کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از جناب اروم بورس عزیز خواهش میکنم با تحلیل های خوبشون چراغ تاپیک رو روشن نگه دارند.
سلام به همه
انصافا موتور محرک این تاپیک جناب سجاد خان عزیز هستند که همه ما از زحمات ایشان استفاده کرده ایم و جا دارد از تعداد دیگری از دوستان که انرژی مضاعفی به آن می دهند قدردانی کنیم.
جناب سجاد گرامی لطفا چراغ تاپیک را همچون گذشته روشن نگه دارید.
برای شما و دیگر دوستان آرزوی تندرستی،شادابی و رزقی افزون دارم.
با تشکر.
پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند
نمودار سهام ایران خودرو . من خودرم چون معمولا بلند مدت خرید و فروش میکنم اکثر چارت ها را تو تایم بلند مدت بررسی میکنم . در مورد نمودار ایران خودرو فکر میکنم دوستانی که کوتاه مدتی خرید و فروش میکنن محدوده 200-220 محدوده مناسب خرید باشه
قبلنا تکنیکالیست ها میگفتن این نموداره که خبر را میسازه نه خبر نمودار را ! ببینم در مورد خکاوه جواب میده یا نه . امیدوارم امسال شاهد خبر های خوبی از سهم باشیم
ایشان حساب و کتابش درسته همیشه در زمان منفی های شاخص تشریف ندارند
دارم به این فکر میکنم که چی بتو بگم که شایسته این طرز تفکرت باشه.
آخه مزاحم کدوم سهمی رو من معرفی کردم که زیان سنگین رسونده باشه که حالا بخوام از بازار منفی فرار کنم؟
فکر کردی من مثل خودت یه علف بچه ام که از بازار منفی بترسم؟من مثل تو یا ترسوهایی مثل تو نیستم که با اندک منفی بازار بترسم ،چنان از سهامم سهامداری میکنم که خریداران آرزوی خرید سهام منو به گور ببرند.
بورس جای ترسوها و بزدل ها نیست جای افراد شجاع با منطق هست.
تو فکر کردی که وتوکا،بمیلا،کفرا،وبهمن،خمهر و ولیز و..امروز منفی شدند مثلا من ترسیدم و فرار کردم؟
از چی بترسم؟از اینکه صعودهای بالای صد درصدی برای اینا میبینم و اصلاح های ده درصدی رو طبیعی میدونم،از این بترسم؟
این اخرین پست من در سایت بورسی بود.اروم بورس دیگه پستی ارسال نخواهد کرد.
اگر من اینجا پستی ارسال کردم فقط و فقط بخاطر دوستانی بود که اینجا مدام زیر هر پست من ،تشکرشون دیده میشد نه بخاطر وجود افرادی مثل تو.شرمنده دوستان همیشه وفادار هستم.
بدرود دوستان
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام خدمت سجاد عزیز و دوستان ....
بنده هم مثل همه طرفداران این تاپیک از مطالب شما استفاده ها کردم .....
بر خودم لازم میدونم که به غیر از تشکرهایم زیر پستهایتان بدین طریق نیز ادای دین کرده باشم ....
از جنابعالی درخواست دارم این همه دوستان رو فدای یکی دو نفر نفرمایید ....
انشاء الله هر کجا که هستید سلامت باشید و موفق ....
.
ایشان حساب و کتابش درسته همیشه در زمان منفی های شاخص تشریف ندارند
من نمیدونم با این پست هایی که میذاری چطور روت میشه وقتی جناب اروم بورس فعالن سوال میپرسین و راهنمایی میخواین.!!
فعلا که همه داریم چوب قدر نشناسی شما رو میخوریم.شما اگه اعتقادی به تحلیل های اروم بورس ندارین میتونیین وقتتون رو جای دیگه پر کنیین.
نظر