پاسخ : دستاورد ???
امروز:
روز خوبی نبود. خاک بر سر بازار. اصلا راکد راکد راکد راکد است. خیلی وقت است بازار این گونه شده. اصلا حال نمی دهد. دو سه روز خوب بود دوباره برگشت سر جایش. آن روزهایی هم که خوب بود هم زیاد خوب نبود! حقیقتش! بازار پویا نیست. زنده نیست. مرده است. شکاف قیمتی بین سفارش های خریداران و فروشنده ها بسیار زیاد شده. این یعنی تو بازار نیستند. یعنی عرضه/تقاضا مشکل دارد. یعنی بازار بیمار است. مرده است.
جالب اینجا است که گروه قند هم که باید ماه رمضان راه بیافتند منفی شدید دارند.
به نگر من اگر این روزها آدم بتواند پولش را حفظ کند شاهکار کرده. افزایش پیش کش.
امروز دلقما و سصوفی و اپرداز را فروختم. دیگر دست از نسیه فروشی برداشتم و همه را فروختم. ماه رمضان است و آدم حوصله ندارد.
و از آن سو هم امروز وکار خریدم.
امروز فرآور رو دست به من زد. یادم باشد بروم بعدا ببینم جریانش چیست.
دتماد هم انگار تقسیم سود یا افزایش سرمایه داشته.
امروز:
روز خوبی نبود. خاک بر سر بازار. اصلا راکد راکد راکد راکد است. خیلی وقت است بازار این گونه شده. اصلا حال نمی دهد. دو سه روز خوب بود دوباره برگشت سر جایش. آن روزهایی هم که خوب بود هم زیاد خوب نبود! حقیقتش! بازار پویا نیست. زنده نیست. مرده است. شکاف قیمتی بین سفارش های خریداران و فروشنده ها بسیار زیاد شده. این یعنی تو بازار نیستند. یعنی عرضه/تقاضا مشکل دارد. یعنی بازار بیمار است. مرده است.
جالب اینجا است که گروه قند هم که باید ماه رمضان راه بیافتند منفی شدید دارند.
به نگر من اگر این روزها آدم بتواند پولش را حفظ کند شاهکار کرده. افزایش پیش کش.
امروز دلقما و سصوفی و اپرداز را فروختم. دیگر دست از نسیه فروشی برداشتم و همه را فروختم. ماه رمضان است و آدم حوصله ندارد.
و از آن سو هم امروز وکار خریدم.
امروز فرآور رو دست به من زد. یادم باشد بروم بعدا ببینم جریانش چیست.
دتماد هم انگار تقسیم سود یا افزایش سرمایه داشته.
نظر