کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نه به چند روز پیش که که تو منفی میفروختن نه به صف میلیونی امروز کلا قدرت تحلیل سهم تو بورس بسیار پایین است جالبه تو این چند روز که قیمت جهانی بالا میرفت قیمت سهام روی منفی وپایین میامد حتی تو فراور هرچه تو دوهفته بالا امده بود دیروز رسید سر جای اولش!!ولی تو کروی حقوقی خوب میخرید .
تهران - ایرنا - پایگاه خبری بلومبرگ روز سه شنبه اعلام کرد: پس از کاهش موجودی روی و دورنمای افزایش تقاضا برای این فلز که موجب این گمانه زنی شد که تقاضا از عرضه فزونی خواهد گرفت، قیمت روی به بالاترین سطح خود از اوت سال 2011 رسید.
به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از بلومبرگ، قیمت جهانیآلومینیوم نیز امروز رکورد 16 ماهه را شکست.
در بازار فلزات لندن، قیمت روی برای تحویل ظرف سه ماه در ساعت 15:05 امروز به وقت هنگ کنگ، 1.5 درصد افزایش یافت و به دو هزار و 370 دلار در هر تن رسید و پیش از آن، قیمت هر تن روی دو هزار و 357 دلار بود.
قیمت روی از ابتدای امسال تا کنون در بازار فلزات لندن 15 درصد افزایش داشته و بیشترین افزایش قیمت را در میان فلزات پایه تجربه کرده است.
پس از آنکه به دلیل پیش بینی فزونی گرفتن تقاضا از عرضه، بازار آلومنیوم دیروز به وضعیتی رسید که انتظار می رود قیمت برای یک مدت طولانی افزایش یابد، قیمت آلومینیوم امروز در ساعت یادشده به دو هزار و 36 دلار در هر تن افزایش یافت که بیشترین قیمت از فوریه 2013 بود.
موجودی روی در بازار فلزات لندن برای شانزدهمین روز متوالی کاهش یافت و به 656 هزار و 675 تن رسید که پایین ترین سطح از دسامبر 2010 است.
براساس اعلام بانک مریل لینچ آمریکا، تقاضای جهانی روی پالایش شده در سال آینده 253 هزار تن از عرضه آن بیشتر خواهد شد.
بلومبرگ براساس اظهار نظر اقتصاددانان پیش بینی کرد، تولید کارخانه ای چین که بزرگ ترین مصرف کننده فلزات صنعتی است، احتمالا در ماه ژوییه(تیر)با نرخ رشدی که از مارس سال گذشته تاکنون بی سابقه بوده است، افزایش خواهد یافت.
در بازار فلزات لندن امروز در ساعت یادشده قیمت هر تن مس با سه دهم درصد افزایش به هفت هزار و 46 دلار رسید. قیمت نیکل و سرب نیز امروز در این بازار افزایش یافت در حالی که قیمت قلع تغییر اندکی داشت.
خوب اونایی که از چند ماه قبل با ما کروی خریده بودند این روزها در سود 25 تا 30 درصدی قرار دارند
هنوز خیلی ها به اهمیت صعود مقتدرانه قیمت های جهانی روی پی نبرده اند
و تصور نمی کنند اگر همین روزها شرکت های گروه روی صورت های مالی با روی 2300 دلار و دلار 3100 تومان تهیه کنند بالای 100 % می بایست تعدیل مثبت دهند
در بین شرکت های گروه روی از چند ماه پیش که شروع کردم به بررسی کردن نتوانستم به یک نتیجه برسم که کدامیک از این شرکت ها برترین تر هستند
به هر یک از این شرکت ها که نگاه می کردم وسوسه می شدم که از اون بخرم انقدر خریدم خریدم تا به تعداد سهامدار 5 شرکت گروه سرب و روی شدم والان بالای 90 درصد سبد منو این گروه تشکیل می دهند
فزرین :
اول از همه فزرین قبل از افزایش سرمایه خریده بودم
فاسمین :
بعد اخبار مثبت پیرامون فاسمین از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی گرفته تا طرح های توسعه و فاند قوی مرا مجاب کرد تا خاطرات شیرین چند سال قبل با فاسمین را دوباره تجدید کنم
کاما :
بعد سراغ بررسی کاما رفتم در اختیار داشتن چند معدن سرب وروی - چند شرکت زیر مجموعه قوی مثل ذوب و روی اصفهان که به تنهایی 10000 تن شمش روی تولید می کنه - و داشتن سود انباشته مناسب و همچنین افزایش سرمایه 150 درصدی در اینده باعث شد تا نتوانم از این سهم هم بگذرم
کروی :
بازار شروع کرد به ریزش وحشتناک من که در پرتفوی خود فاسمین داشتم علاقه ای به خرید کروی نداشتم خرید موازی اصلا" درست نیست
ولی در کمال تعجب دیدم ملت کروی قبل از مجمع را با قیمت های 210-220 تومان می فروشند سهمی که چند ماه قبل در 440 تومان 100 میلیون صف خرید داشت.
انگیزه شرکت در مجمع و دریافت سود نقدی مناسب - افزایش قیمت های جهانی - رای دادگاه مبنی بر دریافت 83000 تن خاک پر عیار باعث شد تا لقب مفت ترین سهم بازار را به این سهم بدهم و به تعداد اضافه کنم
کبافق :
در اخرین روزهای قبل از مجمع وسوسه داشتن معدن غنی بافق و معادن زیر زمینی باعث شد تا مقداری از این سهم حریداری نمایم
پیش بینی تحلیلی سود93 این شرکت ها با روی 2300 دلار و دلار 3100 تومانی :
فاسمین ..............130 تومان
کروی .................70 تومان ( به غیر از تاثیر 83000 تن خاک پر عیار )
کاما....................350 تومان
فزرین .................200 تومان
کبافق ..............با سرمایه قبلی 300 تومان ..............و با سرمایه جدید 75 تومان
باسلام خدمت دوستان
جناب شفاف سازی عزیز دیگه روی2300 را باید فراموش کرد وبه بالای2400 فکرکرد
جالبه شرکت های رویی اغلب افزایش تولیدوکاهش فروش دارند که این بسیار مهم است
.................................................. ............ طبق محاسبات بنده هر50دلار افزایش نرخ روی 15درصد باعث افزایش سوداوری نمادهای این گروه میشه بافرض گزارشات جدید که تنها روی را50دلار از بودجه بالاتر گرفتند (2050) وبا احتساب روی2400 سود سهم های این گروه به شرح زیر است
فاسمین135
کاما375
فرزین185
کروی75
.................................................
فاصله بین بودجه وقیمت فعلی بیش از350 دلار می باشد
عرض کردم هر50دلار حدود15درصد سود شرکت های این گروه را افزایش می دهد
وبااحتساب 350تقسیم بر 7= 50
7*15=105 طبق محاسبه فوق درصورت تثبیت روی درقیمت های فعلی اغلب نمادهای گروه حداقل105درصد تعدیل خواهند داشت
باسلام خدمت نوام عزیز وبقیه دوستان
قیمت جهانی روی پس از ریزش تا1800 موج2را به اتمام رسانده
و وارد موج3شده است
شکست 2330 باعث سرعت بخشیدن به هدف این فلز درموج 3شد
.................................................. .....
به نظر بنده بزودی2400 هم شکسته خواهد شد وبه همان هدفی که اشاره کردید که البته بنده2680 متصورم خواهد رسید
وبرای مدتی به تعادل خواهد رسید
روی2600 تعدیل های بسیار سنگینی را درگزارشات اتی برای این گروه خواهد داشت
نظر