تو بكام پيشبيني امسالش خيلي اهميت داره
كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )
Collapse
X
-
-
تعدیل بکام طولانی شد گویا بالای 30 درصده :d ببینیم میتونه بترکونه. فک نمیکنم کسی پایین تر از من خریده باشه در 1 سال اخیر .
حالا خوبه تعدیل منفی بده چقدر بخندیم =))///
نظر
-
بزار اول باز بشه بعد بخندیم یا گریه کنیم حالا حالا ها برا تصمیم گیری خیلی زوده خیلی!!!!!!!!خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
ای بابا نا امید کرد مارو
چه حلال زاده هم بود :d
قبلا سهم 2 تومن تعدیل منفی داد 70 تومن ریخت الان 4 -5 تومن تعدیل مثبت داده اگه رفت بالا :(///
نظر
-
ظاهرا افزایش سرمایه از محل اندوخته است 50 درصد<:-pخدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
بازگشايي نمادهاي معاملاتي بكام ، شسينا ، كورز 90/12/20 10:08
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت هاي كابلهاي مخابراتي شهيد قندي ، صنايع شيميايي سيناو ورزيران با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/12/30،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم (Auction)آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازارمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
بكام رو دريابيد كه بازيش بعد از عيد شروع ميشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر