كارخانجات توليدي شهيد قندي ( بكام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

در اصل توسط انسیه پست شده است View Post
    جناب محمدی سلام
    فکر می کنید بکام تا چه قیمتی پایین میاد با تشکر
    اصلاح قیمتی چندانی نداریم 1458 ریال ساپورت خوبی است.

در بدترین حالت 1358 ریال ساپورت کیلیدی بعدی ما خواهد بود که بعیدم میدونم این قیمت دیده بشه

بیشتر اصلاح زمانی داریم تا قیمتی (12 ژانویه 2013)
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

خوب زمان اصلاح با بسته شدن کندل هفتگی کاملا پر خواهد شد
      به نظرم این سهم در هفته آینده به احتمال زیاد، رشدش را شروع خواهد کرد

لینک تصویر
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر دوستان عزیز؛

صورت های مالی تفصیلی 6 ماهه رو تقریبا کامل خوندم. دیگه هر چیز تیره و تاریکی که می شد اومده بود در این گزارش... از طرفی گفته از تولید انبوه به تولید سفارشی تغییر استراتژی دادند از طرفی هیچ تغییری در نوع فروششون اتفاق نیفتاده فقط مقداری کم شده که خوب طبیعیه برای تولید سفراشی

از طرف یگه عنوان شده بازار داخلی اشباع شده و مشتری نداریم و متمرکز شدیم کامل روی بازار صادراتی از طرفی تو 6 ماهه مبلغ صادراتشون 30 درصد کم شده!! هر جا هم که تونستند اعلام کردند نتونستیم پول ارز رو دریافت کنیم... از اتیوپی و سوریه ه نباید مشکل دریافت ارز داشته باشه که آخه شرکت!

به نظر من صورت هاش مشکوکه...
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• داش مهدی
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 595

سید جان خوشم میاد رو سهمای بومی کار میکنی،
          واقعیت اینه که خیلی از موارد واقعیت داره و همه اینا برمیگرده به مدیریت پرریخت و پاش شرکت زمانی که دولتی بود. در مورد بکام یه سری زمین پرارزش کذایی وجود داره که حکم بانک پارسیان رو داره برای مجموعه ایران خودرو. هر از گاهی باخبر فروش زمینها سهم نوسان چنددرصدی میکنه و بعد خلاص. مث اینکه این زمینها هم خردخرد داره واگذار میشه به کارمندهای رسمی شرکت بابت مزایای پایان خدمت واین جور چیزا و خیلی هاشونم که از وضعیت کارخونه خبر دارن، با گرفتن زمین خودشون رو بازخرید میکنن.... یعنی نباید انتظار سود غیرعملیاتی از بابت فروش زمینها داشت ولی هزینه های حقوق و دستمزد آتی شرکت تا حدود زیادی داره کم میشه والبته افزایش بهره وری از محل جایگزینی نیروی رسمی با نیروی قراردادی.
          ختم کلام این که با اطلاعات موجود(تا یکی دو ماه قبل)، فکر نکنم تو این قبر مرده ای خوابیده باشه. مگر این که پای قرارداد تازه ای در میون باشه یا اطلاعاتی که از مابهترون دارن....
          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

سلام دوستان وضعيت بكام خيلي خوب نيست مواظب باشيد ،داش مهدي عزيز درست ميگه زمينهاي ارزنده اي داره ولي يه قسمتش رو واگذار كرده ولي ظاهراً مدير عامل قبلي خيلي درست عمل نكرده علاوه بر اون مشكل اصلي ،قراردادهاي شركت در سوريه اس
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت کارخانجات توليدي شهيد قندي (کابلهاي مخابراتي شهيد قندي) طی نامه شماره مورخ 1391/11/03 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 300,000 میلیون ریال مبلغ 45 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد
              An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

ومعادن گند زد.
                متاسفم براش.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
                  پیرو شمارش قبلی از بکام به نظرم 2 از (5) تموم شده و سهم در موج 3 سقف کانال رو خواهد شکست

=D>
                  بکام ميره که تو موج صعودي خودش به هدف برسه.
                  در کانال بکام رو موج صعوديش غوطه ور شويم.

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

نوشته اصلی توسط کيانوش
                    امروز مجددا يک نگاه دوباره اي به گزارش اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي 12 ماهه 1390 بکام انداختم و به نکات جالبي برخوردم.
                    -شرکت حدود 28 ميليون يورو از خريداران خارجي طلب دارد.
                    -حدود 10 ميليارد تومان هم از خريدارن داخلي طلب دارد.
                    -در ص 25 در بند 16-3 امده است.
                    با توجه به اينکه شرکت به منظور اطمينان خاطر از وصول ارز حاصل از صادرات که در کشور سوريه تحويل صراف مي گردد قبل از تحويل ارز طبق توافقات صورت گرفته معادل وجه ريالي ان توسط نامبرده به حساب شرکت واريز مي گردد .مبلغ بستانکاري حساب ايشان در فروردين ماه 91 تسويه گرديده است.
                    ........................................
                    نتيجه گيري از موارد بالا.
                    -بکام هم طبق مقررات بانک مرکزي از سه ماهه چهارم سال 90 قادر شده است ارز حاصل از صادرات خود را به صرافي به نرخ توافقي و ازاد بفروشد.(در گزارش فروش ارز به صرافي امده است)
                    -بکام براي اينکه همه ارز صادراتي خودش را نمي خواسته است به قيمت دولتي بفروشد طلب خود را کاملا وصول نکرده است و وصول 28 ميليون يورو را به سال 91 انداخته است.تا هم بقيمت بالاتر بفروشد و هم داستان پيمان ارزي سال 90 را دور بزند.چون در سال 91 پيمان ارزي حذف شده است و شرکتها مختارند ارزشان را ازاد بفروشند.مثل شصفها-فروش 28 ميليون يورو به نرخ ازاد و يا توافقي 2100 توماني مي شود 59 ميليارد تومان يعني سهمي حدود 200 تومان سود.دقيقا مثل داستان شصفها و دبي نت.
                    -در سال 91 بکام 40 ميليون يورو ارز صادراتي دارد که در بودجه 1660 تومان ديده است از محل فروش يوروي 2200 تومني به صرافي 72 تومان تعديل مثبت سود خواهد داشت.که با 28 تومان فعلي مي شود100 تومان
                    -پس تا اينجاي کار شرکتهايي همچون شصفها-پرديس -شاراک-باما وبکام.....به زبان امده اند و در گزارششان اعلام کرده اند فروش ارز ازاد داشته اند.
                    منتها تاثير فروش ارز ازاد رو بعضي از شرکتها فوران اتشفشاني سود را در بر خواهد داشت مثل شصفها که 40 تومان را 400 تومان کرد و رو بعضي ديگر کمتر و رو بکام هم 28 تومانش در صورت وصول مطالبات به بيش از 200 تومان خواهد رسيد.
                    حالا بايد منتظر فباهنر باشيم تا ببينيم با فروش ارز حاصل از صادراتش چگونه عمل خواهد کرد.
                    من موندم چرا بازار انقدر بکام را ناديده گرفته است ؟ايا بخاطر روند تکنيکالي سهم ميتونه باشه؟دوستان توجه فرماييد.اين سهم تحليل شده است و من هم هنوز با بکام هستم و خريد اصلي و تيراژ بالاي خودم را گذاشته ام زماني که سهم روند صعودي محکمي به خود گرفت گرچه ممکنه بازي کنان اصلي سوت اخر را بکشند و من با همين تعداد برنده شوم.ديدم دو روزي هست س سمند داره اين سهم را با اين فاند قوي مي فروشه و ومعادن هم ديگه بي خيال شده است .چند حالت مي تونه داشته باشه.
                    1-يا سمند پول لازم شده و داره اتيش مي زنه به مالش.
                    2-يا دارند از مال شرکت مي فروشند و شخصيهاي خودشان پشت پرده دارند جمع مي کنند و کيسها را پر از بکام مي کنند.
                    3-يا به سهم اعتقاد ندارند و دارند ان را با سهم بهتر عوض مي کنند.الله و اعلم
                    خواستم بگم که اين سهم واقعا ارزنده است و قطعا گزارش 3 ماهه اش تا 10 مرداد رو کدال خواهد نشست و انجا حتما تو گزارشش اطلاعاتي بيرون خواهد امد که ممکنه سهم را ببنده واسه تعديل و يا حرکت صعودي خوبي رو سهم اغاز شود.
                    من هنوز فکر مي کنم امسال 4 سهم بکام فباهنر شصفها و شبندر بيشترين بازدهي را نصيب سهامدارانش خواهند کرد چون امسال را بايد شرکتها را بر اساس ميزان ارز صادراتيشون و تاثيري که فروش ارز صادراتي رو سود شرکت مي گذاره تحليل کرد. و اين موضوع سوخت و سوز نداره ولي دير يا زود داره.لذا بايد صبور باشيم.
                    ديروز گزارش شاراک و شپديس هم امد.
                    شاراک بودجه فروش ارز صادراتي را از دلار 1550 توماني اورده است کرده 1686 تومان و يورو را 2220 تومان
                    شپديس هم دلار را کرده 1657 تومان
                    ابادان هم که کرده 1665 تومان
                    مال بکام يورو هنوز 1665 تومان هست.پس منتظر بايد بود.تو گزارش 3 ماهه قطعا گندش در مي ايد.و بنگ بنگ
                    با گزارشات 3 ماهه شرکتها ماه رمضان پر برکتي در تابستان خواهيم داشت و بازار سبز سبز خواهد بود
                    حتما با صادراتيها باشيد.شفن هنوز استارت نزده است.شفن امسال حداقل 350 تومان خواهد ساخت.
                    شپترو-شيران-پارسان -شصفها و.....
                    .................................................. .................................................. .........................................
                    صحبتهاي 1سال پيش من بود.
                    چه چشم اندازهاي قشنگي طراحي کرده بودم.
                    ايکاش انوقت کل بکام را تو شبندر زده بودم و الان دوباره وارد بکام مي شدم.
                    بکام با هدف هاي 420تومان و بلند مدت 900تومان از چشم اندازهاي چشم اندازهاي شيرين من هست.

نظر

• ابشار
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 1426

حواستون به بکام ناز نازی هست بوی رنج مثبت وبسته شدن میاد

نظر

• ابشار
                        عضو فعال
                        • Apr 2013
                        • 1426

بکامو مراقب باشید که از دست رفت

نظر

• ابشار
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 1426

رفقا دوباره میگم این سهم زیاد وقت نداره که خودی نشون بده

نظر

• کامل
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 558

صورتهاي مالي سال مالي 91- حسابرسي شده - بکام
                            مبلغ 11.8 تومان
                            منبع کدال
                            An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

بکام در اطلاعیه ای اعلام کرده که این شرکت برای تامین نقدینگی و تولید محصولات و پرداخت بخشی از بدهی ها دو برنامه فروش زمین های مازاد و امکان ساخت یک مجتمع تجاری،اداری،فرهنگی ،ورزشی و مذهبی ( که البته این مورد به 4 تا 5 سال زمان نیاز دارد و اثرات سود آن در کوتاه مدت قابل محاسبه نخواهد بود.) را دارد
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                نوشته اصلی توسط کيانوش
                                امروز مجددا يک نگاه دوباره اي به گزارش اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي 12 ماهه 1390 بکام انداختم و به نکات جالبي برخوردم.
                                -شرکت حدود 28 ميليون يورو از خريداران خارجي طلب دارد.
                                -حدود 10 ميليارد تومان هم از خريدارن داخلي طلب دارد.
                                -در ص 25 در بند 16-3 امده است.
                                با توجه به اينکه شرکت به منظور اطمينان خاطر از وصول ارز حاصل از صادرات که در کشور سوريه تحويل صراف مي گردد قبل از تحويل ارز طبق توافقات صورت گرفته معادل وجه ريالي ان توسط نامبرده به حساب شرکت واريز مي گردد .مبلغ بستانکاري حساب ايشان در فروردين ماه 91 تسويه گرديده است.
                                ........................................
                                نتيجه گيري از موارد بالا.
                                -بکام هم طبق مقررات بانک مرکزي از سه ماهه چهارم سال 90 قادر شده است ارز حاصل از صادرات خود را به صرافي به نرخ توافقي و ازاد بفروشد.(در گزارش فروش ارز به صرافي امده است)
                                -بکام براي اينکه همه ارز صادراتي خودش را نمي خواسته است به قيمت دولتي بفروشد طلب خود را کاملا وصول نکرده است و وصول 28 ميليون يورو را به سال 91 انداخته است.تا هم بقيمت بالاتر بفروشد و هم داستان پيمان ارزي سال 90 را دور بزند.چون در سال 91 پيمان ارزي حذف شده است و شرکتها مختارند ارزشان را ازاد بفروشند.مثل شصفها-فروش 28 ميليون يورو به نرخ ازاد و يا توافقي 2100 توماني مي شود 59 ميليارد تومان يعني سهمي حدود 200 تومان سود.دقيقا مثل داستان شصفها و دبي نت.
                                -در سال 91 بکام 40 ميليون يورو ارز صادراتي دارد که در بودجه 1660 تومان ديده است از محل فروش يوروي 2200 تومني به صرافي 72 تومان تعديل مثبت سود خواهد داشت.که با 28 تومان فعلي مي شود100 تومان
                                -پس تا اينجاي کار شرکتهايي همچون شصفها-پرديس -شاراک-باما وبکام.....به زبان امده اند و در گزارششان اعلام کرده اند فروش ارز ازاد داشته اند.
                                منتها تاثير فروش ارز ازاد رو بعضي از شرکتها فوران اتشفشاني سود را در بر خواهد داشت مثل شصفها که 40 تومان را 400 تومان کرد و رو بعضي ديگر کمتر و رو بکام هم 28 تومانش در صورت وصول مطالبات به بيش از 200 تومان خواهد رسيد.
                                حالا بايد منتظر فباهنر باشيم تا ببينيم با فروش ارز حاصل از صادراتش چگونه عمل خواهد کرد.
                                من موندم چرا بازار انقدر بکام را ناديده گرفته است ؟ايا بخاطر روند تکنيکالي سهم ميتونه باشه؟دوستان توجه فرماييد.اين سهم تحليل شده است و من هم هنوز با بکام هستم و خريد اصلي و تيراژ بالاي خودم را گذاشته ام زماني که سهم روند صعودي محکمي به خود گرفت گرچه ممکنه بازي کنان اصلي سوت اخر را بکشند و من با همين تعداد برنده شوم.ديدم دو روزي هست س سمند داره اين سهم را با اين فاند قوي مي فروشه و ومعادن هم ديگه بي خيال شده است .چند حالت مي تونه داشته باشه.
                                1-يا سمند پول لازم شده و داره اتيش مي زنه به مالش.
                                2-يا دارند از مال شرکت مي فروشند و شخصيهاي خودشان پشت پرده دارند جمع مي کنند و کيسها را پر از بکام مي کنند.
                                3-يا به سهم اعتقاد ندارند و دارند ان را با سهم بهتر عوض مي کنند.الله و اعلم
                                خواستم بگم که اين سهم واقعا ارزنده است و قطعا گزارش 3 ماهه اش تا 10 مرداد رو کدال خواهد نشست و انجا حتما تو گزارشش اطلاعاتي بيرون خواهد امد که ممکنه سهم را ببنده واسه تعديل و يا حرکت صعودي خوبي رو سهم اغاز شود.
                                من هنوز فکر مي کنم امسال 4 سهم بکام فباهنر شصفها و شبندر بيشترين بازدهي را نصيب سهامدارانش خواهند کرد چون امسال را بايد شرکتها را بر اساس ميزان ارز صادراتيشون و تاثيري که فروش ارز صادراتي رو سود شرکت مي گذاره تحليل کرد. و اين موضوع سوخت و سوز نداره ولي دير يا زود داره.لذا بايد صبور باشيم.
                                ديروز گزارش شاراک و شپديس هم امد.
                                شاراک بودجه فروش ارز صادراتي را از دلار 1550 توماني اورده است کرده 1686 تومان و يورو را 2220 تومان
                                شپديس هم دلار را کرده 1657 تومان
                                ابادان هم که کرده 1665 تومان
                                مال بکام يورو هنوز 1665 تومان هست.پس منتظر بايد بود.تو گزارش 3 ماهه قطعا گندش در مي ايد.و بنگ بنگ
                                با گزارشات 3 ماهه شرکتها ماه رمضان پر برکتي در تابستان خواهيم داشت و بازار سبز سبز خواهد بود
                                حتما با صادراتيها باشيد.شفن هنوز استارت نزده است.شفن امسال حداقل 350 تومان خواهد ساخت.
                                شپترو-شيران-پارسان -شصفها و.....
                                .................................................. .................................................. .........................................
                                صحبتهاي 1سال پيش من بود.
                                چه چشم اندازهاي قشنگي طراحي کرده بودم.
                                ايکاش انوقت کل بکام را تو شبندر زده بودم و الان دوباره وارد بکام مي شدم.
                                بکام با هدف هاي 420تومان و بلند مدت 900تومان از چشم اندازهاي چشم اندازهاي شيرين من هست.
                                بکام 400تومان را رد کرد.
                                همچنان چشم اندازهاي خوبي در انتظار سهم هست.

نظر

در حال کار...
                                X