زمینه عبور پرقدرت ازمرز297فراهم است.میل به صعود.............................................. .............
توسعه معادن روی ( کروی )
Collapse
X
-
اندر حکایت بازی گرگ و میش .....گروه روی................
.................................................. ..............
در ایام صدارت میرزاتقی خان امیرکبیر روزی احتشام الدوله (خانلر میرزا) عموی ناصرالدین شاه که والی بروجرد بود به تهران آمد و به حضور میرزاتقی خان رسید.
امیر از احتشام الدوله پرسید: خانلر میرزا وضع بروجرد چطور است؟
حاکم لرستان جواب داد: قربان اوضاع به قدری امن و امان است که گرگ و میش از یک جوی آب میخورند !
امیر برآشفت و گفت: من میخواهم مملکتی که من صدراعظمش هستم آنقدر امن و امان باشد که گرگی وجود نداشته باشد که در کنار میش آب بخورد. تو میگویی گرگ و میش از یک جوی آب میخورند؟
خانلر میرزا که در قبال این منطق امیرکبیر جوابی نداشت بدهد سرش را پائین انداخت و چیزی نگفت...
نظر
-
همه میدانند که این گروه ....تعدیل +.....دارد..............ولی خود نمی دانند....................یعنی خودشان را زدن به :؟؟؟
.................................................. .................................................. .............
فقیری را به زندان بردند. او بسیار پرخُور بود و غذای همه زندانیان را می دزدید و می خورد. زندانیان از او می ترسیدند و رنج می بردند، غذای خود را پنهانی می خوردند. روزی آنها به زندانبان گفتند: به قاضی بگو، این مرد خیلی ما را آزار می دهد. غذای ده نفر را می خورد. گلوی او مثل تنور آتش است. سیر نمی شود. همه از او می ترسند. یا او را از زندان بیرون کنید، یا غذا زیادتر بدهید.
قاضی پس از تحقیق و بررسی فهمید که مرد پرخور و فقیر است. به او گفت: تو آزاد هستی، برو به خانه ات.
زندانی گفت: ای قاضی، من کس و کاری ندارم، فقیرم، زندان برای من بهشت است. اگر از زندان بیرون بروم از گرسنگی می میرم.
قاضی گفت: چه شاهد و دلیلی داری؟
مرد گفت: همة مردم می دانند که من فقیرم. همه حاضران در دادگاه و زندانیان گواهی دادند که او فقیر است.
قاضی گفت: او را دور شهر بگردانید و فقرش را به همه اعلام کنید. هیچ کس به او نسیه ندهد، وام ندهد، امانت ندهد. پس از این هر کس از این مرد شکایت کند. دادگاه نمی پذیرد.
آنگاه آن مرد فقیر شکمو را بر شترِ یک مرد هیزم فروش سوار کردند، مردم هیزم فروش از صبح تا شب، فقیر را کوچه به کوچه و محله به محله گرداند. در بازار و جلو حمام و مسجد فریاد می زد: ای مردم! این مرد را خوب بشناسید، او فقیر است. به او وام ندهید! نسیه به او نفروشید! با او داد و ستد نکنید، او دزد و پرخور و بی کس و کار است. خوب او را نگاه کنید.
شبانگاه، هیزم فروش، زندانی را از شتر پایین آورد و گفت: مزد من و کرایه شترم را بده، من از صبح برای تو کار می کنم. زندانی خندید و گفت: تو نمی دانی از صبح تا حالا چه می گویی؟ به تمام مردم شهر گفتی و خودت نفهمیدی؟ سنگ و کلوخ شهر می دانند که من فقیرم و تو نمی دانی؟ دانش تو، عاریه است.
نکته:
طمع و غرض، بر گوش و هوش ما قفل می زند. بسیاری از دانشمندان یکسره از حقایق سخن می گویند ولی خود نمی دانند مثل همین مرد هیزم فروش.
منبع: مثنوی معنوی
- - - Updated - - -
همه میدانند که این گروه ....تعدیل +.....دارد..............ولی خود نمی دانند....................یعنی خودشان را زدن به :؟؟؟
.................................................. .................................................. .............
فقیری را به زندان بردند. او بسیار پرخُور بود و غذای همه زندانیان را می دزدید و می خورد. زندانیان از او می ترسیدند و رنج می بردند، غذای خود را پنهانی می خوردند. روزی آنها به زندانبان گفتند: به قاضی بگو، این مرد خیلی ما را آزار می دهد. غذای ده نفر را می خورد. گلوی او مثل تنور آتش است. سیر نمی شود. همه از او می ترسند. یا او را از زندان بیرون کنید، یا غذا زیادتر بدهید.
قاضی پس از تحقیق و بررسی فهمید که مرد پرخور و فقیر است. به او گفت: تو آزاد هستی، برو به خانه ات.
زندانی گفت: ای قاضی، من کس و کاری ندارم، فقیرم، زندان برای من بهشت است. اگر از زندان بیرون بروم از گرسنگی می میرم.
مرد گفت: همة مردم می دانند که من فقیرم. همه حاضران در دادگاه و زندانیان گواهی دادند که او فقیر است.
قاضی گفت: او را دور شهر بگردانید و فقرش را به همه اعلام کنید. هیچ کس به او نسیه ندهد، وام ندهد، امانت ندهد. پس از این هر کس از این مرد شکایت کند. دادگاه نمی پذیرد.
آنگاه آن مرد فقیر شکمو را بر شترِ یک مرد هیزم فروش سوار کردند، مردم هیزم فروش از صبح تا شب، فقیر را کوچه به کوچه و محله به محله گرداند. در بازار و جلو حمام و مسجد فریاد می زد: ای مردم! این مرد را خوب بشناسید، او فقیر است. به او وام ندهید! نسیه به او نفروشید! با او داد و ستد نکنید، او دزد و پرخور و بی کس و کار است. خوب او را نگاه کنید.
شبانگاه، هیزم فروش، زندانی را از شتر پایین آورد و گفت: مزد من و کرایه شترم را بده، من از صبح برای تو کار می کنم. زندانی خندید و گفت: تو نمی دانی از صبح تا حالا چه می گویی؟ به تمام مردم شهر گفتی و خودت نفهمیدی؟ سنگ و کلوخ شهر می دانند که من فقیرم و تو نمی دانی؟ دانش تو، عاریه است.
نکته:
طمع و غرض، بر گوش و هوش ما قفل می زند. بسیاری از دانشمندان یکسره از حقایق سخن می گویند ولی خود نمی دانند مثل همین مرد هیزم فروش.
- - - Updated - - -
نکته:
نظر
-
موضوعی که ذیلا درج می گردد مربوط به سرگيجه هاي يك سهامدار معدن............به نویسندگی :آقای سهراب مالجو.است.........خواندنش با شرایط حال این روزهای ................گروه روی ......هم خوانی دارد و به موضوعات خوبی هم اشاره شده است.........................
.................................................. .................................................. ............................
با اينكه نماد توسعه معادن روي را باز كرده اند و قيمت سهام، 95 درصد رشد داشته، خيلي خوشحال نيستم.انگار نه انگارم.شايد براي اين باشد كه 2هزار سهم بيشتر نداشتم اما بيشتر از 80 درصد از سبد سهام من را سهام معدني پر كرده كه حتما بازشدن نماد توسعه معادن تاثيرش را روي بقيه هم خواهد گذاشت.شايد هم براي اين باشد كه با اينكه امروز شاخص 10 هزار واحد شد و خيلي از بچه هاي تالار به بازار اميدوار تر بودند، من نگران تمام شدن اين روز هاي بازگشايي نماد و شروع فصل ركود رمضان هستم.اين روز ها بازار كمي عجيب شده.جنس اين بازار خلوت كه شاخص هايش هر روز با قهرماني هاي يك شركت بالامي رود را دوست ندارم. شاخص بالامي رود اما همزمان با شاخص سود سرمايه ام بالانمي رود.سود بدي نيست اما براي من كه در بازار ديد بلندمدت دارم و هيچ وقت احساسم را در خريد و فروش هايم دخالت نمي دهم، فرقي با بازار منفي نكرده.نمي دانم چه شده كه شتاب رشد شاخص از شتاب رشد سرمايه ام به مراتب بيشتر وبيشتر است.
سهم هايي كه همزمان با رشد شاخص بالامي روند، همه سهامداران عمده اي دارند كه حمايت هاي عجيب و غريبي از سهم مي كنند.حمايت هايي كه هيچ ربطي به ساز و كار بازار ندارد انگار.ياد تكنو تار مي افتم كه 2500 سهمش را آن زمان كه بحث كارت سوخت ها و پمپ هاي بنزين بر سر زبان ها بود خريدم اما چندي نگذشت كه پروژه لغو شد و شركت ماند و من و سهمم كه زيان ده شده بود.سهم را نگه داشتم تا الان كه به اين سهم4715 حق تقدم تعلق گرفته و مي گويند در حال انعقاد قراردادهاي جديد است.درست است كه من سود مي كنم اما ماه هاست سرمايه ام در گردش نبوده و اين علامت خوبي براي يك بازار سالم نيست. همين توسعه معادن روي مي شود كه با خريد انگوران در دو هفته قيمتش دو برابر مي شود.
معجزه هاي قيمتي در سهام فقط به معادن روي ختم نمي شود، در همه سهم ها انفجار قيمتي وجود دارد، منتها خريد اين سهم ها يك شرط دارد و آن اينكه مثل تكنوتار من دوماه زودتر بايد انفجار قيمت سهم را تشخيص داد و گرنه در اين بازار جايي برايت نمي ماند.عدم افشاي اطلاعات واطلاعات پنهان و سهامداران بزرگ مرتبط با خارج از بازار البته شرايط را براي حركت منطقي سهام كند كرده اند تا آنجا كه من كه مدت هاست سهام دار شركت هاي معدني هستم، تصميم گيري برايم سخت شده.در گزارش هاي بورس نوشته، توليد فرآوري مواد معدني و باما و دو سه شركت معدني ديگر متوقف شده. از طرفي خيلي ها حرف از اين مي زنند كه کارخانه فرآوري مواد معدني از 7ماه پيش تعطيل بوده و فقط 2 نفر نگهبان در کارخانه فعاليت دارند. از فعاليت شرکت سرب و روي به دليل آلودگي هاي زيست محيطي و نزديک بودن به شهر زنجان جلوگيري شده وتعطيل مي باشد و حتي مي گويند از ارديبهشت امسال جلسه اي با اعضاي شوراي تامين و مسوولان رده اولي استاني برگزار كرده اند و قرار شده زمين هاي شرکت تغيير کاربري داده و فروخته شود يا فقط کالسيمين که به دليل عدم توانايي درتبديل خاک روي کم عيار به شمش زير ظرفيت اسمي توليد مي كند و بهاي تمام شده محصولات بيش از حد مجاز است يا در همين توسعه معادن كه به نظر ريزش معدن انگوران در سال هاي قبل و عدم باطله برداري از آن با هزينه هاي استخراج وبرگشت بسياربالايي همراه است اما به يكباره با اين رشد قيمتي و در اوج بي خبري نماد را باز مي كنند.سرگيجه تا آنجاست كه بختيار هفته پيش مي گفت اين سهم ها را در قيمت بسيار پايين تر از300 تومان در بنگاه هاي زنجان که از قديم به اين کار اشتغال دارند مي شود خريد. حالاكه قيمت 500 هم شده. اين ايميل را كه سه شنبه پيش يك ناشناس برايم فرستاده اينجا اضافه مي كنم براي ثبت در تاريخ سهامداري ام، نوشته سلام و بعد رفته سر اين داستان سرگيجه من.مي گويد «به دلايل زير فکر مي کنم، باز شدن گروه توسعه معادن به صورت انفجاري باشد وسال ها لذتش توي ياد وخاطر همه بماند
1-انگوران از لحاظ ذخاير وخلوص خاک معدني در دنيا منحصر به فرد هست که چند سال اخير چيني ها و روس ها وحتي اروپاييان هم به آن چشم طمع داشتند
2-قيمت جهاني روي به صورت مداوم در چند ماه گذشته رشد داشته، به گونه اي که با در نظر گرفتن قيمت هاي نزديک به 1900 تا 2000 دلار براي سرب و روي مي توان رشد درصد را از ابتداي سال براي آن متصور بود و با اينکه کف بحران جهاني راپشت سرگذاشته ايم درآينده مي توان قيمت هاي بالاي سه هزار دلار را هم براي سرب وروي در نظر گرفت
3-ميانگين قيمت تمام شده براي حقوقي ها وحقيقي هايي که از قديم اين سهام را در سبد خود داشتند قيمت تمام شده براي کروي بالاي هزار تومان و براي فرآور و كالسيمين بالاي 3 هزار تومان است، پس کمتر کسي در اين شرايط فروشنده مي باشد
4- به صورت مستقيم وغير مستقيم بالغ بر يک ميليون نفر از افزايش چشمگير اين سهم بهره مند مي شوند که با شرايطي که تمام کانديداهاي رياست جمهوري در زنجان نکته محوري خود را در واگذاري معدن انگوران و ارزش افزوده آن جهت مردم تاکيد مي کردند وهمچنين تاثير سود رويايي آن بر اين تعداد سهامدار مي تواند در رونق ديگر صنايع بورس هم نقش داشته باشد، پس تلاش مضاعفي را بر افزايش قيمت شاهد خواهيم بود
5
- گروه سرب و روي بورس ارزشي کمتر از يك درصد کل بورس ايران را داراست، بنابراين مطمئنا شرکت مهر اقتصاد ايرانيان به عنوان مالك نزديك به 10 درصد از سهام شركت توانايي حمايت بيش از حد تصور را از اين گروه از سهام خواهد داشت.به خصوص که مهر توانايي دستيابي به توليد انحصاري روي را از طريق گروه توسعه معادن روي خواهد داشت
6-شرکتي مانند فرآور که توانايي ساختن eps بالاي 10هزار ريال را در سال هاي قبل تجربه کرده، پس با داشتن خاک پرعيار و بدون پرداخت بهره مالکانه وهمچنين سرمايه اسمي کم مي تواند بزرگ ترين eps را در بين شرکت هاي حاضر در بورس بسازد
7- درمورد فرآوري مواد معدني که قبل از بسته شدن نماد صف 5 ميليوني(10درصد کل سهام شرکت) را شاهد بود که خود رکوردي در بورس محسوب مي شود چنانچه اين شركت زيان ده در بلند مدت قيمت هاي بالاي 8هزار تومان را به خود ديد، تعجب نکنيد.
درآخر چند توصيه در صورتي که در سبد سهام خود کروي يا فاسمين و فرآور را داريد
حتي الامکان از فروشش خودداري کنيد.
دوماچنانچه تمايل به خريد داريد در ساعات اوليه باز شدن نماد، خريد نماييد تا درانتهاي وقت حداقل 20درصد نوسان راگرفته باشيد،
سوما «به هر نحو ممکن در صورت موفقيت نام مرا به خاطر بسپاريد، متشکرم». شبيه راه رفتن با چشم بند به سمت چوبه دار مي شود گاهي اين خبر هاي ضد و نقيض.
مي ترسم آخر براي اينكه سهام معدني ام را بفروشم يك انتخاب شانسي كنم اما من ياد گرفته ام خريد سهام يک بازي شانسي نيست. شايد مجبور باشي در آخر براي تصميم گيري دارت بيندازي اما به نظرم پرتاب دارت هم مهارت مي خواهد.فكر كنم مهارت پرتاب دارت در اين شرايط كور دست يك نفر باشد.كسي كه با نمودار هاي قيمت بتواند حدس بزند چه موقع وقت فروش است، يك تحليلگر تكنيكال سهم. بايد بروم سراغ سركيس دوست دانشمندم در باشگاه سهامداران لاغر.
نظر
-
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postبابا پس کی این کابوس روی تموم میشه؟عجب اشتباهی کردیما
1. نیک میدانید:صبر، تسلط بر احساسات و ناامید نشدن مهمترین چیزدر زندگی و هر برنامه ای است...
2.ا اینکه قیمت کمی پایین آمده اما اخبار خوب ودر واقع شرایط خوب سهم هنوز پابرجاست،.........
3.به مرور مردم عادی با مشاهده رشد قیمت سهم ، به این نتیجه میرسند که خبرهایی در این نماد هست و اقدام به خرید میکنند وقیمت را بالاتر میبرند..........
4.یاد آوری نکاتی از مصاحبه چندی پیش قایم مقام مدیر عامل کروی خالی از لطف برای خواندن نیست......
5.پیشبینی کرد که روند رو به رشد شرکتهای گروه معادن و فلزات در بورس همچنان ادامه داشته باشد. ..
6. با توجه به مزیتهای نسبی و پتانسیلهای فراوانی که در سهام شرکتهای این گروه وجود دارد سهام شرکتهای این گروه در روزهای آینده با رشد مواجه خواهد شد........
7.سود هر سهم شرکت توسعه معادن روی 52تومان اعلام شده است اما با توجه به افزایش قیمت دلار سود سهام این شرکت تعدیل خواهد یافت چرا که نرخ تسعیر ارز در گزارش بودجه توسعه معادن روی 2100تومان درنظر گرفته شده در حالیکه محصولات این شرکت با ارز بالاتر از 3400 تومان در حال فروش است..................
8.س ازاختلافاتی که با دولت بر سر معدن انگوران ایجاد شد نهایتا با رأی دادگاه قرار است مطالبات شرکت توسعه معادن روی وصل شود.......
9.در حال حاضر شرکت توسعه معادن روی 85هزار تن خاک در این معدن دارد که این خاک براساس رأی نهایی دادگاه که در اردیبهشتماه برگزار میشود باید به شرکت بازگردانده شود. مبلغ این خاک در آن زمان 13تا 14میلیارد تومان بود که در حال حاضر این میزان به 30میلیارد تومان رسیده است..........
10.طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت از مجموع 160هزار تن شمش روی تولیدی در کشور در سال 91، یکصد و ده هزار تن آن توسط گروه توسعه معادن روی تولید خواهد شد که این یعنی 70درصد از مجموع کل تولید کشور............
11.از مجموع 85هزار تن خاک 17هزار تن شمش روی بهدست میآید که این میزان به قیمت هر تن 2100دلار فروخته خواهد شد. از مجموع درآمد حاصل ازاین 85هزار تن خاک 40درصد به شرکت توسعه معادن روی تعلق خواهد گرفت که................................................ .................................................. نهایتا به قیمت روز دلار محاسبه............................................ .......... خواهد شد.
نظر
-
در اصل توسط اسمان پست شده است View Postدرود
سكه شانس عزيز نظرت نسبت به اين فروش حقوقي و خريد گروهي در كمترين قيمت امروز چيست؟
ايا حقوقي اگر ميخواست نميتونست اين مقدار سهمو بالاتر بفروشه؟
در ابتدای همین صفحه مطلبی را درج کردم ....اگر حقوقی عرضه نکنه با صف خرید همرا ه خواهد شد....
اما چند نکته از بازی حقوقی ها:
1.حقوقی ها با داشتن حجم نقدینگی زیاد می توانند بر جهت خرید و فروش و تصمصم سهامداران حقیقی تاثیر بگذارند.....
2.حقیقی ها هم برای جا نماندن از بازار مجبور به همراهی بازی حقوقی است .....
3.حقوقی ها ی بزرگ با نگاه بلند مدت و هدف دار اقدام به سرمایه گذاری و حقوقی کوچک ...با نگاه کوتاه مدت و نوسانگیر در سهم عمل میکند.....که با توجه به نگاه هلدینگی گروه روی و صحبت های که قبلا اشاره شده ..........می توان تصور کرد در پی کنترل بازار این گروه هستند با توجه به اطلاعات نهانی که دارند.....
4.پس با پایبندی به استراتزی خرید ....می بایستی با نگاه میان مدت .....سهامداری کرد.......در هر حال نوسان ذات بازار سرمایه است ..... بزرگترین مشکل حقیقی ها اینکه می خوان تا هر سهمی را خریدند همان فردا خرید سهم + بشه ....البته اگر نگاه کوتاه مدت باشه اشکالی نیست ولی وقتی ...یکی مثل ما با نگاه میان و بلند مدت و تبعیت از قانون 30/30 وارد معامله می شود ...دیگر جای نگرانی ندارد ....مگر همه چیز وارونه شود که آن موضوعی دیگر است.........
5.فعلا تا ؟؟؟ت حتی برای یک روز هم که شده این قیمت را به خود ببیند (البته تا مجمع )با سهم هستیم...........
6.پیش بینی سود سال آینده می تواند گویای همه چیز باشد ...هر چند تاکنون برخی شرکت ها محتاطانه اعلام کردند......
نظر
-
وقتی دستور 4 میلیونی گروهی اونور ظاهر شد و همان موقع حقوقی 4 میلیون عرضه کرد نشان از هماهنگی گروهی با حقوقی میباشد کروی در این گروه به هیچ وجه مشکل خاک ندراد هر چند گفتم این مشکل خاک را علم کردند و ... بگذریم به نر بازی روی داره جالب میشه فراور و باما بسته شدن حجم معاملات امروز کروی بالای 9 میلیون و از اون مهمتر خرید گروهی بالا احتمالا با حقوقی به توافق رسیدن برا فروش سهم نکته جالب لین که در فاسمین هم خجم خرید گروهی بسیار بالا بود کروی 250 هم شود من با میانگین 290 فروشنده نخواهم بود بی صبرانه منتظر گزارش فراور و باما هستم و دوست دارم ببینم نرخ فروش را چند میبینند !!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postوقتی دستور 4 میلیونی گروهی اونور ظاهر شد و همان موقع حقوقی 4 میلیون عرضه کرد نشان از هماهنگی گروهی با حقوقی میباشد کروی در این گروه به هیچ وجه مشکل خاک ندراد هر چند گفتم این مشکل خاک را علم کردند و ... بگذریم به نر بازی روی داره جالب میشه فراور و باما بسته شدن حجم معاملات امروز کروی بالای 9 میلیون و از اون مهمتر خرید گروهی بالا احتمالا با حقوقی به توافق رسیدن برا فروش سهم نکته جالب لین که در فاسمین هم خجم خرید گروهی بسیار بالا بود کروی 250 هم شود من با میانگین 290 فروشنده نخواهم بود بی صبرانه منتظر گزارش فراور و باما هستم و دوست دارم ببینم نرخ فروش را چند میبینند !!
امروز حجم بالايي زد و اگر قرار بر افت بيشتر بود
امروز حتما صف فروش ميشد ولي نه تنها صف فروش نشد بلكه 30 دقيقه اخر بازار حدود 5 تومن بالاي قيمت پاياني سهم خريد شد
و اين ميتونه نشانه برگشت سهم از اين قيمت و برخورد سهم با كف كانال نزولي باشه اگر دوستان تكنيكالي نمودار سهمو زحمت
بكشند و در اين تايپيك قرار دهند ممنون ميشمآخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2013/02/18, 14:52.
نظر
-
دوستان كار من خريد و فروش بيشتر سرب و روي هست سرب كارگاهي الان 8000هست و خودم هم فقط فراورو كاما دارم و ميدانم اگر قيمت روي 2100دلارو دلار هم 3500 بماند اين گروه سال اينده يكي از بهترينها براي سرمايه گذاري ميباشد و از پالايشگاهها كم نمي اورند ولي كي اينها حركت ميكنند بستگي به بالايي ها دارد ولي دارن بد جوري سهامدارن را اذيت ميكنن تا سهمهاي خودشون رو با اون قيمت مورد نظر خريداي بكنند بايد منظر ماند ه نظر من توانايي سود 350 تومان براي كليه سهمهاي اين گروه وجود دارد
نظر
-
نحوه معامله بلوک 6 میلیونی خیلی ناجوان مردانه بود کلور امروز را پایین اورد در حاله میتونس بالای 275 هم بفروشه. بنده امروز وارد این سهم شدم به فال نیک میگیرم
نظر
-
متاسفانه کلوز رو خراب کردن اما به نظر من شر این حقوقی اگه قراره اینجوری کم شه بهتر که کم شه البته نمیدونم کوثر بوده یا خیر شایدم یه حقوقیه دیگه بوده هر چی بود این عمل امروز به نظر من برا سهم خوب بوددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر