقاومت 125 تومن مقاومت خط روند نزولی 4.5 ساله سهم می باشد شکست این مقاومت ما رو امیدوار به اومدن سهم به بالای 200 تومن در بلند مدت میکنه.

نظر

• ref
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 162

به نظر سایپا استارت صعود رو زد...
                                [B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]

نظر

در حال کار...
                                X