بسته‌ بندي‌ ايران‌ (فبيرا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : بسته‌ بندي‌ ايران‌ (فبيرا)

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    ..صرفا..طرفم..سهامداران..قدیمیه..سهمه...پس ..توصیه ایی به خرید..ندارم..
    وقتی...فاهواز بازار جیمی.. با زیانی 5 برابر....و...شناور عددی 5 برابر.فبیرا {البته..منظورم..با سرمایه جدیده }داره 76..ترید..میشه....فبیرای 71 ..تومانی فعلی..اصلا فروش..نداره....
    تغیرات..فاندی..فبیرا...را فاهواز تو ..خواب هم..ندیده....
    سهم در 3 ماهه..سوم..15 تومان سود ساخته...همین..برای فبرای بالا100..با سرمایه..جدید..کافیست....
    مجمع 27..28..ابانه..گویا...
    اگهی..مجمع..هم..امد.....همان 27....شد...
    آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت صنايع بسته بندي ايران - نماد: فبيرا
    موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
    از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز یکشنبه مورخ 1397/08/27 درمحل تهران کيلومتر 8 بزرگراه فتح برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
    تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه

سایر موارد
    توضیحات:
    تغييرات اساسنامه شرکت
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Hamid Broker
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 460

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      بدون شرح ...

بسیار عالی/:.Heart.:/
      در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

کلا...6 روز..دیگه..معامله..خواهد...شد...........
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

نکته..جالب..اینه..که..همین..حقوقی هایی..که 3/2..میل در 1560...فروختند..امروز...6 درصد بالاتر..فقط 230 تا فروختن..
          این باشه...یادگاری..اگر همین..اقایون...همانند..حرکتی که ذوب در کمنگنز زد...نزدن...هر چی خواستید..بگید..ذوبی..که کمنگنزش را 240..فروخت..امد 700..همان را خرید..
          .همین..بهشهر..ملی ..700..تا زدند..به..کد رفیقا..در 582...1 هفته قبل ..ارائه افزایش سرمایه...
          همین..کار را هم..در 1000..تومان..کردند...
          اینا ..با کد حقوقی بالا سهم..میفروشند..چون سهم در مثبت فروشندش..کمه....سپس..پایین..میشینند..میخرند....

نظر

• سرمایه گذار
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1925

سلام جناب mey به نظر شما بازی این سهم دیگه تمام نشده؟ تا آنجایی که جا داشته رشد کرده و بعد از آن هم بازی فروش سهام جایزه و داستان های که مثل باز شدن در بازار خراب و نقش بازی کردن حقوقی که سعی در افت سهم برای خرید هر چه بیشتر سهم و .... در هر افزایش سرمایه از این دست در انتظار خریداران نخواهد بود؟
            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

...فقط..حواستان..باشه.فبیرای 71 تومانی را..از دستتان در نیاورند....
              سهم..وارد فاز سود دهی شده...و..گزارش 3 ماهه چهارمش غافلگیر..کننده..است...بی شک...
              از بنده...گفتن.....نانی..که حقتان..است را با ساده لوحی..تقدیم..اینا..نکنید..

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

ببخشید منظور من برای خرید بود در این موقعیت بود نه افرادی که در قیمت های پایین وارد شدند.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  سلام جناب mey به نظر شما بازی این سهم دیگه تمام نشده؟ تا آنجایی که جا داشته رشد کرده و بعد از آن هم بازی فروش سهام جایزه و داستان های که مثل باز شدن در بازار خراب و نقش بازی کردن حقوقی که سعی در افت سهم برای خرید هر چه بیشتر سهم و .... در هر افزایش سرمایه از این دست در انتظار خریداران نخواهد بود؟
                  ارادت...درود.....بنظرت...سهمی.که در 3 ماهه سوم...16 سود ساخته...و فقط در مهر..ماه به اندازه..61 درصد..کل فروش 3 ماهه سوم..فروش داشته..... انهم با این شناور اندک....71 تومان..فروش داره..یا بازیش تمام..شده...
                  فاهواز داره..با 6 برابر شناور و زیان بیشتر....و.در حالتی که با قوت به روند زیان سازی ادامه ..میده..75..80..معامله..میشه....
                  اصلا الان سهمی..داریم..در بازار..که..در 3 ماهه..سوم..از زیان عملیاتی..وارد سود عملیاتی شده باشه..و زیر 130..140..باشه...
                  شناور واقعی این سهم..بسیار کمتر از شناور عددیست...
                  ذوب یادت..نیست..با ان شناور..و زیانهای سنگین..بعد..تجدید دارایی به جا 65...90...بازشد...500...600..میل هم..حجم..خورد..انهم..در زمانی..که بازار...یک..دهم الان...پول توش نبود..
                  بنظرم..کل..شناور این سهم..بعد..مجمع..البته منظورم..شناور ..واقعیست..نه عددی...زیر 250..میله..
                  در مورد..حقوقی...دادا..اینا 4 روز پیش 3/2..میل فروختند..امروز 6 درصد بالاتر..فقط 230..تا فروختند...تمام..اینا بازیه...

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                    ببخشید منظور من برای خرید بود در این موقعیت بود نه افرادی که در قیمت های پایین وارد شدند.
                    من..خودم..امروز 64 تا خریدم..میانگینم..هم..محسوس..بالا..امد.....ولی حساب..کتاب..کردم..دیدم...فبیرا 71 تومانی...با تغیرات بزرگی که از 3 ماهه سوم..استارتش..خرده...خریدش..ترسی..نداره..بلکه..موه بتیست..در حق پرتفوی زبان بسته....ارادتمند..

نظر

• سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

ممنونم از توضیحات کامل شما

نظر

• farhad1353
                        ستاره‌دار(11)
                        • Nov 2018
                        • 488

دوستان سابقه بازگشايي اين سهم بعد از مجمع افزايش سرمايه وزمان تقريبي تبديل سهام جايزه چگونه است ؟
                        آخرین ویرایش توسط farhad1353؛ 2018/11/06, 11:10.

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

فبیرا را خرید نمودم امروز. استاد الاساتید وحید بیست خان و می خان متخصص در زالوصفت شناسی و تجدید ارزیابی ها و مهدی هزار۴۰۰ خان عزیزم و زوربا خان که در کفرا با هم خوردیم و دیگران همه روی سهم می باشند.نگار مینوی هم همه می دانند من دوستش دارم و سربه سرش می گذارم.او هم اینجا سهامدار می باشد و در کفرا و کذا نشان داده پا قدمش خوب می باشد. فقط محمدحسین خان جونم مانده است و آباد خان که بیاید بخرد. اولا به یاد و خاطره احمدخان جونم خریدم که آنوقت که هیچکس سراغ بازار پایه نمیرفت یا کم میرفت همه اش آنجا بود و دوما به عشق می خان که در شپترو هم سوار یک خر هستیم.و بعد به واسطه خوبهای انجمن خرید نمودم.امیدوارم فبیرا پالانش کج نگردد و همه ما را به سلامت به مقصد برساند.
                          با تشکر
                          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

درود بر امام قلی عزیز
                            خوشحالم که مجددا مینویسید

مستحضرید که اصلا مایل نیستم از سهمی که خریدم تعریف کنم و به اصطلاح جو بدهم
                            ولی از طرفی به نظرم ما اینجا دور هم جمع هستیم که نظراتمان را به اشتراک بگذاریم و در محیطی سالم و کاملا بهداشتی؛ با طرح نظرات متفاوت تصمیم گیری را برای اعضای سایت هرچه روشنتر و با بینایی بیشتر فراهم آوریم.

فقط در این مطلب دوست دارم داستان فایرای انتهای سال 95 را خدمت شما مرور کنم
                            به یاد دارید که فایرا چه رشد چشم گیری داشت
                            افزایش سرمایه اش 755 درصد بود
                            قیمت روزش 284 تومان بود که بسته شد برای افزایش سرمایه
                            در بازگشایی 886 ریال قیمت خورد. یعنی 168 درصد رشد
                            تازه بعد از یکی دو کندل منفی تا 196 تومان هم یک نفس رفت

انتظارم از فبیرا یه همچین گینی است
                            این بازده حتما باید توام با صبوری باشد
                            باید این سهم برود در سبد بلند مدت
                            و البته توجه داشته باشیم که قیمت سهم هم خوب بالا آمده
                            بنده انتظار ندارم کمتر از 140 تومان بازگشایی شود
                            اما هر اتفاقی ممکن است

ای کاش چند نفر هم با دید منفی و با طرح نقاط ضعف این نماد اینجا مینوشتند.

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

خیلی ممنونم آقا مهدی خان
                              بله درست در خاطرم می باشد فایرا.چه زالوصفت بازی ای سر ما در آورد.البته من صد فروختم بسکه اذیت نمود و یکی از این استند فلزی ها که در قلبم می باشد اثر حرص و جوش از دست فایرا می باشد. هر جا میروم برای عکس برداری و کذا اول میپرسند باطری و استند در قلبت نداری چون ام آر آی و کذا گویا حساس می باشد و من سریعا یک لعنتی به فایرا میفرستم و می گویم آری.یک مقدار دیگر در مچینگ آخر وقت افزودم و امام قلی خان از همین لحظه از سهامداران میلیونی بعد از افزایش سرمایه در فبیرا می باشد.
                              با تشکر
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

...حقوقی..امروز عرضه..ایی..نداشت...
                                ..کلا 5 روز دیگه فبیرا..معامله..خواهد داشت....
                                فروش فبیرا..71 تومانی..خاطره ایی تلخ.در پی خواهد..داشت...شیطنت..میکنند...ولی..نمیتوانند..کار خاصی...کنند..
                                بازار..ما عادت داره..مفت بفروشه..گران..بخره...
                                دوستان..کفرا یادشانه..چه..کردند...الان..کفرا..کجاست... امروز بازار بشدن پر عرضه بود..
                                در همین بازار پر عرضه..امروز..حجم..معاملات فبیرا..تقربا..نصف 2 روز..گذشته...شد..
                                بنده..هیچ..نکته منفی در این سهم..نمیبینم...بلکه..تمام..المانها..مثبت..و بسیار امیدوار..کننده است...از فاند..تا قیمت بازگشایی....
                                یه سریا بورس..را با سبزی فروشی اشتباه..گرفتند...سهمی را..میخرند..1..تا 3 روز..نگه..میدارند..میترسند...بچلاسه...میفروشند....
                                در بورس برد با تریدرهاست..نه..سبزی فروشها...تریدر..با دلیل..میخره..و با دلیل..میفروشه...

نظر

در حال کار...
                                X