دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

بررسی آنهایی که در گذشته اند.

تپکو خیلی عالی فروخته شده. ولی زمانی که آمده پایین دوباره یک پیشنهاد خرید ضعیف ایجاد کرده که از آنجا سود خوبی داده و همچنان در حال رشد است. ما کار خوبی کردیم یا نه؟ کار خوبی کردیم ولی باید دفعه ی دوم هم که پیشنهاد خرید ضعیف می شد هم می خریدیم. این بهتر بود. پس به خاطر می سپرم: مواردی که پیشنهاد خرید اصلی یک کوچولو سود داده و اینک دوباره یک پیشنهاد خرید ضعیف می شود.
    دسانکو هم یکی از آن مواردی است که حسابی گند زدم. بهترین حالت خریدم و بدترین حالت فروختم. عبرت: باید صبر می کردم. البته خواهم گفت که هنوز هم انگار دیر نشده و شاید خریدم.
    ونوین از زمانی که ما فروختیم در جا زده. ولی احتمال اینکه از اینجا بخواهد رشدش را آغاز کند هست.
    در فولای عالی خریدم و عالی فروختم. ولی باز هم مشاهده می شود که پس از فروش من دوباره یک افت زیاد داشته و پس از آن افت زیاد دوباره یک رشد زیبا!!!
    با اینکه از ده درصد رشد در تلیسه من حدود 5 درصدش را گرفتم ولی با این حال باز احساس می کنم که خیلی خوب خرید و فروش کرده ام. باز هم در تلیسه هم مشاهده می کنیم که پس از خرید و فروش ما یک افت زیاد داشته و سپس یک رشد زیبا! که بهترین حالت خرید پس از آن افت زیاد بوده. پس باز این را هم به ذهن بسپاریم.
    دیگر نگویم چه قدر گند زدم... فاسمین دقیقا مانند فرآور بود... خدا را شکر فرآور را نفروختم... یعنی نتوانستم بفروشم... و زیانش تبدیل به سود شد. ولی فاسمین را دقیقا در بدترین شرایط. زمانی که پیشنهاد خرید ضعیف بود!!! فروختم. بگذار دیگر نگویم که اعصابم خرد می شود. - اکنون زود است... ولی اگر در آینده بیشتر رشد کرد می توانم بیشتر هم افسوس بخورم.
    ثامان هم دقیقا وضع سصفهای اکنون را دارد. البته بدتر. زمانی که پیشنهاد خرید شد. پیشنهاد خریدش قوی نبوده. پس از خرید رشد که نکرده هیچ با افت هم مواجه شده. ما فروختیم. یک مقدار افت کرده و سپس باز مانند دیگران که عرض کردم رشد زیبا داشته! طوری که زیان را به سود تبدیل کرده. البته فروشی که من در این نماد داشتم عاقلانه بوده.
    اما شپاس... باز هم این هم رشد خوب داشته... یعنی پس از فروش من یک افت خفیف و معمولی داشته و سپس رشد اصلی اش را آغاز کرده و انگار هنوز هم ادامه دارد. البته از این فروش هم راضی هستم.
    آپ را جای خوبی فروختیم ولی همچنان رشدش ادامه دارد. این هم باز پس از یک افت مختصر.
    شسپا. این را هم بهترین جا خرید کردم. جای بدی هم نفروختم. این هم اگر این بار بریزد. احتمالا مانند بقیه شود.
    فلات را با 5 درصد سود فروختیم در حالی که تا اینجا 15 درصد سود داده. پس زود فروش رفته. پس از اینکه ما فروختیم حدود یک هفته در جا زده و سپس دوباره روند گرفته. حتی افت هم نکرده.
    شمواد هنوز یک روز هم نگذشته ازش... پس زود است برای قضاوت.
    تپولا هم زود فروخته شده.

نتیجه گیری ای که می توانم از این موارد داشته باشم این است که همواره فروش ها انگار زود بوده. و یا اگر خوب بوده، و پس ار فروش من افت آغاز شده، دوباره پس از آن افت باید می خریدم. به خصوص در مواردی که دوباره پس از افت یک پیشنهاد خرید جدید شده است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یادآوری
      _____
      هر چقدر به سمت کوتاه مدت حرکت کنیم:
      اهرم سودآوری/زیان دهی قوی تر می شود.
      1.43 درصد کارمزد و مالیات خودش را بیشتر نشان می دهد.
      خروجی کار (درآمدی که در جیب می آید) خودش را نرم تر و ملایم تر نشان می دهد.
      از تحرکات بازار بیشتر مصون خواهیم بود. و البته احتمالا در رشد های شدید بازار کمتر از بازار رشد خواهیم داشت. (پس راهکار این است در رشد های شدید کلا فروش را متوقف کنیم)
      باید نمادهای بیشتری در سبد باشد.
      کار حرفه ای تر و تخصص صرف شده برای ساخت آن سامانه بیشتر باید باشد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

دوم این که مواردی که می خواهم در سامانه ارتقا دهم را بگذارید اینجا فهرست کنم: 1- کاملا جدا شدن از تی اس ای کلاینت 2- کاملا جدا شدن از آمی بروکر 3- ارتقاء تی اس ای کلاینت برای ساخت شاخص های خودم و نیز 4- نو کردن ساختار تی اس ای کلاینت برای کار تندتر در هماهنگی با چیزی شبیه آمی بروکر 5- برداشتن این محدودیت از نرم افزار که نمادهایی که در کف چند روزه ی خودشان نبوده اند هم بتوانند پیشنهاد خرید شوند. 6- بهبود عملکرد کلی ساختار سامانه 7- کار کردن روی پروژه ی «بالا بخر». (همان گونه که می دانید کار کلا از یک دیدگاه به دو بخش تقسیم می شود. در کف بخر. که ما داریم اکنون رویش کار می کنیم. و بالا بخر. که کلا اینها ماهیتشان صد و هشتاد درجه با هم فرق می کند و اینها مکمل هم اند. و اصلا در مواقعی که بازار خیلی عالی شود دیگر کفی برای خرید وجود نخواهد داشت.) 8- کار روی ایده هایی که تا کنون نوشته ام و به آنها عمل نکرده ام. که تقریبا همگی در جستار آموزشی کارگاه آمده است.

با سلام
        جناب محمد حسین ، فکر می کنم اگر در نماد ها میانگین وزنی هر گروه را دخالت دهید مثلا نماد های بانکی که احتمالا فعلا مورد اقبال بازار نیست را ضریب اهمیتش کمتر باشد و مثلا ساختمانی که مورد اقبال شرایط است ضریب بیشتر باز هم نکاتی دیگری خواهم گفت( یکی همان بحث بالا بخر ) بررسی فنی اش با شما.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          دوم این که مواردی که می خواهم در سامانه ارتقا دهم را بگذارید اینجا فهرست کنم: 1- کاملا جدا شدن از تی اس ای کلاینت 2- کاملا جدا شدن از آمی بروکر 3- ارتقاء تی اس ای کلاینت برای ساخت شاخص های خودم و نیز 4- نو کردن ساختار تی اس ای کلاینت برای کار تندتر در هماهنگی با چیزی شبیه آمی بروکر 5- برداشتن این محدودیت از نرم افزار که نمادهایی که در کف چند روزه ی خودشان نبوده اند هم بتوانند پیشنهاد خرید شوند. 6- بهبود عملکرد کلی ساختار سامانه 7- کار کردن روی پروژه ی «بالا بخر». (همان گونه که می دانید کار کلا از یک دیدگاه به دو بخش تقسیم می شود. در کف بخر. که ما داریم اکنون رویش کار می کنیم. و بالا بخر. که کلا اینها ماهیتشان صد و هشتاد درجه با هم فرق می کند و اینها مکمل هم اند. و اصلا در مواقعی که بازار خیلی عالی شود دیگر کفی برای خرید وجود نخواهد داشت.) 8- کار روی ایده هایی که تا کنون نوشته ام و به آنها عمل نکرده ام. که تقریبا همگی در جستار آموزشی کارگاه آمده است.

با سلام
          جناب محمد حسین ، فکر می کنم اگر در نماد ها میانگین وزنی هر گروه را دخالت دهید مثلا نماد های بانکی که احتمالا فعلا مورد اقبال بازار نیست را ضریب اهمیتش کمتر باشد و مثلا ساختمانی که مورد اقبال شرایط است ضریب بیشتر باز هم نکاتی دیگری خواهم گفت( یکی همان بحث بالا بخر ) بررسی فنی اش با شما.
          سلام بر آباد عزیز و گرامی؛
          خیلی متشکرم از همفکری تان؛
          خدمتتان عرض کنم که این بحث اقبال بازار در نگر گرفته شده.
          البته نه روی بازار. ولی روی نماد در نگر گرفته شده.
          و چون روش کار بنده کف یابی است دقیقا برعکس هم هست. یعنی دقیقا من در زمانی وارد می شوم که کمترین اقبال به یک نماد وجود داشته باشد... و ته مانده ی سهامداران هم در حال فروش دارایی خود از روی ترس و بدگمانی باشند.
          یا جایی که یک حقوقی گیر کرده و پول لازم است و دارد بدجور می فروشد. (مثلا اپرداز اگر خاطرتان باشد.)
          یا جایی که یک سفته باز به عمد دارد قیمت را می کشد پایین که استفاده کند.
          باز هم متشکرم از آباد عزیز.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام بر آباد عزیز و گرامی؛
            خیلی متشکرم از همفکری تان؛
            خدمتتان عرض کنم که این بحث اقبال بازار در نگر گرفته شده.
            البته نه روی بازار. ولی روی نماد در نگر گرفته شده.
            و چون روش کار بنده کف یابی است دقیقا برعکس هم هست. یعنی دقیقا من در زمانی وارد می شوم که کمترین اقبال به یک نماد وجود داشته باشد... و ته مانده ی سهامداران هم در حال فروش دارایی خود از روی ترس و بدگمانی باشند.
            یا جایی که یک حقوقی گیر کرده و پول لازم است و دارد بدجور می فروشد. (مثلا اپرداز اگر خاطرتان باشد.)
            یا جایی که یک سفته باز به عمد دارد قیمت را می کشد پایین که استفاده کند.
            باز هم متشکرم از آباد عزیز.
            بحث من ضریب اهمیت گروه است که یکی از آیتم هاش می تواند از روی شاخص گروه باشد یعنی همان که شما در بالا اشاره دارید. این ضریب بعد از طراحی باید توسط افراد خبره نظر داده شود ( یعنی متغیر در میان مدت و ثابت در کوتاه مدت ) این کار برای حذف نماد هایی است که در کف هستن ولی مدت ها می توانند در کف باشند و بعد در بالا خدمت شما گفتم وصل آن به مطلب بالا بخر . ارادت
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              بررسی آنهایی که در گذشته اند.

نتیجه گیری ای که می توانم از این موارد داشته باشم این است که همواره فروش ها انگار زود بوده. و یا اگر خوب بوده، و پس ار فروش من افت آغاز شده، دوباره پس از آن افت باید می خریدم. به خصوص در مواردی که دوباره پس از افت یک پیشنهاد خرید جدید شده است.
              این موارد هم نشد بخریم:
              فباهنر: که رشد عالی کرد. این در میانه ی روز پیشنهاد شد و همان میانه ی روز هم اگر درست خاطرم باشد رشد کرد. حتی اگر در همان زمان رشد کرده ی میانه ی روز هم می خریدم خوب می شد. یادم باشد.
              ثنام: ثنام در همان روز های نخست یک افت هم داشته که دقیقا قیمت را برگردانده به قیمت زمان پیشنهاد خرید و یک کف دوقولو هم ساخته.
              ولانا: دوازده درصد رشد کرده و اکنون دارد افت می کند. می تواند دوباره گزینه ی خرید خوبی شود. اگر افت کند.
              دالبر: دالبر هم اگر خاطرتان باشد روز بعدش هم اندکی فرصت خرید داد و بست برای مجمع و با تقسیم سود بالای که داشت توانست این رشد را ثبت کند. در نمودار که نگاه می کنم می بینم رشد خوبی داشته. ولی در عمل آیا با تقسیم سود، یک رشد درست است؟ یا نه؟ (مطمئنا زمانی که در یک کشور تورم وجود دارد و بانک ها 20 درصد یا بیشتر سود می دهند به ازای هر ماه تاخیر در پرداخت سود یک درصدی از آن سود کسر می شود...) ولی باز در کل دالبر هم پیشنهاد خرید خوبی بود که از دست رفت.

نتیجه گیری: آنهایی که در میانه ی روز پیشنهاد خرید می شوند و قدرت خریدار همان روز آغاز به رشد کردن می کند را می توان در بالا هم خرید. مشکلی ندارد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کاهش سود اپرداز.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

فردا می خواهم دلقما و پکویر و اپرداز و بنیرو و سصوفی و کلا اکثر نمادهای درون سبدم را بفروشم.
                    اما تکمبا. تکمبا جالب است. یک سر و شانه ی بسیار زیبا دارد درست می کند. می توانم اینجا بفروشم یا می توانم بایستم ببینم سر و شانه درست می کند یا نه؟ احتمال کدام بیشتر است؟ والله... سر و شانه که به نگر من به احتمال زیاد درست می کند... یا در همین روزها یا یک مقدار بعد... بعید است که تکمبا برود قاطی باقالی ها...
                    و باز زود یا دیر بودنش هم... گمان کنم «زود» احتمالش بیشتر باشد.
                    پس تکمبا، با ما، می ماند.
                    ناظر و #شاپور_دانا هم بیدار هستند. و مشغول جهانی سازی.
                    سود تقسیمی (DPS) شرکت کمباین سازی ایران (تکمبا) را دارم نگاه می کنم... از سال 1388 تا کنون را هر سال زده صفر ریال! خوب عزیز من... اصلا فلسفه ی وجودی تو چیست؟؟؟ بهتر نبود می بستید می رفتید دنبال یک کار دیگر؟ دست کم اگر می گذاشتید بانک بهتر نبود؟

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/21, 04:35.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

• شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۲۲:۵۴

مدیرعامل موسسه اعتباری کوثر استعفا داد

عیسی رضایی - مدیرعامل مستعفی موسسه اعتباری کوثر مدیرعامل موسسه اعتباری کوثر از سمت خود استعفا داد تا اولین تغییر در مدیریت موسسات اعتباری در سال جاری رقم بخورد.
                      به گزارش ایسنا، در جلسه روز شنبه هیئت مدیره موسسه اعتباری کوثر موضوع استعفای عیسی رضایی به دلیل اختلاف با برخی از سهامداران مطرح شد و هیات مدیره با استعفای وی موافقت کرد.
                      عیسی رضایی در دی ماه ۱۳۸۹ مدیر عاملی موسسه اعتباری کوثر را بر عهده گرفت. راه اندازی ۳۵۲ شعبه در سراسر کشور، اخذ تاییدیه ثبت موسسه از اداره ثبت شرکت ها، اخذ مجوز رسمی فعالیت موسسه اعتباری کوثر از سوی بانک مرکزی، افزایش سرمایه موسسه کوثر به ۶۰۰۰ میلیارد ریال و ادغام صندوق جوانان خیر از جمله اقدامات وی در این مدت بوده است.
                      براساس ماده ۸۸اساسنامه موسسه اعتباری کوثر، تا معرفی مدیر عامل جدید جواد فهیمی پور (قائم مقام مدیر عامل) مسئولیت امور را بر عهده خواهد داشت و رضایی به عنوان نایب رییس هیات مدیره موسسه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
                      بخش عمده سهام موسسه اعتباری کوثر متعلق به بازنشستگان نیروهای مسلح بوده و هم اکنون این موسسه با نزدیک به ۵۰۰ هزار سهامدار یکی از بزرگترین شرکتهای فرابورسی به لحاظ تعداد سهامدار است.
                      انتهای پیام
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام و صبح به خیر؛
                        دلقما را بستند، وگردش را دارند باز می کنند.
                        یک مقدار کم از صف فروش شصفها خریدم. احتمال می دهم در خروجی سامانه هم امروز ظاهر شود.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

شصفها را نگاه کنید و تخمه هم فراموش نشود.
                          ____________________________________________________________
                          1 میلیون صف فروش بود که با خرید صد هزارتایی یک حقوقی و چند صد هزارتایی چند حقیقی تقریبا کم رنگ شد، سپس انگار فروشنده/فروشندگان پا پس کشیدند و صف فروش هم بدون اینکه خرید شود همین جور کاسته و کاسته شد...
                          دوباره صف فروش زیاد شد و این بار خرید که می شد می دیدیم آمار فروش یک حقوقی به شدت دارد بالا می رود.
                          ارقامی هم که دیده می شود عجیب است!
                          فروش 2.7 میلیونی یک حقوقی.
                          صف فروش 2.26 میلیونی.
                          خرید 900 هزارتایی یک حقوقی.
                          خرید 1.83 میلیونی 28 حقیقی. (که یکی اش را دست کم خط بزنید که من بودم. :) ) (به هر نفر می رسد متوسط 144 میلیون ریال!)
                          حقیقی خریدار هم 2 نفر. جمعا 660 عدد. :)
                          __________________________________________________ ____
                          نگاه که کردم دیدم در گذشته هیچ حقوقی درصدی ای نفروخته.... شاید این حقوقی ای که امروز دارد می فروشد از جمع درصدی ها نباشد.
                          البته! یک حقیقی درصدی بدجور داشته می فروخته که این نمودار سهامش است:

نمی دانم این فروش امروز کار سهامدار درصدی بوده یا نه؟ چون در بالا گفتم که هیچ سهامدار درصدی ای نبوده که در گذشته فروش داشته باشد. ولی از سمت مقابل هم می بینم که امروز حقوقی 3 میلیون فروخته و 2.5 میلیون دیگر هم گذاشته در صف فروش و معلوم نیست چقدر دیگر هم بعد آن می خواهد بگذارد.
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/21, 08:52.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دستاورد 0930

اه...
                            فکر می کردم قدرت نشانگر شصفها به 45 رسیده باشد...
                            فقط 35 تا!
                            یعنی احتمال دارد یک روز دیگر هم منفی کامل داشته باشیم. یا بیشتر...
                            اه...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

دلقما باز شد و 44 میلیون ریال در مثبت پنج درصد داد و ستد شد و دوباره ممنوع شد.
                              ناظر کجایی داداش؟ صبحانه که الان وقتش نیست!
                              #شاپور_دانا.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در شصفها:
                                تا 1.6 میلیون دوباره صف فروش را خریدند. و تا این لحظه دوباره حقوقی صف فروش را سنگین نکرده.

تا اینجا:
                                خرید حقیقی: 2.77 میلیون
                                فروش حقوقی: 3.7 میلیون

تا اینجا:
                                فروش حقوقی 4 میلیون.
                                خرید حقوقی 1 میلیون.
                                خرید حقیقی 3 میلیون.
                                صف خرید در کمترین قیمت 1.5 میلیون.
                                فروش حقوقی 6.5 میلیون!
                                خرید حقیقی 5.5 میلیون.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/21, 09:26.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X