پاسخ : دستاورد ???
بررسی آنهایی که در گذشته اند.
نتیجه گیری ای که می توانم از این موارد داشته باشم این است که همواره فروش ها انگار زود بوده. و یا اگر خوب بوده، و پس ار فروش من افت آغاز شده، دوباره پس از آن افت باید می خریدم. به خصوص در مواردی که دوباره پس از افت یک پیشنهاد خرید جدید شده است.
بررسی آنهایی که در گذشته اند.
تپکو خیلی عالی فروخته شده. ولی زمانی که آمده پایین دوباره یک پیشنهاد خرید ضعیف ایجاد کرده که از آنجا سود خوبی داده و همچنان در حال رشد است. ما کار خوبی کردیم یا نه؟ کار خوبی کردیم ولی باید دفعه ی دوم هم که پیشنهاد خرید ضعیف می شد هم می خریدیم. این بهتر بود. پس به خاطر می سپرم: مواردی که پیشنهاد خرید اصلی یک کوچولو سود داده و اینک دوباره یک پیشنهاد خرید ضعیف می شود. |
دسانکو هم یکی از آن مواردی است که حسابی گند زدم. بهترین حالت خریدم و بدترین حالت فروختم. عبرت: باید صبر می کردم. البته خواهم گفت که هنوز هم انگار دیر نشده و شاید خریدم. |
ونوین از زمانی که ما فروختیم در جا زده. ولی احتمال اینکه از اینجا بخواهد رشدش را آغاز کند هست. |
در فولای عالی خریدم و عالی فروختم. ولی باز هم مشاهده می شود که پس از فروش من دوباره یک افت زیاد داشته و پس از آن افت زیاد دوباره یک رشد زیبا!!! |
با اینکه از ده درصد رشد در تلیسه من حدود 5 درصدش را گرفتم ولی با این حال باز احساس می کنم که خیلی خوب خرید و فروش کرده ام. باز هم در تلیسه هم مشاهده می کنیم که پس از خرید و فروش ما یک افت زیاد داشته و سپس یک رشد زیبا! که بهترین حالت خرید پس از آن افت زیاد بوده. پس باز این را هم به ذهن بسپاریم. |
دیگر نگویم چه قدر گند زدم... فاسمین دقیقا مانند فرآور بود... خدا را شکر فرآور را نفروختم... یعنی نتوانستم بفروشم... و زیانش تبدیل به سود شد. ولی فاسمین را دقیقا در بدترین شرایط. زمانی که پیشنهاد خرید ضعیف بود!!! فروختم. بگذار دیگر نگویم که اعصابم خرد می شود. - اکنون زود است... ولی اگر در آینده بیشتر رشد کرد می توانم بیشتر هم افسوس بخورم. |
ثامان هم دقیقا وضع سصفهای اکنون را دارد. البته بدتر. زمانی که پیشنهاد خرید شد. پیشنهاد خریدش قوی نبوده. پس از خرید رشد که نکرده هیچ با افت هم مواجه شده. ما فروختیم. یک مقدار افت کرده و سپس باز مانند دیگران که عرض کردم رشد زیبا داشته! طوری که زیان را به سود تبدیل کرده. البته فروشی که من در این نماد داشتم عاقلانه بوده. |
اما شپاس... باز هم این هم رشد خوب داشته... یعنی پس از فروش من یک افت خفیف و معمولی داشته و سپس رشد اصلی اش را آغاز کرده و انگار هنوز هم ادامه دارد. البته از این فروش هم راضی هستم. |
آپ را جای خوبی فروختیم ولی همچنان رشدش ادامه دارد. این هم باز پس از یک افت مختصر. |
شسپا. این را هم بهترین جا خرید کردم. جای بدی هم نفروختم. این هم اگر این بار بریزد. احتمالا مانند بقیه شود. |
فلات را با 5 درصد سود فروختیم در حالی که تا اینجا 15 درصد سود داده. پس زود فروش رفته. پس از اینکه ما فروختیم حدود یک هفته در جا زده و سپس دوباره روند گرفته. حتی افت هم نکرده. |
شمواد هنوز یک روز هم نگذشته ازش... پس زود است برای قضاوت. |
تپولا هم زود فروخته شده. |
نتیجه گیری ای که می توانم از این موارد داشته باشم این است که همواره فروش ها انگار زود بوده. و یا اگر خوب بوده، و پس ار فروش من افت آغاز شده، دوباره پس از آن افت باید می خریدم. به خصوص در مواردی که دوباره پس از افت یک پیشنهاد خرید جدید شده است.
نظر