کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان سلام در مورد کروی این تحلیل رو امروز خوندم :
سهمی فوق العاده که در این چند وقت اخیر بازدهی ۴۰ ٪ را برای سهامدارانش داشته و همچنان بالا میرود..
این سهم به دلیل صعود روی جهانی شروع به رشد کرد و موفق شد مقاومت ۲۲۵ خود را شکسته و سپس به آن پولبک داشته باشد.واکنش سهم به این خط به قدری زیبا بود که همان روز کندلی تشکیل شد و صف خرید شکل گرفت و تا الان پابرجاست .
اما یکی از هدف های بعد از شکست مقاومت مرز ۲۵۸ تومان میباشد که فردا به آن خواهیم رسید..احتمال افزایش عرضه ها در فردا خواهد بود و اگر اینچنین باشد احتمال افت مجدد تا ۲۳۰ را خواهیم داشت
کروی داره کف سازی میکنه برای صعود بزرگتر
از فردا دوشنبه احتمالا بازارهای ایران تعطیل و بازار های جهانی باز میشوند
تا جمعه آینده فکر میکنم نرخ روی از 2450 هم عبور کنه
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
با تشکر از راهنمایی شما: این نرم افزار رو نصب کردم. سایتش به زبان فرانسه هست. هر جوری بود ثبت نام کردم. ولی بعد از 4 روز اکانتم را سایتش disable کرده است. دو بار یوزر پسورد دریافت میکنم. ولی بعد دو روزروز اکانت را غیر فعال میکنند. نمیدانم در حین ثبت نام شما شهر یا شماره تلفن خاصی را وارد میکنید یا نکته دیگری وجود دارد. لطفا اگر نکته ای وجود دارد من را راهنمایی بفرمایید. با تشکر
[COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی میورزد !!![/B][/FONT]
[/COLOR]
[SIZE=6]
نظر بنده این است که دراین مقطع چند روزی این فلز بین2410-2450 درنوسان خواهد بود
وپس ازنوسانی چند روزه استارت پرقدرتی به سمت2670 خواهد داشت
کروی-فاسمین-باما را بهترین های این گروه بادید میان مدت میدانم بدرود
روی جهانی طبق تحلیل قبلی چند روزی دراین محدوده خواهد بود واماده برای استارت بعدی
به نطرم اواخر هفته ودرحالت بدبینانه هفته بعد میتونه اغاز این استارت باشه
............................................. کروی امروز سدمقاومتی خود راشکست وتا320میتونه بالا بره
فاسمین بارنج اخروقت تامرز 440 بالا امد وان هم احتمالا از هفته بعد به استقبال500میره
روز 4 شنبه کد های شخصی تعداد سنگین خریدن
سهمی که رو محدوده قیمت 254 تا 255 بود ، با رنج سنگین چند شخص حقیقی و البته ( 1.5 میل حقوقی ) سهم تا 269 بالا آمد .
این در شرایطی اتفاق افتاد که 4 روز تعطیلی و قیمت جهانی هم در ابهام و در شرایط تعادل بازار و خریدار 3 % بالاتر از قیمت پایانی رخ داد
این حکایت از این هست که قصد دارن سهم را بالا ببرن . حالا چه قیمت جهانی تا آخر هفته مثبت باشه و چه منفی باشه
تمامی فلزات اساسی:مس روی سرب آلومینیوم نیکل پلاتین و...امروز افت قیمت داشته اند
حتما دلیل اساسی وجهانی دارد
در مقابل اکثر بورسهای آسیا و اروپا مثبت است
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
تمامی فلزات اساسی:مس روی سرب آلومینیوم نیکل پلاتین و...امروز افت قیمت داشته اند
حتما دلیل اساسی وجهانی دارد
در مقابل اکثر بورسهای آسیا و اروپا مثبت است
نظر