دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

سلام و صبح به خیر.
    سدبیر را اول صبحی انگار در منفی کامل می‌دادند! فرصت عالی‌ای بود انگار. حیف که خواب بودم.
    امروز احتمالا تا مثبت کامل برود. با توجه به اینکه کوچک است گمان نکنم مشکلی داشته باشد.

ویرایش: باز هم انگار در منفی ۳ - ۴ دارند می‌دهند.
    ویرایش دوم: کم حجم است. چه می‌شود کرد؟ نه پایین می‌فروشند و نه بالا می خرند. آخرین قیمتش۱۴۵۶ ریال است ولی اکنون نیم ساعت است که ۱۵۰۵ سفارش خرید دارد و نمی‌دهند. اصلا معلوم نیست چه به چه است. جزء نمادهای به‌دردنخور و در پیت نیست ولی کم حجم است.
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/12/09, 10:08.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

به برگه صدم رسیدیم. امیدوارم برای دوستان مفید بوده باشد و از دستاوردهای سامانه استفاده کرده باشند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

داراب جزء پیشنهادهای سامانه نیست. ولی قیمتش مناسب است انگار. (اکنون داراب ۵۹۵ ریال است.)
        بیشتر دارم به اختلاف قیمتی که بین داراب و فسا و جهرم به وجود آمده نگاه می‌کنم. ۷۰۰ - ۶۵۰ و ۶۰۰ ریال. این ۶۰۰ هم باید به آنها برسد. نه؟ به علاوه اینکه خود همان ۷۰۰ ریالی هم قیمتش بد نیست!
        البته در دهم همین ماه داراب پیشنهاد خرید ضعیف بوده! ولی عملا از آنجا تا اینجا رشد خاصی نکرده. (دو سه درصد همه‌اش) و احتمال دارد باز هم بالا برود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

آسیا و سبزوا دو روز دیگر افت خوب داشته باشند پیشنهاد خرید می‌شوند.

ویرایش: سبزوا صف فروش شد. منفی پنج فردا احتمالا خرید خواهد داشت.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/12/09, 11:35.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

کلا بگذار دو سری نماد را بگویم:

الف) آنهایی که اگر مقداری دیگر افت کنند عالی می‌شوند:
            آسیا
            سخوز
            سبزوا

جهرم (که به جایش داراب خریدم.)
            حپارسا
            حسینا (اصلا حسینا را همین‌جا می‌خرم... منتظر افتش دیگر نمی‌مانم. ببینم ۹۸۰۰-۹۷۰۰ می‌دهند؟ اگر دادند می‌خرم. یا یک کار بهتر... پله‌ای از همین‌جا آغاز می‌کنم به خرید. هر پنج درصد افت یک پله خرید.)
            سرچشمه
            بپاس
            سقاین

ب) آنهایی که نسبتا قیمت‌های مناسبی دارند ولی ربطی به سامانه ندارند. فهرست دیده‌بان:
            میهن
            آرمان (در پیت خوبی است!)
            کترام
            ممسنی
            داراب
            فرابورس
            وسینا
            قشهد
            زاگرس
            چکاپا (که البته این را دوستان می‌گفتند انگار صف شده... پس این پر...)
            فاهواز (این هم انگار رشد کرده... ولی اگر اشتباه نکنم رشدش زیاد نبوده و باز هم پایین ممکن است بدهند.)
            کمرجان
            پارس
            سرچشمه
            حسینا (این انگار خیلی خوب است. شبیه فرابورس است.)
            داسوه
            وبیمه (این هم پر...)
            شستان
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

می‌گویم... این وتوس بدجوری از دستمان در رفت‌ها... کسی خرید؟ خودم که نتوانستم بخرم... دیروز یک لحظه برگشت... ولی باز هم نشد بخریم... امروز هم که صف خرید است... هعیـــــــــــ
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام و وقت به خیر.
                در نماد رفاه یک بنده‌خدایی ۸ هزارتا فروخت روی ۱۰۰۰۰ ریال و نماد را آورد در فهرست خروجی سامانه و دیگر نفروخت. آخ اگر می‌شد رفاه را در این قیمت خرید چه خرید خوبی می‌شد... نه؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

غشاذر نمی‌دانم چرا بازی در می‌آورد؟ همین‌جور وگستر. این دو تا باید اکنون ۲۰ درصد بالاتر باشند. ولی نمی‌دانم چرا گیر دارند؟ آیا مشکل بنیادی دارند؟ یا حقوقی فروشنده؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

کاوه پیشنهاد خرید است. 3670 ریال - 3685 ریال اکنون. فرابورس هم نیست که هسته‌اش اختلال داشته باشد. امکان صف فروش شدن هم دارد.
                    ویرایش: همین اکنون خودم از صف فروش خرید کردم. 3667 ریال.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/12/11, 11:26.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

اکنون دارم نگاه می‌کنم: کاوه فروشنده حقیقی نیرومند دارد. و نمودارش هم نشانی از رشد بزرگ (مانند وگستر و غشاذر) ندارد. و حتی احتمال افت کوتاه مدت پیش از رشد کوتاه مدت هم هست. (یعنی مثلا به جای اینکه ۵ درصد رشد کند ۵ درصد بریزد و سپس ۱۰ درصد رشد کند.) ولی با این حال پیشنهاد خرید بسیار عالی و مطمئنی است برای من.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

غشاذر احمق هم بالاخره یک تکانی خورد. از دست این و پترول و وگستر خیلی حرص خوردم. و البته در مورد پترول و وگستر همچنان ادامه دارد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

اوه اوه...
                          عجب داستانی شد این کاوه! علاوه بر آن حقیقی‌های کله‌گنده فروشنده یک حقوقی گنده فروشنده هم پیدایش شد!
                          ولی دمش گرم. حقوقی خریدار دارد یک تنه جور همه را می‌کشد!
                          تخمه کجاست؟

ویرایش: لحظه آخرش باحال بود! یعنی دقیقه ۹۰ بازی. فروشنده تمام سفارش‌های خریدی که در کف گذاشته بود را عرضه کرد و علاوه بر آن در لحظات پایانی ۱٫۵ میلیون هم صف فروش سنگین درست کرد که کار را تمام کند و نماد با صف فروش سنگین به کار خود پایان دهد. ولی از این سو خریدار در دقیقه نهایی آمد همان صف فروش را جمع کرد! ... چه روزی بشود فردا!
                          https://vgy.me/FcT54j.png
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/12/11, 12:37.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            اوه اوه...
                            عجب داستانی شد این کاوه! علاوه بر آن حقیقی‌های کله‌گنده فروشنده یک حقوقی گنده فروشنده هم پیدایش شد!
                            ولی دمش گرم. حقوقی خریدار دارد یک تنه جور همه را می‌کشد!
                            تخمه کجاست؟

ویرایش: لحظه آخرش باحال بود! یعنی دقیقه ۹۰ بازی. فروشنده تمام سفارش‌های خریدی که در کف گذاشته بود را عرضه کرد و علاوه بر آن در لحظات پایانی ۱٫۵ میلیون هم صف فروش سنگین درست کرد که کار را تمام کند و نماد با صف فروش سنگین به کار خود پایان دهد. ولی از این سو خریدار در دقیقه نهایی آمد همان صف فروش را جمع کرد! ... چه روزی بشود فردا!
                            https://vgy.me/FcT54j.png
                            با توجه به نموداری که عرض کردم و با توجه به این نوشته‌ای که دوست عزیزمان جناب می نقل قول کردند:
                            در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            .سمت سهم های بزرگ..نروید...
                            یادداشتهای کاظم نادرعلی, [11.12.18 09:42]
                            کاوه را حتما باید سریع رد کرد رفت.
                            نمی‌خواهم مانند پترول شود. (پترول را اشتباه کردم روز نخست و دوم نفروختم ماند روی دستم... اکنون باید یا یر به یر بدهم یا اینکه با یک زیان اندک.)
                            باز هم تاکید می‌کنم. من به سامانه‌ام به فرزندم اعتماد دارم. برای همین از خرید امروز کاملا راضی هستم ولی سیاست فروش باید اینجا بزن در رویی باشد. مقتضای بورس اکنون ما این است گویا. مسئولین تقریبا محترم از ما این را می‌خواهند. نمی‌شود کاری‌اش کرد. ای خدا...
                            به هر روی... سیاست فردای ما در قبال کاوه این است: منفی شدید خرید و مثبت شدید فروش. همین.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یک نماد دیگر دارد خوب افت می‌کند.
                              شنبه ان‌شاءالله یک نماد خوب و درست درمان (از حیث نقدشوندگی و چابکی نموداری مانند کاوه) معرفی می‌کنم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام.
                                خوب، آن نمادی که منتظر افتش بودم متاسفانه افت نکرد. به جایش
                                کدما را پیشنهاد خرید می‌دهم که خیلی هم بد نیست. زیر ۲۱۳۰۰ که امروز هم می‌دهند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X