سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobin
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 590

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

از جناب اروم بورس عزیز خواهش میکنم با تحلیل های خوبشون چراغ تاپیک رو روشن نگه دارند.

نظر

• محمدیان50
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 822

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
      از جناب اروم بورس عزیز خواهش میکنم با تحلیل های خوبشون چراغ تاپیک رو روشن نگه دارند.
      سلام به همه
      انصافا موتور محرک این تاپیک جناب سجاد خان عزیز هستند که همه ما از زحمات ایشان استفاده کرده ایم و جا دارد از تعداد دیگری از دوستان که انرژی مضاعفی به آن می دهند قدردانی کنیم.
      جناب سجاد گرامی لطفا چراغ تاپیک را همچون گذشته روشن نگه دارید.
      برای شما و دیگر دوستان آرزوی تندرستی،شادابی و رزقی افزون دارم.
      با تشکر.

نظر

• محمدیان50
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 822

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
        سلام
        چند روزی هست که شفارس حجم نسبتا خوبی می خوره.
        گوهران امروز خریدم.
        به نظرم شفارس معاملاتش خوب انجام می شود فکر کنم به سمت 2300 در مرحله اول میرود.دوستان نظرشان را دریغ نکنند.
        باتشکر

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

نمودار سهام ایران خودرو . من خودرم چون معمولا بلند مدت خرید و فروش میکنم اکثر چارت ها را تو تایم بلند مدت بررسی میکنم . در مورد نمودار ایران خودرو فکر میکنم دوستانی که کوتاه مدتی خرید و فروش میکنن محدوده 200-220 محدوده مناسب خرید باشه

نظر

• پاپیلو
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 224

شیران از دید بنده روند صعودی محکمی در پیش دارد

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

[IMG][/IMG]
              کاوه...سهم دلاری و با طرح توسعه که فروش شرکت رو دوبرابر میکنه...بنظرم منفیهاش تا 403 تومن خوبه برای خرید....تارگت هم 600 تومن

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                [/URL][/IMG]
                کاوه...سهم دلاری و با طرح توسعه که فروش شرکت رو دوبرابر میکنه...بنظرم منفیهاش تا 403 تومن خوبه برای خرید....تارگت هم 600 تومن
                من در فاز قبلی صعود با سهم بودم و خارج شدم !

جناب علیرضا این رشدی که پیش بینی کردید در چه بازه زمانی هست؟

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

به نقل از معلم بورس:
                  -می گویند
                  طمع را نباید دو چندان کنید
                  صف های خرید بورسی مثال صف های کوفیان است به یک باره ظاهر وبه یک باره غیب میشوند

در پناه خدا باشید

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    من در فاز قبلی صعود با سهم بودم و خارج شدم !

جناب علیرضا این رشدی که پیش بینی کردید در چه بازه زمانی هست؟
                    درود
                    من فکر میکنم بین نهایتا 30 تا 35 روز کاری بشه 600 تومان...خودم تقریبا 70 درصد خرید مد نظرمم رو روی این سهم انجام دادم...با حد ضرر 395

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

قبلنا تکنیکالیست ها میگفتن این نموداره که خبر را میسازه نه خبر نمودار را ! ببینم در مورد خکاوه جواب میده یا نه . امیدوارم امسال شاهد خبر های خوبی از سهم باشیم

نظر

• سیروس احمدی
                        عضو عادی
                        • Apr 2016
                        • 282

آدم برخی چیزها رو در تاپیک ها میخونه دلش میگیره .............من نمیدونم ما ایرانی ها چه بلایی تو این سالها

سرمون اوردن که اینقدر پرتوقع و ناسپاس شده ایم ............. جناب اروم بورس و دیگر اساتید بی منت رایگان و مهربان

تحللی ها و وقت گرانبهاشون رو در اختیار ما میذارن .............اونوقت عده ای طلبکارانه برخورد های واقعا چندش اوری دارن .........

امیدوارم روزی یاد بگیریم که امثال جناب اروم بورس وظیفه ای در قبال ما ندارن .............وظیفه فقط در پادگان ها و سرباز خانه ها وجود داره

ایشان هر چه تحلیل میکنند همه و همه از سر لطف و دلسوزی و محبت هست .....................

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

ایشان حساب و کتابش درسته همیشه در زمان منفی های شاخص تشریف ندارند

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

دارم به این فکر میکنم که چی بتو بگم که شایسته این طرز تفکرت باشه.
                            آخه مزاحم کدوم سهمی رو من معرفی کردم که زیان سنگین رسونده باشه که حالا بخوام از بازار منفی فرار کنم؟
                            فکر کردی من مثل خودت یه علف بچه ام که از بازار منفی بترسم؟من مثل تو یا ترسوهایی مثل تو نیستم که با اندک منفی بازار بترسم ،چنان از سهامم سهامداری میکنم که خریداران آرزوی خرید سهام منو به گور ببرند.
                            بورس جای ترسوها و بزدل ها نیست جای افراد شجاع با منطق هست.
                            تو فکر کردی که وتوکا،بمیلا،کفرا،وبهمن،خمهر و ولیز و..امروز منفی شدند مثلا من ترسیدم و فرار کردم؟
                            از چی بترسم؟از اینکه صعودهای بالای صد درصدی برای اینا میبینم و اصلاح های ده درصدی رو طبیعی میدونم،از این بترسم؟
                            این اخرین پست من در سایت بورسی بود.اروم بورس دیگه پستی ارسال نخواهد کرد.
                            اگر من اینجا پستی ارسال کردم فقط و فقط بخاطر دوستانی بود که اینجا مدام زیر هر پست من ،تشکرشون دیده میشد نه بخاطر وجود افرادی مثل تو.شرمنده دوستان همیشه وفادار هستم.
                            بدرود دوستان
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/02, 22:10.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• اشراق
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 319

سلام خدمت سجاد عزیز و دوستان ....
                              بنده هم مثل همه طرفداران این تاپیک از مطالب شما استفاده ها کردم .....
                              بر خودم لازم میدونم که به غیر از تشکرهایم زیر پستهایتان بدین طریق نیز ادای دین کرده باشم ....
                              از جنابعالی درخواست دارم این همه دوستان رو فدای یکی دو نفر نفرمایید ....
                              انشاء الله هر کجا که هستید سلامت باشید و موفق ....
                              .

نظر

• رستا
                                عضو فعال
                                • Jan 2018
                                • 481

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                                من نمیدونم با این پست هایی که میذاری چطور روت میشه وقتی جناب اروم بورس فعالن سوال میپرسین و راهنمایی میخواین.!!
                                فعلا که همه داریم چوب قدر نشناسی شما رو میخوریم.شما اگه اعتقادی به تحلیل های اروم بورس ندارین میتونیین وقتتون رو جای دیگه پر کنیین.

نظر

در حال کار...
                                X