تابان نيرو سپاهان (تابا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

تابان نيرو سپاهان (تابا)

تابان نيرو سپاهان (تابا)

شرکت کوچکی در گروه خدمات فني و مهندسي که سهامدار عمده آن شرکت تکادو است.
    فعلا در بازار پایه ب معامله می شود و در صورت تامین شرایط می تواند در ب بماند در غبر این صورت به بازار ج منتقل خواهد شد.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : تابان نيرو سپاهان (تابا)

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    دیروز سهمی را در قیمت 375 تومان 4 پله خرید زدم و امروز صف خرید شد احتمال افت آن هم هست ولی با دید 6 ماهه خرید کردم
    چون احتمال افت دارد پس از بررسی بیشتر معرفی خواهم کرد

کطبس را هم در حدود قیمت 275 تا 295 مرتب توصیه به خرید کردم امید وارم دوستان در آن موقع خرید کرده باشند.
    این سهم تابا است (تابان نيرو سپاهان ) . امروز هم صف خرید شد من 3 پله دیگر در حدود 460 خرید کردم.
    فکر می کنم تارگت حدود بالای 800 تومان داشته باشد . امید به خدا

قیمت فعلی 461 تومان
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

تابا هم گروه تپولا است که هم اکنون بسته است ، اگر تابا به رشد خودش ادامه بده ، تپولا هم بعد از باز گشایی شروع به رشد خوبی خواهد کرد. تابا تکنیکال بسیار جالبی دارد. و احتمال تعدیل مثبت البته غیر عملیاتی وجود دارد.
      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/01/17, 10:20.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

امروز هم من 3 پله دیگر تابا خریدم . در گزارش 9 ماهه خود حدود 78 تومان سود اعلام کرده است ( تعدیل 1484درصدی ) که البته غیر عملیاتی است.
        به دوستان توصیه می کنم اگر ریسک پذیر هستید و با حد ضرر 400 تومان خرید کنید.
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/01/21, 11:49.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

تابا دو پله دیگر خرید شد در حدود 440 تومان

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

تابا احتمالا برویم برای صف خرید 489 تومان ، البته ممکنه برای جمع کردن بیشتر صف خرید نشه ، با تابا سهامداری می کنیم

نظر

• mehdi 1000
              ستاره دار(2)
              • Mar 2011
              • 313

تابا احتمالا برویم برای صف خرید 489 تومان ، البته ممکنه برای جمع کردن بیشتر صف خرید نشه ، با تابا سهامداری می کنیم
              با سلام بنده هم کمی برداشتم. شما هدف سهم رو چند می بینی و فکر میکنی تا چه محدوده زمانی محقق بشه. ممنونم

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                با سلام بنده هم کمی برداشتم. شما هدف سهم رو چند می بینی و فکر میکنی تا چه محدوده زمانی محقق بشه. ممنونم
                با سلام زمان را نمی دانم ولی می توان تارگت تابا را بین 700 تا 1500 تومان تعیین کرد. البته با نوسان و در قیمت های بالای 600 باید سهم را بررسی و تحلیل کرد.ممنون میشم شما هم بررسی و نظرتان را اعلام کنید . درود

نظر

• mehdi 1000
                  ستاره دار(2)
                  • Mar 2011
                  • 313

آباد جان بنظر بنده سهم وارد موج 3 از 5 با هدف 650 شده. البته اکثرا تحلیل گران این روند رو در قالب الگوی مثلث تایید میکنند تنها کاری که بنده کردم اینه که این روند رو درون یک کانال تعریف کردم. ریزش اخیر تو محدوده فیبوی 62 اصلاحی بود و 3 تومن جلوتر برگشت زد و امروز هم با رسیدن به مقاومت میدلاین کانالی که رسم کردم کمی عقب گرد کرد منتها بزودی پرقدرت شکسته میشه. فردا پس فردا با تثبیت قیمت بالای 500 روند سهم در خور یک موج 3 زیبا شارپ تر میشه.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                    آباد جان بنظر بنده سهم وارد موج 3 از 5 با هدف 650 شده. البته اکثرا تحلیل گران این روند رو در قالب الگوی مثلث تایید میکنند تنها کاری که بنده کردم اینه که این روند رو درون یک کانال تعریف کردم. ریزش اخیر تو محدوده فیبوی 62 اصلاحی بود و 3 تومن جلوتر برگشت زد و امروز هم با رسیدن به مقاومت میدلاین کانالی که رسم کردم کمی عقب گرد کرد منتها بزودی پرقدرت شکسته میشه. فردا پس فردا با تثبیت قیمت بالای 500 روند سهم شارپ تر میشه.

تشکر از لطف شما

نظر

• mehdi 1000
                      ستاره دار(2)
                      • Mar 2011
                      • 313

پیرامون تحلیل قبلی این بار تابا رو از طریق الگوی مثلث بررسی کردم. نکته اصلی اینکه سهم بعد از خروج از مثلث با ریزش تا 400 پولبک مورد نیاز این الگو رو کامل کرده و در ادامه از مقاومت استاتیک 447 هم عبور کرده در نتیجه دیگه زیر 447 رو نمی بینه و خطر اصلاح شدید که برخی دنبال می کنند به هیچ وجه سهم رو تهدید نمیکنه. بعد اینکه، مقاومت استاتیک دوم 524 هست که هنوز دیده نشده، با توجه به موج شماری بنده این سهم هنوز یک ریز موج دیگه باید بزنه که هدفش میتونه تا همین سطح مقاومت استاتیک دوم باشه در نتیجه سهم شنبه یا نهایت یکشنبه به سمت این هدف حرکت میکنه که با این توضیح سهم در این مرحله کمتر از 461 رو نخواهد دید. در ضمن کل این موج که از 400 شروع و حداکثر در 524 کامل میشه رو بعنوان موج 1 از 3 از 5 شمارش کردم.

موج شماری کلی اینگونه است که نقطه ای که در نمودار بالا Y و در نمودار فعلی E در نظر گرفتم استارت موج 5 از 1 بزرگ بوده که با دیدن 475 موج 1 از 5 کامل شده و موج 2 هم در 400 که محدوده فیبوی 62% بوده کامل شده. از اینجا وارد موج 3 از 5 شده منتها چون موج اخیر شباهتی به موج 3 نداشته در نتیجه بایستی خود همین موج 3 رو بصورت 5 موجی در نظر بگیریم که در این حالت 400 تا 524 میشه موج i از 3 از 5، اگر این سناریو محقق بشه نکته جالب این خواهد بود که فیبوی 62% موج ii از 3 برابر میشه با مقاومت استاتیک اول یعنی 447 که الان به سطح حمایتی تبدیل شده، در این حالت تابا در موج iii از 3 از 5 تا سطح 647 که مطابق با فیبوی 162% می باشد صعود خواهد کرد که این هدف کاملا منطبق با هدف الگوی مثلث شکل گرفته در نمودار فعلی و سقف کانال در نمودار بالا خواهد بود. بعد هم ریزش تا نزدیک 544-524 برای ساخت iv از 3 از 5 و در نهایت تکمیل موج 3 از 5 از 1 بزرگ در محدوده 670 سقف کانال صعودی. این کل روندی است که گمان میکنم تا انتهای موج 3 از 5 طی میشه. در نتیجه با کمی صبوری سهم به هدف الگو خواهد رسید.

آخرین ویرایش توسط mehdi 1000؛ 2018/01/31, 19:51.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در تابا دنبال ده بیست تومان پایین تر برای خرید نباشید ، من فول سهم تابا هستم و توصیه می کنم زیر 440 خرید های خود را تکمیل کنید

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

در تابا دنبال ده بیست تومان پایین تر برای خرید نباشید ، من فول سهم تابا هستم و توصیه می کنم زیر 440 خرید های خود را تکمیل کنید
                          تابا امروز معاملات خوبی داشت صف خرید هم شد در 440 تومان. سهامداری می کنیم

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

نیم پله تابا حدود 370 و نیم پله سفارود 73 تومان هم خرید شد.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

تابا 32 تومان سود نقدی داد .
                              در این سهم استراتژی ام صبر است و به ان پایبند خواهم بود

نظر

در حال کار...
                              X