توسعه معادن روی ( کروی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • superior
    عضو عادی
    • May 2013
    • 32

ممنون دوست عزیز

نظر

• شاه بورس
      ستاره دار (4)
      • Dec 2012
      • 325

به احتمال زیاد انشااله فردام صفه>:D<
      البته به احتمال زیاد
      ;;)
      موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• Hana
        عضو عادی
        • May 2013
        • 42

در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Post
        به احتمال زیاد انشااله فردام صفه>:D<
        البته به احتمال زیاد
        ;;)
        من رو این سهم شانس نداشتم و از زمانی که خریدم منفی شد که درنهایت پریروز فروختم مطمئن هستم که این سهم حالا حالا ها مثبته.
        مبارک سهامداراش امیدوارم هرکی از من خرید خیرشو ببره.>:D<

نظر

• King Lebron
          عضو عادی
          • May 2013
          • 56

[QUOTE=Hana;333780]من رو این سهم شانس نداشتم و از زمانی که خریدم منفی شد که درنهایت پریروز فروختم مطمئن هستم که این سهم حالا حالا ها مثبته.
          مبارک سهامداراش امیدوارم هرکی از من خرید خیرشو ببره.>:D

به امید جبران تو سهم های دیگه

نظر

• شاه بورس
            ستاره دار (4)
            • Dec 2012
            • 325

در اصل توسط Hana پست شده است View Post
            من رو این سهم شانس نداشتم و از زمانی که خریدم منفی شد که درنهایت پریروز فروختم مطمئن هستم که این سهم حالا حالا ها مثبته.
            مبارک سهامداراش امیدوارم هرکی از من خرید خیرشو ببره.>:D<

ایشااله توی سهمی که گرفتی پول پارو کنی:D;;)

نظر

• norther_68
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 1306

کروی یکی از تاپ ترین سهمهای بازار میباشد که حرفهای زیادی واسه گفتن داره

نظر

• شاه بورس
                ستاره دار (4)
                • Dec 2012
                • 325

20 میلیون صفففففففف:*>:D<
                ایشاالله هفته بعدم این روند ادامه داشته باشه
                البته اگه انتخابات بزاره و بازار منفی نشه

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  امروز بنظرم یک فرصت مناسب برای خرید کروی هست
                  من که تعداد خوبی در 197تومان برداشتم
                  هم برای کوتاه مدت و هم میان مدت کم ریسک با بازده مناسب خواهد بود
                  گاها سهم ها در بازار در قیمتی قرار میگیرند که صبر کردن و تعلل در خرید جایز نیست و نهایت ضررش کمی خواب پوله
                  کروی رو براحتی میشد زیر 200هم خرید که علاوه بر بازده خوب نکته مهم ریسک پایینش بود
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• شاه بورس
                    ستاره دار (4)
                    • Dec 2012
                    • 325

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    گاها سهم ها در بازار در قیمتی قرار میگیرند که صبر کردن و تعلل در خرید جایز نیست و نهایت ضررش کمی خواب پوله
                    کروی رو براحتی میشد زیر 200هم خرید که علاوه بر بازده خوب نکته مهم ریسک پایینش بود
                    این سهم به امید خدا حالا حالا ها صف خواهد بود<:-p

نظر

• rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

کروی که این روزها مورد توجه قرار دارد در اطلاعیه ای اعلام کرده سود هر سهم شرکت بر اساس آخرین اطلاعات اعلام شده به بورس کماکان مبلغ 427 ریال می باشد و سود هر سهم پیش بینی شده شرکت در گزارش سه ماهه حداکثر اتا 31 تیر اعلام خواهد شد
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• سرداربورسی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 458

کروی برای امسال بالای 80 تومن سود خواهد ساخت
                        وضعیت خوب زیر مجموعه ها باعث شده که سودآوری سهم رشد خوبی داشته باشه
                        برای بلند مدت انتظار رشد پی بر ای رو برای اکثر صنایع دارم
                        کروی هم از این قاعده مستثنا نخواهد بود
                        میشه توی بلند مدت بهش پی بر ای حداقل 6 داد
                        اگر سودشو حداقل 80 ببینیم در نهایت به تارگت 480 تومنی میرسیم که زمان بر خواهد بود
                        ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                        نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

کروی

نگاهی داریم به عملکرد 12 ماهه منتهی به 91/12/30 و مقایسه آن با دوره مشابه سال مالی 90

سود حاصل از سرمایه گذاری 20% افزایش یافته
                          سود حاصل از فروش سرمایه گذاری 108% افزایش یافته
                          سود حاصل از سایر غعالیتها 98% کاهش یافته
                          سود عملیاتی 32% افزایش یافته
                          هزینه های مالی 68% کاهش یافته
                          خالص درآمدهای متفرقه با افزایش 638 درصدی مواجه شده
                          سود انباشته در پایان دوره 39% افزایش یافته

و در نهایت سود هر سهم از 384 ریال به 548 ریال رسیده که نشان از افزایش 43 درصدی است
                          اگر همین درصد رشد سودآوری رو به امسال تعمیم بدیم تا پاین سال 92 به سود 783 ریالی می رسیم که میشه گفت عدد 780 ریال کف سود سهم تا پایان امسال خواهد بود

اما بررسی پرتفوی شرکت ...

این شرکت سهام مدیریتی شرکتهای کالسیمین،فرآوری مواد معدنی ایران،ملی سرب و روی ایران (به طور مستقیم) و صنعت روی زنگان (به طور غیر مستقیم) را در اختیار دارد
                          همچنین در سایر صنایع از قبیل سیمان،پتروشیمی،صنایع فلزی،خودرو سازی و سایر صنایع معدنی هم سرمایه گذاری کرده

در مجموع میشه گفت که پرتفوی خوب و رو به رشدی داره
                          وضعیت این شرکت ارتباط مستقیمی با قیمتهای جهانی سرب و روی داره
                          چون وزن بیشتر پرتفویی که داره به شرکتهای تولید کننده سرب و روی مربوط میشه
                          بنده چشم انداز قیمتهای جهان سرب و روی رو روشن می بینم و اعتقاد دارم که در بلند مدت قیمتهای جهانی با افزایش روبرو خواهند شد
                          این عامل باعث رشد سودآوری زیر مجموعه ها و در نهایت رشد سودآوری شرکت خواهد شد
                          اتفاقی که طی سالهای 84 و 85 برای گروه سرب و روی و این شرکت افتاد
                          البته شدت این رشد بستگی به میزان رشد قیمتهای جهانی داره و موردی که در ارتباط با سابقه این شرکتها عرض کردم یک مثال ساده بود
                          همه این عوامل میتونه سباعث بشه که سود سهم به بالای 100 تومن به ازای هر سهم برسه

اما ...
                          در حال حاضر ملاک ما همون سود 780 ریالی خواهد بود
                          تارگت اولیه و حداقل برای این سهم 450 تومن خواهد بود که قابلیت ارتقا خواهد داشت
                          زمان رسیدن به تارگت هم بلند مدت خواهد بود (12-6 ماه)
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• آذرآبادگان
                            کاربر فعال
                            • Dec 2012
                            • 1140

خوب باز هم بازار خواست یه تکون مثبت بخوره ، سیل شفاف سازیها جاری شد
                            ولی زمانی که برخی سهام با بیش از 60 درصد افت قیمت مواجه میشود دریغ از
                            یک شفاف سازی...انشاا.. که خیره
                            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• mrzed
                              Banned
                              • May 2013
                              • 53

انشاء الله که حتما میره بالا چون من یکی از خریدام 320 بوده و تا الان صبر کردم

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

اظهارنظر دو مدیرعامل معدنی در گفتگو با معدن 24:
                                عرضه خاک انگوران در بورس کالا پای دلالان را به بازار باز می کند

مدیرعامل و عضو هیأت مدیره گروه توسعه معادن روی ایران گفت: سهمیه بندی و تعدیل نرخ خاک معدنی انگوران اقدامی نسنجیده است.

یعقوب کارگرزاده در گفت و گو با خبرنگار معدن 24 در این باره گفت: به تازگی مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) طی دستوری اعلام کرده از این پس فروش خاک معدنی انگوران تنها از طریق بورس کالا انجام شود، اما از منظر فعالان این حوزه این تصمیم یک اقدام غیرمنطقی، غیر کارشناسی و نسنجیده است.

وی گفت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری و نامگذاری سال گذشته و امسال به نام سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و نیز حماسه سیاسی و اقتصادی، بخش خصوصی انتظار همکاری بیشتر از دولتی ها را دارد.

کارگرزاده خاطرنشان کرد: اگر تصمیم بر افزایش قیمت خاک معدنی انگوران است، این اتفاق یکبار و در ابتدای سال افتاده و از اینرو فعالان ، انجمن های سرب و روی و نیز کنسرسیوم راهبران سرب و روی معتقدند افزایش قیمت ها قابل توجیه نیست.

وی گفت: فعالان این صنعت طی نامه ای به وزیر صنعت ، معدن و تجارت مخالفت خود را با این اقدام اعلام داشته اند و در انتظار پاسخگویی وزیر هستند.

مدیرعامل توسعه معادن روی ایران افزود : پس از اعلام این خبر ، هیچ یک از واحدهای تولیدی برای خرید خاک انگوران اقدام نکرده اند.

کارگرزاده در پاسخ به سوال "تعدیل نرخ خاک معدنی انگوران چه تأثیری بر سودآوری شرکت ها خواهد داشت ؟" به خبرنگار ما گفت: تولیدکنندگان معتقدند، با این اقدام پای دلالان به بورس باز شده و اگر دلالان برای خرید از بورس اقدام کنند بنابراین برای رسیدن به سود مورد نظر خود، کالا را با دو برابر بهای خرید به تولیدکننده واقعی می فروشد و همین امر بهای تمام شده واحدهای تولیدی را افزایش می دهد و منجر به تعطیلی واحدها و تعدیل منفی سود این شرکت ها خواهد شد. اشتغال پایدار از بین رفته و درنتیجه ، تأثیر جدی بر سطوح کشوری و استانی خواهد داشت.

این امر بر میزان صادرات تأثیرگذار خواهد بود چراکه با کاهش تولید شرکت های تولیدکننده ، صادرات نیز کاهش خواهد یافت.

درعین حال معمارنژاد مدیرعامل شرکت ملی سرب و روی ایران همراستا با نظرات کارگرزاده در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: اگر قرار بر عرضه سهمیه بندی خاک معدنی انگوران در بورس کالا باشد، دلال بازی هم شروع خواهد شد و امکان خرید برای برخی شرکت به دلیل قدرت خرید بوجود نخواهند آمد.

وی معتقد است : با عرضه خاک صنعتی در بورس کالا ، باید شرایطی حاصل شود که تنها تولیدکنندگان امکان خرید داشته باشند و پای دلالان به بازار باز نشود.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X