ماشالا داره ثانیه میزنه 1978
توسعه معادن روی ( کروی )
Collapse
X
-
جناب امید110 و تاپیک اختصاصی خودشون مطلبی در خصوص کروی مطرح کردند:
مطالبی جسته و گریخته در خصوص این سهم عرض می کنم که تفکر بیشتر رو می طلبه و ابدا به معنی ارزندگی یا عدم ارزندگی این سهم نیست.
1.خبهمن به احتمال زیاد فردا در یک معامله از پیش قرار گذاشته شده چون امروز از این سهم در 390 تومان و با پی بر ای 6.8 کاملا خروج می کنه.
نگاهی به سوابق معاملاتی گروه بهمن نشون می ده که مدیریت پرتفوی در این شرکت ال.. بختکی نبوده و حتما برای سهم شناسنامه داری مثل کروی جمیع بررسی ها انجام و تصمیم خروج گرفته شده.
2.به احتمال خیلی زیاد حقوقی تازه نفسی از فردا جای خبهمن رو در ردیف سهامداران عمده می گیره که با هماهنگی سهامدار عمده کروی یعنی گروه مالی مهر اقتصاد میتونه زمینه یک رشد قیمتی خوب برای سهم رو فراهم کنه.
3.در این گروه ضمن ارج نهادن به پتانسیل های بالقوه کروی بنده بالشخصه فاسمین را برای رشد قیمتی پرپتانسیل تر می دانم.
البته فراموش نکنیم کروی نیز اگرچه به بزرگی شرکتهای ملی مس و فولاد نمی باشد اما از سهم های پیشانی بازار می باشد.این سهم به جز مقطعی کوتاه در سال 87 اگر اشتباه نکنم تاکنون ضربه ای به سهامدارانشان نزده و نقدشوندگی خوبی دارد.
اگر کروی به رشدی که مورد نظر دوستان هست برسد فاسمین به راحتی آب خوردن از 1200 عبور خواهد کرد.....
باید منتظر ماند و تحرکات حقوقی جدید کروی را سبک سنگین کرد....ضمن اینکه سیاست سرمایه گذاری فرهنگیان بر روی این سهم نیز مهم می باشد.
اگر دوستان علاقمند به خرید کروی هستند از حجم بالای تقاضا در این سهم نترسیده و مطمئن باشند که سهم در صف خرید به ایشان خواهد رسید.فردا به احتمال قوی خبهمن عرضه کننده 59 میلیون سهم خواهد بود.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postدر بین گروه روی
به نظرم کروی بیشترین بازده را خواهد داشت
بنده این سهم را ندارم
خيلي جالب بود چند بار سهم رو بين 325 تا 365 بالا پايين كردن و سهمو از دست يه عده سهامباز...در اوردن و بعدش هم حركت...
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postارادت حيدر جان ، كروي گل سر سبد گروهه،زينك اين چند روزه تقربا 6-7 درصد هم رشد داشته
خيلي جالب بود چند بار سهم رو بين 325 تا 365 بالا پايين كردن و سهمو از دست يه عده سهامباز...در اوردن و بعدش هم حركت...
امروز دیگر نتونستم فقط نظاره گر باشم وارد شدم و احتمالا در صورت افت یا رشد اضافه خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postارادت حيدر جان ، كروي گل سر سبد گروهه،زينك اين چند روزه تقربا 6-7 درصد هم رشد داشته
آقا هدف بعدي كروي چنده؟ من يه مقدار امروز فروختم ولي هنوز دارمش اين سهمو. اميدوار بودم شل كنه بخرم ولي نشدتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postامير خان سلام
آقا هدف بعدي كروي چنده؟ من يه مقدار امروز فروختم ولي هنوز دارمش اين سهمو. اميدوار بودم شل كنه بخرم ولي نشد
اون كسي هم كه 325 خريده باشه سهم رو الان 30 درصد تو سوده...حالا از طرفي فردا هم مقاومت 420 رو داره...
امكانش هست سهم منفي بشه...حالا بايد ديد با اين مقاومت چيكار ميكنه اگه بتونه 420 رو رد كنه هدف بعد 470 و بعدي 520...
نظر
-
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
نظر