دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

بررسی دو مورد از اشتباه های سامانه

داشتم به همان دو مورد خطایی که در فاسمین بود نگاه می کردم.
    نخست در 1385/11/21 به وجود آمده و دومی هم در 1386/07/16
    اما هر دو این موارد را هم بنده (حتی در کوتاه مدت) توجیه می کنم و به آنها خوش بینم.
    مورد نخستین یک حالت معمولی نبوده و انگار یک تقسیم سودی افزایش سرمایه ای چیزی بوده... این موارد را باید چشمی صرف نگر کرد... که گمان کنم در باره اش گفته ام و اگر شد باز دوباره می گویم. همچنین شمایل شمع ها پیش از این پیشنهاد خرید کاملا بیمار بودن نمودار را نشان می داده... اگر این موارد در زمره ی دستاوردهای ما آمد بنده خودم (دستی بررسی می کنم) و همین جا لفظا اعلام می کنم... مانند همین کازرو و وتعاون که گفتم مشکل دارند و نخریدیم... و توجیه آخر هم اینکه قدرت پیشنهاد خرید در آن روز 39 درصد بوده. (نه بالای 45 درصد)

اما دومی... دومی را اگر نگاه کنید می بییند که واقعا سود ساز بوده! در یک شب اصلا سودی که باید می داده را داده! اگر شمع هایش را ببینید می فهمید چه می گویم. ضمن اینکه توجیه دوم این است که قدرت پیشنهاد خرید در آن روز 32 واحد بوده.

پس در کل اگر هنگام خرید فقط روی پیشنهادهای با قدرت بالا کار کنیم و اگر شمع ها پیش از خرید معیوب نباشند (به عبارت خودمانی: وضعیت نماد عادی باشد. به عبارت دیگر با دیدن نمودارش متوجه نشویم که یک فروشنده ی درصدی در آن گیر نکرده است که دو ماه است دارد تلاش می کند خارج شود ولی نمی تواند!) در این حال بسیاری از اشتباه های سامانه از بین می رود! و ما می توانیم سود بسیار عالی ای از سامانه و دستاوردش بگیریم ان شاء الله.
    ????
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

حسادت
      _______

یک چیزی عرض کنم...
      برخی مواقع با صحبت هایی که با دوستان می کنم می بینم که...

ما آدم ها موجودات بدی می شویم گاهی...
      طرف عملا خودش با زبان بی زبانی به من دارد القاء می کند که دارد به بنده حسادت می کند...
      برخی هستند که چشم ندارد موفقیت دیگران را ببینند!
      خیلی عجیب است برای من این حالت.

یعنی ما انسان ها گاهی چقدر «پست فطرت» می شویم که حاضر می شویم به حسادت تن می دهیم و به جای تلاش برای بالا بردن خودمان می خواهیم دیگران را پایین بکشانیم.

چه بگویم؟
      آدم از چند جهت ناراحت می شود...
      نخست از دورویی و از آن انرژی کثیفی که طرف منتشر می کند... واقعا آزار دهنده است آدم کسی را ببیند که تو رویت می خندد ولی با همان سیمای خودش نشان می دهد که در دل دارد خودش را با تو مقایسه می کند و می سوزد...
      دوم از اینکه اصلا همچین انسان هایی وجود دارند... انسان هایی که فطرتشان بلند نیست و به جای اینکه خودشان را بلند کنند دوست دارند دیگران را بیاورند پایین... حالا نه به من، به هر کسی... وقتی آدم می بیند کسی وجود دارد که این قدر پست فطرت است ناراحت می شود. اصلا از وجود داشتنش ناراحت می شود... از این آدم ناراحت می شود که چقدر ممکن است یک انسان کم ارزش شده باشد که به دیگران حسادت می کند ناراحت می شود...
      سوم از کلمات و عباراتی که خودآگاه یا ناخودآگاه اینها بر زبان می آورند... و تلاش می کنند دستاوردهایت را کم جلوه دهند یا در آن نقصی پیدا کنند و به دیگران نشان دهند و یا دست کم با آن خودشان را قانع کنند...
      و چهارم هم ترس از چشم زخم.

جالب است... گاهی خود طرف همان چیزی که تو داری را خودش هم دارد ها!!! مثلا تو خودرو داری او هم دارد، اصلا بهترش را هم دارد! ولی باز حسادت می کند...
      و از این جالب تر این است که گاهی این را به زبان هم می آورند!
      و جالب تر اینکه این حسادت ها و رفتارهای خاله زنکی خیلی وقت ها از مردها سر می زند!
      (مثلا نشستی پیش یک نفر، بعد می گوید فلانی را می بینی... هیچ چیز نداشت ها! من تا دیروز پادوی خودم هم حسابش نمی کردم ها! ببین یک شبه چه آدم شده!... خوب... آخر... آدم می ماند چه بگوید... آدم دوست دارد به او بگوید آخر پست فطرت... برای چه حسودی می کنی؟ چرا چشم نداری موفقیت دیگری را ببینی؟ حالا او هم که همچین چیزی ندارد اصلا... از تو هم حتی کمتر در این دنیا رفاه دارد... آخر چرا حسادت می کنی؟ چرا این قدر خودت را و فطرت خودت را پست کرده ای که این گونه به دیگران نگاه کنی؟:(:(:(حالا یا خدا خواسته یا تلاش خودش بوده بالاخره بهره ای از این دنیا برده... تو هم اگر می خواهی برو تلاش کن شاید چیزی گیرت بیاید... ولی از حسادت کردن به او آخر چه چیزی گیرت می آید؟؟؟؟؟)
      و باز هم جالب تر اینکه... خیلی وقت ها این حسادت ها به مواردی بسیار پست است! به چیزهایی بسیار پیش پا افتاده... طرف به پادشاه سعودی که کلی ثروت دارد یا به رئیس جمهور آمریکا که کلی قدرت دارد حسادت نمی کند ها! می آید به خودروی زوار در رفته ی همسایه اش که دو زار هم نمی ارزد حسادت می کند! پست فطری که می گویم اینجا است!

اما در مورد خودم... من به شخصه معمولا تلاش می کنم چراغ خاموش حرکت کنم و اگر چیزی دارم آن را کتمان کنم و این حالت فروتنی را از چندین جهت برای خودم مفید می دانم... ولی گاهی هم لازم است آدم خودش را نشان دهد... در مورد همین سامانه ام بنده تا پیش از این نیاز نداشتم که آن را نشان دهم ولی اکنون نیاز دارم که آن را عمومی اش کنم و تبلیغش کنم... و متاسفانه می بینم زمانی که با برخی از به ظاهر دوستان صحبت می کنم در چهره شان چیزهایی آشکار می شود که گویا از درون آتشی در دل روشن کرده اند و زبانه اش بالا می آید و در صورتشان آن را نشان می دهند. (البته بگذار بگویم خیلی از عزیزان هم هستند که از شادی انسان شاد می شوند و دوستی را به بالاترین درجه اش رسانده اند و پیشرفت دیگران را پیشرفت خودشان می بینند... و با ایشان گفتگو که می کنی نسیم و بوی محبت و احساس خوبشان، به تو می رسد... @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- )
      والله آدم می ماند با اینها چه کند؟ آن حالت آزاردهنده و آن دورویی و آن بدخواهی...و آن تلاش زیاد برای رساندن آن آتش به تو... و اینکه از سر جسارت حتی تلاش هم نمی کنند آن حالات خودشان را از تو مخفی هم کنند!
      حالا اول اینکه من که اصلا به جایی نرسیده ام... هنوز حتی این سامانه را آزمایش هم نکرده ام! آزمایش هم تمام شود باز چیز خاصی دستم را نگرفته... چیزی هم دستم را بگیرد تدریجی است نه یک شبه...
      دوم اینکه این همه سختی من را ندیدی؟ حالا این دستاورد را داری می بینی؟ تو که چشم داری این را ببینی چگونه است که آن را نمی توانی ببینی؟؟؟
      سوم اینکه تو هم که اگر بخواهی می توانی بروی دو سال مانند من تلاش کنی و یکی برای خودت بسازی...
      دیگر آن ادا اطوارت برای چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      همان جور که گفتم تا پیش از این بنده کتمان می کردم... ولی لازم است که دستاوردم را نشان دهم و به عموم معرفی کنم... و اگر کسی هم این وسط نمی تواند ببیند تنها کاری که می توانم برایش بکنم این است که از خدا بخواهم اصلاحش کند و اگر روزی این نوشته را دید از خودش هم می خواهم خودش را اصلاح کند و اگر باز حسادت کرد از خداوند متعال می خواهم موکل من باشد و ما را از او حفظ کند و او را هم به جزای خباثت و پست فطرتی اش برساند. وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ ... تا کور شود هر آن که نتواند دید.

چه بگویم... حالا خدا کند خود ما این گونه نشویم... خدا کند این گونه نشویم که این قدر فطرت خود را گم کنیم و خودمان را کوچک و حقیر بشماریم که نتوانیم داشته های ریز و درشت دیگران را ببینیم...خدا کند روحمان بلند باشد و گرفتار این بدبختی ها نشویم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        دستاورد آخر روز

امروز تلاش کردم آپ بخرم... اما نشد... راننده اش وسط کار جلوی ریزش را گرفت و کشید بالا. من روی کف قیمتی (صف فروش) سفارش گذاشته بودم و منتظر بودم ولی تا نزدیکی آن آمد و به آن نرسید...
        باز هم فردا شاید آپ خریدم. اگر به قیمت به ما بدهند. و گران فروشی نکنند! /:.winksmiley02.:/
        من تا چند وقت پیش کامل نقد بودم.
        اکنون حدود یک سوم از نقدینگی را خرید کردم (به خصوص فرآور و فاسمین و تکمبا و بنیرو).
        و دو سوم را گذاشته ام تا انتهای این هفته یا هفته ی آینده استفاده کنم.
        یک چیزی را یادم رفت بگویم... من امروز هم آپ خریدم... البته متاسفانه ابتدای روز و در قیمت بالا (16150 ریال) خرید کردم... البته کم خرید کردم و گذاشتم اصلش را زمانی که قیمت می آید پایین خرید کنم... که متاسفانه قیمت نیامد پایین... آنجا که من می خواستم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

وضعیت بازار

امروز ارزش داد و ستدها بالا بود...
          البته ما که در عمل چیز خاصی ندیدیم! نمی دانم این ارزش زیاد از کجا آمد؟ (بلوک بوده؟؟؟) چون من نمادهای زیادی در سبد دارم همواره یک جورهایی بازار را هم رصد می کنم... و در این نمادهایی که من داشتم دنبال می کردم امروز ندیدم خریدار و فروشنده زیاد شده باشند... و باز هم همان حالت کرختی و رکود در بازار به چشم می خورد.

فرابورس با 2700 و بورس با 1830 میلیارد ریال داد و ستد نسبت به دیروز خوب بودند...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خریداران قوی
            ________

سه تا غذایی!!!
            و چکاپا.

فروشندگان قوی

در فاسمین یک حقیقی و یک حقوقی بسیار بسیار سنگین فروخته اند! و یک حقوقی جمع کرده! خطرناک است. نمی دانم کدام حقوقی جمع کرده ولی ممکن است دیگر فردا زورش نرسد این دو تا را جمع کند...

دقیقا می بینیم که رفتار حقوقی در مقابل رفتار حقیقی های بزرگ است!
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/04/29, 15:22.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

همین جوری
              _________
              نبود مشکل نگاه به آینده در سامانه

از یک چیزی خیلی می ترسیدم که به حول و قوه خدا برطرف شد...
              از این می ترسیدم که سامانه ام مشکل repainting یا نگاه به آینده داشته باشد... آخر.. همان گونه که نگاه کردید گاهی مانند معجزه عمل می کند! من که پدرش هستم برخی زمان ها می مانم! می مانم چه جوری دارد این سامانه کار می کند!؟؟؟ در گذشته بوده سامانه هایی ساخته بودم که در همین حد عالی بود... ولی بعدا فهمیدم که مشکل نگاه به آینده داشته... یعنی با استفاده از دستورات برنامه نویسی ای که داده های آینده را هم نگاه می کردند می توانستند آن قدر خوب پیشبینی کنند و پیشنهاد (Signal) دهند...
              (خیلی هم تو ذوق آدم می خورد... وقتی یک نتایج عالی می بینی و کلی ذوق می کنی و بعد می روی کدهایت را بازبینی می کنی و یکباره یک جا یک دستور را می یابی که به جای علامت منفی علامت مثبت داشته... و می فهمی همه چیز تمام شده و باید آن بچه ات را، آن اختراعت را، بیاندازی دور...)
              ولی خدا را شکر در این چند روزه که دارم آخرین سامانه و آخرین دستاوردهای این سامانه را نگاه می کنم می بینم الحمد لله این مشکل نیست...
              یعنی امروز به ما سامانه پیشنهاد خرید می دهد و فردا واقعا آن نماد از صف فروش تبدیل می شود به صف خرید... و هیچ کلکی هم در کار نیست و در نهایت ریالش می تواند بیاید در جیبت... ان شاء الله.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

یک چیزی را یادم رفت بگویم... من امروز هم آپ خریدم... البته متاسفانه ابتدای روز و در قیمت بالا (16150 ریال) خرید کردم... البته کم خرید کردم و گذاشتم اصلش را زمانی که قیمت می آید پایین خرید کنم... که متاسفانه قیمت نیامد پایین... آنجا که من می خواستم.
                سلام دوست عزیز
                من تجربه کردم و فک میکنم خیلی هم خوب بهم جواب داده باشه که هر وقت میخوای سهمی رو بخری ساعت11:45 دست به کار شو و هر وقت سهمی رو میخوای بفروشی همون اول بازار ردش کن بره.
                در مورد همین آپ نگاه کنید ساعت 11:45 به راحتی میتونستید در قیمت 15850 بخرید و تا همون آخر بازار تقریبا میشه گفت به نقطه سر به سر رسیده است

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

در ضمن آپ در روش من هم خوب بوده و اندیکاتورهای من نقطه ورود رو نشون میدن.اگر بشه من فردا میخرم البته اگه تو مدرسه اینترنت داشته باشن و اجازه بدن من یه 10 دقیقه ای پشت سیسمشون بشینم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام و صبح به خیر.
                    شعبده ی این فرزند ما را می بینید؟
                    آپ از صف فروش دیروز و پریروز تبدیل شد به صف خرید امروز.
                    شکر خدا.

چون صوفیان به حالت و رقصند مقتدا. ما نیز هم به شعبده دستی برآوریم
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/04/30, 09:45.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آمریکا و انگلیس باز دوباره به سوریه حمله کرده اند... ولی در داد و ستدها خودش را نشان نداده...
                      احتمالا دیگر یک حالت واکسینه نسبت به این سطح از اخبار در بازار ایجاد شده.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دستاورد ساعت 12

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

دستاورد ساعت 12

از هیچ کدام هم متاسفانه نمی توان خرید. نه برای سرمایه گذاری و نه برای آزمایش.
                          به خاطر کم بودن داد و ستد ها و خریدارها و فروشنده ها و کلا رکودی که در بازار است.
                          از صبح دارم می بینم آیا می شود در اینها خرید کرد؟ ولی هر چقدر نشستم نشد که نشد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• amirardalan
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 130

حسادت
                            _______

یک چیزی عرض کنم...
                            برخی مواقع با صحبت هایی که با دوستان می کنم می بینم که...

ما آدم ها موجودات بدی می شویم گاهی...
                            طرف عملا خودش با زبان بی زبانی به من دارد القاء می کند که دارد به بنده حسادت می کند...
                            برخی هستند که چشم ندارد موفقیت دیگران را ببینند!
                            خیلی عجیب است برای من این حالت.

یعنی ما انسان ها گاهی چقدر «پست فطرت» می شویم که حاضر می شویم به حسادت تن می دهیم و به جای تلاش برای بالا بردن خودمان می خواهیم دیگران را پایین بکشانیم.

چه بگویم؟
                            آدم از چند جهت ناراحت می شود...
                            نخست از دورویی و از آن انرژی کثیفی که طرف منتشر می کند... واقعا آزار دهنده است آدم کسی را ببیند که تو رویت می خندد ولی با همان سیمای خودش نشان می دهد که در دل دارد خودش را با تو مقایسه می کند و می سوزد...
                            دوم از اینکه اصلا همچین انسان هایی وجود دارند... انسان هایی که فطرتشان بلند نیست و به جای اینکه خودشان را بلند کنند دوست دارند دیگران را بیاورند پایین... حالا نه به من، به هر کسی... وقتی آدم می بیند کسی وجود دارد که این قدر پست فطرت است ناراحت می شود. اصلا از وجود داشتنش ناراحت می شود... از این آدم ناراحت می شود که چقدر ممکن است یک انسان کم ارزش شده باشد که به دیگران حسادت می کند ناراحت می شود...
                            سوم از کلمات و عباراتی که خودآگاه یا ناخودآگاه اینها بر زبان می آورند... و تلاش می کنند دستاوردهایت را کم جلوه دهند یا در آن نقصی پیدا کنند و به دیگران نشان دهند و یا دست کم با آن خودشان را قانع کنند...
                            و چهارم هم ترس از چشم زخم.

جالب است... گاهی خود طرف همان چیزی که تو داری را خودش هم دارد ها!!! مثلا تو خودرو داری او هم دارد، اصلا بهترش را هم دارد! ولی باز حسادت می کند...
                            و از این جالب تر این است که گاهی این را به زبان هم می آورند!
                            و جالب تر اینکه این حسادت ها و رفتارهای خاله زنکی خیلی وقت ها از مردها سر می زند!
                            (مثلا نشستی پیش یک نفر، بعد می گوید فلانی را می بینی... هیچ چیز نداشت ها! من تا دیروز پادوی خودم هم حسابش نمی کردم ها! ببین یک شبه چه آدم شده!... خوب... آخر... آدم می ماند چه بگوید... آدم دوست دارد به او بگوید آخر پست فطرت... برای چه حسودی می کنی؟ چرا چشم نداری موفقیت دیگری را ببینی؟ حالا او هم که همچین چیزی ندارد اصلا... از تو هم حتی کمتر در این دنیا رفاه دارد... آخر چرا حسادت می کنی؟ چرا این قدر خودت را و فطرت خودت را پست کرده ای که این گونه به دیگران نگاه کنی؟:(:(:(حالا یا خدا خواسته یا تلاش خودش بوده بالاخره بهره ای از این دنیا برده... تو هم اگر می خواهی برو تلاش کن شاید چیزی گیرت بیاید... ولی از حسادت کردن به او آخر چه چیزی گیرت می آید؟؟؟؟؟)
                            و باز هم جالب تر اینکه... خیلی وقت ها این حسادت ها به مواردی بسیار پست است! به چیزهایی بسیار پیش پا افتاده... طرف به پادشاه سعودی که کلی ثروت دارد یا به رئیس جمهور آمریکا که کلی قدرت دارد حسادت نمی کند ها! می آید به خودروی زوار در رفته ی همسایه اش که دو زار هم نمی ارزد حسادت می کند! پست فطری که می گویم اینجا است!

اما در مورد خودم... من به شخصه معمولا تلاش می کنم چراغ خاموش حرکت کنم و اگر چیزی دارم آن را کتمان کنم و این حالت فروتنی را از چندین جهت برای خودم مفید می دانم... ولی گاهی هم لازم است آدم خودش را نشان دهد... در مورد همین سامانه ام بنده تا پیش از این نیاز نداشتم که آن را نشان دهم ولی اکنون نیاز دارم که آن را عمومی اش کنم و تبلیغش کنم... و متاسفانه می بینم زمانی که با برخی از به ظاهر دوستان صحبت می کنم در چهره شان چیزهایی آشکار می شود که گویا از درون آتشی در دل روشن کرده اند و زبانه اش بالا می آید و در صورتشان آن را نشان می دهند. (البته بگذار بگویم خیلی از عزیزان هم هستند که از شادی انسان شاد می شوند و دوستی را به بالاترین درجه اش رسانده اند و پیشرفت دیگران را پیشرفت خودشان می بینند... و با ایشان گفتگو که می کنی نسیم و بوی محبت و احساس خوبشان، به تو می رسد... @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- )
                            والله آدم می ماند با اینها چه کند؟ آن حالت آزاردهنده و آن دورویی و آن بدخواهی...و آن تلاش زیاد برای رساندن آن آتش به تو... و اینکه از سر جسارت حتی تلاش هم نمی کنند آن حالات خودشان را از تو مخفی هم کنند!
                            حالا اول اینکه من که اصلا به جایی نرسیده ام... هنوز حتی این سامانه را آزمایش هم نکرده ام! آزمایش هم تمام شود باز چیز خاصی دستم را نگرفته... چیزی هم دستم را بگیرد تدریجی است نه یک شبه...
                            دوم اینکه این همه سختی من را ندیدی؟ حالا این دستاورد را داری می بینی؟ تو که چشم داری این را ببینی چگونه است که آن را نمی توانی ببینی؟؟؟
                            سوم اینکه تو هم که اگر بخواهی می توانی بروی دو سال مانند من تلاش کنی و یکی برای خودت بسازی...
                            دیگر آن ادا اطوارت برای چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            همان جور که گفتم تا پیش از این بنده کتمان می کردم... ولی لازم است که دستاوردم را نشان دهم و به عموم معرفی کنم... و اگر کسی هم این وسط نمی تواند ببیند تنها کاری که می توانم برایش بکنم این است که از خدا بخواهم اصلاحش کند و اگر روزی این نوشته را دید از خودش هم می خواهم خودش را اصلاح کند و اگر باز حسادت کرد از خداوند متعال می خواهم موکل من باشد و ما را از او حفظ کند و او را هم به جزای خباثت و پست فطرتی اش برساند. وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ ... تا کور شود هر آن که نتواند دید.

چه بگویم... حالا خدا کند خود ما این گونه نشویم... خدا کند این گونه نشویم که این قدر فطرت خود را گم کنیم و خودمان را کوچک و حقیر بشماریم که نتوانیم داشته های ریز و درشت دیگران را ببینیم...خدا کند روحمان بلند باشد و گرفتار این بدبختی ها نشویم.
                            سلام دوست نادیده عزیز از اولین پست هایی که زدید خواننده مطالبت بودم شادمان بودم ازسادگی و بی ریایی وصمیمییت و صداقت و یکرنگی شما به راهت ادامه بده موفقیت از ان توست.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

از هیچ کدام هم متاسفانه نمی توان خرید. نه برای سرمایه گذاری و نه برای آزمایش.
                              به خاطر کم بودن داد و ستد ها و خریدارها و فروشنده ها و کلا رکودی که در بازار است.
                              از صبح دارم می بینم آیا می شود در اینها خرید کرد؟ ولی هر چقدر نشستم نشد که نشد.
                              واقعا بازار بسیار گند شده... اصلا خریدار و فروشنده نیست... دیروز داشت درست می شد که به خاطر این اوضاع انگلیس و سوریه و آمریکا دوباره بازار گارد دفاعی به خودش گرفت...

من امروز همین جوری یک مقدار چیزهای مختلف خریدم ولی تقریبا ربطی به جدول بالا نداشت... همین جوری بود...
                              یک مقدار ثامان خریدم که یک زمانی جزء پیشنهادهای ضعیف سامانه بود... (35 مثلا) و بعد از اینکه خریدم فهمیدم انگار اشتباه کردم... /:.weirdsmiley.:/
                              یک مقدار فاسمین اضافه کردم چون دیدم دارند منفی می دهند و گفتم رندش کنم... (صرفا برای رند کردن) البته ارزشش را دارد انگار... هم فاسمین و هم فرآور... دیروز صحبت های آقای کشمیری را گوش می دادم می گفت امکانش هست بروند در فرآور صندلی بگیرند و می خواست امتیازات خوبی از فرآور بگیرد... ولی برای ما که این چیزها مهم نیست! :d سامانه به ما بگوید بخر می خریم... (کاش از آن سمت هم می گفت کجا بفروش که دستی نمی فروختیم)
                              یک مقدار هم فلات خریدم که جزء جدول امروز بود ولی پیشنهاد خرید نبود... (با توجه به اینکه در آن دو تا حالت فرعی امتیاز خوبی آورده بود گفتم یک مقدار بگیرم ببینم چه به چه است... برای اینکه امروز دست خالی بیرون نرفته باشم از بازار... و یک مقدار سامانه را بهتر بتوانم بشناسم... (از صف فروش خریدم)

کلا روز گندی بود...

شتولی خاک بر سر را نگاه کن تو را به خدا! دیگر این اواخر روی مثبت یک درصد هم داد و ستد می شد!
                              از آن بدتر؟
                              از آن بدتر سصوفی بود که دوستان انگار با ما رقابت داشتند در خرید... آخر هم تا مثبت 3.5 بردند! (و با توجه به اینکه پایانی امروز منفی 1.5 هم کمتر است اینها در حقیقت بیشتر از +5 فردا خرید کرده اند!) نگاه کن فقط تو را به خدا!
                              کازرو هم تنها 25 میلیون ریال داد و ستد شد! یعنی حتی اگر شما می خواستی 1 میلیون ریال هم بخری نمی شد! دیگر آزمایش یا سرمایه گذاری به کنار...

کلا روز گندی بود...

بر سَر ِ آنم که گر از دست برآید

دست به کاری زنم که غصه سر آید
                              بگذرد این روزگار گندتر از گند!!!
                              بار دگر روزگار چون شِکَر آید
                              بلبل عاشق! تو عمر خواه, که آخِر

باغ شود سبز و شاخ ِگل به بَر آید
                              متناسب با مضمون شعر: این روزهای تلخ را اگر با سربلندی رد کنیم خودش یک دستاورد عالی است برای ما! عیار سامانه ها (و عملکرد اشخاص) به کم بودن زیان (یا صفر بودن زیان) در بدترین روزها است!
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post
                                سلام دوست نادیده عزیز از اولین پست هایی که زدید خواننده مطالبت بودم شادمان بودم ازسادگی و بی ریایی وصمیمییت و صداقت و یکرنگی شما به راهت ادامه بده موفقیت از ان توست.
                                ممنونم دوست نادیده. ?????
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X