کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
=)) وقتی زیادی خالی بندی کنن همینه مرتضی کم حافظه میشن
:D آخه مهدی جون این مدیرای کروی و زیرمجموعه هاش از بس توهم زدن که کارخونه هاشونو با تاسیسات غنی سازی اورانیوم اشتباه گرفتن:D
اینهمه مخفی کاری و پنهون سازی سود و خودشونو بیچاره نشون دادن(مشکل خاک ) و... فقط تو این شرکتها دیده میشه
تو پیشبینی92 هم اومده نرخ فروش شمش روی رو کیلویی 4900 تومن دیده!
آخه یکی نیست بهشون بگه که ملت دور از جون اسکول تشریف نداره که اینطور نرخ فروشو نصف حال در نظر میگیرین و هزینه ها رو هم چند برابر!
در هر حال بشخصه حداقل تا مجمع امسال این شرکتا فروشنده نیستم.
هر چند برخی اساتید! بگن این خواب پوله و بیاین سهام تجهیزاتی بخرین! اونم همون سهام تجهیزاتی که از دید همین اساتید تا دیروز آشغال بودن و حالا شدن بهترین سهام بازار! :-/:-&
مثل همون غمارگی که خریدش رو 120 تومن ار دیدش خواب پول بود و بعد رو 300 یهویی شد تنها سهم برتر بازار:))
آمادگی معدن مهدی آباد برای ارائه یك میلیون تن خاک به تولید کنندگان روی
معدن سرب و روی مهدی آباد، آمادگی تحویل یك میلیون تن خاک اکسیده به تولید کنندگان سرب و روی را دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ، معدن روی مهدی آباد كه به عنوان دومین دارنده ذخیره بكر روی در جهان شناحته می شود برای سال آینده آماده تحویل یك میلیون تن خاك اكسیده به صنایع داخلی است.
این معدن درصدد اجرای طرح های جدید برای استخراج و فراوری است و ذخیره معدن سرب و روی آن (در استان یزد) طبق برآوردهای انجام شده برای تولید حدود4/6 میلیون تن شمش روی و 6/1 میلیون تن سرب و 2313 تن نقره در نظر گرفته شده است.
در این معدن8/7 در صد روی، 2/2 درصد سرب و نقره و همچنین چند ماده معدنی دیگر وجود دارد، كه مهمترین آن ها 12 تا 14 در صد منگنز و 25 تا 30 در صد آهن است که از ارزش قابل توجهی برخوردارند.
معدن مهدی آباد همچنین برنامه تولید سالانه 140 هزار تن از بخش پرعیار شمال غربی معدن (کالامین) را دارد. به گفته كارشناسان معدن سرب و روی مهدی آباد یک مولتی معدن به شمار می آید که تا به حال مغفول مانده، اما برنامه های جدید با هدف جذب و ورود سرمایه گذاران برای فرآوری و بهره گیری از ماده معدنی طراحی شده است.
این معدن دارای دو بخش سولفور و اکسیده است که بخش اصلی دارای 165 میلیون تن ذخیره قطعی و 400 میلیون تن ذخیره احتمالی است و به عبارتی دومین ذخیره دست نخورده “روی” جهان محسوب می شود علاوه بر این یک بخش کوچکی نیز وجود دارد که از عیار 14 تا 25 در صد برخوردار است که ذخیره ای معادل 1.5 تا 2 میلیون تن دارد.
خبری خوب برا سهامداران حقیقی شرکت و البته خبری تاسف بار برا مدیران دزد شرکت:D
از سال بعد بیچاره ها باید دنبال یه سوژه تازه به جا مشکل کمبود خاکشون باشن:))
در پیشبینی جدید شرکت کالسیمین،سود کروی 67 تومن ذکر شده:))
بابا لااقل قبلش بین خودتون هماهنگ کنین اینطور سوتی ندین دیگه! :D
آخرین پیشبینی سود امسال 530 ریال هست که اگر در گزارش بعدی که در حوالی 20 اسفند منتشر خواهد شد این مبلغ رو به 670 ریال افزایش بدیم یعنی تعدیل 26 درصدی کروی. آخ که نقدینگی نداشتم چهارشنبه کروی 265 تومنی اضافه کنم، ببینم فردا چند میتونم بخرم.
[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
آنچه به صورت منفی گقته شد:(غلط)
شرکت توسعه معدن روی سود هر سهم خود را برای سال آینده 427 ریال اعلام کرد این شرکت در آخرین گزارش خود پیشبینی سود را 530 ریال اعلام کرده بود که برای سال آینده با کاهش 19 درصدی مواجه شد..............
.................................................. ............................
اکنون به گونه دیگری بخوانیم:(درست)
شرکت توسعه معدن روی سود هر سهم خود را برای سال1392.........427 ریال اعلام کرد .....این شرکت در اولین پیشبینی خود در سال 91 سود خود را 29.9ریال اعلام کرده بود که تاکنون 53ت افزایش داده...... لذابرای سال آینده با افزایش43 درصدی مواجه شده است.............................
.................................................. .........................
خیلی جالبه بازی با کلمات
1.به نظر میرسد برخی مترصد ورود به سهم می باشندو انرا رصد می کنند ومنتظر هستند تا سهم روند خود را مشخص کند
2.به نظر میرسد:اگر فقط برای یک روز حقوقی فروشنده نباشد صف خرید را لمس می کند لیکن فروش حقوقی بیشتر فرصت خرید می دهد نه همراهی در فروش.3.
آنچه به صورت منفی گقته شد:(غلط)
شرکت توسعه معدن روی سود هر سهم خود را برای سال آینده 427 ریال اعلام کرد این شرکت در آخرین گزارش خود پیشبینی سود را 530 ریال اعلام کرده بود که برای سال آینده با کاهش 19 درصدی مواجه شد..............
.................................................. ............................
اکنون به گونه دیگری بخوانیم:(درست)
شرکت توسعه معدن روی سود هر سهم خود را برای سال1392.........427 ریال اعلام کرد .....این شرکت در اولین پیشبینی خود در سال 91 سود خود را 29.9ریال اعلام کرده بود که تاکنون 53ت افزایش داده...... لذابرای سال آینده با افزایش43 درصدی مواجه شده است.............................
.................................................. .........................
خیلی جالبه بازی با کلمات
با درود
جناب سكه شانس از 350 شما داريد همين گفته ها را تكرار ميكنيد
در حال حاضر هم اگر 250 شكسته شود متاسفانه ميرويم براي 230 و يا احيانا 225
لعنت بر سهامدار عمده كروي كه خودش منتظر است در قيمتهاي پايين وارد شود و نوسانگيري كند
ضمنا اگر سهم 230 رو ببيند براي صعود به بالاي 260 كارش بسيار مشكل خواهدشد
جناب سكه شانس از 350 شما داريد همين گفته ها را تكرار ميكنيد
در حال حاضر هم اگر 250 شكسته شود متاسفانه ميرويم براي 230 و يا احيانا 225
لعنت بر سهامدار عمده كروي كه خودش منتظر است در قيمتهاي پايين وارد شود و نوسانگيري كند
ضمنا اگر سهم 230 رو ببيند براي صعود به بالاي 260 كارش بسيار مشكل خواهدشد
درود بر شما
میشه بفرمایید کدام گفته ها را تکرار کردم......
آنچه که بیان شده همه بر اساس آنچه که وجود دارد بیان شده...و هیچ جا هم اشاره به خرید و یا فروش نشده ....اصلا هم بنا نیست در اینگونه تالارها کسی بیاد ...برای دوستانی دیگر خط و روند تعیین کند.....بلکه هر کسی به میزان دانش خود تحلیل و نظری را درج می کند....بنا نداریم دوست عزیز تبلیغ سهمی را اینجا عنوان کنیم که خدایی نکرده دوستانی متحمل ضرر شوند.....واقعا این نوع درآمد زایی از گوشت سگ هم حرام تر است........
ضمن اینکه خود من از 320 ت تا الان دارم میانگین قیمت کم می کنم.....وقتی حقوقی بازی کثیفی را با اعداد و کلمات شروع کرده....چگونه می توان جلوی روند منفی را گرفت......ضمن اینکه اگر مطالبی که غرض کردم بی ارزش بود خود شما آن را در بورکس .....کپی نمی کردید.....همواره سعی کردم به همه عزیزان تالار های دیگرکه عضو هستم با دید احترام و ادب عمل کنم......
بهترین ها را برای شما آرزومندم و امیدوارم ....این سهم را به قیمت واقعی خودش بفروشید و بهترین سود را بدست آرید.....
درود بر شما
میشه بفرمایید کدام گفته ها را تکرار کردم......
آنچه که بیان شده همه بر اساس آنچه که وجود دارد بیان شده...و هیچ جا هم اشاره به خرید و یا فروش نشده ....اصلا هم بنا نیست در اینگونه تالارها کسی بیاد ...برای دوستانی دیگر خط و روند تعیین کند.....بلکه هر کسی به میزان دانش خود تحلیل و نظری را درج می کند....بنا نداریم دوست عزیز تبلیغ سهمی را اینجا عنوان کنیم که خدایی نکرده دوستانی متحمل ضرر شوند.....واقعا این نوع درآمد زایی از گوشت سگ هم حرام تر است........
ضمن اینکه خود من از 320 ت تا الان دارم میانگین قیمت کم می کنم.....وقتی حقوقی بازی کثیفی را با اعداد و کلمات شروع کرده....چگونه می توان جلوی روند منفی را گرفت......ضمن اینکه اگر مطالبی که غرض کردم بی ارزش بود خود شما آن را در بورکس .....کپی نمی کردید.....همواره سعی کردم به همه عزیزان تالار های دیگرکه عضو هستم با دید احترام و ادب عمل کنم......
بهترین ها را برای شما آرزومندم و امیدوارم ....این سهم را به قیمت واقعی خودش بفروشید و بهترین سود را بدست آرید.....
با درود
جناب سكه شانس بنده عرض نكردم كه گفته ها و نوشته هاي شما بي ارزش است
ولي بايد كمي بيشتر به عمق موضوع فكر كرد
شخصا بنده هم تا به امروز سهامدار بوده و ميانگين كم كرده ام ولي در اولين فرصت مناسب خارج خواهم شد
به دليل اينكه اين گروه با اين مديران دزد و از خدا بي خبرشان فعلا رشدي نخواهند داشت حتي اگر دلار 5000 شود
حتي اگر جهاني دوبرابر شود تا خواست حقوقي و دستور صعود از بالا نرسد حالا حالا وضع به همين منوال است
هر قدر به اعماق معدن انگوران پیش می رویم عملیات استخراج دشوارتر می شود به همین دلیل است که سالانه میزان مشخصی برای استخراج از این معدن در نظر گرفته شده است.
براساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است هر ساله 700 هزار تن ماده معدنی از معدن انگوران استخراج شود، این در حالی است که تا اسفند سال جاری 776 هزار تن ماده معدنی از این معدن استخراج شده است.
براساس گزارش بورس نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، ابوطالب مدیر واحد معدن انگوران با بیان این مطلب، افزود: هر قدر به اعماق معدن انگوران پیش می رویم عملیات استخراج دشوارتر می شود به همین دلیل است که سالانه میزان مشخصی برای استخراج از این معدن در نظر گرفته شده است.
اشکوری با بیان اینکه تحویل مواد معدنی به شرکت ها با توجه به میزان استخراجی که معدن دارد، سهمیه بندی می شود، اعلام کرد: توزیع مواد معدنی میان شرکت ها براساس پروانه بهره برداری آنها صورت می گیرد و اینطور نیست که این شرکت ها هر قدر ماده معدنی نیاز داشته باشند به آنها تعلق گیرد. این واحد در ابتدای هر سال تولید خود را سهمیه بندی کرده و میزان آن را به هر شرکت اعلام می کند.
وی در ادامه گفت: با توجه به شرایط موجود انتظار می رود مسئولین با راه اندازی شرکت های جدید سرب و روی مخالفت کرده و به درخواست افزایش ظرفیت شرکت ها پاسخ منفی دهند زیرا درحال حاضر ظرفیت شرکت هایی که از ماده معدنی استفاده می کنند بسیار بیشتر از توان تولید معدن انگوران است.
این مقام مسئول در تشریح آخرین وضعیت معدن انگوران اظهار داشت: انگوران معدنی است که هر سال عمیق تر می شود بدین جهت از لحاظ ساختار زمین شناسی، افزایش ظرفیت استخراج اقدام معقولی نیست. البته برای جبران میزان تولید اقدام به ایجاد یک کارگاه آزمایشی زیرزمینی شده و قرار است تا پایان سال 92 کلیه اقدامات آماده سازی آن به پایان برسد و از ابتدای سال 93 استخراج از این بخش آغاز شود.
اشکوری در پایان گفت: این نکته نباید فراموش شود که از لحاظ کارشناسی، عملیات استخراج در معادن روباز بسیار اقتصادی تر است زیرا در معادن زیرزمینی خطرات و هزینه ها افزایش می یابد.
شایان ذکر است، معدن انگوران از واحدهای زیرمجموعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است.
به خدا دیگه وقاهت هم حدی دارد مثلا یه صف فروش جمع میکنه این حقوقی فکر میکنه لطف کرده وقیح تر از این رویی ها ندیدم اما عیب ندارد شاید اون اخبار خوب در مورد رویی ها و معادنیها رو امشب یا فردا از دهن رییس جمهور بشنوید!!;)
نظر