مجيد آقا ممنون
توسعه معادن روی ( کروی )
Collapse
X
-
در اصل توسط parastom پست شده است View Postسلام.
هركدام 10000تا فروختن. روي هم 30000تا. چيزي نيست...
من هم همین رو گفتم.
منتها هدف زدن فلش قرمز بوده حالا قصدشون چیه نمیدونم
شاید خواستن بازارو بترسونن و با کدهای دیگه بخرن
البته معلوم نیست چون این نقشه دی
این روش که قدیمی شده....آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/03/10, 18:54.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postامروز در نماد کروی هر سه سهامدار عمده شرکت(مهر/تجلی سامانه/تدبیرگران)هر کدام ده هزار سهم فروخته اند تا فلش قرمز بخورد!!!
تا ساعت 10 حجم معاملات به سرعت بالا رفت و چندبار در شرف تشکیل صف خرید بود. موضوع اینه که سهم هروقت آقایون تمایل داشتند باید صف خرید بشود نه توسط تقاضای بازار /:)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postامروز در نماد کروی هر سه سهامدار عمده شرکت(مهر/تجلی سامانه/تدبیرگران)هر کدام ده هزار سهم فروخته اند تا فلش قرمز بخورد!!!
از این قشنگ تر فلش مثبت دانایانه که روزی 50 هزار تا باما می خره! این جوری پیش بره 5 سال دیگه می تونه 6 میلیونشو پس بگیره!:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
اگر بقیه هم مثل من از شوک تعدیل منفی 43 درصدی روی بیرون اومدند بیاین اینجا بررسی کنیم ببینیم چه خبر بود ! :(
چی فکر میکردیم ، چی شد ؟! #-o
این که کلی دادگاهی و محکومیت و ... داره که ! انگوران پیشکششون! تازه 2 زاریم افتاد اون برنامه ها واسه چی بود ! :-wما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
[QUOTE=keyvan;103663]اگر بقیه هم مثل من از شوک تعدیل منفی 43 درصدی روی بیرون اومدند بیاین اینجا بررسی کنیم ببینیم چه خبر بود ! :(
کدوم تعدیل منفی عزیز؟؟؟اگه منظورتون سود سال 91 هستش ،خدمتتون عارضم که اولین پیشبینی را نمیشه گفت تعدیل منفی ضمن اینکه چه ربطی داره به امروز؟؟؟این پیشبینی قبل تو کدال بود امروز فقط حسابرسیش اومد
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاگر بقیه هم مثل من از شوک تعدیل منفی 43 درصدی روی بیرون اومدند بیاین اینجا بررسی کنیم ببینیم چه خبر بود ! :(
این که کلی دادگاهی و محکومیت و ... داره که ! انگوران پیشکششون! تازه 2 زاریم افتاد اون برنامه ها واسه چی بود ! :-w
البته بايد گفت قطعا كروي تعديل مثبت داره...
نظر
-
اوه! من چه سووتی دادم!! اصلا حواسم به افزایش سرمایه نبود! #-o
ته گزارشو دیدم ... البته در مورد مسائل دادگاه و شکواییه و محکومیتش چیزی نمی دونستم!
امروز از جایی بودم که دسترسی مناسبی به نت نداشتم.. عجب کاری کردم! ...من دیدم کسی چرا چیزی نمی گه و تعجب نکرده ! :">:pآخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/03/11, 18:37.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
[QUOTE=hamid2000;103665]در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاگر بقیه هم مثل من از شوک تعدیل منفی 43 درصدی روی بیرون اومدند بیاین اینجا بررسی کنیم ببینیم چه خبر بود ! :(
کدوم تعدیل منفی عزیز؟؟؟اگه منظورتون سود سال 91 هستش ،خدمتتون عارضم که اولین پیشبینی را نمیشه گفت تعدیل منفی ضمن اینکه چه ربطی داره به امروز؟؟؟این پیشبینی قبل تو کدال بود امروز فقط حسابرسیش اومد
نظر
-
-
سلام
امروز ساختمان جهان رفت زیر یک درصد و احتمالآ 6 میلیون دیگه داشته باشه و امید وارم دیگه عرضه کننده نباشه چون من تو حق تا الان کلی ضررم و 160 خرید هستم
طاقت دیدن معاملات فردای کروی را ندارم چون میترسم باز این ساختمان جهان سهم را صف فروش کند .
نظر
-
اينم يكي از زيرمجموعه ها...شما ببينيد چه خبره
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر