سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bourse
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1346

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

سهام آپ . صرفا نظر شخصی

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      یه سوال از دوستان بنیادی کار.
      آیا درسته که بیمه آسیا 150میلیون دلار ذخیره ارزی داره؟
      من در صورت های مالیش نتونستم پیدا کنم.کسی بررسی داشته جواب بده.اگه بخواد تسعیر نرخ ارز بکنه چقدر تاثیر در سود داره؟ ظاهرا ارقام بالا گفته میشه،آیا درسته؟
      نمودارش بد نیست،اگه بررسی ها مثبت باشه،بیشتر در مورد نمودارش میگم.

کسی نتونست پیدا کنه؟
      سوای این دلیل بنیادی من نمودار بیمه آسیا رو برای میان مدت خوب میبینم اخیرا روزانه حجم های خوبی معامله میشه روزانه حداقل 4 میلیون حجم.بنظر من در کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه نوسان های منفی مثبت زیادی شاید داشته باشه ولی در میان مدت حرف های زیادی میتونه داشته باشه.
      یه مقاومت قوی روی 175 تومن داره که الان نزدیک اونه.ممکنه در برخورد با این مقاومت اندکی عقب نشینی کنه .
      شکست مقاومت 175 تومن ما رو امیدوار میکنه که سهم خیز برداره برای لمس و شکست مقاومت 220 تومن.پیش بینی من اینه که شکست 220 تومن با کش و قوسی اتفاق خواهد افتاد و حداقل سهم تا 340 تومن خواهد رفت.قیمت فعلی 167 تومن. حد ضرر 140 تومن.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

بکام

اخیرا حجم های پرحجم و مشکوکی در مثبت میخوره.سه سال و نیم هست که اسیر مقاومت 287 تومن شده و هر بار در برخورد با اون ناکام مونده و اصلاحی شده.شاید زمان اون رسیده که این مقاومت رو بشکنه.احتمالش کم نیست.
        الان روی 251 تومن صف خرید اندک داره مطمئنا فرصت ورود خواهد داد.من فکر میکنم با شکستن مقاومت 287 تومن رسیدن به هدف 500 تومنی دور از دسترس نباشه.
        حد ضرر این سهم 200 تومنه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2934

من نه از بازار منفی میترسم که فرار کنم نه از چیز دیگری و تحلیلم اشتباه باشه مرد و مردونه میام میگم اقا نظر من اشتباه بوده،عذر خواهی هم میکنم .

این نوشته شما بزرگ منشی و حسن اخلاق حضرتعالی را میرسونه

خوشحالیم که مجددا حضور دارید .

با سپاس @};-@};-@};-
          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• farzadi
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 136

کسی نتونست پیدا کنه؟
            سوای این دلیل بنیادی من نمودار بیمه آسیا رو برای میان مدت خوب میبینم اخیرا روزانه حجم های خوبی معامله میشه روزانه حداقل 4 میلیون حجم.بنظر من در کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه نوسان های منفی مثبت زیادی شاید داشته باشه ولی در میان مدت حرف های زیادی میتونه داشته باشه.
            یه مقاومت قوی روی 175 تومن داره که الان نزدیک اونه.ممکنه در برخورد با این مقاومت اندکی عقب نشینی کنه .
            شکست مقاومت 175 تومن ما رو امیدوار میکنه که سهم خیز برداره برای لمس و شکست مقاومت 220 تومن.پیش بینی من اینه که شکست 220 تومن با کش و قوسی اتفاق خواهد افتاد و حداقل سهم تا 340 تومن خواهد رفت.قیمت فعلی 167 تومن. حد ضرر 140 تومن.
            سلام دوستان
            سپرده های ارزی سه بیمه آسیا البرز و دانا را بررسی کردم و اگر با نرخ ثانویه تسعیرشان کنیم به نتایج ذیل میرسیم: (نرخ ثانویه ۸۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده

آسیا: حدود ۶۷ میلیون دلار به ازای هر سهم ۲۳۳ تومان - قیمت امروز سهم ۱۶۳ تومان
            البرز: حدود ۳۰ میلیون دلار به ازای هر سهم ۴۸ تومان - قیمت امروز سهم ۹۸ تومان
            دانا: حدود ۲۳ میلیون دلار به ازای هر سهم ۱۲۲ تومان - قیمت امروز سهم ۲۹۷ تومان

کلا سهام بیمه ای هایی که سپرده ارزی دارند ارزنده است اما به شکل عجیبی بیمه آسیا قابلیت رشد دارد. دوستان اگر اطلاعات سپرده ارزی ما بقی بیمه ای ها رو بگذارند ممنون میشم که بتوانیم مقایسه جامعتری داشته باشیم....(سلام و خسته نباشید آقا سجاد...بنقل از amapro تالار بورس)

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط farzadi پست شده است View Post
              سلام دوستان
              سپرده های ارزی سه بیمه آسیا البرز و دانا را بررسی کردم و اگر با نرخ ثانویه تسعیرشان کنیم به نتایج ذیل میرسیم: (نرخ ثانویه ۸۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده

آسیا: حدود ۶۷ میلیون دلار به ازای هر سهم ۲۳۳ تومان - قیمت امروز سهم ۱۶۳ تومان
              البرز: حدود ۳۰ میلیون دلار به ازای هر سهم ۴۸ تومان - قیمت امروز سهم ۹۸ تومان
              دانا: حدود ۲۳ میلیون دلار به ازای هر سهم ۱۲۲ تومان - قیمت امروز سهم ۲۹۷ تومان

کلا سهام بیمه ای هایی که سپرده ارزی دارند ارزنده است اما به شکل عجیبی بیمه آسیا قابلیت رشد دارد. دوستان اگر اطلاعات سپرده ارزی ما بقی بیمه ای ها رو بگذارند ممنون میشم که بتوانیم مقایسه جامعتری داشته باشیم....(سلام و خسته نباشید آقا سجاد...بنقل از amapro تالار بورس)
              خیلی ممنون دوست عزیز.
              67میلیون دلار هم خیلیه.233تومن سود به ازای هر سهم بابت نرخ تسعییر ارز !!!.اینکه عالیه.

نظر

• آگراداد
                عضو فعال
                • Dec 2017
                • 424

سپ

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

خرینگ هر روز فشار میاره تا بتونه بالای مقاومت 155 تومن بیاد،بنظر من احتمال شکستنش کم نیست.
                  .
                  .
                  .
                  هیچ سهمی مثل فولاژ در این بازار با صلابت بالا نمیره.ماشالله فولاژ.صدها پست در مورد ارزندگی فولاژ در 140-150 تومن حتی یادمه یه پست روی 125 تومن زدم.
                  .
                  .
                  .
                  ماشالله بمیلا.پرنوسان ولی رو به بالا.قیمت تو حداقل بالای 300 هست.حداقل 340 تومن.
                  .
                  .
                  .
                  گوهران هم دقیقا از روی حمایت 110 تومن برگشت حتی یه ریال هم پایینتر نیومد.

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

جناب اروم بورس عزیز
                    این ولغدر هم یک بروزرسانی می فرمایید
                    اگر فرصت کردید شفارس هم یک تحلیلی ازش داشته باشید
                    ممنون

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

فاراک در کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه.البته باید دید مثبت هاش جقدر قوی هست بعد ولی فکر میکنم در کوتاه مدت کمی اذیت کنه.
                      شاید البته شاید اکه نتونه مثبت های قوی بخوره به محدوده 100تا 95 تومن یه سلامی بکنه بعد صعود کنه.
                      نمودارهای من میگند امروز باید مثبت بشه اگر قوی نباشه احتمال بالایی قوت میگیره.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                        جناب اروم بورس عزیز
                        این ولغدر هم یک بروزرسانی می فرمایید
                        اگر فرصت کردید شفارس هم یک تحلیلی ازش داشته باشید
                        ممنون
                        نمودار ولغدر بد نیست درگیر دو تا مقاومت 132 تومن و 140 تومن هست.
                        از بس این سهم نوسان کرده دیگه همه رو خسته کرده ولی بگمان من میتونه بالا بره.من اتفاق بدی در نمودارش نمیبینم.بالای 132 تومن بیاد به احتمال زیاد 140 تومن رو هم میشکنه.ولیز داره دوباره صف خرید میشه شاید برای اینم فشار خرید بیاد.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

دو سه روزه اینترنت خیلی قطع و وصل میشه.
                          در این نیم ساعت دو بار قطع و وصل شده.
                          .
                          .
                          .
                          بابا چقدر این وتوکا رو نوسان میدید؟!
                          انصاف هم خوب چیزیه.ده مرد مومن کمی هم ببر بالا،بذار سهامداران حداقل اندکی خوشحال بشند.ما دیگه اینجوری جمع کردن و ندیده بودیم .خسیسی و گدا بازی هم تا این حد!!!

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

بنظر من هر کی تمایل داره بیمه اسیا رو بخره.پله ای بخره.هر چقدر پایینتر اونقدر بهتر.حد ضرر همون 140 تومن.
                            الان 165 تومن معامله میشه.اینجا ها هم خوبه ولی زیر 160 تومن بیاد خیلی عالیه.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

سال 97 سال سگ....سال اضطراب و نگرانی . سال خلوص نیت ها . سال عذاب و بدبینی . سال دعوا . سال خودخوری و دلشوره . سال بخشش و آزادی . سال ضد جاسوسی . سال فعالیت سیاسی . سال لو رفتن جاسوسان.
                              امسال واقعا سال سختی تا حالا بوده و تا آخر هم خواهد بود.
                              ولی سال بعد ،سال 98 سال فوق العاده خوبی خواهد بود.سال وفور نعمت سال نزول برکات.سال فراوانی.نمیدونم در پاییز و زمستان امسال چه اتفاقی میفته که سال بعد اینقدر خوب تخمین زده میشه ولی قطعا از نظر اقتصادی سال خوبی خواهد بود.
                              .
                              .
                              .
                              خواستم کمی روحیه بهتون بدم.
                              :d

نظر

• توسکا
                                عضو فعال
                                • Feb 2018
                                • 508

امسال واقعا سال سختی تا حالا بوده و تا آخر هم خواهد بود.
                                ولی سال بعد ،سال 98 سال فوق العاده خوبی خواهد بود.سال وفور نعمت سال نزول برکات.سال فراوانی.نمیدونم در پاییز و زمستان امسال چه اتفاقی میفته که سال بعد اینقدر خوب تخمین زده میشه ولی قطعا از نظر اقتصادی سال خوبی خواهد بود.
                                .
                                .
                                .
                                خواستم کمی روحیه بهتون بدم.
                                :d
                                سلام

جناب اروم بورس در مورد سال 98 و چیزی که فرمودید نظر تکنیکالی شماست؟

راستش حقیر از روی نمودار برخی از سهمها، برای سال 98 چنین چیزی میبینم.... منشا نظر شما هم همینه؟

درود
                                مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                                کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                                https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

در حال کار...
                                X