کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
من 180 دوباره خریدم طمع کردم رو 164 میخاسم بخرم که نشد. بنظرتون تا کجا میره؟
دادا دمت گرم...نوش جونت
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
mey
یادت است فروختی کیف کردی و با خوشحالی اعلام کردی ؟
شما و دیگران بعد از فروش اعصاب خیلی ها را خورد کردی.
واقعا متاسفم برای شما...بنده فقط نوشتم فروش بکام....اونم نه تو این تاپیک...تو جو بازار....دیگه یک کلمه هم ننوشتم.....این رفتار شما مناسب نیست.....قربان شما
در این مجال رسمآ تشکر میکنم از عزیزانی که در فی 1955 بکام خود را بـه تعداد ،بـمن واگذار نمودنند.
آنها هم حتمآ قـدر دان پـول نقد مـا در پایان ماه و روز تسویه اعتباریها هستند...
وقتی محبت دو طـرفه شد . حتمآ کاینات هم برکت میده.....
سلام دوستان تو بكاب چه خبره اينجوري صف شده دو هفته هستش زير نظر دارمش و تو900 واردش شدم دوستاني كه اين سهمو داشتن بگن چرا اكثر خريدها اردر 100 تايي هستش ممنون از راهنماييتون
نظر