سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    ولیز هم قیمت نازلی داره الان روی 85 تومن معامله میشه از 295 تومن افت کرده تا 73 تومن .احتمالا یه هدف بلند مدتی داره در 180 تومن ، بصورت صعود پرنوسان.مقاومت خیلی قوی در 120 تومن.
    حد ضرر همون کف قبلی 73 تومن.
    ولیز امروز در 98 تومن با صف خرید متوقف شد.بالای 105 تومن باز بشه یعنی روند نزولی سه ساله شکسته شده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

ولغدر در واچ باشه بالای 142 تومن بیاد روند صعودی همواری برای شکست مقاومت سقف 180 تومن میتونه داشته باشه.هدف حداقلی 240 تومن.قیمت فعلی 128 تومن.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احمدخان
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2032

تشتاد .http://ashtadiran.com/
        تشتاد #قطعه_سازیتشتاد با افزایش نرخ فروش قطعه سازیها قابلیت رشد 200درصدی را خواهد داشت. تا زمانی که فرصت خرید میدهد استفاده کنید.این سهم با شناوری پایین در بازار پایه ب در صورت رشد صف خرید قفل می شود .

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

فعال شدن حد ضرر دیگه شاید نداره،یه قیمتی هست که بر اساس الگوی نموداری یا میانگینی تعیین میشه که بر اساس اون به این نتیجه میرسیم که حد ضرر فعال شده هست. الان در این سه سهم خمهر و کساوه و وبهمن هیچ حد ضرری فعال نشده،شما اگر اعتقاد دارید حد ضرر رو شکسته اند با مدرک بفرمایید ما هم قبول کنیم.
          اینا هنوز در ابتدای راه صعود هستند.
          سوای اون ما کاری نداریم سرمایه کسی ده میلیونه یا ده میلیارد ،ما بر اساس یه سری قواعد تکنیکالی و بنیادی میگیم سهم میتونه بالا بره یا پایین بیاد.
          هیچ سرمایه گذار موفقی با یک روز منفی به این نتیجه نمیرسه که سهمش رو باید بفروشه چون ممکنه در یه هفته سرمایه اش نصف بشه،تازه مگه شهر هرته.در یک هفته سرمایه نصف بشه؟!
          شما اگر سود گنده میخوای باید چشمت رو به زیان های اندک 2-3 میلیونی ببندی.سوای اون سهم مگه همیشه شارپ بالا میره؟نه،70-80 درصد با نوسان بالا میره.پس اون وقت با هر منفی ،ما هم یه رنج منفی بزنیم و بفروشیم؟!از شما سوال میکنم چقدر فولاژ بین 150 تا 130 تومن نوسان کرد؟ایا اونی که از منفی ها و زیان 2-3 میلیونی روزانه ترسید و فروخت ،برنده هست یا اونی که نگه داشته و الان روزی ده میلیون سود میکنه؟
          اینجا بازار سرمایه هست و قیمت سهام متغیره.باید بر اساس روند صعودی یا نزولی بر نگهداری یا فروش اونها اقدام بشه نه بر اساس منفی های اندک روزانه یا حتی هفتگی.

والا من شهامت اینو دارم بگم سرمایه 120 میلیونی سال 92 را بخاطر عدم پایبندی حد ضرر به 30 -40 میلیون رسید نمی دانم زیان 2-3 میلیونی در روز برای شما کم خواهد بود -الان من اصلا در بورس ایران به سهامداری و بلندمدتی و میان مدتی فعلا اعتقادی ندارم توی موج 3 سوار می شم با اولین اصلاح خروج در انتها اصلاح سهمی را که چند سال می شناسم دوباره وارد می شم این شده استراتژی من حالا خوب هست یا نه به دید شما نمی دانم ولی فعلا این چند سال خدایا شکر سود خوبی هم کردم-هر روز هم ترید نمی کنم-پارسان - غدیر - شپنا - شاوان - سهمهای مورد علاقه من هست .
          این نمودار داره چه میگه شما توضیح بدید:

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post

والا من شهامت اینو دارم بگم سرمایه 120 میلیونی سال 92 را بخاطر عدم پایبندی حد ضرر به 30 -40 میلیون رسید نمی دانم زیان 2-3 میلیونی در روز برای شما کم خواهد بود -الان من اصلا در بورس ایران به سهامداری و بلندمدتی و میان مدتی فعلا اعتقادی ندارم توی موج 3 سوار می شم با اولین اصلاح خروج در انتها اصلاح سهمی را که چند سال می شناسم دوباره وارد می شم این شده استراتژی من حالا خوب هست یا نه به دید شما نمی دانم ولی فعلا این چند سال خدایا شکر سود خوبی هم کردم-هر روز هم ترید نمی کنم-پارسان - غدیر - شپنا - شاوان - سهمهای مورد علاقه من هست .
            این نمودار داره چه میگه شما توضیح بدید:

http://s8.picofile.com/file/8335708818/GetFile_01.jpg
            نمودار تاپیکو چه ربطی به خمهر و کساوه و بهمن داره؟!!!
            شما اول لطف کنید بفرمایید از کجا میفهمید یه سهم در موج 3هست،تا من برم سراغ سوال بعدی.
            بورس ایران یه بورس میان مدتی و بلند مدتی هست،دلیل نمیشه چون شما زیان دیدید حتما باید دید کوتاه مدت داشت.بیش از 90درصد سود کنندگان بزرگ دید بلند مدت دارند.کوتاه مدت کیلویی چنده؟شما فکر کردید من هر روز در مورد سهام مینویسم یعنی هر روز اینا رو هی میخرم و میفروشم؟نه جانم از این خبرها نیست دید من حداقل سه ماهه هست.خرید در ابتدای روند صعودی و فروش با سیگنال فروش برای اصلاح حداقل سی درصدی.

نظر

• سرمایه گذار
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1925

نمودار تاپیکو چه ربطی به خمهر و کساوه و بهمن داره؟!!!
              شما اول لطف کنید بفرمایید از کجا میفهمید یه سهم در موج 3هست،تا من برم سراغ سوال بعدی.
              بورس ایران یه بورس میان مدتی و بلند مدتی هست،دلیل نمیشه چون شما زیان دیدید حتما باید دید کوتاه مدت داشت.بیش از 90درصد سود کنندگان بزرگ دید بلند مدت دارند.کوتاه مدت کیلویی چنده؟شما فکر کردید من هر روز در مورد سهام مینویسم یعنی هر روز اینا رو هی میخرم و میفروشم؟نه جانم از این خبرها نیست دید من حداقل سه ماهه هست.خرید در ابتدای روند صعودی و فروش با سیگنال فروش برای اصلاح حداقل سی درصدی.
              ببخشید استاد
              شما درست می گید

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

ببخشید استاد
                شما درست می گید
                صد در صد من درست میگم.برای اینکه من با زبان علم و تجربه جمعی حرف میزنم ولی شما فقط با تجربه فردی که حاصل ورود به بورس در زمان نامناسب بوده،صحبت میکنید.این کجا و آن کجا.

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

جواب دادن به کسی که خود را خیلی بالا می داند و از جایگاه تکبر صحبت می کنند بر خود جایز نمی دانم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

جواب دادن به کسی که خود را خیلی بالا می داند و از جایگاه تکبر صحبت می کنند بر خود جایز نمی دانم.
                    خب جایز ندون،کی اهمیت میده.تو فکر کن من مغرور متکبر خودخواهم.چه عیبی داره ولی لطف کن هر حرفی میزنی سنجیده باشه.من میگم آقایون فروشنده خمهر و کساوه وبهمن سهمتون رو مفت نفروشید بعد شما میگید شاید حدضررشون فعال شده،میگم مدرک بده،واسه من نمودار تاپیکو میذاری.بعدم با حالت تمسخر میگی " شما راست میگی استاد".حالا طلبکارم هستی.

نظر

• محمدیان50
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 822

سلام
                      وقت همه بخیر
                      تندرست ، پرسود و سودمند باشید.
                      یک خسته نباشید به همه تحلیل گرهای زحمت کش تاپیک و عرض تشکر و قدردانی.
                      خدا قوت.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

..شکلر را دریابید...قیمت فروش محصولات در مرداد..2 برابر ...خرداد..بوده...وسلام......با پوزش از جناب اروم..بورس...عزیز...بابت..اف تاپیک...
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• توسکا
                          عضو فعال
                          • Feb 2018
                          • 508

نفت برنت :

نمودار نفت برنت رو نگاه مختصری کردم...

بر اساس تحلیل تکنیکال، یک پیش بینی تکنیکال با تارگت زمانی و قیمتی بگذاریم ببینیم چند مرده حلاجیم!؟

امروز 29 اوت 2018 میلادی در لحظه ثبت متن یعنی ساعت 20:55 به وقت تهران نفت برنت 76 دلار و 96 سنت میباشد...

یک توضیح :
                          در تاریخ 17 می 2018 (یعنی حدودا 3 ماه پیش) نفت برنت قیمت پیک 80 دلاری و 47 سنتی را ثبت کرده بود و در سه ماه گذشته تا نرخ 70 دلار و 29 سنتی طی فراز و نشیبی اصلاح قیمتی کرده است...این کف 70 دلاری در تاریخ 15 اوت رخ داده است ...

و اما پیش بینی...

پیش بینی اول :

پیک قبلی یعنی نرخ 80 دلار و 47 سنتی ظرف بازه زمانی 31 اوت تا حداکثر 5 سپتامبر مجددا لمس می شود ( واحتمالا بریک اوت می شود)
                          به زبان دیگر یا تا پایان همین هفته یا حداکثر ظرف مدت 5 روز معاملاتی آتی نفت برنت، این رویداد رخ میدهد. انشاالله

پیش بینی دوم :
                          با توجه به وجود یک خط روند بسیار معتبر که بعنوان مقاومت بر سر راه عمل میکند، سیگنال حوالی 82 دلار به این خط بر خورد میکند....و این اتفاق حوالی روز.... رخ خواهد داد

پی نوشت...

تاریخها تقریبی و حداکثری هستند و ممکن است این پیش بینی زودتر تارگت بخورد...که البته عجیب است که در چنین مدت کوتاهی چنین رشدی بخواهد رخ دهد.... البته چیزی که روی نمودار دیده میشود همان است که گفتم که همانا مشاهده کندل های شارپ در تایم فریم روزانه طی روزهای آتی است باید دید کدام خبر بنیادی علت این رشد خواهد بود....؟

عید غدیر مبارک باد.
                          مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                          کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                          https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• توسکا
                            عضو فعال
                            • Feb 2018
                            • 508

سیمان بجنورد :

این پست تکنیکال جهت حمایت از حقوق سهامداران فعلی سبجنو نوشته میشود...(بنده این سهم را ندارم)...

در موزذ سیمانیها نوشته بودیم، آنهم چنذماه پیش، لذا شاید الان لطفی نداشته باشه درباره شون بنویسیم... البته سبجنو رشدی نداشته و کسانیکه این سهم را دارند فعلا این سهم را نگه دارند چرا که گمان میکنم در کوتاه مدت رشد خوبی داره... الان قیمت 378 تومنه...

کسانیکه هم که این سهم را ندارند پس از اینکه پیش بینی زیر تارگت خورد سهم را برای مدتی رصد کنند(در آن موقغ انشاالله تحلیل را بروز رسانی میکنم) و...

و اما پیش بینی تکنیکال در مورد سبجنو :

این سهم در حوالی تاریخ 26 شهریور در قیمت 435 خواهد بود... انشاالله.

پی نوشت :
                            بدیهی است است که تصمیم گیری ومعاملات هر کس بعهده خود اوست و هر نظر تحلیلی مصون از خطا نیست. مع الوصف، جهت تکمیل پیش بینی فوق و به جهت کمک به سهامداران فعلی این سهم عرض میشود که برای تحقق پیش بینی فوق سبجنو باید از پس خط روند نزولی جند ماهه خود بر بیاید... لذا با اینکه تارگت پیش بینی شده خیلی بالا نیست اما ریسک عدم تحقق پیش بینی فوق همین خط روند نزولی است که در صورت عدم شکست آن، پیش بینی فوق هم حداقل در تاریخ اعلامی رخ نخواهد داد و البته همین موضوع است که اهمیت این پیش بینی را نشان میدهد( که با وجود این واقعیت تحقق یابد). مع الوصف سهامداران فعلی دقت کنند اگر در چند روز آینده قیمت بالای محدوده 392 -400 تثبیت شود بدین معناست که در مسیر وقوع این پیش بینی هستیم و از آن خط روند نزولی عبور کرده ایم... در غیر اینصورت خیر و احتمال افت قیمتی وجود دارد

و در آخر عرض میشود که رشد اصلی سبجنو نه در این موج بلکه پس از آن و در میان مدت و بلند مدت است....پس از وقوع تارگت فوق انتظار اصلاح زمانی قیمتی دارم که تحلیلش را به وقتش میگذارم....انشاالله

همین !
                            مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                            کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                            https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• آگراداد
                              عضو فعال
                              • Dec 2017
                              • 424

دوستان فاما سهم کوچکی هست .اما احتمال رشدش بسیاره.

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

بنظر میرسه وساپا برای دوستانی که دید سرمایه گذاری بلند مدت دارن کم ریسک باشه رو این قیمت ها

سایپا رو منفی هاش خریدنیه .

خکاوه اینبار بتونه از مقاومت 120 عبور کنه تارگت های عجیب و غریبی داره

و در آخر اینکه دوستان چه توی بورس و چه فارکس و بقیه بازار های مالی هیچ قطعیتی وجود نداره و ممکنه تحلیل های من هم اشتباه بشه . با تشکر از صاحب تاپیک

نظر

در حال کار...
                                X