دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

این موارد دستاوردهای انتهای روز بودند که متاسفانه چون رایانه ام مشکل پیدا کرده دیر بارگزاری اش کردم...

با مواردی که ساعت 1130 گذاشتم خیلی فرق دارد...
    به شخصه اگر چند مورد اول اینجا و آنجا منفی های خوبی خوردند تمایل دارم خرید کنم... به خصوص در گروه بانکی (وکوثر و وگردش و یا حتی دیگر بانکی ها شاید...)

وکوثر که در سبد دارم...
    همچنین از سصوفی هم اگر منفی پنج دادند حاضرم بخرم...
    اپرداز هم اگر منفی پنج دادند می افزایم...

بگذار این گونه بگویم:
    * فروش اول وقت شسینا و شاید فرآور بالای صفر.
    * نگهداری جهرم و تپولا و بالاس و تکمبا و بنیرو و شاید پکویر تا وقتی بالای کفی که خریدیم هستند.
    * خرید در منفی های بسیار سنگین از اپرداز و سصوفی و وکوثر و وگردش و شرنگی و شمواد و شتوکا و کرماشا.
    * مدام به روز کردن سامانه برای شکار... و رصد حقوقی های خودرویی ها و معدنی ها و فلزاتی ها و پتروپالایشی ها... (خودرو و خساپا و تاپیکو و ومعادن و کگل و ...)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

با توجه به اینکه دستگاه های برقی هم آمده جزء فهرست، شاید فردا در بنیرو میانگین کم کردم. اگر منفی خوبی خورد.
      به همین روی... اگر شیمیایی ها هم که چند وقت پیش پیشنهاد خرید شده بودند افت خوبی داشتند می توان خرید کرد...
      البته بدی ای که در این شاخص های سازمان بورس وجود دارد این است که این شاخص ها حالت هم وزن ندارند... و معلوم نیست بیانگر حال کدام نماد (بیشتر) هستند...

به عنوان مثال اکنون که دستگاه های برقی در مجموع به نزدیکی پیشنهاد خرید آمده مشخص نیست که این مربوط به بنیرو است؟ یا بشهاب؟ یا چه؟ و در عین حال هیچ کدام از اینها هم امروز در خروجی سامانه نیستند...

اکنون نگاه کردم در گروه دستگاه های برقی همین بنیرو از همه وضعش بهتر است...
      در گروه شیمیایی تاپیکو و فارس، می شود گفت این قابلیت را دارند که در منفی های سنگین آدم افزایش دهد... و البته شاید پارسان،

(باتری ام ته کشید... باقی اش فردا)

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دستاورد 1000

سلام و وقت به خیر؛
        جالب است... با اینکه گمان می کردم یک عالم نماد در کف داشته باشیم ولی پیشنهاد خرید تنها یک عدد است!

http://i68.tinypic.com/otov0j.jpg
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

دالبر 1350 ریال! تقسیم سود داشته!!!

احتمالا آن رشدی که ما ازش انتظار داشتیم با همین تقسیم سود عالی انجام شده! :( به هر حال... هنگام بازگشایی می ایستم ببینم 5590 ریال می دهند؟ یا نه؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بنیرو که در روز عادی خریدار نداشت امروز جالب است که در مثبت سفارش می گذارند و جالب تر اینکه کسی هم نمی فروشد!
            (البته من یک کوچولو فروختم به هوای اینکه دارایی ام را رند کنم و نیز اینکه گفتم احتمالا قیمت می آید پایین و بیشتر از اینکه فروختم جایگزین می کنم که انگار این گونه نشد...)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

امروز یک مقدار دلقما خریدم و باز هم دارم می خرم... چند روز پیش پیشنهاد خرید بود ولی اجازه ی ورود نمی داد ولی به لطف ترامپ اکنون فروشنده پیدا کرده که حاضر است در کف بفروشد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

تکمبا هم بازی اش امروز دیدن دارد...
                یک میلیون صف فروش بود که برداشته شد...
                رفت بالا و برگشت پایین...
                باز دوباره دارد می رود که یک صف فروش ایجاد کند...

تخمه کجاست؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دقیقا چیزهایی که دوست داریم بخریم افت نمی کند و چیزهایی که دوست نداریم افت می کند...
                  وکوثر و وگردش را نگاه تو را به خدا! این ها در روز عادی منفی می خوردند! آن هم منفی های درست و حسابی... حالا برای من دارند ناز می کنند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بالاس هم دارد صف فروش می شود. خرید دارد به نگر من. من البته یک مقدار بالاتر هم خریدم. و باز هم دارم می خرم و در صف فروش هم اگر بیاید خرید می کنم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دستاورد 1130

دالبر به اشتباه این عدد را گرفته چون تعدیل ناشی از سود را لحاظ نکرده ام.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

باز دوباره بالاس را کشیدند بالا... عجب وضعی شده... اما ما باز هم صبر می کنیم و وقتی آمد پایین باز سفارش می گذاریم...

در خساپا هم دوست داشتم در پایین ترین قیمت سفارش خرید بگذارم... به سامانه هم ربطی ندارد... همین جوری...

وکوثر که نیامد پایین... ولی وگردش یک مقدار دارد می آید پایین... ببینم اگر خوب آمد پایین بخرم...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بنیرو هم دارند سفارش ها را بالا می آورند... ببینیم رشدش بالاخره آغاز خواهد شد ان شاء الله؟ یا نه؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            باز دوباره بالاس را کشیدند بالا... عجب وضعی شده... اما ما باز هم صبر می کنیم و وقتی آمد پایین باز سفارش می گذاریم...

در خساپا هم دوست داشتم در پایین ترین قیمت سفارش خرید بگذارم... به سامانه هم ربطی ندارد... همین جوری...

وکوثر که نیامد پایین... ولی وگردش یک مقدار دارد می آید پایین... ببینم اگر خوب آمد پایین بخرم...
                            با سلام من بالاس را بررسی کردم ، سامانه در تشخیص کف ها خوب عمل می کند.
                            برداشت من از بالاس این است که موج 4 صعودی خواهد داشت و مجددا برای موج 5 نزولی قیمت به حدود 375 برخواهد گشت ، چون هنوز روند بلند مدت آماده نیست و مقداری در همین حدود قیمتی باید حجم بخورد
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

دستاورد 1200

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                                با سلام من بالاس را بررسی کردم ، سامانه در تشخیص کف ها خوب عمل می کند.
                                برداشت من از بالاس این است که موج 4 صعودی خواهد داشت و مجددا برای موج 5 نزولی قیمت به حدود 375 برخواهد گشت ، چون هنوز روند بلند مدت آماده نیست و مقداری در همین حدود قیمتی باید حجم بخورد
                                فوق العاده متشکرم...
                                هم از شما و هم از جناب مهدی 1000 و هم از جناب احمد و هم از همه ی عزیزانی که روی نمادهای پیشنهاد شده توسط سامانه اظهار نگر کارشناسانه می کنید.
                                واقعا من یکی که خودم به همچین چیزهایی نیاز دارم. البته در هنگام خرید تقریبا چشم بسته به حرف پسرم گوش می دهم... چون خیلی به آن اطمینان دارم... حتی تو این شرایط بسیار سخت... ولی هنگام فروش چون هیچ اختراع قابل قبولی در این زمینه ندارم واقعا می مانم...و کاملا به همراهی و هم فکری دوستان عزیزی مانند شما نیاز دارم.

?????????
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X